Avadakedaver
02.02.2009 23:38
nieee, obejrzałem dwa pierwsze i nie mówili nic o tym. to może później. jeden czort.
to taka wzmianka, że mógłbyś nawet przegapić. a może to w finale gdzieś jest... jeden pieron, w każdym razie, nic istotnego.
PrZeMeK Z.
10.02.2009 14:09
Jako ciekawostka

bad hotlink is bad
Zawsze wiedziałam, że z Gwen jest coś nie w porządku.
PrZeMeK Z.
23.02.2009 14:22

Jeżeli tak będzie wyglądał w serialu, to żyjemy.
owczarnia
20.03.2009 22:41
Spojler, jak zapewne stwierdzi część osób, ale nie co do treści. Chodzi o obsadę ostatniego odcinka z Tennantem

.
Avadakedaver
21.03.2009 00:00
oczywiscie ze spoil
zdradza jaka postać pojawi się w tym odcinku = zdradza jego fabułę
owczarnia
21.03.2009 00:11
Ja już chyba mówiłam, że wariatów się boję, więc na wszelki wypadek przytaknę

.
Chamskie to BBC, tak swoim widzom psuć niespodziankę... Może im zabronić emisji w ramach kary

?
Avadakedaver
21.03.2009 00:14
no, don't. ... Just... don't.
oh come on, przecież to "the sun".
owczarnia
21.03.2009 03:22
The Sun, zgadza się, ja też umiem czytać. Ale przecież z palca sobie tego nie wyssali.
Zresztą, co mnie to? To Wasza fiksacja, ja ostrzeżenie o spojlerze dałam. Reszta jest milczeniem.
lol no to już jest jakaś lekka paranoja, przecież ja słowa o spoilerach nie powiedziałam, więc sobie fiksację wypraszam
zresztą AVADA, to był link z ostrzezeniem, nie musiałeś klikać do cholery.
po prostu artykuł z the sun to trochę jak te wszystkie rewelacje z pudelka, that's all *wzrusza ramionami*. już się więcej nie odzywam.
Avadakedaver
21.03.2009 09:41
o lol, ja wcale nie kliknąłem w link.
owczarnia
21.03.2009 17:29
Em, a czy ja gdzieś napisałam o Tobie?
To jest dopiero paranoja.
Matko kochana. Jacy to ludzie są dzisiaj przewrażliwieni na swoim punkcie *rolls eyes*.
I ja
naprawdę wiem, co to jest The Sun, mah darling

. Mimo to jednakże.
owczarnia
21.03.2009 18:32
No lol.
trailer "Planet of the Dead". Oficjalny. Premiera 11 kwietnia o 18.45 (czasu UK), czyli za chwilę :P.
(nie wygląda na april fool's joke)
PrZeMeK Z.
02.04.2009 14:05
Wygląda świetnie. Do tego ta muzyka...
Ech, David. We're gonna miss ya.
PrZeMeK Z.
12.04.2009 15:53
Wspaniały, wspaniały odcinek. Wszystko to, co kocham w Doktorze.
"It is returning from the darkness" i "he will knock four times"? Świetny cliffhanger.
ej, me fails at znajdowanie działających torrentów. Przemek, daj linka do tego, co z niego ściągałeś, plz!
PrZeMeK Z.
12.04.2009 22:17
http://www.mininova.org/tor/2477876Linka podaję wyłącznie w celach informacyjnych. Nie zachęcam do nielegalnego ściągania plików z Internetu!
cztery razy zapuka? tylko mi sie sound of the drums (tututu tu) skojarzylo?
'will it stop, doctor? the drumming, will it stop?'
Ludwisarz
14.04.2009 22:58
subtitles, anyone?
PrZeMeK Z.
14.04.2009 23:23
Em - faktycznie, nie skojarzyłem. Ale jeśli to prawda, to obawiam się, że Russel T. Davies tego nie udźwignie. Nie w jednym odcinku i z odejściem Tennanta.
Avadakedaver
15.04.2009 09:01
ej no tyle czekania na wolnego laptopa i nie ma napisow! błagam, podrzućcie jakieś!
Ludwisarz
15.04.2009 09:44
Avadakedaver
15.04.2009 18:02
ale bzdury w tym doktorze, ja nie mogę

christina jest paskudna, nie chcę jej.
your song is ending, doctor. ładnie powiedziane ;(
ps. dzieki timmy za napisy.
/ed
kiedy nastepny?
Avadakedaver
16.04.2009 08:12
Doctor Who Admin
16.05.2009 12:48
QUOTE(Avadakedaver @ 16.04.2009 09:12)
Tak właściciel serwisu wie

To jest fan produkcja, która ma nam zapewnić rozrywkę w przerwie do oficjalnej serii. Planowana jest emisja 13 odcinków. Pierwszy z nich nosi tytuł Fire and Ice (Ogień i Lód-
http://doctorwho.pl/readarticle.php?article_id=214). Po więcej informacji zajrzyjcie na oficjalną stronę tej fan produkcji
http://doctorwho2009.com. Kiedy rozpocznie się emisja dokładnie nie wiadomo, ale według twórców odbędzie się w czerwcu. Konkretna data zostanie jeszcze ogłoszona.
Avadakedaver
16.05.2009 13:32
okej, however bardziej mnie ciekawiło czy odcinki będą trwały tyle co oryginalne, czy to w rzeczywistości jest
fajne i czy będą polskie napisy, resztę doczytałem

i chciałbym zwrócić uwagę na tytuł: "fire and ice" (and rage) po zwiastunie natomiast domyślamy się, że chodzi tu o ziemię i marsa. Ciekawa dwuznaczność
Doctor Who Admin
16.05.2009 13:56
Wypowiedź jednego z reżyserów:
Aron Presswood: "Fire and Ice ten tytuł ma wiele znaczeń w tym odcinku - lecz najważniejszy jest związek Doktora z Alice. Jedno jest ogniem a drugie lodem - ale które jest które w tym odcinku, dowiecie się sami"
Co do twoich spostrzeżeń to też chodzi o Marsa i Ziemię bo odcinek przedstawia powrót Ice Warriors z klasycznej serii (a oni właśnie pochodzili z marsa).
Odcinki będą miały ok 40 minut długości, napisy też będą bo serwis Doctor Who Polska dostał zgodę na tłumaczenie

.
Avadakedaver
16.05.2009 17:01
bardzo mnie to cieszy
Doctor Who movie script "in development"tekst jest o tym, że David pojawi się w Sarah Jane Adventures, ale na samym końcu...
Meanwhile, Doctor Who may be heading for the big screen after a spokeswoman for BBC Films confirmed that "a script is in development".
BBC entertainment correspondent Lizo Mzimba said there were no guarantees a film would be made and that, if the project went into full production, a release would be a long time away.
(sezon ogórkowy, huh?)
PrZeMeK Z.
16.06.2009 22:24
Nowa towarzyszka nowego Doktora!
ZdjęcieWięcej informacji (choć i tak niewiele) na stronie BBC.
Przemku -

Ty i spoilery? omg świat się kończy
PrZeMeK Z.
16.06.2009 22:51
Wszedłem po prostu na główną BBC, żeby zobaczyć, czy jest jakieś info na temat daty kolejnego odcinka i raczej trudno było tego nie zauważyć.
Nie przyszło mi do głowy, że mogą podać taką informację.
Avadakedaver
16.06.2009 22:55
kliknąłem!!! FUCK. nie chciałem klikać.
ale ładna!
Avadakedaver
20.07.2009 20:11
PrZeMeK Z.
11.08.2009 22:00
Torchwood: Children of Earth. Nie oglądajcie dwóch pierwszych sezonów, obejrzyjcie tych pięć odcinków. Tak ten serial powinien wyglądać od samego początku. Warto.
faktycznie, zapomnialam tutaj napisac
imho koncowka day five to idealny sposob na zakonczenie tego spin offa, ale gdzie na wiki czytalam, ze ma byc 4 sezon - idiotyczny pomysl, jesli faktycznie mowia o tym powaznie
owczarnia
01.09.2009 02:18
The Waters of Mars trailerThe End of Time trailerPewno i tak wszyscy już widzieli, ale dla porządku niech będą

. Ten drugi kręcony w kinie i słabo widać, ale lepszego póki co zdaje się nie ma. Warto wysilić wzrok i obejrzeć jednak, polecam gorąco. Spojlery jak kto się UPRZE to niby są, ale generalnie 99% z tych rzeczy wiadomo już od tak dawna, że musiałby chyba żyć pod kamieniem. W każdym razie decyzja należy do klikającego

.
WIEDZIAŁAM!
also, Przem, nie klikaj w drugiego linka ;)
owczarnia
01.09.2009 14:19
Lol, nie mów że z trailera się dopiero dowiedziałaś?
PrZeMeK Z.
01.09.2009 15:16
Wychodzi, że musiałem żyć pod kamieniem

W sumie i tak się spodziewałem, ostrzeżenie tylko to potwierdziło, więc obejrzałem i powiedzmy, że przeżyję

I tak bym się w końcu dowiedział, a chyba lepiej teraz, niż unikać spojlerów aż do samego dnia emisji i dowiedzieć się przypadkiem wtedy (już mi się parę razy zdarzyło).
Jestem dobrej myśli.
owczarnia
01.09.2009 15:18
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 01.09.2009 15:16)
I tak bym się w końcu dowiedział, a chyba lepiej teraz, niż unikać spojlerów aż do samego dnia emisji i dowiedzieć się przypadkiem wtedy (już mi się parę razy zdarzyło).
O. I to jest zdrowe podejście

.
PrZeMeK Z.
01.09.2009 15:20
Nadal uważam, że taki sposób reklamowania serialu jest głupi, ale w epoce internetu chyba i tak nic się już nie da utrzymać w tajemnicy
owczarnia
01.09.2009 15:57
A ja to lubię, naprawdę. Tak przyjemnie podsyca i tak już fajne uczucie, jakie daje oczekiwanie

.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę