BlackOmen
26.07.2005 10:15
Misiek, nie wiesz na co mnie stać jeszcze XP
http://tru-hewi-metal.ziomek.usto dla fanów mHocznych klimatów ^.*
QUOTE(BlackOmen @ 26.07.2005 11:15)
O bOsHe, ToSz To TrAgEdIa W TsHeCh AkTaCh!!!! ;*******************
QUOTE(MisieK @ 26.07.2005 09:50)
forbidden
http://www.lady-jewel.mylog.pl dowód wyższości rodzaju ludzkiego nad kobietami. UWAGA! To nie żart!
staare :E dawalem juz to.
matoos - czy ja wiem... mam 14-letnia kuzynke, z ktora raz na jakis czas kontakt przez gg uskuteczniam (wszak rodzina najwazniejsza). najczesciej uzywanie slowa 'koffany/ahi /trendi / miliony emotow typu ;( :C :< :{ etc./ uzywanie 'sh' [psheciesh... matkobozka jak ja tego nie cierpie]'. smiem twierdzic ,ze to niekoniecznie moze byc zart. taki blog to moze smietnik dla nieskomplikowanych mysli. a ,ze na widok takiego czegos dostaje sie palpitacji - coz, jakie pokolenie, takie blogi , czy jakos tak.
glam-homo-sexual-pudel-erotic-metal ;d
co do emotów old
co do antypirata lol
chyba poproszę babcie aby kupiła mojej siostrze GTA:SA ;]]]]
Zmieniam podpis.
Child, jesteś moim idolem XP
BlackOmen
29.07.2005 17:32
A moim nie
Star Wars KidPonad 12 milionów ściągnięć, propozycje by koleś zagrał w episode III i przede wszystkim jeden wielki ROTFL.
Ściągnijcie sobie najpierw oryginał, a dopiero potem przeróbki
QUOTE(BlackOmen @ 29.07.2005 17:32)
A moim nie

zraniłeś mnie ;(
teraz musisz się udać do psychologa, położyć na kozetce i opowiedzieć, jak niedobry owiec cię zbeształ tymi dwoma krótkimi słowami ;p
kija tam, ten dzieciak od SW miażdży ;]
sciąga sie;]
trzema Vi, liczyć nie umiesz?;>
wiedziałam, że mi to wypomnisz, panieczepiającysię Misiek ;p
;p
ten kolo z SW nie wiedzieć czemu mi się z tobą Child kojarzy. ;]

'a' nie jest wyrazem. nawet na partykułę się chyba nie łapie.
joda xDDDD
polonista sie kurna znalazł;p
czajld ma zawsze racje.
wyjątek potwierdza regułę XD
O lol... Znów gry są be...
A na pudełku GTA:SA stoi jak byk napisane 16+...
Pomijam już fakt że żeby odkryć te sceny podobno trza się nieźle namęczyć.
Piękne 2 sceny które normalnie zrównały Panoramę z Uwagą! w TVNie... Psycholog który wmawia nam, że gracze uważają za prawdziwe to co widzą na ekranie, i scenka rodzajowa - twarz dziewczynki w wieku jakichś 10-11 lat (nie jest pokazane w co gra ale najwyraźniej jest zainteresowana - ja bym strzelał że to jakaś odmiana DDRa jest bo dziewczynki to lubią) i natychmiastowa przebitka na scenę z jakiejś strzelanki FPP gdzie koleś z chaingunem wyrzyna grupę wrogów. Gratuluję manipulacji...
Pottermenka
30.07.2005 16:02
Luna Fletcher
30.07.2005 16:08
Bardzo miły klimacik na tej stronce. Nie ma co
Pottermenka
30.07.2005 16:14
Ja Cię kotku kocham
Ty mnie kochaj też
Kwiat bez wody więdnie
Ja bez Ciebie też.
lol
BlackOmen
30.07.2005 23:39
Oż to poezja @_@
Czajld nie chcialem cie zarnic, wybacz mi
eh te wynalazki rodem z PRLu;]
Luna Fletcher
09.08.2005 12:13
Boże, dzięki bogu nie jestem otoczona ziomami paliblantami ... Chociaż miło byłoby dostać w mordę od czasu do czasu
jaaaa, ale masz podpis...
żeby nie było, że nic nie wstawiam. Troszke imion psów (ostatnio jestem na etapie szukanai szczeniaka):
Leonhard`s MIRACLE /MAGGIE/
WESTWHIP HIGH PROFILE OF SAREDON
UNIK ON THE MOON de Champernoune
ORSON vom Schloss Schwuelper
Olton AYE DAY IN THE LIVE
http://www.geenstijl.nl/paginas/housewitz.htmlreklama festiwalu z muzyką house...nie wiem, ile ten link bedzie dostępny w internecie,w zasadzie w kazdej chwili moze zostac usunięty
Luna Fletcher
09.08.2005 13:39

nie podoba mnie się ... Nie jadę na tą imprezkę.
"może" taki link nie pasuje na ten dzial forum ale chcialam Wam go pokazac,a nigdzie indziej nie ma odpowiedniego tematu... ato jakby nie patrzeć, "wyszukane w sieci"..
najzwyklejsze w swiecie skurwysyństwo...nie miesci mi sie w głowie, jak mozna było cos takiego zrobic....
sporo tych fobii.
A powiem ci ze RTFM jest przydatny. Jak widze takich co tu wchodzą czasem to się nóż w kieszeni otwiera;p
rtfm - spasowałem po kilku linijkach ;p
wyślesz swoje pytanie na forum, gdzie będzie ono "nie na temat" (off topic),
e, to my jesteśmy taki forumowy oftopik tylko dla wybranych *zaciera ręcę i myśli o założeniu tematu: ,,Harry + Hermiona" bądź ,,za co kochamy Harry'ego?"*?
edit: no.. Genophobii bym nie chciała mieć ;P
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę