Matko. Wystarczy jedno piwo i człowiek jest szczęśliwy. Na zmęczeniu staję się bardzo ekonomiczna.
Avadakedaver
19.11.2006 01:48
kondycja mi siada. już za chwilę spać idę.
QUOTE(Sihaja @ 19.11.2006 01:01)
Matko. Wystarczy jedno piwo i człowiek jest szczęśliwy. Na zmęczeniu staję się bardzo ekonomiczna.
racja. mam dzis megakaca to sie do 6ciu ograniczylem i juz jestem happy
a ja nie mam kaca
i nie miałam
no raz mnie lekko ćmiło po słynnym La Pinie
ale generalnie nie miewam
hehe ;] zygu zygu
Phi. Nie wiesz co to życie =D
Jesli życie to kac, to ja też wolę nie wiedzieć.
Zresztą należę do tych szczęśliwców, co wczorajsi raczej nie bywają. Choć "dzisiejsi" jak najbardziej tak.
oooooo.
nie lubię być wczorajsza. o nie XP
nie byłem żyła. oddałem krew i poszedłem do klubu studenckiego... eeee.. faaajnie było XD
Śpicie?
A ja &^%% projekt robię.
jem zupe cebulowa i ogladam imie rozy.
zupa cebulowa z białym winem jest dobra
tzn w środku
w zupie
a imie rozy dobre zawsze
PrZeMeK Z.
26.11.2006 01:19
Czekam, aż LOST 2x23,24 się ściągnie. I po forach grzebię.
Ech. A miałem się uczyć w soboty, żeby nie zostawiać wszystkiego na niedzielę. Ech.
avalanche
26.11.2006 01:24
a ja z zapałem szukałam parę godzin o ŻW na zajęcia. o matko. będzie 'jutro' jazda z ogarnianiem tego. mózg się może czasem wypalić ;ddd
aż sobie ciasteczko czekoladowe chrupnę chyba.
QUOTE(Lilith @ 26.11.2006 01:19)
zupa cebulowa z białym winem jest dobra
tzn w środku
w zupie
a imie rozy dobre zawsze
wlasnie taka spozywam. z bialym winem, grzaneczkami i szczypiorkiem dla smaku i koloru.
poza tym mam nadzieje ze mi sie pachnidlo szybko sciagnie bo umieram umieram z ciekawosci
O BOZE! na polonii leci m jak milosc i ta mloda pali papierosa!
myslalam ze takie rzeczy tylko w klanie...
Avadakedaver
26.11.2006 02:48
a mi siedwoi tu i troje bo impreza sie skonczyla przed chwulą chociaz dopiero za pol miesiaxa mam urodziny. ale czadowo jest i tego. w ogole. zajebiscie
Pijaku ;P
A ja siedzę z rozpędu. Referat na mnie czeka, nie mam kiedy zrobić, leń jestem. Oj.
A ja siedzę jak od dwóch tygodni. Czyli bez sensu i celu;]
Chwała wszelkim grom online - inaczej leżałabym w łóżku i wysyłała sms-y ludziom;]
Wiem - to chamsko złośliwe, ale co mam robić, jak nie mogę spać? ;]
Bezsennosc rządzi. Ja tak często siedzę po nocach, że stało się u mnie stanem naturalnym, i nawet jak nie mam co robić, to przed 4 nie zasnę
Też tak mam. Właściwie od jakichś dwóch tygodni prowadzę nocno-dzienny tryb życia; w dzień sypiam do 10, 11, w nocy kładę się właściwie dopiero rano, koło 5, czasem nawet później - albo wcześniej, zależy jak na to spojrzeć. Dziś chyba wyjątkowo położę się wcześniej, coś mnie głowa boli... ;]
Ja mam taki tryb dobowy, że nikt mnie nie pobije. Chociaż to jest raczej tryb tygodniowy. Potrafię nie spać całą noc, potem iść na uczelnię, wrócić, rypnąć się spać, wstać o drugiej w nocy i siedzieć do rana. Albo położyć sie o ósmej i w stać o piątej po południu. Albo wrócić z imprezy nad ranem, siedzieć nad projektem do południa, a potem spać 12h
nienawidze. niecierpie strasznie kiedy konczy sie wodka, zaczyna spirytus a mnie nic nie bierze. wr. wszyscy śpią a ja siedze i siedze i pije i slucham dylana i nic. i dlonie jebią mi papryką.
Jesteś nieekonomiczny po prostu
PrZeMeK Z.
29.11.2006 02:03
Jak ten idiota co wtorek czekam do północy żeby "Boston Public" obejrzeć.
I coraz mniej ciekawe mi się wydaje. Ale przestać nie mogę.
Przyzwyczajenie drugą naturą człowieka.
Powiedzcie mi, że umiem z fizyki. Podbuduję się psychicznie.

Edit: O, sam jeden z użytkowników na forum jestem. Fajnie. Rządzę.
Dokładnie
Syriusz_Black
29.11.2006 04:43
Dopiero wróciłem z imprrezy.... pić!!!
Nie ma, nie ma wody na pustyni. Oj, skąd ja to znam
Syriusz_Black
30.11.2006 03:23
Druga dwajścia dwaaaaaaaa
A tu k.... łacinaaaaaaaaaaaaaaaa
Ktoś się poucz za mnie dzisiaj mam kolosa :/
avalanche
02.12.2006 02:05
um.
czuje że zaczynam bredzić, po paru godzinach zajmowania się pracą na studia. a końca nie widać.
łóżko wołaaa....
Phy.
A ja się uczyć nie muszę, przynjamniej chwilowo;]
Jedno z nielicznych błogosławieństw, jakie zsyła na umęczonego studenta urlop zdrowotny;]
I znów nie mogę spać, a bu.
Idę coś poczytać - może dla odmiany Homera albo jakąś wydumaną specjalistyczną książkę traktującą o wpływach mitologii greckiej na literaturę europejską w późnych wiekach średnich...? Fascynujące;]
nie chcę iść spać
bo wczoraj miałam koszmary
Koszmary to można mieć, jak się czyta takie książki jak ja ;]
Mi na strach przed koszmarami pomaga zapach oliwki Bambino; może to dziwne, ale jakoś mnie uspokaja.
O, i zapach maści majerankowej jeszcze XD
niestety
nie mam oliwki bambino
ani maści majerankowej
trudno
powiedzmy, że się nie boję
PrZeMeK Z.
02.12.2006 02:27
Nie bój się. Nie ma czego.
Sny są zwierciadłem duszy... hm... A ty masz koszmary?
Niewinni Czarodzieje
02.12.2006 02:32
A Niewinni czekają na mecze Polska - Bułgaria. The Beatles are great. Eternal Glory for them forever!
Ludwisarz
03.12.2006 03:55
No heyah. Nigdy jeszcze chyba na Najtłokersach sie nie udzielam, to ze wzgledu na dziadka ktory spi w pokoju w ktorym mam komputer. Dzis nikt mnie nie pilnuje.
Poza kupa rownie starych dziadow jakimi sa niewinni czarodzieje plus jedna niezwykla czarodziejka, ktora wlasnie mnie gryzie, bije po udzie, wali w klawiature. To taka jedna dziwna Agata. Nevermind.
Ludwisarz
03.12.2006 03:57
Bo ja jeszcze chcialem napisac, ze Pan ktory mial Nam dowiesc pizze z DOMINIUM PIZZA wlasnie ulegl powaznemu wypadkowi, walnal w innym samochod na skrzyzowaniu zaraz obok, VOLDEMORT CZUWA, pamietajcie, STAŁA CZUJNOŚĆ, on nie zawaha się skrzywdzić niewinnych mugoli Pizza-Menów, aby zagłodzić na śmierć Niewinnych Czarodziejów.
A więc.. Jeszcze raz! STAŁA CZUJNOŚĆ!
Niewinni Czarodzieje
03.12.2006 04:52
Żryć, żryć, żryć. Nawet magia nie pomoże, gdy piździ na dworze. Jesteśmy głodni. Umieramy. O Boże!
Pojechaliście na ochlaj a siedzicie na forum po nocach.
Koniec świata.
Niewinni Czarodzieje
03.12.2006 05:09
Pizza przyjechała! Możemy umierać. Tzn. jak zjemy. Ha! Żegnajcie, you've been a lovely audience =D
QUOTE(hazel @ 03.12.2006 04:04)
Pojechaliście na ochlaj a siedzicie na forum po nocach.
Koniec świata.
lansuja sie ;>
Nie pozbawilibyśmy was, naszego światłego kierownictwa;) Pozatym cos trzeba było napisać w czasie 3-godzinnego oczekiwania na pizze;d
gine gine.
poza tym odi profana kawa i trzymam sie z dala. tak tak, nie profanum bo um to neutrum a kawa to kobieta przecie.
historii sztuki sie ucze, szlag szlag trzeba bylo sobie wczesniej przypomniec
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę