Avadakedaver
11.12.2008 01:42
ale chyba jesteś w dużej mniejszości (nieco paradoksalnie to brzmi), i niestety twoja opozycja ma we mnie + one.
owczarnia
11.12.2008 02:06
Care to elaborate?...
Avadakedaver
11.12.2008 23:45
nien, they po prostu have racja.
swiat rozroznia dwa "owcze pędy". jeden to taki, zeby miec wszystko tak jak inni, a drugi taki, zeby miec wszystko na odwrot, ja jestem z tych drugich.
co nie znaczy ze bede zawsze against. czasem po prostu mają rację.
owczarnia
12.12.2008 00:09
Ale czy możesz powiedzieć mi please o co Ci tak z grubsza chodzi?...
Avadakedaver
12.12.2008 00:20
noooooo die spoilen oder keine spoilen
owczarnia
12.12.2008 00:54
Hm. Aha. Znaczy się żeśmy se pogadali.
Avadakedaver
12.12.2008 01:21
xmas special juz za tydzien
PrZeMeK Z.
21.12.2008 20:32
Mój dialog z (S)iostrą:
P: Wiesz, co ważnego zdarzy się za tydzień?
S: Wigilia.
P: Nie, chodzi mi o coś ważniejszego.
S: ?
P: Christmas Special!
Nie było to całkiem na serio, ale kurczę, zazdroszczę Brytyjczykom tego siadywania całą rodziną przed telewizorem w święta w celu obejrzenia Doktora. Jedyne "telewizyjne święta", jakie jestem w stanie zaakceptować
owczarnia
26.12.2008 09:09
PrZeMeK Z.
26.12.2008 11:26
Ależ nas zrobili w barana 
Świetny odcinek, na świeżo po obejrzeniu nie mam więcej refleksji.
lol
jak zobaczyłam posta owczarni to pomyslalam: duude, osma rano, a ona juz PO?
ale potem napisal przemek i sie zlolowalam raz jeszcze
u mnie sie ssie, podpielam sie nielegalnie do neta kuzyna, obejrzymy wieczorem
owczarnia
26.12.2008 12:05
Ekhem, no ja już po tak mniej więcej od
piątej rano

...
you've just made me lol again :D
nie no, bez kitu, nie był to jakiś dobry odcinek. miło zobaczyć davida, that's for sure, ale zdecydowanie bez szału ;)
owczarnia
27.12.2008 13:42
Bez szału. Ale za to z olbrzymią satysfakcją, bo ja od samego początku twierdziłam, że to ściema

.
hahahah no ciekawe, kto tak nie twierdzil, znaczy, kto by sie im tam dal nabrac na te trailery :P
owczarnia
27.12.2008 17:42
Wiesz, są tacy co uważają że trailer to spoiler i nie oglądają ze strachu, że coś się broń Boże za dużo dowiedzą

... Przy czym teraz wychodzi na jaw bezsens takiego myślenia, bo stracili masę zabawy

. Ja nie wiem, czy wspominałam, ale generalnie nie to jedno forum istnieje na świecie, i o Doktorze to jeszcze gdzie indziej też się rozmawia

. No i tam gdzie indziej sporo osób całkiem na poważnie się przejęło było

...
PrZeMeK Z.
27.12.2008 23:29
Już z tego wyrosłem

Mnie tam wystarczył sam tytuł odcinka, żeby się zacząć zastanawiać, jaki numer zamierzają nam wyciąć
Ja nie wiem, czy wspominałam, ale generalnie nie to jedno forum istnieje na świecie, i o Doktorze to jeszcze gdzie indziej też się rozmawia .
nie, srsly?!?!?!?!!onequestionmark
chyba wszyscy, którzy jeszcze czytają ten topik już wiedzą o Davidzie, więc w zasadzie ten artykuł to (jeszcze) żaden spoiler.
BBC jutro bowiem ogłosi nowego Doktora.
owczarnia
02.01.2009 21:43
Wiesz co, ten agresywny sarkazm wszechobecny Twój robi się nieco męczący. Tak tylko mówię.
Avadakedaver
02.01.2009 21:47
obstawiam szona konerego.
wkręciłem się!
najpierw dwa chrismasy, potem czwarty sezon, potem trzeci, drugi.
well, taki jest plan.

czułam, ze tak bedzie, po tym smsie od przemka
Avadakedaver
03.01.2009 18:07
no i kto? kto kto kto kto?
owczarnia
03.01.2009 18:25
Jeszcze za wcześnie.
o 18.35 naszego czasu na bbc one w dw confidential :>
owczarnia
03.01.2009 18:55
Wiecie co? Poczułam się pocieszona, bo Ashes to Ashes wraca w 2009 roku. I w sumie zawsze mogę po prostu zlać tego jedenastego Doktora, jeśli będzie totalnie do dupy. Co po Tennancie jest nietrudne do przewidzenia... A na Calluma Blue raczej nie mam co liczyć.
Avadakedaver
03.01.2009 20:25
no i?
sie zastanawiam jak to bedzie bo wlasnie skonczylem pierwszy finalowy odcinek i on sie błysnął na żółto i sie zastanawiam co bedzie w ostatnim.
no. to ide.
aaaaa
i love you
owczarnia
03.01.2009 20:35
Matt Smith. Taki sobie, ale mogło być gorzej...
Avadakedaver
03.01.2009 21:11
hm. zobaczymy, jak bedzie grał. w sumie na tennanta też jechali na początku, tak słyszałem, a przecież jest boski w roli doctora O_O
owczarnia
03.01.2009 22:08
No niby nie jest taki zły... Ale szkoda jednak, że nie wybrali takiego McAvoya... Podobno był całkiem poważnym kandydatem. Wiadomo, że Blue to Blue, ale McAvoy jednak ma swoje zalety

