Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Stupid And Ugly
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show > Bzziuuummm!!!
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
peter
możesz pytać.
ja mam resztkę instynktu samozachowawczego...
i na czas odpowiedzi...
poszukam jakiegoś bunkra.

a jak z niego wyjdę...

nie będzie niczego.
zaprawdę powiadam wam.
Child
Brzmi troche jak Fallout

Czyzby czwarta czesc miala osiagnac fotorealistyczny poziom grafiki w doslownym znaczeniu? :o
peter
o nie.
to wcale nie brzmi jak Fallout.
Fallout brzmi jak echo po tym.

odległe...

...odległe...

...odległe...

...odległe...
GrimmY
QUOTE(Eva @ 21.10.2008 11:11)
Szczecina nie zal, a Plac Poczdamski powinno sie bylo zrownac z ziemia juz dawno temu czarodziej.gif
*

user posted image
Ewa, please.
QUOTE(Child @ 21.10.2008 12:48)
A Grim gdzie sie podzieje, jak mu Szczecin zdmuchnie? ohmy.gif
*

QUOTE(Neonai @ 21.10.2008 14:41)
przygarniem go do warszawy! chociaż nie wiem, podpadł ostatnio wink2.gif
*

zamieszkam w górach i napiszę książkę wink2.gif
Nai, wybacz!
QUOTE(Miętówka @ 21.10.2008 20:27)
peter, a ja zapytam. Ha!
No więc?

A Szczecin to ZUO też, jak już tak.
*

user posted image
Eva
Nie no serio, powiedz mi ze Szczecin jest fajniejszy niz Poznan to bede sie smiala dlugo i szczesliwie czarodziej.gif

pałac kultury zamieni się w krzywą wieżę

zal jeszcze mniej niz Szczecina!
GrimmY
Poznań jest fajniejszy niż Szczecin i nie mogę ścierpieć, żem wybrał studia tu.
Avadakedaver
zdrajca! szczecin rox
Eva
QUOTE(GrimmY @ 22.10.2008 19:22)
Poznań jest fajniejszy niż Szczecin i nie mogę ścierpieć, żem wybrał studia tu.
*

Jak kazdy, Grimm, jak kazdy x]
Child
Ja tez zaluje, ze wybraliscie studia w Poznaniu/Szczecinie czarodziej.gif
Eva
Akurat mowilam jedynie o relacji Poznan-Szczecin, ale jak chcesz sobie dalej grabic to prosze bardzo! :P
Ludwisarz
Patrze za okno i przepowiednie peterodamusa sie sprawdzaja:

warszafka płonie.
GrimmY
FLAAAAAME WAAAAAAAAAAAAAAR!
doh, dowiedziałem się - osiem minut tem - że bardzo się nie lubimy, znaczy się poznań ze szczecinem.
Eva
No patrz, ja nawet nie wiedzialam o tym hatestreamie, za to wydaje mi sie, ze to jakas tendencja wielkopolska - moi znajomi studiujacy w Szczecinie tez go nie cierpia :d
peter
QUOTE(TimmY @ 22.10.2008 19:45)
Patrze za okno i przepowiednie peterodamusa sie sprawdzaja:

warszafka płonie.
*

znaczy Owca przeczytała ten temat...
Eva
dafad dafad dafad fach...
GrimmY
QUOTE(Eva @ 22.10.2008 21:24)
No patrz, ja nawet nie wiedzialam o tym hatestreamie, za to wydaje mi sie, ze to jakas tendencja wielkopolska - moi znajomi studiujacy w Szczecinie tez go nie cierpia biggrin.gif
*

cały Szczecin kocha Poznań! :*! zmieńmy świat na lepsze!
Eva
zmieńmy świat na lepsze!

... oddajmy Szczecin Niemcom! czarodziej.gif

Nie no dobra. W ramach tych zmian powiem ze.. Szczecin ma ladna... hmmm hmmm.. hmmmm... Brame Portowa? =P
owczarnia
QUOTE(Miętówka @ 21.10.2008 21:27)
Ha!
No więc?
*

Ponieważ niektórzy są CHUJAMI i nie liczą się z nikim, a najmniej z sąsiadami, i ćwiczą po kilka godzin dziennie CODZIENNIE, 24/7. Nad tymi chujami zaś mieszkam ja, i jestem zmuszona słuchać owego bembolenia świątek, piątek i niedziela, i nikogo nie obchodzi, że może akurat mam na tapecie jakieś skomplikowane ścierwo i usiłuję się SKUPIĆ. Albo boli mnie głowa i chciałabym się ZDRZEMNĄĆ. Nie ma, k... litości, dla piździelców, którzy grają na pianinach mad.gif. W dodatku piździelców naprawdę w liczbie mnogiej, albowiem upojne dźwięki funduje mi TRÓJKA takowych gnoi (dwoje dzieci plus ich mamusia). A nawet jeśli zrobią sobie akurat na parę minut przerwę, mur-beton powrócą dokładnie w momencie, w którym zacznie się odcinek mojego aktualnie ulubionego serialu i przez cały czas słyszeć będę w tle bim-bimbirimbibm-bim...

