'69... moj ulubiony rocznik ;p
desert eagle'a kombinuj xD
<17J
630g
i ledwo 160m/s
zabawka nie wiatrówka xD
obecnie tylko walthery. omg jak ja dawno nie strzelałem.
PrZeMeK Z.
04.07.2007 13:06
FryzjerZamknijcie oczy i posłuchajcie tego. KONIECZNIE w słuchawkach. Nie musicie znać angielskiego. Tylko posłuchajcie.
Niewiarygodne.
http://mingle2.com/cadaver-calculatorO_o
wg. tego licznika moje zwłoki po śmierci będą warte 5200 dolarów amerykańskich. 'moj drogi'?
avalanche
05.07.2007 17:18
$5950
ale jak tam wiek się zaznacza to chyba to jest tak obliczane jakby się teraz zeszło z tego świata...
tak mi się wydaje ;d bo nie wiem.
co ja za to kupię po śmierci?
Avadakedaver
05.07.2007 18:27
$5315
ja se spale zwłoki moje własne i rozsypie nad oceanem.
albo przekaze siostrze jako żwirek dla kota, nie wiem jeszcze.
PrZeMeK Z.
11.07.2007 11:22
Avada, co ci mówiłem, to ci mówiłem, ale powtórzę jeszcze raz: grasz w tych swoich filmikach imponująco dobrze (i wiarygodnie). Na poważnie jesteś tak samo dobry jak na wesoło.
Chociaż na wesoło jest fajniej.
nie jestem pewna w który temat to sie bardziej wpasje...bo moze Open`er... ale znalezione w necie
http://video.google.com/videoplay?docid=-4...039304357&hl=enistnieja tylko dwie sztuki tego cuda, ktoś się orientuje jak to działa?
(choć nie wiem czy dobrze robie pytając....wszelka fizyka jest mi wrogiem)
zapewne, nie mowie na pewno bo różne rzeczy już widziałem, jest to jakiś rodzaj syntezatora, zamiast klawiszy mamy blat. czujniki/jakaś specjalna kamera umieszczona pod blatem w czasie działania urządzenia rejestruje pozycje klocków, ich kształt, odległość od środka stołu, ruchu dłoni 'grającego' i na tej podstawie generuje różnego rodzaju zaprogramowane wczesniej komputerowo dźwięki. w sumie nic wielkiego, dodac do tego te wszystkie efekty wizualne stołu i mamy niezły bajer =)
Avadakedaver
12.07.2007 00:06
cicho bo mi moje filmy stłumiacie, bonki zue!
Taaaaaaaaaaaaaak. Jestem za.
Fizycy z PG zrobią wam taniej i będą mieli na browce XD (a ja razem z nimi XD)
czy wstawianie nowej części pottera po angielsku to będzie nadużycie?:D
i... nie mieści mi się nazwisko na nagrobku......
QUOTE(Child @ 20.07.2007 19:02)
urzekł mnie ten tekst!
a przy okazji widzę, że Andrzej wraca do swojego dawnego poziomu wypowiedzi ;)