Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Wyszukane W Sieci
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show > Bzziuuummm!!!
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88
PrZeMeK Z.
What's the big deal? I'm an animaaaaaal!
GrimmY
QUOTE(TimmY @ 08.12.2007 04:13)
To jest czescia ostatniego boomu internetowego pt..

2 girls 1 cup.

wpiszcie w yuotubie.
dopiero jak obejrzycie z 10 reakcji, to wpiszcie w google.

Ale nie polecam ludziom, ktorzy maja wrazliwe zoladki itd.
Taki ogrish w sumie.
*

powiem tylko ciekawskim, że jeśli nie są miłośnikami kupy to niech tego nie oglądają.
Child
bo ogólnie to gówniana produkcja
Child
user posted image
Lilith
posikałam sie ze smiechu ;]
hazel
Uwaga, słowa niecenzuralne...

Zima w Bieszczadach

12 sierpnia
Przeprowadziliśmy się do naszego nowego domu w Bieszczadach. Boże jak tu pięknie!!! Drzewa wokół wyglądają tak cudownie. Wprost nie mogę się doczekać, kiedy pokryją się śniegiem.

14 października
Bieszczady są najpiękniejszym miejscem na ziemi!  Wszystkie liście zmieniły kolory – tonacje pomarańczowe i czerwone. Pojechałem na przejażdżkę po okolicy i zobaczyłem kilka jeleni. Jakie wspaniałe!  Tutaj jest jak w raju. Boże jak mi się tu podoba !!!

11 listopada
Wkrótce zaczyna się sezon polowań. Nie mogę sobie wyobrazić jak ktoś może zabić coś tak wspaniałego jak jeleń!  Mam nadzieję, że wreszcie spadnie śnieg.

2 grudnia
Ostatniej nocy wreszcie spadł śnieg. Obudziłem się i wszystko było pokryte białą kołdrą. Widok jak z pocztówki bożonarodzeniowej. Wyszliśmy na zewnątrz, odgarnęliśmy śnieg ze schodów i odśnieżyliśmy drogę dojazdową. Potem przejechał pług śnieżny, zasypał to co odśnieżyliśmy i znowu musieliśmy odśnieżyć drogę dojazdową, ale co tam… Kocham Bieszczady!

12 grudnia
Zeszłej nocy znowu spadł śnieg. Jest pięknie!  Pług śnieżny znowu powtórzył dowcip z drogą dojazdową, ale co tam… Kocham po prostu to miejsce!

19 grudnia
Kolejny śnieg spadł zeszłej nocy. Ze względu na nieprzejezdną drogę dojazdową nie dojechałem do pracy. Pieprzony pług śnieżny.

22 grudnia
Zeszłej nocy napadało jeszcze więcej tych białych gówien. Całe dłonie mam w pęcherzach od łopaty. Jestem przekonany, że pług śnieżny czeka tuz za rogiem dopóki nie odśnieżę drogi dojazdowej. Ten skurwysyn!

25 grudnia
Wesołych Pierdolonych Świąt! Jeszcze więcej gównianego śniegu. Jak kiedyś wpadnie mi w ręce ten skurwysyn od pługu śnieżnego… przysięgam zabiję! Nie rozumiem dlaczego nie posypią drogi solą, żeby rozpuściła to białe gówno?

27 grudnia
Znowu to białe kurestwo spadło w nocy. Przez trzy dni nie wytknąłem nosa z domu, z wyjątkiem odśnieżania drogi dojazdowej za każdym razem, kiedy przyjechał pług. Nigdzie nie mogę dojechać. Samochód jest pogrzebany pod górą białego gówna.  Meteorolog znowu zapowiadał dwadzieścia pięć centymetrów tej nocy. Możecie sobie wyobrazić ile to oznacza łopat pełnych śniegu???

28 grudnia
Meteorolog się pomylił! Tym razem spadło osiemdziesiąt pięć centymetrów tego białego kurestwa. Teraz to nie odtaje nawet do lata! Pług śnieżny utknął w zaspie,  a ten chuj od pługa przyszedł pożyczyć ode mnie łopatę!  I co dalibyście mu???

4 stycznia
Wreszcie wydostałem się z domu. Pojechałem do sklepu kupić coś do jedzenia i kiedy wracałem, pod samochód wpadł mi jeleń i całkiem go rozjebał. Narobił szkód na cztery tysiące. Powinni wystrzelać te skurwysyńskie jelenie. Że też myśliwi nie rozpierdolili wszystkich w sezonie!

3 maja
Zawiozłem samochód do warsztatu w mieście. Nie uwierzycie jak zardzewiał od tej jebanej soli, którą posypują drogi.

18 maja
Przeprowadziłem się z powrotem do miasta. Nie mogę sobie wyobrazić jak k.... ktoś,  kto ma odrobinę zdrowego rozsądku może mieszkać tych Pierdolonych Bieszczadach!!!
PrZeMeK Z.
user posted image
Child
wyglada jak gumki.

jestem w stanie wybitnie wskazujacym, wiec jezeli to nie sa gumki, niech mnie ktos poprawi [;
matoos
Chodzi o symbol dharmy który na nich jest. Za angielską wikipedią (emfaza moja):

The word dharma is generally translated into English as 'law' and literally translates as 'that which upholds or supports' (from the root 'Dhr' - to hold), here referring to the order which makes the cosmos and the harmonious complexity of the natural world possible.

Możliwe też że za dużo czytam tongue.gif
QbaNowy
Artykuł z jednej z francuskich gazet:

Polska. Oto znajdujemy się w świecie absurdu. Kraj, w którym co piąty mieszkaniec stracił życie w czasie drugiej wojny światowej, którego 1/5 narodu żyje poza granicami kraju i w którym co 3 mieszkaniec ma 20lat. Kraj, który ma dwa razy więcej studentów niż Francja, a inżynier zarabia tu mniej niż przeciętny robotnik. Kraj, gdzie człowiek wydaje dwa razy więcej niż zarabia, gdzie przeciętna pensja nie przekracza ceny (!) trzech par dobrych butów, gdzie jednocześnie nie ma biedy a obcy kapitał się pcha drzwiami i oknami. Kraj, w którym cena samochodu równa się trzyletnim zarobkom, a mimo to trudno znaleźć miejsce na parkingu. Kraj, w którym rządzą byli socjaliści, w którym święta kościelne są dniami wolnymi od pracy (!) Cudzoziemiec musi zrezygnować tu z jakiejkolwiek logiki, jeśli nie chce stracić gruntu pod nogami. Dziwny kraj, w którym z kelnerem można porozmawiać po angielsku, z kucharzem po francusku, ekspedientem po niemiecku a ministrem lub jakimkolwiek urzędnikiem państwowym tylko za pośrednictwem tłumacza. Polacy..! Jak wy to robicie..?

biggrin.gif

widząc to KLIK! aż mi dech zaparło...
Child
QUOTE(matoos @ 14.12.2007 12:26)
Chodzi o symbol dharmy który na nich jest. Za angielską wikipedią (emfaza moja):

The word dharma is generally translated into English as 'law' and literally translates as 'that which upholds or supports' (from the root 'Dhr' - to hold), here referring to the order which makes the cosmos and the harmonious complexity of the natural world possible.

*

teraz to ma sens tongue.gif
Child
Jak się zrodziła idea na 2 girls one cup. Mozna spozywac oglądając ;)

http://www.explosm.net/comics/1112/
PrZeMeK Z.
QUOTE(Child @ 14.12.2007 19:45)
QUOTE(matoos @ 14.12.2007 12:26)

*

teraz to ma sens tongue.gif
*

Ten. Chodziło o organizację Dharma z serialu "Lost" XD
Chociaż cytat też pasuje :]
matoos
A, no widzicie, moje lansiarstwo potrzebuje upgradu, bo mnie ani lost, ani heroes ani w ogóle chyba żaden amerykański serial nie nawilża.

user posted image

I dla fanów Final Fantasy Tactics:

user posted image
GrimmY
++++!!
Avadakedaver
O______________o
Lilith
hahaha!!!!!!!! ale się usmiałam ;]
avalanche
to raczej przykre ;/
Gem
cynamonki + herbata zimowa = user posted image Happiness ^^
Syriusz_Black
Upiecz mi takie!
Gem
Wczoraj piekłam ^^. Ale zamiast lukru, z wiórkami kokosowymi i czekoladą i posypką kolorową. I nawet nie spaliłam...
Syriusz_Black
Było wysłać pocztą...
Gem
A jeszcze lepiej, mailem-ślij!!!
Child
a było samemu tyłek do kuchni ruszyc ;p
anagda
QUOTE(jestie @ 17.12.2007 18:19)
a gdzie Wasz szacunek dla babinej wiary w nieracjonalne?
*

I znowu ten racjonalizm... dry.gif
Lilith
QUOTE(jestie @ 17.12.2007 17:19)
*

jestie, usmiechnij się
specjalnie dla Ciebie
Katon
QUOTE(jestie @ 17.12.2007 17:19)
QUOTE(avalanche @ 17.12.2007 02:00)
QUOTE(Lilith @ 17.12.2007 01:44)

to raczej przykre ;/
*

*

Mój na swoim miejscu. Oczywiście, że się pośmiałem - babina wierzy w magię (na forum HP przydałoby się więcej wyrozumiałości w tym temacie =P) i oczywiście ja kradzieży nie pochwalam i zaklinania rzeczywistości również, ale musze przyznać, że cieplej mi na sercu ze świadomością, że nie trzeba jechać w serce dżungli, żeby takie rzeczy się czasem zdarzyły. I zaraz potem stwierdzam, że w pełni racjonalny świat Comte'a, a nawet świętego Tomasza byłby jednak smutnym miejscem. Niech żyje baba jaga!
Katon
Aż dałem post pod postem. Pewnie wszyscy widzieli, ale nie mogę ryzykować, że kogoś uminęło.

1:06 to absolut.

I jeszcze bonus - też musicie znać. Tak zwany oscar za drugi plan.
MisieK
staaare.
Gem

syndrom Grincha?

uwielbiam czytać takie rzeczy xDDD lol
em
lol
Avadakedaver
"muahahahahaha" ona rzecze.
Lilith
QUOTE(Avadakedaver @ 21.12.2007 22:00)

ogladasz sobie małe bobaski? biggrin.gif
Avadakedaver
chryste.
Child
poległem. ale w tym stanie wszystko mnie smieszy xD

http://www.joemonster.org/i/aj/ulotki2_by_cezaq.jpg
Avadakedaver
http://www.youtube.com/watch?v=4_QiFsJDNQs
Child
Akh-med w swiatecznym nastroju - http://www.youtube.com/watch?v=uCtmSJqgrxI ;d
hazel
user posted image
PrZeMeK Z.
user posted image

Coolest. Picture. Ever.
Child
Nope. Kulest pikczars są tu :}
Avadakedaver
LOOOOL

wszyscy wiemy co child miał na myśli
http://img178.imageshack.us/img178/3571/1111111ox3.jpg
Child
Dorosnij :C
Neonai
głodny głodnemu wypomni? smile.gif
MisieK
przechadzając się po klubach pg child pewnie nie jadł od wielkanocy.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.