BlackOmen
26.12.2006 01:51
Poczekam aż coś ciekawszego będzie :>
Ale nostalgia, nawet juz w WoWa grac mi sie nie chce. smutno tak jakos.
Ja przed chwilą podziwiałem XBOXa 360 u kumpla i stwierdziłem, że gry na komputer są żałosne w porównaniu do rozrywki jaką daje gra na konsoli. Cudeńko.
sensowne rpg na konsolę, które nie jest hack'n'slashem, proszę. takiego ichnego Fallouta
widze ze co niektórzy juz po nowym roku....
No niestety ;) Ale nie narzekam, bylo w cudowny sposob przyjemnie. Az chcialo by sie przedluzyc ale warunkow niema.
A u mnie się przedłuża. I k.... nawet nie wiem gdzie jestem, ale ok...
PrZeMeK Z.
06.01.2007 01:38
No cześć. Ja też nie.
Klawo.
Pffff, napisałem "klawo". Nie pamiętam, kiedy ostatni raz słyszałem/wypowiadałem/pisałem to słowo.
no, to jak kurde mol prawie
archaizmy
Avadakedaver
06.01.2007 01:43
a ja nie śpię też z wami wraz.
a ja jednak podję spać
dobranoc
Eee, przecież wieczór jeszcze młody. Ja się w sumie dopiero doprowadziałm do stanu używalności. W tym tygodniu pobiłam swój rekord na ninimalna ilość snu na dobę, więc odsypiałam dziś do 17.
PrZeMeK Z.
06.01.2007 02:33
Najbardziej podoba mi się to

Tylko że wcześniej z reguły jest

i
PrZeMeK Z.
07.01.2007 02:04
Ach. Rozumiem. Dlatego to bajka była, nie życiorys.
To chyba najszybsza odpowiedź na świecie. Zajęła mi tylko około 18 godzin. Ale cóż, takie wymogi tematu.
Moje plany na jutro (w sumie już dziś):

*głodny*

*sprzątanie*

*komputer*

*nuda na forum*

*o, ściągnął się "Żywot Briana"!*

*ogląda*

*kurde, szkoła jutro...*

*siada do lekcji z myślą: "chyba niewiele", sprawdza...*

*odrabia z mozołem, uczy się niby*

*myśli o spaniu*

* o kurde, to jutro sprawdzian jakiś?*

*macha ręką*
Całe życie marzyłem, by napisać takiego posta

Nie przesadzaj. Zawsze może być gorzej
Avadakedaver
07.01.2007 10:44
ha!
włączyli mi prąd!
o dziwo w zwiazku z jego brakiem zrobilam dosc sporo projektu na laptopie.
reszte zrobie rano
pierdole, ide spać
A mi prądu nie wyłączyli i projekt dalej męczę. MOże to i dobrze, bo ja nie ma laptopa.
Prezydent Federacji Rosyjskiej posiada fakultatywne prawo dymisjonowania Dumy Państwowej

Ja swoje wiem. Życzcie mi powodzenia na egzaminie.
Dobranoc, pchły na noc, karaluchy pod poduchy itd.
heloł
nie śpie dziś
wcale to a wcale
Susy mnie
hej śpiochy
wstawać!
Projekt, projekt, projekt.
Kocham autocada, kocham mathcada, kocham RM_WINa, kocham excella, kocham mojego windowsa. I w ogóle jest zajebiscie.

