Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Who Will Fall In Love With Whom V.3
Magiczne Forum > Harry Potter > Harry Potter
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
Nimbuska2000
Sorry ale nie mogę się powstrzymać tongue.gif
jak mozna przereklamowanie zarzucic watkowi Hary + Ron,

Harry i Ron przereklamowane? Nie słyszałam o tym biggrin.gif wiem, że miałaś na myśli Herm ale to i tak wydawało mi się szalenie zabawne laugh.gif Chociaż czemu nie? wink.gif
Osobiście jestem za parą Draco i Ginny!!!!!!!! biggrin.gif ale mam dziś humorek smile.gif
Tenebris69
Mnie z tym przereklamowaniem chodziło o to, że to Rowling ciągle snuje takie jednoznaczne przypuszczenia co do Rona i Hermiony. Nie wydaje mi się jednak żeby chciała zdradzić w ten sposób treść przyszłych tomów. Dlatego juz mi się to znudziło. Chociaż przyznam, że na samiuteńkim poczatku byłam za właśnie tą parą.
Magya
Przereklamowana to jest para Harry + Hermiona dry.gif
Ludzie wymyślają przyszłe pary, a na pewno okaże się, że będzie całkiem inaczej, nieprawdopodobnie. Zobaczycie.
Ale ja i tak mam swoje typy (nie będę pisać, bo już nudne jest tongue.gif)
Forhir
mysle ze shippy nie maja wplywu na ksiazke:P Nawet jesli wszyscy beda chcieli jednej pary to nie musi sie zdarzyc ale moze. Powtorze jeszcze raz to nie ma zadnego wplywu bo Jo ma wszyskto ulozone w glowie:)
Magya
No ale fajnie tak sobie powymyślac wink.gif
Forhir
pewnie ze fajnie biggrin.gif W kazdym razie my tu gadamy a VI tom niedlugo sie ukaze i moze cos sie z shipami wyjasni?
Magya
Może i tak, ale myślę, że miłośc Harry'ego ukaże się dopiero w ostatnim tomie smile.gif
Tom
Powiem krotko tak:

Nie obchodzi mnie kogo beda mieli Harry czy Ron...

Obchdozi mnie taka Hermiona. Jak dla mnie to moze byc tylko albo Harry'ego albo Draco. Nigdy Rona. Jak sobie wyobraze ich razem... Fuuj! Hermiona Weasley, bleach!
Syriusz_Black
Rowling napisała, że Hermiona i Draco NIGDY nie będą razem...
No Ron i Hermiona to by była ciekawa para :]
Magya
Ciekawa ze względu na charaktery... będzie ciekawie jak kujonowata Hermiona zakocha się w rudzielcu... smile.gif
Forhir
a moze jakies polskie odpowiedniki?smile.gif Wyszedl mi tekst apteczny:)
kkate
Polskie? Jak dla mnie, to większość po prostu woli odwiedzać te... ja polskich nie znam.
Magya
Mój angielski jest słaby, ale conieco rozumiem biggrin.gif Ładnie zrobione stronki. Trzeba rzucić pochwałę w tą stronę tongue.gif
Koniec offtopa.
kubik
A może by tak stworzyć forum "Love forum - gdzie panuje dyskusja o miłosci w HP" :P
No to macie zadanie:
Wymyśl mowę miłosną Harry'ego, Rona czy Nevilla. :P
Have fun.
Forhir
Kto jest za shipem Neville+Lavender? Juz widze te tlumy rak tongue.gif
Nimbuska2000
Ja sobie wyobrażam Lavender z Seamusem. Bo przecież ją zaprosił na bal i wogle blush.gif S/L ! biggrin.gif
Forhir
to moze jeszcze dodamy Euan Abercombie/ Ginny Weasley tongue.gif

Magya
Forhir ty jak coś wymyślisz... wink.gif
Ale para Seamus i Lavender jak najbardziej smile.gif
Ewelka
Co do par to będzie tak:

Harry + Herma = harry dopiero na ostatnim roku skapnie isę ze Hermiona jest atrakcyjną dziewczyną.

Ginny + Harry= Oni pasują nawet do siebie tongue.gif

Ron + fleur= Czemu by nie? Skoro Herma flirtowałą z Krumem który był z innej skzoły to dlaczgo ron nmie mógłby być z Fleur?

Newille + (Jeśli Harry nie poderwie Ginny) Ginny= Zawsze są tak jakoś razem, wiec czemu nie i tym razem.

Zgredek + Mrużka= Czy skrzaty biora śluby ?

Hargrid+ Maksime= No wkońcu pasują do siebnie no nie?

Oliwer + Cho= Nie iwme czemu ale tak jakoś wyszło

McGonagal + Dumbledor= Oni charakterkiem pasują do siebie...

Draco + Luna= Czy to nie udana para?

snape + Jakaś nowa osoba (np. nauczycielka OPCM)

Rezte napisze jutro bo zaraz musze lecieć...
Forhir
Snape+ Sprout tongue.gif tongue.gif

Tak naprwde to slyszalem gdzies kiedys jakos ze Snape bedzie z mugolka.
Magya
A Treawlney? Zapomnieliście o niej tongue.gif
Może....
Treawlney + Binns ( chyba tak się nazywał tongue.gif)
voldzia
hmm wlasnie wlasnie, zawsze zastanawialo mnie, ze Hogwart dla nauczycieli to jak jakis zakon - nigdy ni ebylo mowy o ich uczuciach do innych ludzi, moze i Rowling sobie to darowala, no ale dziwnie byloby gdyby maz/zona jednego z nauczycielek/nauczycieli byl(a) mugolem. w ogole Hogwart mocno ogranicza nauczycieli jesli chodzi o sprawy osobiste, ale co tam. czego sie nie robi dla kariery 8]
Magya
Hmmm dziwne to jest. Żeby nauczyciele nie mieli prywatnego życia ( w przenośni oczywiście :] ) Może coś okaże się w następnych częsciach?
Miyu Sora Yamano
Ja bym chciała, żeby Hermiona była z Malfoyem. Po prostu zawsze lubiłam takie pary w stylu Romea i Juli (pozdro Kem i Margaret), ale wiem, że takich cudów nie ma. Wystarczy mi jak biedna Hermi nie wyląduje z Ronem albo Harrym na co niestety się zapowiada. Już Krum byłby lepszy od Łasicy
Forhir
QUOTE(kubik @ 22.04.2005 20:06)
Forhir
Co spowoduje, że Ron stanie się śmierciożercą.

ee? Ja nic takiego nie pisalem smile.gif Chociaz swoja droga to mam do niego straszne niechec i licze ze sie obrazi na Harry`ego i Hermione i da im spokoj, na smierciozerce tez niech sobie idzie.

Już Krum byłby lepszy od Łasicy

Od Łasicy kazdy jest lepszy. Nawet samotnosc smile.gif
kkate
Ooo, dawno mnie tu nie było tongue.gif

Forhir, widzę że mam do czynienia z typowym antyfanem Rona. Powinieneś się z Szani poznać, słowo daję :]
Ja tam może anty- nie jestem, ale za Ronem nie przepadam. I Hermiona się nie nadaje dla niego wg mnie. Niektórzy uważają że nadaje, ale to już przerabialiśmy tongue.gif

Hermiona z Malfoyem nie będzie... Rowling chyba to wykluczyła, czy mi sie zdaje? huh.gif
Tenebris69
Nie mam pojęcia. Jakoś nigdy wywiadów z Rowling nie śledziłam.
Mam tylko nadzieję, że NIE będzie z Ronem.
A może w ogóle się tego nie dowiemy? W końcu jeśli Harry zginie w oststecznej walce to pewnie na tym skończy się książka i trudno będzie przewidzieć co było dalej.
Lupek
Hermiona-Ron-Krum tongue.gif Harry-powrót do Cho(nie!!!)-jakaś nowa miłość(tak!!!) dry.gif a tak w ogóle to sądząc po tym co gdzieś niedawno przeczytałem jeden z chłopaków Hermiony zginie (bo Hermiona to imię jakiejś tam bogini która zakochała się w dwóch młodzieńcach a jeden znich został zjedzony przez węża-Rowling pewnie wybrała właśnie takie imię bo jeden z dwójki Krum Ron zginie a oby dwóch Hermiona lubi) cry.gif książka robi się coraz bardziej brutalna czarodziej.gif AVADA KEDAVRA
Nimbuska2000
W końcu jeśli Harry zginie w oststecznej walce to pewnie na tym skończy się książka i trudno będzie przewidzieć co było dalej.

Napewno nie. Rowling mówiła, że wszystko o przyszłości tych, którzy przezyją biggrin.gif opisze. A jeśli chodzi o to kogo by pożarł wąż z dwójki Ron contra Krum to niech zje Kruma biggrin.gif
kkate
Z czego się cieszę? biggrin.gif

1) Tonks zakochała się w Lupinie.
2) Lupin zgodził się z nią być.
3) Mieli super-romantyczną scenę. tongue.gif
4) Na pogrzebie Dumbla trzymali się za ręce.
5) Lupin nie będzie już sam biggrin.gif

Wariuję na tym punkcie. Ha.

I były fajne cytaty... chyba część już podawaliście.

“Do you remember me telling you we are practicing non-verbal spells, Potter?”
“Yes,” said Harry stiffly.
“Yes, sir.”
“There’s no need to call me ‘sir’, professor.”

" 'It's just hard,' , Harry said finally, in a low voice, 'to realise he won't write to me again' "

Smutne to było ^ .

'But you're normal!' said Harry fiercely. 'You've just got a - a problem' 

Harry do Lupina. Tu padłam.

'Sometimes you remind me a lot of James. He called it my "furry little problem in company'

I cała scena Lupin/Tonks czarodziej.gif np.:

;But I've told you a million times - that I'm too old for you, too poor - too dangerous'

lol laugh.gif

anagda
'But you're normal!' said Harry fiercely. 'You've just got a - a problem'

Harry do Lupina. Tu padłam

Hudson! We have a problem! tongue.gif

mnie te wyznania miłosne po prostu rozbawiły... jeszcze trochę a z HP zamiast książki fantastycznej dla dzieci będzie romansidło wszech czasów (heheh.... dobra... wiem... przesadzam ;p)
kkate
No właśnie, też uznałam, że to było trochę telenowelowe tongue.gif Ale fajne.
Ania*
Ja też się bardzo cieszę, że Lupin będzie z Tonks czarodziej.gif
A jeszcze bardziej z tego fragmentu:

Ron, he saw, was now holding Hermione and stroking her hair while she sobbed into his shoulder, tears dripping from the end of his own long nose.

Och! Och! Jestem R/Hr shipperką, więc czytając ten fragment, rozpłynęłam się tongue.gif
Szachrajka
Nic nie będzie z paringu Herm&Ron, bo Ron zginie w VII tomie biggrin.gif (moim zdaniem zginie, tak żeby nie było niedomówień)

Paringi, których nie znosiłam, nie znoszę, ewentualnie nie będę znosić:
-Harry&Ginny
-Ron&Herm
-Harry&Cho (na szczęście to już minęło)
-Draco&Jęcząca Marta( tongue.gif )

Pary do zaakceptowania:
-Harry&Luna (przynajmniej lepsza niż Ginny)
-Harry&Herm
-Severus&Lily (w przeszłości)
-Tonks&Lupin
-Fleur&Bill

I to właściwie tyle wink.gif
Pszczola
No coz, poki co jeszcze sie w parringu nie pomylilam, chociaz wolalabym,zebym bardziej Ginny lubila ;/ No i przyznam,ze wolalabym Hermione przy boku Harry'ego, ale to nawet oryginalne, glowna postac zenska z druga glowna maska, a nie z glownym glownym ;P

Ha! Wiedzialam,ze Lupin bedzie z Tonks *___* Szkoda tylko,ze tak malo tez zmian w zachowaniu Lupina bylo zarysowanych, bo wyglada na to,ze tylko Tonks miala dola. No i te rozowe wlosy na pogrzebie -_-"""". Widac,ze Lupin od niej straszy ;P Chociaz wg. moich obliczen, to ta roznica miedzy nimi wcale nie jest taka duza. Taka akurat jest ^___^.

Moje typy na VII czesc:

Snape&Lily
Lupin&Lily
Gabriel kochajaca sie w Harrym i zazdrosna Ginny ;P
Krum kochajacy sie w Hermionie i zazdrosny Ron (ale to nic nowego)

I tak sie zastanawiam.(dawno mnie tu nie bylo,wiec moze to juz zostalo poruszone). Ciekawe,czy bedzie wyjasnione co to za dziewczyna wgapiala sie maslanymi oczetami w Syriusza, kiedy pisal swoje O.W.L's? Pamietacie? Scena ze wspomnien Snape'a?
Gem
bosz... rolleyes.gif A ja dlej mówię że zw. Ginni Harry to było tandetne. Nie wiem, jakieś takie głupie to mi się wydawało jak o tym czytlam. Ale napewno zgodze się co do Ron i Hermiona od poczadq tak typowałam. Kto się czubi ten sę lubi, jak mówi przysłowie smile.gif.

...a kiedys słyszałam taka plotę, e ponoć Malfoy miał się zakohac w Hermionie. Hmm, to by było podobne do Snapea i Lilly, jeżeli rzeczywiście on się w niej podkochiwał. laugh.gif
Pszczola
Nie sadze zeby tak bylo, bo Malfloy rzeczywiescie wydaje sie jej nie lubic. Ale przyznam,ze jakby sie kierowac filmem, to powinno byc Harry-Hermiona-Malfloy ;P
Gem
buhahahahah laugh.gif laugh.gif ...!!!!!!!!!!!!!!!!! Trójkąt??? no nie wiem, nie wiem. Ale mi się wcale tak nie wydaje, żeby Malfoy rzeczywiście jej tak nie lubił. Jestem przekonana, ontak tylko duzo gada. Jak wypłakiwał się Marcie, sama powiedziała o nim,ze to naprawdę wrazliwy chłopak tylko nikt go nie rozumie. smile.gif
Pszczola
No to co? Kulka w leb i juz ma miejsce w kabinie obok Marty ;P Ale z drugiej strony...Harry teraz moze byc jego rywalem ;P Marta w koncu w nim tez sie kochala ;P Tylko Potter ja olal. Phi!
Femininity
Ja bardzo bym chciała żeby Drako był z Hermioną- to by było coś innego!!!
A Harry&Ginny to nie do przyjęcia, tragedia i tyle.
Harry&Luna to by bylo coś- są do siebie podobni
ale Draco&Hermi to number one _ choć chyba nie do spełnienia....szkoda
BeBe
QUOTE(Femininity @ 28.07.2005 21:09)

Dlaczego od razu tragedia? Tworzą ładną parę. No i Ginny umie się już zachować. Po za tym jest chyba dość dobra w czarach…

Mam pytanie: w czym są do siebie tak podobni? Nie widzę podobieństw. Chyba że to, iż Luna nie ma matki
ale  Draco&Hermi to number one _ choć chyba nie do spełnienia....szkoda
*

Chwała najwyższym, że nie do spełnienia. Śmiem przypuszczać, że naczytałaś się sporo FF, gzie para Herma-Draco są na porządku dziennym. Ale powiedz szczerze, co Draco miałby jej do zaofiarowania
em
Tak, tak, tak!
Moje ulubione pairingi wreszcie w książce!
biggrin.gif

Bardzo się cieszę, że Harry jest (był?) z Ginny, bardzo się cieszę, że Lupin jest z Tonks, że Bill jest z Fleur i że Ron będzie z Herm smile.gif
Luna mogłaby umawiać się z Nevillem, chyba nieźle się dogadują (W HBP Harry spotkał ich w pociągu razem itp.)
Lupek
Ron-Hermiona(bardzo dobrze),Harry-Ginny(tak sobie),Lupin-Tonks(totalna przesada) tongue.gif
ogólnie wszystko tak jak się spodziewałem oprócz tej pary Lupin i Tonks laugh.gif no nie wytrzymam,ale jeśli już przy tym jesteśmy to dlaczego w V tomie nie było praktycznie żadnych wskazówek co do tej miłości i co to za pomysł że Harry myślał że Syriusza łączyło jakieś uczucie z Tonks przecież to była jego jakaś kuzynka(a raczej córka kuzynki) więc jak oni mogli być razem skoro byli rodziną dry.gif Jo trochę się zagalopowała niestety tongue.gif
Gem
QUOTE(Lupek @ 28.07.2005 23:22)
Ron-Hermiona(bardzo dobrze),Harry-Ginny(tak sobie),Lupin-Tonks(totalna przesada)
*

tongue.gif Lupin i Tonks było śmeszne...ale Harry Gini beznadziej... Ja widziałabym to wten sposób:

Hermiona & Malfoy, albo Ron & Hermiona
Harry i jakas nowa postać...nie wiem nie pasuje mi jakoś do nikogo narazie...

Neville & Luna laugh.gif
Femininity
QUOTE(BeBe @ 28.07.2005 22:07)

Dlaczego od razu tragedia? Tworzą ładną parę. No i Ginny umie się już zachować. Po za tym jest chyba dość dobra w czarach…

Mam pytanie: w czym są do siebie tak podobni? Nie widzę podobieństw. Chyba że to, iż Luna nie ma matki
ale  Draco&Hermi to number one _ choć chyba nie do spełnienia....szkoda
*

Chwała najwyższym, że nie do spełnienia. Śmiem przypuszczać, że naczytałaś się sporo FF, gzie para Herma-Draco są na porządku dziennym. Ale powiedz szczerze, co Draco miałby jej do zaofiarowania
*

Ja jeszcze szóstki nie czytałam, wiem mniejwięcej co będzie z tego co tu piszecie i ta para(Harry&Ginny) mi nie pasuje...jak przeczytam może zdanie zmienię...to się zobaczy. Co do Draca i Hermiony to nie naczytałam się FF poprostu bardzo lubię te postaci, a takie połączenie byłoby ciekawe( jak czarny i biały)- nie zastanawiałam się nad tytm co D mógłby mieć jej do zaoferowania każdy własne zdanie ma i tego się trzymajmy tongue.gif
Pszczola
No, ja tylko intuicyjnie mialam nadzieje,ze Lupin bedzie z Tonks, bo rzeczywiscie nie bylo zadnych znakow! Szkoda.
A Syriusz i Tonks byli na tyle dalekim kuzynostwem,ze mogliby byc juz ze soba. Harry dal sie na samym poczatku zasugerowac przez Hermione, ze Tonks zachowuje sie, jak sie zachowuje z powodu smierci Syriusza.
BeBe
QUOTE(Femininity @ 29.07.2005 00:13)
Ja jeszcze szóstki nie czytałam, wiem mniejwięcej co będzie z tego co tu piszecie i ta para(Harry&Ginny) mi nie pasuje...jak przeczytam może zdanie zmienię...to się zobaczy. Co do Draca i Hermiony to nie naczytałam się FF poprostu bardzo lubię te postaci, a takie połączenie byłoby ciekawe( jak czarny i biały)- nie zastanawiałam się nad tytm co D mógłby mieć jej do zaoferowania każdy własne zdanie ma i tego się trzymajmy tongue.gif
*

Cieszę się, że nie sugerowałaś się FF smile.gif
Oczywiście, że możesz mieć własne zdanie. Dlatego swoje też wyraziłam. Ty mogłaś za to podać tuziny powodów przemawiających za tą parą, a zapewniam cię, że to nie jest takie trudne( mniej więcej takie, jakie pary Lily-Snape’a). Natomiast ty zamiast przekonać mnie, że to całkiem miła couple, od razu „każdy ma własne zdanie”( koniec dyskusji) . Kurcze w końcu to forum dyskusyjne
Lupek
QUOTE(Gem @ 28.07.2005 23:57)
QUOTE(Lupek @ 28.07.2005 23:22)
Ron-Hermiona(bardzo dobrze),Harry-Ginny(tak sobie),Lupin-Tonks(totalna przesada)
*

tongue.gif Lupin i Tonks było śmeszne...ale Harry Gini beznadziej... Ja widziałabym to wten sposób:

Hermiona & Malfoy, albo Ron & Hermiona
Harry i jakas nowa postać...nie wiem nie pasuje mi jakoś do nikogo narazie...

Neville & Luna laugh.gif
*

Malfoy&Hermiona laugh.gif nie wiem skąd wam przychodzą takie myśli do głowy,a para Harry&Ginny nie spełnia moich oczekiwań, ale ta para mi także nie przeszkadza.Rzeczywiście jakaś nowa super laska dla Harry'ego by się przydała! tongue.gif
Pszczola
BeBe, a czytalas w iinych tematach o argumentach przemawiajacych za mozliwoscia Snape-Lily? Tak jak po V czesci mialam przeczucie tak jak w przypadku Tonks-Lupin, teraz coraz bardziej upewniam sie w przekonaniu,ze Snape naprawde mogl sie zakochac w Lily.
Lupek
QUOTE(Pszczola @ 29.07.2005 13:45)
BeBe, a czytalas w iinych tematach o argumentach przemawiajacych za mozliwoscia Snape-Lily? Tak jak po V czesci mialam przeczucie tak jak w przypadku Tonks-Lupin, teraz coraz bardziej upewniam sie w przekonaniu,ze Snape naprawde mogl sie zakochac w Lily.
*

Po tym co zaprezentowała Jo w VI tomie (para Lupin-Tonks) wszystko jest możliwe może okaże się że Dumbledore miał romans z McGonagall tongue.gif
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.