Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Wyszukane W Sieci
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show > Bzziuuummm!!!
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88
Child
olaboga. jestem niedobrym uczniem [;
MisieK
przynajmniej stwarzasz jakieśtam pozory xd
Avadakedaver
to muza chyba z Commandos II.
PrZeMeK Z.

http://www.maxior.pl/?p=index&id=28029&0

O. M. G! blink.gif

Zadanie domowe: po wysłuchaniu powyższego nagrania oceń iloraz inteligencji Maxiorka1498 (na początku komentarzy). Weź pod uwagę jego wiek. Podpowiedź: użyj przedziału 1 - 20.
Child
http://serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3696597.html

co za debil XDDDDDD
avalanche
nie obrażaj ojca Romana!
Eva
http://wiadomosci.onet.pl/1421154,69,item.html buehehehe ide do woja xD
Aylet
QUOTE(Child @ 22.10.2006 12:55)

nie, no, co chcecie? on ma rację XD jego syn jest żywym przykładem.
Cat
nie wiem czy to było czy nie, ale dawno nie widziałam czegos tak pogrzanego XD pójdziesz do piekła!
Aylet
cheess.gif
supcio!
Avadakedaver
przecież child to zarzucił dwa dni temu.
Cat
no mówię, ze nie wiem czy było! (jestem niedojrzała!)
Child
szejm on ju =p

http://funsite.bee.pl/index.php?page=display&id=469
MisieK
haha! ta buda to politechnika gdańska ;D mieszkam 20 metrów od tej bramy wink2.gif
MisieK
PG to jest pieklo ;D
Child
ajm on a haaaaaaajweeeeej tu heeeel...!
MisieK
i jeszcze na ftims.
jesteś pewien swojej decyzji?
Child
tajes [;
Child
javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300; y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.getElementsByTagName("img"); DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i-DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position="absolute"; DIS.left=(Math.sin(R*x1+i*x2+x3)*x4+x5)+"px"; DIS.top=(Math.cos(R*y1+i*y2+y3)*y4+y5)+"px"}R++}setInterval("A()",5); void(0);

wklejcie to do paska adresu [i na wszelki wypadek przewincie strone na sama gore]
Avadakedaver
ja tu nic nie widzę.
Child
dziala dziala [; -> http://www.mFoto.pl/uploads/1107/clipboard_85a28.jpg

musisz tylko wkleic w aktualnie otwartym panelu/zakladce/oknie przegladarki
Aylet
jak po halucynach ^^
Lilith
sorry, ale to nie jest śmieszne
a potem 14 latki urządzają sobie zabawy
Aylet
Matko, Eliza, bój się Boga.
teraz dopiero to obejrzałam bo na gadu zapomniałam.
Kara
Jezusie i Mario!!! I ty uważasz że to jest zabawne?? :/ To świadczy tylko o twoim poziomie i potem się dziwią to co zrobili tej Ani z Gdańskiego gimnazjum...
Flamme
dobrze że u nas w szkole nie robią takich rzeczy, chociaż znam kilka osób, co by chętnie huh.gif
Avadakedaver
no ale trzeba mu jedno przyznać: perfekcyjny strzał.
GrimmY
czołem magiczni.
z pozdrowieniami dla mego imiennika, Giertycha seniora:
1
2
3
4
5
5
i bonus dla lubiących oglądać gołe panie w internecie:
bonus