. No nic. Się zobaczy.
Avadakedaver
04.01.2009 00:44
nie moge sie doczekac zobaczenia go w akcji.
aha, mam pytanie: czy w raz z ciałem doktorowi zmienia sie charakter?
tak
ja jestem go ciekawa... ale dosc sceptycznie nastawiona jednak :).
owczarnia
04.01.2009 03:50
Jeszcze jedna foteczka...

i
filmik.
Miły chłopczyk, nie powiem

. Btw, grał w Secret Diary of a Call Girl tego kolesia, co to Hannah musiała Bena wzywać, bo się go pozbyć z domu nie mogła

.
Nie kojarzę gościa znikąd, ale to może dobrze nawet. Po tym filmiku wydaje się całkiem w porządku, ale też jestem raczej sceptycznie nastawiona, żeby się przypadkiem nie rozczarować.
A, no i spodziewałam się, że aktor będzie młodszy, ale nie spodziewałam się, że aż tak... Następny będzie szesnastolatek, czy co?
Avadakedaver
04.01.2009 15:49
no właśnie, bedzie sie wydawal jakis niepoważny przez to.
obejrzałam cały ten extended interview i hmmm moze nie ma sie co tak martwic. w sumie wyglada nawet dosc obiecujaco. mowisz owca, ze w call girl byl? kurcze, szkoda, ze pokasowalam te odcinki, bym sobie oblukala :>
Avadakedaver
04.01.2009 15:56
też macie takie wewnętrzne fuj, związane z tym, że david juz nie zagra doctora, takie jakby... "coś sie skonczylo"?
och, ale david jeszcze zagra doktora. w trzech specialach ;)
show must go on! ja sie przez pol drugiego sezonu nie moglam do davida przekonac, wiec teraz juz sie nie ekscytuje, bo w koncu wszyscy i tak sie przyzwyczaimy :)
owczarnia
04.01.2009 18:45
QUOTE(em @ 04.01.2009 14:53)
obejrzałam cały ten extended interview i hmmm moze nie ma sie co tak martwic. w sumie wyglada nawet dosc obiecujaco. mowisz owca, ze w call girl byl? kurcze, szkoda, ze pokasowalam te odcinki, bym sobie oblukala :>
Prawda? Prezentuje się dość sympatycznie, i w sumie nieźle wygląda...
Był w Call Girl, odcinek 1x06. Pamiętasz, jak się przespała ze sprzedawcą ze sklepu z upominkami ślubnymi? To był on

.
Avadakedaver
04.01.2009 20:09
david był zdecydeowanie najlepiej ubranym doktorem ze wszystkich.
PrZeMeK Z.
05.01.2009 22:53
Powiem, że w sumie w porządku, ale im częściej spoglądam na to drugie zdjęcie, tym więcej mam wątpliwości. Dlatego chyba przestanę na nie zerkać. Jak mówi Em - przywykniemy.
Choć to, że robi się coraz młodszy, jest nieco dziwne. Jakoś trudniej uwierzyć w 900-letniego Pana Czasu o twarzy dwudziestolatka.
Avadakedaver
23.01.2009 23:02
soooo charming.
Hejzul przysłałą mi doktora, oglądam drugi sezon. obejrzałem pierwszy odcinek, który już wcześniej od połowy widziałem na BBC, ominąłem drugi z wilkołakiem i obejrzałem trzeci 9ten ze szkołą i sarą jane smith).
HA! jeszcze dwa całe sezony z davidem tennantem, a potem sezon pierwszy.
;P
Czemu ominąłeś "Tooth and Claw"? Faaajny jest ten odcinek... Wiem, że Przemon ma go dość, tak jak ja "Idiot's Lantern", ale naprawdę warto obejrzeć.
avada, lepiej wszystkie oglądaj, w doktorze są recurring themes i story arcs, a akurat ten z wilkołakiem to jednocześnie ten z motywem królowej i z torczłódem, nie? :>
Avadakedaver
24.01.2009 00:28
oglądam, oglądam, ten z wilkołakiem ominąłem bo oglądałem go całego i wszystko wiem i pamiętam. chyba że coś na zasadzie że rose powiedziała cośco potem było ważne, jak "u ve got somethink on your back" czy jak tma to było w pompejach z doną

edit:
em, własnie to powiedziałaś, prawda...?
a) co to za różnica, skoro świetnie wszystko pamiętasz,
b) nawet jeśli, to i tak zaręczam, że samo "motyw królowej" i "torczłód" nic ci nie powie. znaczy: you are virtually unable to figure it out by yourself :P.
Avadakedaver
25.01.2009 01:55
własnie obejrzałem dwa odcinki drugiego sezonu... z szatanem i oodami.
sentymentalnie się na koniec zrobiło, ulga taka, trochę smutku... i guess what.
...
Avadakedaver
02.02.2009 21:03
ok. obejrzałem cały 2 sezon, speciala i pierwszy odcinek trzeciej serii. czy ktoś mi wytłumaczy co w finałowym odcinku 2 serii robiła martha jones, która tam UMARŁA? czy to sie jakoś wyjaśni pozniej? O___________________o
to nie byla martha jones, to byla jej kuzynka - to jest powiedziane zdaje sie w pierwszym odcinku trzeciego sezonu powiedziane (not a big spoilar I think, not significant)
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę