Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Wyszukane W Sieci
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show > Bzziuuummm!!!
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88
Ludwisarz
ugly
vold
pomysł dobry, ale wykonanie takie se, mocno.
nutrias
...do white rabbit's trip biggrin.gif
Avadakedaver
http://www.youtube.com/watch?v=LcQsD0HU0SY
hazel
omg
Child
pwnage
Claudia_Black
Niedobrze mi się zrobiło od tego różu...
matoos
user posted image
Avadakedaver
ten temat rządzi (pierwszy jaki włączyłem)
http://nastolateq.com/viewtopic.php?f=14&t=857
nutrias
a to smaczek, który znalazłem na tym forum biggrin.gif
user posted image
Hypacja
user posted image
vold
QUOTE(hazel @ 17.10.2008 04:11)

jakby był dział 'książki', macie świadomość o jakiej książce byłoby najwięcej wpisów? (ba, byłbym skłonny zaryzykować stwierdzenia, że mógłby to być jedyny temat w tamtym dziale) wink2.gif
Ludwisarz
Do tej?
My Webpage
vold
mam nadzieje ze zaboli, bitch
matoos
Hihihi wink2.gif

Maddox wypowiada się na temat userbasa maców

Uwaga, padają tam słowa powszechnie uważane za obraźliwe tongue.gif
Avadakedaver
http://www.youtube.com/watch?v=xcZbPCOyTk4
Avadakedaver
brewki rulez
Child
user posted image
Neonai
ahahaha:D rządzi!
GrimmY
pewna reklama osiem lat później (chociaż koniec mnie się średnio podobał).
a tu oryginał dla tych co nie pamiętają/kojarzą 'łazaaaa'powej reklamy.
harolcia
Oto jaką historyjkę otrzymałam kiedyś na maila (działa wybitnie dobrze na poprawę humoru smile.gif ) :

Wczoraj wybrałam się na imprezę z moimi koleżankami. Powiedziałam mojemu mężowi, ze wrócę o północy. 'Obiecuje ci kochanie, nie wrócę ani minuty później'- powiedziałam i wybyłam.

Ale. impreza była cudowna!!!

Drinki, balety, znów drinki, znów balety, i jeszcze więcej drinków, było tak fajnie, ze zapomniałam o godzinie!!!!..

Kiedy wróciłam do domu była 3 nad ranem. Wchodzę do domu, po cichutku otwierając drzwi, a tu słyszę tą wściekłą kukułkę w zegarze jak zakukała 3 razy. Kiedy się zorientowałam, ze mój maż się obudzi przy tym kukaniu, dokończyłam sama kukać jeszcze 9 razy... Byłam z siebie bardzo dumna i zadowolona, ze chociaż pijana w cztery dupy, nagle taki dobry pomysł przyszedł mi do głowy - po prostu uniknęłam awantury z mężem...!!!!!! Szybciutko położyłam się do łóżka, myśląc jaka to ja jestem inteligenta! Ha!!!!!!.

Rano, podczas śniadania, mąż zapytał o której wróciłam z imprezy, więc mu powiedziałam, ze o samiutkiej północy, tak jak mu obiecałam. On od razu nic nie powiedział, nawet nie wyglądał na podejrzliwego. 'Och, jak dobrze, jestem uratowana....' - pomyślałam i prawie otarłam pot z czoła.

Mój maż, po chwili, spojrzał na mnie serio, mówiąc: 'Wiesz, musimy zmienić ten nasz zegar z kukułką'. Zbladłam ze strachu, ale pytam pokornym głosem: 'Taaaak???? A dlaczego, kochanie?'

A on na to:

Widzisz, dziś w nocy, kukułka zakukała 3 razy, potem - nie wiem jak to zrobiła - krzyknęła 'O k...!!!' znów zakukała 4 razy, zwymiotowała w korytarzu, zakukała jeszcze 3 razy i padła na podłogę ze śmiechu. Kuknęła jeszcze raz, nastąpnęła na kota i rozwaliła stolik w salonie. A potem, powaliła się koło mnie i kukając ostatni raz - puściła se głośnego bąka i szybko zaczęła chrapać........
nutrias
Taka młoda i utalentowana biggrin.gif
Syriusz_Black
Nie wiem czy to już było.
Pamiętacie 25letniego prawiczka?

http://kaczka.blog.pl/archiwum/index.php?nid=13855969
Tula
Mam super piosenkę dla wielbicieli dzieci smile.gif. Mommy's Kiss
Child
user posted image
GrimmY
od lat osiemnastu
managarm
Child: LMAO
nutrias
tooo jest hit biggrin.gif
GrimmY
kursk podniesiony z dna morza
em
user posted image
matoos
user posted image
em
http://tinyurl.com/4pcub
ta strona nie jest preparowana ;)
Avadakedaver
ahahhaha xD słyszeliście Johna McCaina w faktach?
-skończył się tydzień wyborów...
-tak, sypiam jak dziecko.
(śmiech publiki)
- Zasypiam, śpię dwie godziny, budzę się, płaczę, znowu zasypiam na dwie godziny...
Child
jakby takimi starociami rzucal w czasie kampanii, to moze mialby te 20 glosow elektorskich wiecej ;c
Avadakedaver
user posted image

AUTENTYK
Child
brzydkie slowa!

user posted image
Ludwisarz
user posted image
GrimmY
trailer sprzed roku?
user posted image
GrimmY
#262095 (3599/3837)
<hypnosis> 1. The human cell contains 75 MB of genetic information
<hypnosis> 2. A sperm 37.5 MB.
<hypnosis> 3. In a milliliter, we have 100 million sperms.
<hypnosis> On average, one ejaculation releases 2.25 ml in 5 seconds.
<hypnosis> Using basic math we can compute the bandwidth of the human male penis as:
<hypnosis> (37.5MB x 100M x 2.25)/5 = (37,500,000 bytes/sperm x 100,000,000 sperm/ml x 2.25 ml) / 5 seconds = 1,687,500,000,000,000 bytes/sec = 1,687.5 TerraBytes/sec
<Jck_true> Sweet
<Jck_true> DoS attack!!!
<hypnosis> a bukkake would probably be a DDoS then
<hypnosis> 11 men would give 17 petabytes/sec
Comment: ##programming on FreeNode

qdb.us
MisieK
Miszcz
GrimmY
4 life! a poza tym hooray for nowy odtwarzacz jutubowy.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.