a, i jeszcze jedno, tak żeby trochę musk wysilić:
user posted image
na tym zdjęciu 32 elementy są trochę bez sensu, znajdź je.
BeBe
Polowanie na kaczki nie wiem czy było
ja dopiero się wprawiam w tą grę:>
GrimmY
http://www.eimg.org/images/704003roof.jpg - promocja KFC.
google - do poczytania nt. FireFox'a drugiego, polecam.
a na koniec to:
Jestem kobietą szczęśliwą. Rano wstaję razem z moim mężem i gdy on goli się w łazience, przygotowuję mu pożywne kanapki do pracy. Potem, gdy całuje mnie w czoło i wychodzi, budzę naszą piątkę dzieciaczków, jedno po drugim, robię im zdrowe śniadanie i głaszcząc po główkach żegnam w progu, gdy idą do szkoły. Zaczynam sprzątanie. Odkurzam, podlewam kwiatki, nucąc wesołe piosenki. Piorę skarpetki i gatki mojego męża w najlepszym proszku, na który stać nas dzięki pracy Mojego męża, i rozwieszam je na sznurku na balkonie. W międzyczasie dzwoni często mamusia mojego męża i pyta o zdrowie Swojego dziubdziusia. Teściowa jest kobietą pobożną i katoliczką, znalazłyśmy wiec wspólny punkt widzenia. Po miłej rozmowie, jeśli już skończyłam pranie i sprzątanie, które dają mi tyle radości i poczucie spełnienia się w obowiązkach, idę do kuchni i przygotowuję smaczny obiad dla naszego pracującego męża i ojca, który jest podporą naszej rodziny i dla naszych pięciu pociech. Kiedy już garnki wesoło pyrkoczą na gazie, a mieszkanie jest czyste, pozwalam sobie na chwilę relaksu przy płycie z Ojcem Świętym i robię na drutach sweterki i śpioszki dla naszej szóstej pociechy, która jest już w drodze, a którą Pan Bóg pobłogosławił nas mimo przestrzeganego kalendarzyka, co jest jawnym znakiem Jego woli. Nie włączam telewizji, ponieważ płynący z niej jad i bezeceństwo mogłyby zatruć wspaniałą atmosferę naszej katolickiej rodziny. Czasami haftuję tak, jak nauczyłam się z kolorowego pisma dla katolickich pań domu, albowiem kobieta nie umiejąca haftować nie może się w pełni spełnić życiowo. Kiedy moje dzieci wracają ze szkoły radośnie świergocząc, wysłuch..ę z uśmiechem, czego dziś nauczyły się w szkole. Opowiadają mi o lekcjach przygotowania do życia w rodzinie, których udziela im bardzo miła pani z przykościelnego kółka różańcowego. Córeczki proszą, abym nauczyła je szyć, ponieważ chcą być prawdziwymi kobietami, nie zaś wynaturzonymi grzesznicami z okładek magazynów, chłopcy natomiast szepczą na ucho, że na pewno nigdy nie popełnią tego strasznego grzechu, który polega na dotykaniu samych siebie, ani nie będą oglądać zdjęć podsuniętych przez samego Szatana. Karcę ich lekko za wspominanie o rzeczach obrzydliwych, lecz jestem szczęśliwa, że wczesne ostrzeżenie uchroni moich dzielnych chłopców przed zboczeniem i abominacją. Mój maż wraca z pracy po południu. Witamy go wszyscy w progu, poczym myje on ręce i zasiada do posiłku, a ja podsuwam mu najlepsze kąski, aby zachował siłę do pracy. Potem mój mąż włącza telewizor i zasiada przed nim w poszukiwaniu relaksu, a ja zmywam talerze i garnki i zabieram jego skarpetki do cerowania, słuchając z uśmiechem odgłosów meczu portowego w telewizji. Wieczorem kąpię nasze pociechy i kładę je spać. Kiedy wykąpiemy się wszyscy, mój mąż szybko spełnia swój obowiązek małżeński, ja zaś przeczekuję to w milczeniu, ze spokojem i godnością prawdziwej katoliczki, modląc się w myśli o zbawienie tych nieszczęsnych istot,które urodziły się kobietami, ale którym lubieżność Szatana rzuciła się na mózgi, które w obowiązku szukają wstrętnych i grzesznych przyjemności. Zasypiam po długiej modlitwie i tak mija kolejny szczęśliwy dzień mojego życia.

fragment z książki: "przygotowanie do życia w rodzinie" - autor maria ryś - podręcznik dla gimnazjum i szkoły ponadgimnazjalnej o miłości, małżeństwie i rodzinie - zaaprobowany przez MEN
Child
sciema z ta ksiazka =p
Ahmed
nie wiem czy już było
Avadakedaver
xd
ale czad.
Ahmed
user posted image
Child
to je to :D
Atina
Czy ja wiem.... mnie to nie przekonuje xP
Aylet
xD
Lilith
rany boskie... ja tak kiedyś wrzeszczałam, jak podeszła do mnie myszka miki z wielką plastikowa głową.
Avadakedaver
o w k*rwę ja pierdolę.
na dwojce przed chwilą widziałem panoramy kawałek,. czy cuś i nagle pczę a tu kobieta zaczęła gadać o... "NIEWINNYCH CZARODZIEJACH". No w szoku byłem. jakas grupa z lat pięćdziesiątych, cos tam cos taqm.
Pewnie właśnie stamtąd wzieliście swoją nazwę, sobie teraz myślę. ale cóż. niewykształcony chłop jestem.
MisieK
lat 50tych... taaaa
Avadakedaver
rotfl biggrin.gif

a tu macie coś takiego
http://www.komeda.art.pl/ff-niewinni_czarodzieje.php
Lilith
swoją drogą bym sobie obejrzała
ale emule mi raczej nie ściagnie...:/
MisieK
z torrentów korzystaj kobieto, z torrentów tongue.gif
Avadakedaver
ja przez emula sciagnalem dwa odc zagubionych: 03 05 i 03 05.
oba nie dzialaja. sciagam trzeci raz.
Rysiek_Kowal
mowilem ze emule i edonkey to szit
powiedz jaki odcinek chcesz to dostaniesz jakies normalne linki
rapidszer czy cos lepszego moze nawet
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.