Ej, prosze nie szastac moja piersia xd
PrZeMeK Z.
27.12.2007 16:19
My nie szastamy, my czcimy
QUOTE(MisieK @ 27.12.2007 13:25)
przechadzając się po klubach pg child pewnie nie jadł od wielkanocy.
pasztet swoje miejsce ma w lodowce :C
słodka_trzynastka
29.12.2007 02:22

i nic więcej nie trzeba dodawać
Och, tak uwielbiam xkcd - jeden z moich ulubionych:

Staroangielsko-Popowo:

Poważniej:

Matematycznie:
See for yourselves 
es// poprawiłem adres
PrZeMeK Z.
31.12.2007 00:50
Jeszcze jeden xkcd, nie mogłem się powstrzymać:
UWAGA! NSFW!!!
Taki na czasie - sylwestrowy
Avadakedaver
02.01.2008 22:19
to ja sobie pogram w jedi knighta. tak akurat przed sesja jak znalazl ;>
hehe
ja mam taki kubek
Do picia alkoholu co najmniej raz w miesiącu przyznaje się na Ukrainie aż 40 proc. dzieci i młodzieży w wieku od 10 do 16 lat
Albo macie nakłamane w profilach, albo dużo tu nie zawalczycie.
Dzieciak, jak sama nazwa wskazuje, to wieczny 12latek, natomiast po Miśku to sie wszystkiego mozna spodziewac. Widzialam, sprawdzilam organoleptycznie, ale moze on po prostu taki wyrośnięty xD
QUOTE(hazel @ 04.01.2008 20:51)
Do picia alkoholu co najmniej raz w miesiącu przyznaje się na Ukrainie aż 40 proc. dzieci i młodzieży w wieku od 10 do 16 lat
Albo macie nakłamane w profilach, albo dużo tu nie zawalczycie.
phi
zróbcie taki sondaż wśród młodzieży
[wszech] polskiej...
Sorry, ale ja wygrałem konkurs. Moja wyszukana w sieci rzecz jest najlepsza. Zapnijcie pasy i czytajcie:
Popłacz sobie emo...
Kurde, juz to widzialam. I jesli widzialam i tu nie wrzucilam a jakims cudem jeszcze tu nie bylo to.. dw i twp twp twp!! xD
dawno temu to wrzucalem :C
OMG! Niedobrze mi. I to wcale nie ze względu na zbyt dużą ilość czekolady na śniadanie...
Ostatni post: przez przyjdz-i-mnie-zabij dzisiaj 13:23
rofl
o nie, EmoSzparka wymiata!
mnie użekła "xxxfakin emo biczxxx"
zarejsestrowalbym sie, ale 'najszybszy ban polskiego internetu' to nie moja kategoria
O, mają tam dział "humor, dowcipy".
pewnie nabijają się z emo. o nie. przecież oni wszyscy tam są emo.
pisza o burzum. sa bardziej trve niz ja :X :O
Avadakedaver
05.01.2008 17:48
PrZeMeK Z.
07.01.2008 00:23
Wolę nie robić fotki mojemu biurkowi bo mi by jeszcze klisza pękła. Bez znaczenia czy to analog czy cyfrówka...
na moim sie same kable walają powtykane w rozne miejsca lapka. nie ma co ogarniac
Avadakedaver
08.01.2008 21:30
trzy talerze, gothic2, serious sam2, książeczka od jakiejś kierownicy, monitor, lampka, głośniki, kamera, HP vol2, trzy zeszyty, dwie książeczki od prawa jazdy, długopios, kredka, kurz, ogryzek, pudło ze wszystkimi windowsami, programami, gwarancjami, sterownikami itp, zapięcia do koszuli takiej co to nie ma guzików, szklanka, jeden papierek, łyżka, widelec, jeszcze jeden długopis i mikrofon.
mam biurko ze wspollokatorka. moje rzeczy NA biurku: paprotka, trzy ramki na pocztowki, lampka, krem do rąk, kolczyki x 4, krem do twarzy, zeszyt, płyty dvd, ipod, zegarek, tabletki, zepsute słuchawki. wszystko na obszarze 40x20 cm.
Albo ktoś mu dobrze podpowiedział, albo gościu ma ogromny dystans do siebie. A śmietanka która mu towarzyszy to dowód że facet ma spore możliwości. Genialne:
ostatni dzień Billa Gatesa w Microsofcie
Ja w mieszkaniu nie mam biurka. Wszystko lezy na podlodze, stoliku, stole kuchennym, krzeslach, lodowce, kanapie, lozku i regale :D
PrZeMeK Z.
09.01.2008 18:56
Moje biurko: jakaś płyta, karteczki z notatkami siostry, trzy kredki, papierek, skuwka od długopisu, głośniki, kula plazmowa i myszka z podkładką :]
Zdaje się, że mam wręcz idealny porządek.
HP4, pusta butelka po wodzie, 6 boxów z płytami, druga butelka - do połowy pełna wody, pusta szklanka, słuchawki, lampka, głośniki, paczka husteczek. Reszta na stoliku RTV
ja i tak mam porządek ostatnio, w porównaniu z tym, co się na biurku z reguły dzieje:

I zbliżenie na burdel:
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę