Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Wyszukane W Sieci
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show > Bzziuuummm!!!
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88
Eva
Ej, prosze nie szastac moja piersia xd
PrZeMeK Z.
My nie szastamy, my czcimy dementi.gif
Child
QUOTE(MisieK @ 27.12.2007 13:25)
przechadzając się po klubach pg child pewnie nie jadł od wielkanocy.
*

pasztet swoje miejsce ma w lodowce :C
słodka_trzynastka
user posted image
QbaNowy
laugh.gif i nic więcej nie trzeba dodawać
matoos
Staaaaaaaaaaare...
matoos
Och, tak uwielbiam xkcd - jeden z moich ulubionych:
user posted image

Staroangielsko-Popowo:

user posted image

Poważniej:

user posted image

Matematycznie:

user posted image

See for yourselves wink2.gif

es// poprawiłem adres
hazel
user posted image
PrZeMeK Z.
user posted image
Child
emo cat is emo :p
matoos
Jeszcze jeden xkcd, nie mogłem się powstrzymać:

UWAGA! NSFW!!!

user posted image
Child
Taki na czasie - sylwestrowy

user posted image
Avadakedaver
awada szpreśt inglisz unt oder szyt.
sory za spam ;]
hazel
user posted image
Lilith
niech moc będzie z wami!
Child
to ja sobie pogram w jedi knighta. tak akurat przed sesja jak znalazl ;>
Madziuś

user posted image

hehe
ja mam taki kubek
Child
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,4810676.htmlMisiek, trzeba statystyki podbić :C
hazel
Do picia alkoholu co najmniej raz w miesiącu przyznaje się na Ukrainie aż 40 proc. dzieci i młodzieży w wieku od 10 do 16 lat
Albo macie nakłamane w profilach, albo dużo tu nie zawalczycie.
Eva
Dzieciak, jak sama nazwa wskazuje, to wieczny 12latek, natomiast po Miśku to sie wszystkiego mozna spodziewac. Widzialam, sprawdzilam organoleptycznie, ale moze on po prostu taki wyrośnięty xD
anagda
QUOTE(hazel @ 04.01.2008 20:51)
Do picia alkoholu co najmniej raz w miesiącu przyznaje się na Ukrainie aż 40 proc. dzieci i młodzieży w wieku od 10 do 16 lat
Albo macie nakłamane w profilach, albo dużo tu nie zawalczycie.
*

phi

zróbcie taki sondaż wśród młodzieży [wszech] polskiej...
Katon
Sorry, ale ja wygrałem konkurs. Moja wyszukana w sieci rzecz jest najlepsza. Zapnijcie pasy i czytajcie:

Popłacz sobie emo...
Eva
Kurde, juz to widzialam. I jesli widzialam i tu nie wrzucilam a jakims cudem jeszcze tu nie bylo to.. dw i twp twp twp!! xD
Child
dawno temu to wrzucalem :C
Katon
Kurde.
asiatal
OMG! Niedobrze mi. I to wcale nie ze względu na zbyt dużą ilość czekolady na śniadanie...
Child
Katon - przebijam ;)

http://www.emo.styl.fm/
hazel
Ostatni post: przez przyjdz-i-mnie-zabij dzisiaj 13:23
rofl
Lilith
o nie, EmoSzparka wymiata!
Teodora
mnie użekła "xxxfakin emo biczxxx"
Child
zarejsestrowalbym sie, ale 'najszybszy ban polskiego internetu' to nie moja kategoria
hazel
O, mają tam dział "humor, dowcipy".
asiatal
pewnie nabijają się z emo. o nie. przecież oni wszyscy tam są emo.
Child
pisza o burzum. sa bardziej trve niz ja :X :O
PrZeMeK Z.
Masakra XD

Ciekawe wariacje na temat znaków
GrimmY
i lol'd!
Child
oh fcuk ;D
anagda
Wolę nie robić fotki mojemu biurkowi bo mi by jeszcze klisza pękła. Bez znaczenia czy to analog czy cyfrówka... biggrin.gif
Child
na moim sie same kable walają powtykane w rozne miejsca lapka. nie ma co ogarniac tongue.gif
Avadakedaver
trzy talerze, gothic2, serious sam2, książeczka od jakiejś kierownicy, monitor, lampka, głośniki, kamera, HP vol2, trzy zeszyty, dwie książeczki od prawa jazdy, długopios, kredka, kurz, ogryzek, pudło ze wszystkimi windowsami, programami, gwarancjami, sterownikami itp, zapięcia do koszuli takiej co to nie ma guzików, szklanka, jeden papierek, łyżka, widelec, jeszcze jeden długopis i mikrofon.
em
mam biurko ze wspollokatorka. moje rzeczy NA biurku: paprotka, trzy ramki na pocztowki, lampka, krem do rąk, kolczyki x 4, krem do twarzy, zeszyt, płyty dvd, ipod, zegarek, tabletki, zepsute słuchawki. wszystko na obszarze 40x20 cm.
anagda
Albo ktoś mu dobrze podpowiedział, albo gościu ma ogromny dystans do siebie. A śmietanka która mu towarzyszy to dowód że facet ma spore możliwości. Genialne: ostatni dzień Billa Gatesa w Microsofcie
Eva
Ja w mieszkaniu nie mam biurka. Wszystko lezy na podlodze, stoliku, stole kuchennym, krzeslach, lodowce, kanapie, lozku i regale :D
Child
user posted image
PrZeMeK Z.
Moje biurko: jakaś płyta, karteczki z notatkami siostry, trzy kredki, papierek, skuwka od długopisu, głośniki, kula plazmowa i myszka z podkładką :]
Zdaje się, że mam wręcz idealny porządek.
asiatal
HP4, pusta butelka po wodzie, 6 boxów z płytami, druga butelka - do połowy pełna wody, pusta szklanka, słuchawki, lampka, głośniki, paczka husteczek. Reszta na stoliku RTV
hazel
ja i tak mam porządek ostatnio, w porównaniu z tym, co się na biurku z reguły dzieje:
user posted image
I zbliżenie na burdel:
user posted image
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.