ten krótki filmik jest - póki co - moim ulubionym filmem lutego.
Dlaczego w tym nie ma rozniczki? Albo całki? Bez sensu takie rownanie :E
PrZeMeK Z.
13.02.2009 17:06
Świetne!

Podobały mi się zwłaszcza obrazki.
PrZeMeK Z.
14.02.2009 01:02
QUOTE(hazel @ 14.02.2009 00:41)
Ty się śmiej, ja w tym czasie biznes rozkręcam.
O_O
Terror. Zwlaszcza to 'wygladzanie' twarzy. I ludzie to jeszcze kupuja, no blagam ;CCC
owczarnia
14.02.2009 05:36
Nie, najlepsza jest "artystyczna obróbka zdjęcia". W sumie nie wiadomo czy się śmiać, czy płakać.
why is EVERYONE posting this today? srsly, widziałam to foto w jakichś czterech różnych miejscach dzisiaj .__.
ciekawe, z ktorego wydzialu
Avadakedaver
02.03.2009 23:52
nom, to jest "chakaron makaron" czy jakos tak.
owczarnia
06.03.2009 17:03
QUOTE(Lilith @ 04.03.2009 17:01)
Ja przepraszam, że się wtrącam, ale czemu wszyscy starają się tańczyć tango do melodii walczyka?... Czy to jakaś nowość awangardowa?
http://www.youtube.com/watch?v=cNARJPNz2CApewnie było i tylko ja jestem tak opóźniona
Avadakedaver
21.03.2009 14:52
ha. kliknąłem w tego linka i włączył mi się filmik z tv info o jakimśkolesiu, Czokletman. Pretty funny. obejrzałem całe szukając tej ładnej techniki, okazało się na końcu że to reklama nowego Axe. Tak wymyślili, że się nie domyśliłem
Avadakedaver
23.03.2009 18:17
QUOTE(GrimmY @ 23.03.2009 14:53)
[url=http://www.scaryideas.com/content/10225/]
świetny pomysł na stronę, ale to co na niej się znajduje troche chyba mija sie z jej założeniami.
An ingenious example of speech and politics occurred recently in the United Nations Assembly and made the world community smile.
A representative from Israel began: "Before beginning my talk I want to tell you something about Moses. When he struck the rock and it brought forth water, he thought, 'What a good opportunity to have a bath!' He removed his clothes, put them aside on the rock and entered the water. When he got out and wanted to dress, his clothes had vanished. A Palestinian had stolen them."
The Palestinian representative jumped up furiously and shouted, "'What are you talking about? The Palestinians weren't there then!"
The Israeli representative smiled and said, 'And now that we have made that clear, I will begin my speech".
Czym się aktualnie zajmuję
Dyrektor "ZAMOY'a"
wyluzowany!
w jego ziomkach jesteś? ja mam te rubryki ukryte...
JESTEM HARDKOREM!!!łał, właśnie ktoś wrzucił na porcys i jestem zmiażdżony!!! pewnie tu już było rok temu, ale nie mogę ryzykować, że nie widzieliście!