Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Filmy
Magiczne Forum > Kultura > Kultura
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
Kira
hm...?
Lśnienie, Nie oglądaj sie teraz, The beyond, Carrie, Blair Witch Project [1 czesc]. cos tam jeszcze moze. nie wiem co widziałes, a czego nie.
Vilanda
Dentysta? XP
Kira
oglądałam kiedyś ten film... w zasadzie to nic nowego. typowy horror traktujący o świrze ;D idealny dla osób strachliwych przed wizytą u dentysty. oraz wielbicieli humorystycznych scen.
Vilanda
Kira,
a) boje się

dentysty

src='http://www.harrypotter.org.pl/forum/html/emoticons/cool.gif'

border='0' style='vertical-align:middle' alt='cool.gif'

/> boje się horrorów
c) po obejrzeniu "Thr Ring"

przez dwie noce spałam z zapalona lampką XP
A dentysty nigdy nie

widziałam i nie mam zamiaru widzieć.
MisieK
Moze nie najstraszniejsze, ale najlepsze:
Lsnienie
Psychoza
Carrie
Sihaja
Obejrzałam wczoraj "Dziewczynę z perłą". I jestem wstrząśnięta. Bo niezwykłym jest dla mnie wyrażenie takich emocji, poprzez nieistniejący gest, niewypowiedziane słowo. Po takich właśnie filmach poznaje się prawdziwości twierdzenia, że cisza w aktorstwie może być potężniejsza niż słowo.

Jeszcze nie mogę się otrząsnąć, jeszcze żyję tym filmem... Polecam każdemu. Gorąco.
Mara
A ja bylam na Spidermanie 2.
I nie wiem czemu, ale bardzo, ale to bardzo chcialam zobaczyc ten film. I musze przyznać, że chetnie bym poszla na niego jeszcze raz. Trochę miłości, trochę przyjazni, troche tego troche tamtego. Powiem jedno. Nie zawiodlam sie dlatego polecam.
Ellie
najpesze horrory: Lśnienie, Carrie, głównie klasyki, bo teraz już nie robią takich horrorów, jak kiedyś.
Ja wczoraj widziałam Shreka 2. Wrażenia- dobry, śmieszny, niektóre momenty były zabójcze, ale nie ma to jak pierwsza część mimo wszystko.

I jeszcze wieczorkiem sobie obejrzałam "Efekt motyla". Film, który daje do myślenia. Bo ile razy każdy z nas żałował, że nie da się cofnąć do przeszłości i zmienić jakiegoś wydarzenia. Ogólnie podobał mi się, chociaż nie takiego końca się spodziewałam.
GrimmY
QUOTE (Kira @ 25.08.2004 23:39)
hm...?
Lśnienie, Nie oglądaj sie teraz, The beyond, Carrie, Blair Witch Project [1 czesc]. cos tam jeszcze moze. nie wiem co widziałes, a czego nie.

z tego co napisalas nie ogladalem tylko "nie ogladaj sie teraz", co tez uczynie dzisiaj, bo tak sie smiesznie sklada, ze posiadam ten film.... takie klasyki jak "carrie" czy "lsnienie" mozecie sobie darowac, az tak do tylu z horrorkami nie jestem (:, chodzi mi o horrory w stylu "dark water" albo "the ring" (dziwne,ze obydwa tego samego rezysera:D)
Kira
ale do tego filmu potrzebne jest stworzenie specyficznego nastroju ^^ obejrzyj o zmierzchu, w samotnosci, z zasuniętymi oknami i zgaszonym światłem ^^
Syriusz_Black
Wczoraj na TVNie klasyka - 2

filmy:

Okup (Ransom)

Porywacze uprowadzają syna

wpływowego businessmana. Ojciec dziecka decyduje się na ryzykowne

posunięcie: rezygnuje z wypłacenia okupu i wyznacza nagrodę za ujęcie

kidnaperów...

Siedem (Seven)

W mieście ma miejsce

seria dziwnych morderstw. Każda kolejna ofiara to swego rodzaju

"ucieleśnienie" jednego z siedmiu grzechów głównych: obżarstwa,

chciwości, lenistwa, lubieżności, pychy, zazdrości i gniewu. Dwaj policjanci

pracujący w wydziale zabójstw podążają śladami mordercy.
Zanthia
cholera ,wczoraj było Siedem ? O-o Obejrzałąm tylko Okup , bo dla mnie to film kutowy [ no , może to złe wyrażenie , ale bardzo go lubie ^^ ] . Jeny , czemu nie czytam programu telewizyjnego :_; ....
Neonai
Ja wczoraj tez oglądałam Okup! Jeja, ja uwielbiam takie filmy. Akcja, napiecie, ujea. a ja od razu wiedzialam, ze tom dobrze robi, nie placac temu calemu szefowi okupu. no!
Mellisa
QUOTE (Syriiuszka @ 25.08.2004 09:04)
ale Brody był naprawdę rewelacyjny. Głównie to on trzymał ten film na jakimś poziomie. Rewelacyjny był.
Kurde, a ja naprawdę myślałam, że się będę bać, a nie przzewidywać każdą kolejną scenę.

przed chwila wrocilam z Osady
i powiem szczerze, że ubawiłam sie niezle...

tez przewidywalam kazda scene
i jestem w tym calkiem dobra, albo poprostu film byl do granic przewidywalny...

heh...
ale podobaly mi sie dwa ujecia...

niespodziewane wbicie noza
i moment, gdy Ivy znalazla sie w lesie otoczona czerwonymi jagodami...

ogolnie kiepsko
tyle
Enaj
QUOTE (GrimmY @ 26.08.2004 00:05)
dobrzy ludzie , mogli byscie mi podac horrory ktore wg was byly najstraszniejsze , tzn...

Widziałam był super stary co prawda i polski tytuł brzmiał FANTASY to był horror o staruchu który miał władzę nad morderczymi metalowymi kulkami (koleś był chyba z kosmosu dry.gif ) koleś zbierał trupy i wybijał całe miasteczka TEN koles był straszny jeżdził karawanem i w tym filmie było strasznie "pusto" (może ze wzg na budzet wink.gif )

Byął tam też grupa przyjaciół i puste ciche cmentarze,,, brr to stray film i nigdy nie widzłaam go w -polskiej tv a szkoda u nas z tego co wiem ukaząła sie tylko 2ga częśc mad.gif ale co tammm.. film z latek 80 tych biggrin.gif

A z tych które są dobre to jeszcze BASTION polecam na podstawie Kinga (wogóle koleś kiedys dobrze pisał teraz nie idzie mu tak dobrze...)

Wg mnie najlepszym horrorem jest ALIEN biggrin.gif ale ja to wogóle lubie inne kino biggrin.gif hihihi
Sunlight Priestess
Podobały mi siem Rose Red i Ghost Ship. niebyły jakies super straszne, ale były o duchach. smile.gif Przy czym Rose Red trwał około 5 godzin i mi siem z leksza kimało biggrin.gif
vigga
przed chwila obejrzalam film "Oszukac przeznaczenie". film bardzo mi sie podobal. jak to horror trzyma w napieciu. zaskakuje. czasami robi ci sie niedobrze. na niektore sceny nie patrzysz =P, ale jest naparwde warty polecenia.
Kira
dla mnie ten cały Ghost Ship to bieda totalna. brak klimatu, muzyka marna. zgrzyta w nim duzo, no ale jakoś obejrzec się daje. jednym słowem taka masowka robiona na fali popularnosci gatunku. owszem, dosc sprawna rzemieślnicza robota, ale brak w tym jakiegoś klimatu, ducha. po prostu przerost formy nad treścią. takie "wszystko w jednym", a w rezultacie NIC. a scena z linką to już tak zużyty i przereklamowany motyw, że słabo się robi. ble.
Enaj
Jedyna dobra scena w Ghost Ship to ta scena na poczatku z stalową liną na balu biggrin.gif heheh to im sie udało resztę chyba juz gdzieś widzłałam wink.gif

Ale wydaje mi sie że królem horrorów jest Koszmar z ulicy wiazów od jedynki do piatki bo reszta to prawdziwy "shit"

Hellraiser nasze polskie tłumaczenie to wywoływacz piekieł to też film przy którym nie można sie nudzic wieczorami cool.gif po tym filmie nie radzę nawet dotykać nietypowych kostek rubika hehehehehe....
hiob27
W ten piątek leciał w TVN niezły hit kinowy -"siedem"z Bradem Pittem,
- filmik zajebioza, zwłaszcza ofiazry były super ucharakteryzowane.
Poprostu film miodzio - robi wrażenie biggrin.gif
Neonai
QUOTE (vigga @ 28.08.2004 21:24)
przed chwila obejrzalam film "Oszukac przeznaczenie". film bardzo mi sie podobal. jak to horror trzyma w napieciu. zaskakuje. czasami robi ci sie niedobrze. na niektore sceny nie patrzysz =P, ale jest naparwde warty polecenia.

a ja tam ogladałam obie części, i oczu nie zamykałam =P poza tym to nie był taki horror z prawdziwego zdarzenia, bardziej thriller, ale tak ogolnie to blizej nieokreslony.
Ellie
Zgadzam się z Neonai, to taki bardziej thriller.

A co do Ghost Ship- zupełnie, ale to zupełnie mi się nie podobał. Film o niczym. Beznadziejne zakończenie, w ogóle mnie nie ruszył, ani przez chwilę się nie bałam, a scenka z linką banalna. Ot, kolejny film, który miał być filmem grozy, ale wyszła z tego zgroza, jak taki film może nosić miano horroru.
Kira
Film sensacyjny, zwany też dreszczowcem czy thrillerem, odróżnia od horroru podstawowa cecha - zagrożenie ma konkretną przyczynę, da się wyjaśnić. Może nią być katastrofa samolotu, groźne zwierzę, klęską żywiołowa, psychopatyczny morderca. Natomiast w horrorze pojawiają się siły nadprzyrodzone. W przeciwieństwie do filmu sensacyjnego, gdzie znane jest źródło lęku, w horrorze ma ono charakter irracjonalny.

zgodnie z tą definicją, Oszukać Przeznaczenie JEST horrorem.
GrimmY
a ja obejrzalem wczoraj alien vs. predator, film na ktory czekalem z wielkimi nadziejami . jak wyszlo? hm...trudno powiedziec:/ najbardziej brakowalo mi tego co napedzalo poprzednie filmy o alienach i predatorze - element zagrozenia. kto nie widzial poprzednich czesci, temu nie zrobi to wiekszej roznicy , fani serii beda raczej rozczarowani. co ponad to? w sumie mamy pojedynek 2 legend historii kina , a efekty specjalne robia wrazenie, jest nawet motyw z pred-alienem, ale to juz sami zobaczycie. slowem : fanatykom serii odradzam, ale jesli podejdzie sie do tego na luzie i nie bedziemy co chwile porowynwac ,ze tam jest zle, a to jest smieszne itd. to efekt koncowy bardzo mily.
Janiska
też ostatnio widziałam 'to właśnie miłość'. krzepiące i dobrze zrealizowane.
więc jakbyście chcieli zobaczyć jakiś nie-horror to polecam :>

trainspotting obejrzyjcie, trainspotting.
o.

/związki opierają się na osobowości. heroina - ta to ma osobowość./
powerpuffgirl
American History X
naprawde godny polecenia film. ostatnio obejrzalam go po raz drugi i musze przyznac, ze za drugim razem podobal mi sie nawet jeszcze bardziej.
jest to historia pewnego skinheada opowiadana przez jego mlodszego brata, ktorego strasznie fascynowaly poglady brata i zachowanie jego kolegow. pare scen naprawde mocnych! fabula pierwszorzedna i zakonczenie..
hitlerowska flaga, tatuaze swastyk, rasizm- przerazaja, ale
no juz nic nie mowie, w kazdym badz razie film przeraza, zadziwia i wyciska nawet pare lez:))

Enaj
racja dobry film, a dla tych którym sie takie fimy podobja polecam FANATYK'A to film o młodym żydzie który staje sie bardzo aktywnym faszystą. Film o walce nie tylko tej fizycznej ale i moralnej oraz wewnetrznej. Kawałek dobrego kina moim zdaniem film daje do myslenia...
Eva
Ostatnio ogladalam baaardzo duzo filmow. Jedne byly lepsze, inne gorsze, jeszcze inne w ogole totalnie do tylka.

Z ciekawych moge wymienic 'Rachunek sumienia', 'The Blair Witch Project' (tak realistycznego strachu nie widzialam na zadnym ekranie), 'Debiutant' (hyhy), 'Wszystko w rodzinie' (taki sympatyczny filmik), 'Ostatni samuraj', 'Piekny umysl' itd.

A, ze tak zapytam z ciekawosci, widzial ktor Krąg 2 wersja dżapaniis? ^^"
Kira
o ile wiem Krąg 2 jest tylko w wersji dżapanis. więc oglądałam. i to już dość dawno. co mogę powiedzieć. dla mnie Krąg po prostu jest kolejnym gwoździem do trumny wsółczesnego horroru. to tyle.

A Blair Witch jest świetny, ale do obejrzenia tylko raz, bo potem znika element zaskoczenia. [tak samo jest zresztą z 6 zmysłem. no i paroma innymi xD]
Eva
Ja przez polowe Kregu 2 smialam sie z Jojcziego ^^ I to by bylo na tyle. Chryste, jaki ten film byl nudny...

Blair bylby straszniejszy gdyby byl prawdziwy.
Kira
ja oglądałam BWP bardzo daaawno temu, kiedy film nie był jeszcze zbyt znany i kiedy całą tę historię otaczało takie przekonanie, że film jest może nie tyle , że prawdziwym dokumentem, ale że opowiada autentyczną historię. dla mnie więc był cholernie realistyczny i prawdziwy. nigdy na żadnym filmie tak się nie bałam. mój wielki koszmar z dzieciństwa. byłam wtedy tak przerażona, że od razu wyłączyłam film i przez następne tygodnie praktycznie noc w noc budziłam się z krzykiem xD eh. sentyment.
GrimmY
film na dzisiaj -> the graduate, w polskiej wersji -absolwent
Bardzo polecam. Film ma ( jak na swoje czasy ) bardzo dobre zdjecia. wprost kapitalna kreacja dustin hoffman'a. przedstawiona historia tez jest ciekawa. nie bede opisywal, bo moim zdaniem film znac wypada. aha - rzecz dla mnie przynajmnij najwazniejsza: jedna z bardziej znanych scierzek dzwiekowyc . szczerze mowiac to polecilbym ten film chociaz by dla muzyki (co nie znaczy, ze inne rzeczy nie sa watre obejrzenia).
powerpuffgirl
Enaj: Fanatyk owszem dobry, chociaz przy American History X wysiada.
Enaj
racja powerpuffgirl smile.gif

Fanatyk to tylko jeden z wielu filmów godnych polecenia biggrin.gif

wczoraj widziałam niebiańską plaże i kiedy znów zobaczyłam gest Leosia kiedy ociera sobie nos, przypomniała mi sie jego rola w "co gryzie gilberta grape'a" W gruncie rzeczy to leoś dobrze grał w obu filmach.

Pozatym niebiańska plaża podobała mi się, widać w niej co z ludzi robią gameboy'e i alienacja hahahahahaha laugh.gif wink.gif
MisieK
Ja wlasnie widzialem film pod tytulem Life of David Gale (po naszemu zycie za zycie, ale skoro Full Metal Jacket to "Pelny Magazynek" laugh.gif ), no i polecam wszystkim, nawet nie wiem jak okreslic gatunek, cos miedzy kryminalem, dramatem a thrillerem. Graja Kate Winslet i Kevin Spacey. On jest profesorem filozofii w teksasie, skazanym na kare smierci i za morderstwo, dotego walczy wogole o zniesienie kary smierci. Ona dziennikarka ktorej udziela ostatniego wywiadu. Bitsey bo tak dziennikarka ma na imie powoli odkrywa cala prawde.
Zagadka do ostatanich 10 sekund filmu. Doslownie ostatnich.
Potti
dzisiaj krótko.

Wredne Dziewczyny -> świeża Lindsley Lohan, która budzi dobre skojarzenia we mnie. w sumie film też świeży, dobry na chwilę, tak na jeden relaksujący wypad do kina. 'nie uprawiajcie seksu, bo zajdziecie w ciąże i umrzecie' (;

Terminal -> hm. zbyt mało mnie wciągnął ten film, żebym mogła mu zarzucić coś poza banalnością. i długością. ale banalne i długie filmy też są potrzebne. chociaż pamiętam dobrze ludzi, którzy siedzieli dookoła mnie i kumpeli, smak kawy mrożonej, pełny pęcherz, panią pachnącą tanim mydłem... to chyba źle, bo chyba fabuła była mało porywająca. ale w sumie może być.
vigga
Ostatni Samuraj --> wzruszający, czasem

zabawny, dający do myslenia. bardzo ciekawa fabula, aktorzy spoko, widoki

bardzo ladne. wspanialy film mowiący o oddaniu i poswieceniu.

/>Czekolada --> film opowiada o dziewczynie i jej matce, ktore wedrują

od miasta do miasta, kiedy zerwie sie wiatr polnocny, i zakladaja

'czekoladarnie'. nie odstrasza ich nawet to, ze burmistrz rozsiewa

plotki o nich, a wszystko dzieje sie w czasie postu. w miasteczku znajduja

rowniez przyjaciol, a pozniej i milosc [ach, moj wspanialy Johny...XD]. film

gorąco polecam. warto obejrzec.
voldius
ej Ostatni Samuraj. badziew totalny, słaby

scenariusz, nie oddający życia samurajów. ludzie pójdą do kina i poyślą, że

to prawda historyczna.

Intacto- hiszpański świetny film o

szczęściu. ludzie, którzy mają szczęści zakłądają się między sobą. no i są

tacy, którzy to szczęście potrafią zabrać. hm na począrku strasnzie

zagmatwane, ale później świetne.

Snowboarder- jak dla mnie

pedalski badziew w stylu jakiegoś taniego francuskiego gówna. khyh no tak

to było francuskie. jedynie są fajne momenty na snowboardzie. to wszysto,

ale nawet dla tego nie warto oglądać.

Clerks - Sprzedawcy.

kultowy już film Kevina Smith'a. śwoetnt teksty, dobre akcje,

niesamowici Jay i Cichy Bob. polecam całościowo, przerażające, lecz

niesamowite zarazem. warto!

chciałbym iść na hellboy'a

już. ładnie może być.
voldius
a i

Wredne dziewczyny. taka

komedia, można znieść. ta, znieść. przemiana itp. khyh

/>Dziewczyna z sąsiedztwa. oj to już bardziej. niby też komedia, ale z jakim

podłożem. piękna elisha cluthbert [sorry, jeżeli z błędem], fabuła jakaś

taka. ale przyjemne, przyjemniejsze od poprzedniego.
Laura_

class='quotetop'>QUOTE

class='quotemain'>Czekolada --> film opowiada o

dziewczynie i jej matce, ktore wedrują od miasta do miasta, kiedy zerwie sie

wiatr polnocny, i zakladaja 'czekoladarnie'. nie odstrasza ich nawet

to, ze burmistrz rozsiewa plotki o nich, a wszystko dzieje sie w czasie

postu.  w miasteczku znajduja rowniez przyjaciol, a pozniej i milosc

[ach, moj wspanialy Johny...XD]. film gorąco polecam. warto

obejrzec.

tez ogladalam ten

film, nawet niezly, za to rozwalil mnie komentarz mojego brata pod koniec

filmu 'o, to on wrocil drzwi naprawic do konca' ;]

/>'zgromadzenie' grupa osob, ktora przyszla popatrzec na

ukrzyzowanie Jezusa, zostala ukarana tym, ze bedzie musiala sie przygladac

ludzkim tragediom do konca swiata, ta grupe widzi pewna dziewczyna

/>film moze niezbyt zaskakujacy czy przerazajacy, ale nie moge powiedziec,

zebym sie nudzila, nie goraco ale jednak polecam ;]

/>'spiderman' film do obejrzenia w gronie znajomych, posmiania sie i

zapomnienia, nic specjalnego czego z reszta mozna sie bylo spodziewac

/>
'kroniki ridicca' albo i riddica, co za roznica, dotrwalam

do 20 min., to nie dla mnie,
nie zalezy mi na szybkiej akcji od

poczatku filmu ale czegos co mnie zainteresuje, zaciekawi, sprawi, ze bede

chciala ogladac dalej... 'kronikom' tego czegos brakuje

/>
Mara
"Kraina wiecznego szczęścia"
Od dziś mój faworyt. Niesamowita gra aktorska. Niby normalna opowiesc o miasteczku, trojce dzieci, i mezczyznie ktory sie tam wprowadza. Film pokazuje ze Przyjaźń miedzy dzieckiem a dorosłym jest mozliwa smile.gif Polecam.
Enaj
"smażone zielone pomidory" to film serio godny polecenia każdemu kto lubi spokojne życiowe kino. Evelyn jest sfrustrowaną kobietą w średnim wieku, która poznaje w szpitalu starszą panią. Ta opowiada jej historię pewnej rodziny i kobiet w niej żyjących. Znakomita rola Mary Stuart Masterson i Katthy Bates biggrin.gif Grają także Kathy Bates, Mary Stuart Masterson, Mary Louise Parker, Jessica Tandy, Gailard Sartain, Stan Shaw...
GrimmY
chciałbym iść na hellboy'a już. ładnie może być.

vold zią! nie wiem czy czytales komiks, ale film jest przecudny.tak dobrze juz dawno sie nie bawilem! nie ma tu tego poczucia sprawiedliwosci i poswiecenia jak w spajdermanach czy iksmenach, i to mi sie wlasnie podobalo. kreacja hellboya jest zrobiona "na luzie" - przypomina troche detektywa ze starych filmow, widac ,ze rezyser nie traktowal produkcji zbyt serio (jak to mialo miejsce w spajdermanach i innych iksmenach...powatarzam sie z tymi dwoma filmami, ale mnie sie ekranizacje tych komiksow bardzo srednio podobaly),ale to wychodzi filmowi tylko na dobre.

EDIT: zareklamuje jeszcze, ze na suprnovej jest wersja dvd-rip 700mb, sciagac i cieszyc sie;].
voldius
QUOTE(GrimmY @ 20.09.2004

01:18)

class='quotetop'>QUOTE

class='quotemain'>chciałbym iść na hellboy'a już.

ładnie może być.

vold zią! nie

wiem czy czytales komiks, ale film jest przecudny.tak dobrze juz dawno sie

nie bawilem! nie ma tu tego poczucia sprawiedliwosci i poswiecenia jak w

spajdermanach czy iksmenach, i to mi sie wlasnie podobalo. kreacja hellboya

jest zrobiona "na luzie" - przypomina troche detektywa ze starych

filmow, widac ,ze rezyser nie traktowal produkcji zbyt serio (jak to mialo

miejsce w spajdermanach i innych iksmenach...powatarzam sie z tymi dwoma

filmami, ale mnie sie ekranizacje tych komiksow bardzo srednio podobaly),ale

to wychodzi filmowi tylko na dobre.

EDIT: zareklamuje jeszcze, ze

na suprnovej jest wersja dvd-rip 700mb, sciagac i cieszyc sie;].

/>
*

/>

nyyyyggga ale ja

chcę do kina iść ;d

wiedziałem, że taki będzie, bo komiks

czytałem [Mike to mój ulubiony rysownik ;>].

kureef, tylk

chciałbym w tym tygu iść. muah, dobrz, że fajny.
GrimmY
zycze powodzenia, bo naprawde (powtarzam sie, trudno:P) warto moim zdaniem.
skoro juz posta zaczalem, to pragne zauwazyc ,ze wysyp niezlych filmow sie szykuje za rok , pozwole sobie przytoczyc i poprzeklinac, ze jeszcze nie ma niektorych :D
no to tak - "krolestwo niebieskie" film ridley'a scott'a, yeah! nowa wersja king konga (smiesznie moze byc...to znaczy, mnie przynajmniej ten film zawsze bawil, ciekaw jestem jak sobie jackson poradzi). jedna zapowiedz szczegolnie przykula moja uwage - film terry'ego gillam'a (podejrzewam, ze kojarzycie kto to) zatytulowany "bracia grimm" (he he :D). poza tym bedzie wysyp ekranizacji - "elektra", "fantastyczna czworka" (komisku nie cierpialem, ale po "hellboyu" bylem dobrej mysli...niestety dzisiaj "punishera" obejrzalem i mam mieszane uczucia:), kolejny "blade" (chyba "trinity", ale to juz nie to samo, snipes chyba nie bedzie gral), "constantine" (kojarzy ktos komiks?) i kolejna ekranizacj czleka w obcilsym kostiumie "batman - the begining" (ciekaw jestem, bo jak dla mnie pierwszy batman z nicholsonem grajacym jokera, byl najlepszy). co jeszcze? kolejnt bond (chyba juz 21, chyba sie myle), kolejne "mission imposible", kontunuacja "xxx" (jak dla mnie to brzmialo zawsze, jak tytul filmu porno:D), ciekawie zapowiada sie ekranizacja "kodu leonarda da vinci" (ksiazka byla niezla). a moze cos nie z akcji-sf-fantasy-cholera wie jeszcze czego? ok - nowy film von tiera "manderlay", nowa wersja "olivera twista" ktora wlasnei kreci pollanski, "drugi sztos" (pierwsza czesc niezla imho), "zycie jest cudem" kusturnicy i tak dalej, i tak dalej...
ale pewnie numerem jeden jesli chodzi o frekwencje beda nowe star łorsy. ble. ale to sie okaze za mniej wiecej rok. dobranoc ;P
Enaj
dziekujmy jeszcze raz polskim

dystrybutorom ze wogóle zdecydowali się pokazac ten film w naszych kinach :/

Świat już uważa ten filmik za staroć bo ukazał sie na światowych ekranach

kawał czasu temu (z pół roczku) Film super
src='http://www.magiczne.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif' border='0'

style='vertical-align:middle' alt='biggrin.gif' /> komiks

super wogóle to teog nowego batmana którego dopiero krecą obejrzymy u nas w

kinach na gwiazdkę ale chyba 2007 roku hehehehehehe

/>JESZCZE RAZ PODZIĘKUJMY POLSKIM DYSTRYBUTOROM

FILMOWYM!!!!!!!!!!!!!

border='0' style='vertical-align:middle' alt='mad.gif' />

border='0' style='vertical-align:middle' alt='thumbdown.gif'

/>
src='http://www.magiczne.pl/style_emoticons/default/thumbdown.gif' border='0'

style='vertical-align:middle' alt='thumbdown.gif' />

border='0' style='vertical-align:middle' alt='thumbdown.gif'

/>
src='http://www.magiczne.pl/style_emoticons/default/thumbdown.gif' border='0'

style='vertical-align:middle' alt='thumbdown.gif' />

/>
Enaj
strasznie mnie zaskoczył fakt że na polsacie w wiadomościach mówili o Hellboy'u jako o super nowości, kiedy ja na początku wakacji ten film widziałam i byłam pewna że w naszych kinach przeszedł cichaczem jako letnia premiera...........

GrimmY
enaj - "stygmaty" , choc film wciagajacy jak kilo gwozdzi imho, mial u nas prawie dwuletnie opoznienie, glowne podziekowania skladamy skrajnym kolom lewicowym stojacym na strazy morlanosci i innych pierdol. jak bylo z hellboyem - nie wiem, ale mozliwe, ze podobnie.
Neonai
a ja dzisiaj oglądałam 'legalną blondynke' XP. i wiecie co, usmialam sie na tym filmie^^ mowi o tym, jak latwo ocenic ludzi po pozorach. glupiutka rozowiutka blondi, pokazala wszystkim na co ja stac i to mi sie podobalo! jea! XD
Ludwisarz
hellboya czytalem.
i sie jaralem.

widzialem zapowiedzi gry hellboy, tez sie jaralem, ale nie gralem jako ze w gry nie nie gram.

widzialem zapowiedz filmu.
jaram sie, ze ktos wzial sie za realizacje. ale nie jaram sie charakteryzacja glownej postaci. niby wszystko tak jak w komiksie alre strasznie nienaturalnie hellboy wyszedl ze swoimi wypustkami podobnymi do mini-min przeciwpiechotnych ;]
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.