Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: The Marauders - Fanklub Huncwotów
Magiczne Forum > Harry Potter > Harry Potter
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
Magya
hm, 2 listopad już minął ;]
dominisia888
mi sie polowa nie otwiera sad.gif
em
Podejrzewam, że są jakieś błędy w linkowaniu. Pozwolę sobie je poprawić, ok? (mam nadzieję, że się Goomisia nie obrazisz (: )

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8. (tu nie jestem pewna, wygląda na to, że mają blokadę hotlinkowania, więc zmieniłam linka na bezpośredniego do nich (: )
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15. (to samo co w przypadku nr. 8 (: )
16.

Wyszło mniej, bo dwa się powtarzały, a jedna strona (MirrorDance) w ogóle się nie otwiera. (:
Tenebris69
3, 9, 10

chociaż żaden z tych Peterów nie jest odzwierciedleniem "mojego" Petera huh.gif
dominisia888
9, 10, 11...
Ginny
hmmm... trudny wybór... 3, 9, 14 - świetne
grlouiee
Przepraszam, ale jak jak zwykle robie wszystko na ostatnia chwile ..;/
A swoja droga to po co komu referat pod tytułem "Polacy pod zaborami" ??Grzecznie sie pytam ;/

Wiec, moej głosy to: 9, 10, 5

A co do pytania postawionego pzrez Magye to...Napewno, nie byliby tak znani i pamiętani w Hogwarcie. Naweet naajmadrzejsci uczniowie nie są tak zapamiętywani, jak wlasnie ci psotnicy (Chyba, ze zdjecia prymusow wisza sonie na korytarzu, tak jak w mojej szkole biggrin.gif). Po prostu, takich ludzi jakimi byli Huncwoci się zapamietuje! Ich zarty, ich psikusy, kawaly, dowcipy powli staja sie legendami.
Czy staliby sie bardziej szanowani? Hmm moze w pewnej grupie osób, które nie mają poczucia humoru, wyobrażni, w grupie takich "prawidziwych dorosłych" (tak, tak czytamy Małego Księcia tongue.gif), ktorzy wszystko traktują sucho i z dystancem.

I wszystkigo najlepszego z okazji urodzin dla Goomisi ;**
czekolada.gif jar.gif nutella.gif krowki.gif landrynki.gif
HUNCWOTKA
3,10,14
Magya
3, 14, 16

Przyłączam się do życzeń :*** czekolada.gif nutella.gif
Goomisia
Może lepiej nie mówić które to urodziny. sad.gif .. tak zabalowałam ze dopiero się dorwałam do Forum. dementi.gif

jak wklejałam linki wszystko było ok. nie wiem co się zwaliło. A glosujemy do 12 listopada – 1 mi uciekła... dry.gif

Może temacik…. Jakby nasi ulubieńcy mieli synów… to na jakich ludzi by ich wychowali? Czy by się zakolegowali i stworzyli grupę jak ojcowie? – pomijam tu fakt, że Potter nie żyje (Jak by wychował Harry'ego gdyby żył).
Magya
Remus wychowałby syna na przykładnego obywatela, lecz ów synuś mógłby się buntować przeciw nadopiekuńczości ojca
Syriusz, miałby syna bardzo podobnego do siebie, lecz trzymałby dyscyplinę wink2.gif
Peter - nie było pytania ;p

wink2.gif
potterman
James - Myśle, że chciałby wychować Harry'ego na swoje podobieństwo, ale nad wszsytkim czuwałaby Lily, wiec efekt końcowy byłby taki, ze Harry byłby taki jak teraz

Remus - Napewno starałby się żeby jego syn był dobry dla otoczenia, pomagał słabszym i był raczej spokojny i zawsze opanowany

Syriusz - Jego syn miałby chyba najlepiej smile.gif Ojciec napewno zezwalałby mu na wiele rzeczy wspominając swoje młodzieńcze lata biggrin.gif Może nie chciałby żeby ten został nielegalnym animagiem biggrin.gif, ale napewno byłby dla niego wyrozumiały. Chociaż wszysto ma swoje granice smile.gif

Peter - Cóż...nie wiem czy wiedziałby jak go zrobić biggrin.gif

100 lat Emo :*:*:* czekolada.gif nutella.gif zelka1.gif
grlouiee
A więc...
James - myśle, ze chciałby, aby Harry był podobny do niego. Od najwcześniejszych lat, wypracowywal by w nim, zamiłowanie do sportu, szkolilby go i podpowiadal co i jak. Ale uważam również, ze chciałby, aby jego syn był niezmiernie odwazny i szlachetny.

Remus - Dobry obywatel, który pomaga wszystkim inny w potrzebie. Jeśli synuś/córka by mili odpowiedni cechy charakteru, wszystko było by okej, ale gdyby byli hmm nerwowi, i zupelnie inni niż kochany Lupin, to tak jak już wczesniej Magya wspomniala, buy sie buntowali.

Syriusz - Z jegnej strony pozwalałby na duużo rzeczy, np. nocne wypady z kolegami, znikanie na bliżej nieokreślony czas z domu, no ale z drugiej hmm tak jak w usalilby jakies zasady, ktorych nalezaloby przestrzegac. I oczywisice, zamartwiałby się o dziecko, tak jak o Harry'ego, będąc jego ojcem chrzesnym.

Peter - Może dziecko mogłoby Go odmieni i sprawi, ze uwierzyłby w siebie. Byłby dumny z jego sukcesow, razem z nim płakałby nad porażkami. Tylko, czy nie 'żyłby życiem syna/córki'. No wiecie, ja nie mogłem chodzi na balet, no to nich on chodzi. Po prostu zmuszałby dziecko, do robienia rzeczy, których on nie miał szans wykona w młodzienczym wieku ;]

Wolne dni się zbliżają..może małe spotkano na chacie ? smile.gif

Emo stoooooooooooooooooooo laaaaaaaaaaaaaaat ;**********
czekolada.gif nutella.gif krowki.gif landrynki.gif zelka1.gif
Magya
Ja jestem za spotkaniem na czacie smile.gif

Emotka wszystkiego :******
toast zelka1.gif ;]
Dorcas Ann Potter
Czy można się jakoś dopisać do tego fanklubu? Kocham Huncwotów, a w szczególności to chyba Black'a tongue.gif Proszę o odpowiedź na PM ;*
potterman
Może poprostu zerkniesz na pierwszą strone, hm?....

b ) Jeśli chcielibyście zapisać się do klubu, wyślijcie PM lub w inny sposób zgłoście się do
Tenebris69 , lub, w przypadku jej nieobecności, do kogokolwiek z zarządu.

Zgłoszenia przyjmujemy TYLKO W TEN SPOSÓB. Jeśli napiszecie post o treści "chcę się zapisać", będzie on po prostu zignorowany. Nie chcemy bałaganu.

c) Po otrzymaniu twierdzącej odpowiedzi, zostajecie umieszczeni na liście członków

Tak na wszelki, jakbyś nie doczytała tongue.gif

A co do czatu...może jutro o 20:00...albo w niedziele?
Magya
a będziesz? Bo nie ma sensu robić czata jeżeli przyjdą tylko 4 osoby dry.gif
grlouiee
No własnie, trzeba sie dogadac co i jak. Kiedy i o ktorej, bo znowu zjawią sie same dziewczynki ;D. Ale i tak bedzie fajnie wink2.gif

Mi paduje dzsija, i jutro, gorzej w niedziel,ale moze znajde czas ;]
dominisia888
czy moglby mi ktoś wytlumaczyć o co chodzi z tym Waszym chatem.... jestem tu stosunkowo nowa i nie do końca się jeszcze we wszystkim orientuje.. .sad.gif

a chętnie wezme w czymś takim udział...
Magya
co jakiś czas organizujemy spotkanie klubu na czacie. Link to czata znajdziesz na początkowej strone w poście informacyjnym smile.gif Na czacie głównie rozmawiamy o Huncwotach, ale jest też czas na prywatne sprawy smile.gif W ogóle nasz czat wymiata ;d
dominisia888
dziekuje za info biggrin.gif czekolada.gif dla Ciebie tongue.gif

to ja jestem za...
dzisiejszy wieczor to doskonaly termin tongue.gif
Magya
tylko trzeba złapać Tenebris lub kogoś z zarządu aby ustaliły termin. Ale mi też pasuje dzisiejszy wieczór smile.gif

dominisia - nie ma za co smile.gif zawsze do usług wink2.gif chcesz kawałek czekolady? ;p
grlouiee
W ogóle nasz czat wymiata ;d

Dokładnie, dokładnie ;D
Fajnme rzeczy, sie zawsz ena czacie zdarzaja ;D

chcesz kawałek czekolady? ;p

Ja chcem, ja chcem ;P
Magya
a to prosze bardzo tongue.gif czekolada.gif
/offtop

jakiego Huncwota chciałybyście na męża i dlaczego? Remus:***
grlouiee
Dziekii wink2.gif Milke, mam, mam Milke ;**

jakiego Huncwota chciałybyście na męża i dlaczego

Ja się zastanawiam pomiedzy Remusem a Syriuszem. Dlaczego ? A wiec... z Lupinem, byłoby mi dobrze, zawsze mogłabym na kogo liczyc, wiedziałabym, ze nigdy by mnie nie zostawił, opuscił w potrzebie. Zawesze byłabym pewna jego uczu, wiedziałabym, ze jeśli tylko pproszę, zgodzi się na wszystko. Nie wiem, czy troche takie życie nie byłoby nudne, a raczej monotonne. Z góry wiedziałabym, ze tak najprowdopodobniej bedzie az do śmierci.
A z Syriuszem ? Z Syriuszem, to chyba każdy dzień byłby inny, nietopowy, niesamowity, trudny do przewidzenia. Nie wiedziałabym co mnie czeka, wiec życie byłoby dla mnie niespodzianką i zagadką. Ale wady też są. Nie wiem, czy mogłabym do końca zaufac Syriuszowi, tzn. możliwe, że byłabym troche o niego zazdrosna, jeśli nie wiedziałabym dokąd wymyka się w nocy.
Podsumowując, mi by najlepiej na przyszłego kandydata małżonka pasował taki remix Syriusza i Lupina, tak pół na pół i byłoby idealnie wink2.gif

Swoją drogą fajny temat smile.gif

A ja awansowałam, a ja awansowałam! Ścigający! ;D I'm the best ;P
dominisia888
zdecydowanie Syriusz biggrin.gif

kocham szalonych mezczyzn, a z nim napewno bym sie nie nudzila, kazdy dzien bylby inny... i wyobrazcie sobie to przejazdzki jego motorem w cudowna ksiezycowa noc biggrin.gif (oczywiscie z nim)... zazdrosna pewnie bym byla o niego... ale dla mnie on jest takim wiernym typem... na wierzchu twardziel, ale w srodku tongue.gif
potterman
Dla mnie, jako faceta, to raczej średnia przyjemność mieć za męża któregoś z Huncwotów biggrin.gif ale myśle, że Lily Evans nadawałby się znakomicie wink2.gif
A jesli chodzi o chat to dzisiaj pasuje mi idealnie
Mione
Hm. Fajny temat tongue.gif
Muszę powiedzieć że choć Lupina i Syriusza zawsze lubiłam tak samo, to jako postać literacka bardziej interesujący wydaje mi się Syriusz. Jako postać literacka-podkreślam. W żuciu prywatnym wprawiłby mnie w berserk, swoimi nastrojami, humorami i wybuchami temperamentu.
A więc jako małżonek- Remus. Spokojny, ciepły, niezawodny, odpowiedzialny, kochany Remus smile.gif
Magya
A Mione, jak Ci z czatem pasuje?

To możę umówmy się wstępnie na jutro o godzinie 18.00 poczekamy na akceptację zarządu i zibaczymy smile.gif
Dorcas Ann Potter
Najciekawszym Huncwotem jest dla mnie Syriusz. Czasami cywa nieobliczalny i jest porywczy tongue.gif . Ale Remusa też lubię ^^. Ach, ci spokojni, ustatkowani, oczytani chłopcy biggrin.gif .
Goomisia
chcecie czat ???- bedzie czat!!!!

PM do Ten właśnie wysyłam... ale wstepnie to już szykujcie liste tematów:P
em
dziękuję za życzonka (:

Najfajniejszym mężem byłby chyba James - chociaż myślałam też o Remusie. Mimo wszystko wydaje mi się, że z nim byłoby trochę nudno. Nie da się ukryć, że Syriusz to nieporównanie ciekawsza osobowość, ale nie byłabym pewna, czy jest wierny - taki lekkoduch.. wink2.gif o Peterze chyba nie ma co rozmawiać, za to James jest jakby i Syriuszowaty, a mimo wszystko ma w sobie coś z Remusa wink2.gif
Magya
Pisałam wcześniej. Tenebris nie ma internetu, więc decyzję musi podjąć ktoś z zarządu.
Pozdrawiam śmiesznie ;]
grlouiee
jutro o godzinie 18.00

Może byc wink2.gif
Czyli w końcu to spotkanie to dziś (tj. sobota) o 18.00 ? :> wink2.gif

ale wstepnie to już szykujcie liste tematów:P

Tematy, jak zwykle napłyną same na chacie, no ale pomyślec nie zaszkodzi ;]

Dorcas Ann Potter
Jeśli Tenebris nie ma, to do kogo mam wysłać PM z prośbą o przyjęcie do Fanklubu ^^?
Magya
Do Goomisi może smile.gif
HUNCWOTKA
heeej, dlaczego spotkania na chacie są zawsze tak pózno?o tej porze to ja na dwórku pomykam, nie można by tak o 12??tongue.gif
Dorcas Ann Potter
Dzięki za radę Magya. smile.gif Odpowiedź do Huncwotki: Bo ta pora zazwyczaj wszytskim pasuje wink2.gif A poza tym, np. my friend ma neta darmowego (nawet w soboty) dopiero po 18.
Magya
szczególnieo tej porze jest zimno i ja przeważnie siedzę w domu ;p i chyba nie tylko ja ;p a o 12 to jeszcze się śpi ;p
Dorcas Ann Potter
Z tym pierwszym muszę się zgodzić.Wiem, co to znaczy siedzieć w domu ^^. Więc nie tylko Ty ^^.

Ale drugie: nie wyobrażam sobie jak można spać do 12 (chyba trzeba być bardzo zmęczonym). Ja śpię krótko - wstaję zazwyczaj 7.30, a najpoźniej to chyba 8 ^^. Ale zależy od trybu życia.
Magya
Znaczy się wiesz, różnie to bywa. Jak się jest mocno zmęczonym to 11, 12 max. A jak się jest mniej zmęczonym to gdzieś 8,9 i wstaję. Sprawdzone na największym śpiochy teraz już IV RP - na mnie biggrin.gif
/offtop

pamiętajcie - czat dziś o 18.00 smile.gif
HUNCWOTKA
Szkoda sad.gif .I to jeszcze w sobotę,kiedy na dyskotekę sie wybieram:[
A co do tematu to uważam że najlepszym kandydatem na męża byłby James.Przypuszczam że:P jest opiekuńczy, troskiliwy i stały w uczuciach:>
Dorcas Ann Potter
A kto go tam wie :] A ja mogę przyjść na ten czat ^^?

Magya: A mi się wydawało, że największym śpiochem świata jest moja siostra ^^. Widocznie jesteście sobie równe smile.gif
dominisia888
a mnie nie bedzie... a chcialam byc... sad.gif
no ale lodowisko otworzyli abylosmy z klasa juz dawno ustawieni na lyzwy jak tylko otworza lodowiska... moze nastepnym razem...
Dorcas Ann Potter
A u mnie otwierają w następny weekend. Oczywiście już się umówiłam z Gośką, że idziemy od razu po HP (niestety za 2 tyg.)na łyżwy ^^ (niedaleko jest nawet) smile.gif Przez ok. 20 minut będziemy się pewnie śmiac z innych, ale co tam dry.gif .
dominisia888
my po filmie tez napewno idziemy ;p a u nie to raczej sie smiac bee ze mnie bo ja nie potrafie jedzic na lyzwach... no ale od czego sa przystojni faceci... zeby na nich wpadac i zeby mnie nauczyli a w razie czego zebym milaa na kogo upasc tongue.gif biggrin.gif
grlouiee
Ech luusdzie, nei bede mogla byc obecna na chacie ;(
Bardzo mi przykro, ale dopiero teraz sie o tym dowiedzialm. Jeszcze raz pzrepraszam sad.gif
No może nastepnym razem, naprawdę i jesczze raz sorry
buu sad.gif

Edit : Ale tak godzinka , no półtorej później mi pasuje ;D
em
Hm, no to w takim razie kto będzie? Ja i Magya?
[ps. też bym na lodowisko poszła (na 18), ale dzisiaj jestem przykuta do kompa - piszę pracę (w przerwach w pisaniu na magicznym, oczywiście) xD]
Dorcas Ann Potter
Emoticonko, ja też na pewno będę mimo, że (jeszcze) nie należę do fanklubu. Wiesz, ja oglądam TV w przerwach w postowaniu na magicznym ^^
PS. A kto by nie poszedł na lodowisko? ;D
Magya
Miejmy nadzieję, żę będzie więcej osób. Następny czat dostosujemy tak, aby wszystkim pasowało grlouiee smile.gif Dorcas - jesteś mile widziana na czacie smile.gif
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.