a ja robie mapki
bossssssko
podstawówka się kłania
kolorujemy kolorowanki
kocham moje studia ;]
ja ekonomię męczę. nach..mito za przeproszeniem?
Avadakedaver
16.01.2007 03:20
a ja własnie wyłączyłem Godfathera bo mnie wku*wił że no ja pierdzielę. Matko boska, najlepiej cierpliwość się szlifuje jednak na koputrachL posiedzisz miesiąc z prockiem 133 mhz i jesteś ostoją spokoju.
Albo poużywasz blukonekta przez pół roku.
Prawie skończyłam.
Lilith, ja też kiedyś kolorowałam mapki, z geologii bodajże. I nawet się za to oceny dostawało
jezu. 3 zaliczenia jednego dnia. 3 dni pozniej nastepne dwa. ja nie chce.
Hłehłehłe ;P A ja z 3 egzaminów dwa mam już za sobą. Oba poszły tragicznie, ale z obu mam 4 (my mamy troszkę inne podejście do ocen. W sumie nie liczy się ocena, tylko efekt ;P)
Dżizas, ale zazdroszczę. Ja mam...pięć, wszystkie przed sobą, do tego ze trzy koła, praktycznie równie istotne. Jedno z nich jest jutro, dlatego dzisiejsza noc upłynie pod znakiem pochodnych, różniczek, całek, granic i innych przyjemności. Mlask.
Powodzenia.
Ja sprężone męczę. I mi się nie chce cholernie, ale oczywiście jutro trzba oddać projekt, którego jeszcze nie mam.
NIe ma to jak być systematycznym.
A egzaminy mam teraz cztery. Do jednego co prawda najprawdopodobniej nie będę dopuszczona, ale reszta i tak mi załatwi pewnie sesję na cacy.
huh. i 10 zaleglych prac z krechy. swietnie XD
PrZeMeK Z.
20.01.2007 02:00
Widać księżyc u Was za oknem? Bo u mnie nie, a pooglądać przez teleskop chciałem.
Ja nie widzę czy jest u mnie księżyc za oknem bo mam roletę spuszczoną

Ale czekaj pofatyguję się i zobaczę czy jest...Ups jednak nie ma

Chyba powoli kończy swoją zmianę nocną

A taka propos, to normalnie jest godzina 04:55 tylko przy rejestrowaniu coś poknociłam i każdy mój post pokazuje o godzinę później

Może ktoś wie jak to odkręcić?
PrZeMeK Z.
21.01.2007 01:50
Znowu nie ma księżyca. Ojej.
Rosssa - to nie ty, to forum jest w innej strefie czasowej. Znaczy, do przodu o godzinę. Dzięki temu Nowy Rok świętujemy podwójnie: najpierw normalnie, a potem magicznie - o godzinę później.
Avadakedaver
21.01.2007 03:17
bo ustawiłąś +1h, ale tylko u ciebie sie tak wyświetla dont worki.
Dla mnie jest najt teraz. Dla mnei zawsze jest najt, bo od ponad miesiąca zawsze jestem śpiąca. I nie nadchodzi wyspany dzień.
Wielkie odliczanie do egzaminu trwa. 10 godzin rozdzielić równomiernie na spanie i naukę.
Kocham Geografię Ekonomiczną

W środę będę kochał Wstęp Do Informatyki Gospodarczej, a w weekend namiętnię poromansuję z Mikroekonomią.
To się nazywa sesja, o ile mię pamięć nie myli :>
Swoją drogą, szczytowanie intelektualne przeżywam właśnie w godzinach późno nocnych - wczesno porannych (zależy z której strony patrzeć) i czuję się dyskryminowana, że wszystkie egzaminy w tej sesji mam w godzinach 9.00-11.00.
A w ogóle to mogłam się uczyć w semestrze. No.
leże leże i głośno sie smieje
śpiewam sobie śpiewam
że wszystko olewam
to była taka piosenka kiedyś
i to jakiś obciachowy zespół to grał
pamiętam cały tekst, ale nie przytoczę ponieważ jest obsceniczny
edit: ładnego mam avatara?
a ja szukam jakiegos ladnego obrazu. mam sobie na 18 kupic reprodukcje. i szukam. klimt odpada, bo teraz kazda cizia kocha pocalunek. moze mucha? kto doradzi?
edit: ładnego mam avatara?
ładniusieńkiego. wyostrza jedynie mój apetyt na narciczki. jejku, jejku. śnieguu! pojadę whenever, wherever, tylko żeby były warunki (i czas).
Elva, Muncha! Muchy nie znam, jedynie słyszałem. Ekspresjonizm?
no ja mam nadzieję, że w sesji urwę choć dwa dni na nartki
Wierchomla czeka!! tam śnieg od świąt leży i leży ;]
secesja. alphonse mucha.
znacie.
JOB wszyscy znaja.
a to horta
ale on w architekturze siedział
Hotel Tasselmój ulubiony ;]
znaju znaju, tyle ze na sciane sobie tego nie powiesze xD
Kusi mnie Wiosna z Les Saisons Muchy ale gdzie tu teraz dobrego reproduktora znalezc xD
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę