mrrrau.
QUOTE(TimmY @ 26.02.2009 04:21)
to mi przypomniało pewną rozmowę do 5 rano i konkurs na najgłupszego posta
matko. jedną stronę pisać 40 minut. oj opuszczam się opuszczam.
ale jeszcze tylko tak z jedna-półtorej, a skończę i będę się mogła zająć rysowaniem mapy centrum krakowa ^^
dość tego dobrego, idę spać. brnoc.
dobranoc...dzieńdobry...dobranoc, zgubiłam się już.
dzien dobry...za godzine autobus do warszawy.
Bawię się w kolorowanki. Trawka, drzewka, posadzka...i że niby model mam jeszcze zrobić. Ha. Ha.

perspektywkę komuś?
PrZeMeK Z.
03.04.2009 23:46
Świetne!
Ludwisarz
06.04.2009 05:13
a może jednak zostać ninja?
QUOTE(Hypacja @ 02.04.2009 05:06)

perspektywkę komuś?
TAAA, dobrze że ten etap w swoim życiu mam już za sobą ;]
tiruriru pamparampam mam jeszcze 12h do oddania zdążę hej ho!
Zakopałam się w rewjusach i tabelkach, bardzo irytuje mnie fakt, ze 1.5 megowy plik word sciaga sie u mnie przez prawie 15 minut, układam pasjanse w oczekiwaniu na otwarcie sie stron z pedeefami, a moj research paper sie nie posunal ani o krok. Damn you blukonekt!!
Nie znoszę moich studiów. Tej doby wybitnie.
Rysiek_Kowal
21.04.2009 04:36
"Ja tam moje lubię" powiedział Wojtek, student politechniki Warszawskiej, ucząc się do dwóch laboratoriów i kolokwium, które już o poranku. "A jutro będzie jeszcze lepiej" dodał jeszcze niezmiernie ucieszony.
(51 ECTSów na Politechnice w semestr - POLECAM!)
ja tobym w sumie chciała te kilka kolosów mieć wcześniej. bo tak to mi wszystko na ostatni tydzień dwa-przed sesją władują i jak zwykle będzie okropny stres.
Avadakedaver
21.04.2009 09:59
o wow. ja nie potrafię się uczyć w nocy.
ani w dzień, hehe

chyba założę galerię "prace nocne"...
Avadakedaver
12.05.2009 11:54
jakbyś nie powiedziała to bym nie zauważył!
takie krzywe że aż kot nie może na to patrzeć, hyhy
Avadakedaver
12.05.2009 12:14
kot zrobił facepalma!!
Nazwijcie ten temat moim imieniem, bo jakby chyba tylko dla mnie istnieje ostatnimi czasy.
Budowlana kaligrafia nocną porą, a z samego rańca malarstwo na rynku, jego mać...
zaraz bys chciala swoim imieniem
na ten przyklad ja dzis nie moge zasnąc :c
ach, jak fajnie, że ja już mogę spać

to się pewnie zmieni we wrześniu, hyhy
A może jakiś podtemat "jak dziwne rzeczy robicie o jak dziwnych porach?" Ja np przed chwilą wałkowałam modelinę.
ja sobie drukuję materiały (czytaj prezentacje w ppt z wykładów, w dodatku przygotowywane przez studentów). mam poczucie, że coś robię ;p
e to ja jestem nudna
czytam podręcznik do oświecenia, bo wypiłam kawę za późno i nie mogę spać, a jutro koło - mam poczucie, że go nie zdam ^^
a ja obijam się i wymyślam coraz ciekawsze rzeczy byle nie robic projektu... ostatnio np robienie na drutach wtf!
Ja probowalam Danowi kiedys szalik zrobic... i tak sie robi od poltora roku juz.
managarm
22.05.2009 10:17
Gdzie moj szalik!
a to ja mam pewną ciekawostkę a propos szalika (tylko tego mmsa dostałam już sporo czasu temu...)

progres!
a ja spędziłem drugą noc z rzędu w pracy >_<
model robię. domki. posadzki. drzewka kuźwa. żyję w świecie w skali 1:250
Konsoliduję sprawozdania finansowe. Och ach.
PrZeMeK Z.
28.05.2009 01:00
Uczę się z arcydzieł!
Tak strasznie mi się chce spać .______.
o, widno.
Fixed assets fuckin' rule.
Nigdy więcej imprez w środku tygodnia... Za 1:12 muszę stać do roboty. Życzcie mi powodzenia.
Avadakedaver
21.06.2009 03:23
powinniśmy sobie zrobić jakąś sektę.
5:40
A nawet sesji nie mam.
Ale jesteście, przez cały dzień nikt posta nie napisał... Świat się kończy (rzekł Przemek).
No i tak wchodzę przez cały dzień, a tu nic, nic, forum umiera, apokalipsa i wilcza zamieć.
bo dzien zaczyna sie dopiero teraz.
i soundtrack z st. trinian's rzadzi
Nienawidze akwizycji jezyka, nienawidze nienawidze!!! ; (
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę