Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Zima
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Gem
QUOTE(Lilith @ 19.12.2007 18:53)
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 19.12.2007 17:29)
Nie sądzę, by ktokolwiek czuł się urażony.
*

osobiście ja się czuję.
Gem, zauważ, że to Ty cały czas nas opluwasz.
*

...chyba kanapką, którą jadłam.
Zastanawiam się czym dokładnie, jeżeli potrafisz sensownie mi to wyjaśnić, to czekam z niecierpliwością.

Przemku, to naprawdę fajnie z twojej strony, że tak cierpliwie tłumaczysz mi swoje racje, choć się ze mną nie zgadzasz. Ale chyba odrobinę "przeinterpretowałeś", moje słowa. Wolałabym, żebyśmy nie schodzili w tym temacie na tolerancję, religię i filozofię. Więc prosto i jasno mówię: nie lubię, nie trawię, nie czuję i nie obchodzę świąt. A tym, którzy je lubią, nie ukradnę prezentów i zdekapitalizuje karpia przed czasem. Możecie mi nawet nie wierzyć, ale cieszy mnie, że ktoś inny jest szczęśliwy, poważnie. Sama się sobie dziwię, bo nie przepadam ogólnie za ludźmi, syczę na obcych, znajdujących się bliżej niż 15 cm ode mnie i brzydzę się poręczy na klatkach schodowych i tramwajach.
Eva
Czym? Ja moge napisac czym mnie bys urazila, gdyby mnie to jakos szczegolnie obchodzilo. Dewaluacja. Zrownalas cos dla mnie waznego, w pewien sposob uswieconego (gdzie nie chodzi mi o religijny aspekt wydarzenia) do spędu zburaczałych i skloconych hipokrytow. W sposob bardzo dziecinny i irytujaco bunczuczny zgeneralizowałaś i wsadzilas tak niesamowicie roznorodne w przebiegu wydarzenie do bardzo waskiej i plytkiej szuflady, postawilas sie w pozycji ponad, dosc ze nie prychnelas przy tym zadzierajac nos az po kark. I jesli sie nie myle to Ewuni wlasnie o to tez idzie, a jesli sie myle to bez watpienia jej wersje tez bedziesz miala okazje przeczytac.
PrZeMeK Z.
Sama się sobie dziwię, bo nie przepadam ogólnie za ludźmi, syczę na obcych, znajdujących się bliżej niż 15 cm ode mnie i brzydzę się poręczy na klatkach schodowych i tramwajach.

A to już akurat niepokojący objaw.

Hm, w sumie nie wiem, jak się odniosłaś do pytań/wniosków w moim poście, bo dość krótko odpowiedziałaś.
Ale Twoja wola.
Katon
Ja się nie czuję. Ja tylko wyraziłem swoje ubolewanie, że coś tak fajnego Gem wykreśla ze swojego życia w całości. Ale nie zmuszę. Tak jak ubolewam nad kimś, kto nie lubi czekolady, ale do gęby nie pcham. Ale to ubolewanie chyba obodło, bo zamiast pod ustawiłem się obok i protekcjonalną pozę diabli wzieli.
Lilith
Evo, dziękuję za wyjęcie mi słów z ust, dzięki czemu zaoszczędziłam mój cenny czas.
biggrin.gif
Eva
Mowilam ze jestesmy sobie przeznaczone, Mateusz bedzie nam robil kanapki i bedziemy zyly dlugo i szczesliwie ;d
PrZeMeK Z.
Alternatywna rodzina XD
martusza
Wy tu wszyscy o prezentach, a ja nie mam ani jednego sad.gif A funduszy jak nie było, tak nie ma...
rhiamona
Ja mam tak samo, moje fundusze to 20 zł i to na 6 prezentów. Nawet na używane gacie mi nie starczy dry.gif coś trzeba wymyśleć
Hermiona1900
heh, ja już mam prezenty prawie dla wszystkich - ktoś ma pomysł, co mogłabym kupić tacie?? biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif (z funduszami źle nie stoję,ale wspaniale też nie jest)

A co do prezentów : dzisiaj sie mnie qmpela pytała, co chce na urodziny. Ja jej na to,że wille z basenem. No cóż, ona to usłyszała nieco inaczej:
- "co?? Wino w basenie??' tongue.gif
martusza
Wino to nie taki znowu głupi pomysł, powiedziałabym, że nawet dobry biggrin.gif
Ja tacie kupie coś czego nie lubi, żeby wiedział jak to jest (zawsze mu powtarzam "Nie cierpię chałwy, rodzynek i galaretek!!!" po czym zawsze dostaje obok wymienione dry.gif)
A tak na serio to może jakieś perfumy? (chyba, że aż tyle kasy nie masz). W ogóle może faceci się wypowiedzą w tym temacie, bo ja się mądrzyć nie zamierzam wink2.gif
PrZeMeK Z.
Zależnie od gustu taty: ciekawą książkę, ładne perfumy, fajny gadżet na biurko typu kula plazmowa (mam taką :]) albo coś zabawnego.
Lilith
spinki do mankietów
Neonai
QUOTE(Gem @ 19.12.2007 23:22)
syczę na obcych, znajdujących się bliżej niż 15 cm ode mnie
*

kazdy tak ma. nawet jak syczy w duchu tylko.
Child
tak a propo obcych - kiedy jadę pociągiem, w ktorym jest tłok, staje sie niebezpieczny dla otoczenia.
avalanche
pobiłeś kogoś? zdemolowałeś toaletę? nabluzgałeś na konduktora?

ty wandalu.
QbaNowy
propos prezentów: krawat (może jestem dziwny ale uwielbiam krawaty i chodzenie w gangu (a znam takich co nienawidzą dry.gif )), w/w książka, kalendarz/organizer,

śnieg! śnieżek! dzisiaj spadł aha! aha! aha! wpadłem w euforię przedświąteczną!
Kocham zimę! chociaż jest -4 stopnie może już tak zostać do końca świata tongue.gif
Uwielbiam te ciepełko i trzaskający ogień z kominka! laugh.gif
Hermiona1900
Trzeba jeszcze ten kominek mieć tongue.gif ja akurat nie mam, więc nie mam sie z czego cieszyć, że zimno jest...a u mnie śnieżek w ogóle nie spadł sad.gif błee... będę płakać normalnie. rano tylko szron na gałązkach drzewek, ale tylko tyle. Świat jest nie fair!! Summer rocks!!!!
QbaNowy
a nam wychowawczyni życzyła duuużo śniegu, wychodzimy ze szkoły a tam szok- śnieg!!! ale niestety zapowiadają +3 stopnie u nas więc nikt nie wierzy, że do poniedziałku przetrzyma... dry.gif
na szczęście jestem optymistą (niestety tylko w niektórych kwestiach) i co jak co ale pogody nie słucham!
Hermiona1900
Hehe...ja doszłam do wniosku, że tylko na tvn-ie kłamią, jeżeli chodzi o pogodę, bo co do reszty, to nie mam pojęcia. Ja chciałabym tylko, żeby na Wigilie był śnieg. No bo co to za Święta bez białego puszku? No żadne Święta... sad.gif
Lilith
a ja nie potrzebuje kominka bo mam bardzo ciepłego Mateusza ;]
Hermiona1900
Pożyczysz go?? biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif Bo nie mam ani kominka, ani żadnego Mateusza w pobliżu...
Lilith
QUOTE(Hermiona1900 @ 22.12.2007 00:24)
Pożyczysz go??  biggrin.gif  biggrin.gif  tongue.gif  Bo nie mam ani kominka, ani żadnego Mateusza w pobliżu...
*

NIGDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hermiona1900
sad.gif sad.gif kto mi znajdzie jakiegoś Mateusza?? Albo przynajmniej wybuduje kominek w pokoju tongue.gif ?
Lilith
nie wiem, ale od mojego poszła ;]
Hermiona1900
Oki, oki... nie narzucam się wink2.gif no niejeden Mateusz na świecie, no nie??
PrZeMeK Z.
Taki jak Katon to tylko jeden :]
Kit_fan
Śniegu nadal brak… sad.gif Ale dzisiaj trochę przymroziło, bo termometr wskazuje -7 stopni. Byłam na grobach bliskich. Mamy bardzo stary cmentarz, można znaleźć nawet nagrobki z XIX w i rośnie tam sporo wysokich i staaarych drzew. Jak szłam wzdłuż płotu cmentarnego, to te oszronione gałęzie wyglądały pięknie. Ośnieżone byłyby piękniejsze, ale jak się nie ma, co się lubi… Już z rezygnacją pogodziłam się, że tegoroczne święta znów nie będą białe. Przygnębiające jest to cholernie, jak patrzę za okno, to się wszystkiego odechciewa!

Lilith
szron tez jest fajny, ja dzis ogladlam mroźny zachod słonca ze szmata w reku smile.gif
Eva
A Katon ma swiateczne rwaaaanieeee :>
Katon
Oh yeah. Zostanę raczej przy status quo. Nawet nie raczej.
Eva
Oh i tak wszyscy wiemy jaka wewnetrzna walke musiales stoczyc z samym soba. Hermiona1900 is a difficult one to resist and we all know about your genuine liking forthose sweet fifteens!
Katon
Aż mi blizny wewnętrzne wyszły na twarz.
Lilith
phi.
Avadakedaver
wszystkie Tondery mają rwanie!
według katona.
PrZeMeK Z.
Nie, to wszystkie Katony mają rwanie. Według Tondery.
Katon
Ja już jestem po monogamicznej stronie mocy - sorry.
Child
Come to the Dark side. We've got cookies.
Katon
E tam, nawet Vader kochał tylko jedną kobietę.
Eva
Ale za to ilu mial chlopcow! xD
Katon
To potwarz! Lord Vader zasługuje na szacunek nawet na forum Harry'ego Pottera.
Eva
Cherlawy gosc z astma w masce gazowej i winylowym wdzianku, czajacy sie na wlasnego synka. Pederasta jakis!
Neonai
lord vader skonczyl sie na killem all
Child
myslalem, ze Metallica :x
Neonai
e no, przeciez harry potter tez
QbaNowy
Wszystkim czytającym ten post życzę szczęśliwie przeżytych tegorocznych Świąt, zdrowia, śniegu bez liku oraz bogatego Gwiazdora --> patrz Mikołaja smile.gif
Hermiona1900
dołączam się do życzonek! Oby te Święta były wesołe, miłe i przeżyte z najbliższymi! smile.gif Happy Christmas! wink2.gif
Katon
Święta nie skończyły się na kill'em all, więc wszystkiego najlepszego!
Lilith
zimka zimka, białe święta ;]
Eva
Najlepszego z okazji imienin Moj Skarbie ;D
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.