Przez nich jestem zmuszona wyprowadzić się z mieszkania, jeśli zamierzam zachować resztki zdrowia psychicznego.

Więc jeśli jeszcze raz mnie ktoś o to zapyta...
Katon
Hmmm... A co grają? Lubię pianino. Grałem dłuuugo. A teraz właśnie wróciłem do domu z wyjebanym w kosmos syntezatorem. Ale a) da się grać na słuchawkach i b) nie mam sąsiadów.

Hehe.
owczarnia
NIC nie grają. Bębnią albo robią wprawki, albo powtarzają do znudzenia te same kawałki kolęd w kółko. Ewentualnie marsza żałobnego. Ewentualnie motyw z "Gwiezdnych Wojen" czy "Poszukiwaczy zaginionej arki" katują. Ja mam k... muzyczne wykształcenie jakieś tam, mnie uszy puchną. A oni tak od rana do wieczora...

Że też ich k... nie pokręci.

Czy ja już wspomniałam, że pracuję w domu?
Eva
Pisalas o tym juz kiedys dawno dawno temu a propos zakupu wyciszajacych sluchawek :p
owczarnia
A fakt. Słuchawki niestety nie pomogły sad.gif. Nie słychać w nich telewizora, nie słychać jak ktoś coś do mnie mówi, ale za to cholerny fortepian/pianino słychać jak złoto... Rezonans taki, wszystko przebije.

No, chyba że muzykę w kompie podkręcę na maksa, ale wtedy to już raczej ciężko mówić o skupieniu...
Eva
Wlasciwie troche wiem o czym mowisz, w nowym mieszkaniu mam popsute okno balkonowe i nie wycisza wlasciwie zadnego halasu z ulicy, a mieszkam kolo szpitala (karetki w srodku nocy ftw!) i w rejonie centrum, gdzie dzieciarnia siedzi, wrzeszczy, piszczy i szczeka mi pod oknem do 23. Mam ochote do nich strzelac z balkonu.

Ej i w ogole niesamowita sprawa - we wtorek rano obudzilo mnie i nie dalo powtornie zasnac szpachlowanie sciany u sasiada O__o
owczarnia
Zabić. Normalnie zabić.

Aktualnie obmyślamy z mężem co zrobimy tym popaprańcom zanim się wyprowadzimy wreszcie, tak wiecie, jako pożegnalny prezencik evil.gif. Nie wiem jeszcze, co to będzie, ale zemścić się zemszczę. Nie odpuszczę gnojowi (gnój to tatunio i mężunio, całkowicie niereformowalny cham, prostak oraz zwykła świnia), nie ma mowy. Jak sobie pomyślę, od ilu miesięcy mnie dręczą...

No. W każdym razie poczuje na własnej skórze, co znaczy owcza zemsta evil.gif.
owczarnia
Aktualnie leci okaleczona wersja kankana.

Może ja jaki dzienniczek zacznę pisać, od której do której co grali danego dnia?... Zaczęli w każdym razie punkt dziesiąta dzisiaj. Skończyli wczoraj po dwudziestej...

Czy ja już mówiłam, że jestem na absolutnej granicy wytrzymałości?...
peter
a nie mówiłem?
wtórna fala uderzeniowa właśnie przetacza się przez Wrocław.
w efekcie byłem w pracy w 30 sekund - wystarczyło, że otwarłem drzwi w samochodzie, a pracuję akurat na południu. migiem przeniosło. musiałem tylko uważać, bo obok przelatywały dźwigi ze stoczni gdynia z przyczepionymi do nich statkami. i krowy też przelatywały. te z kolei z dojarką i fragmentem obory...

tylko lądowanie było problematyczne...
owczarnia
Że też Ciebie się w obliczu autentycznej ludzkiej tragedii jeszcze dowcipy trzymają, no mad.gif.

Wczoraj w TVN leciał jakiś tam materiał o Koreańczykach, btw, tak mi się przypomniało. Pada pytanie prowadzącego (retoryczne, bo do widzów): "Z czym się państwu kojarzą Koreańczycy?". Na co mój mąż znad kanapki i laptopa: "Mnie się k... kojarzą tylko z jednym. Z jebanym fortepianem..."

Żadne z nas się nie roześmiało. Niech to będzie miarą tego, co przeżywamy dementi.gif.
peter
im większa tragedia tym mnie się większe dowcipy trzymają.
tak już mam...
żadnej świętości nie uszanuję, do niczego nie podejdę poważnie.
no, może poza pracą...
wink2.gif
Neonai
mnie się koreańczycy z Mławą kojarzą.
Child
to stocznia w gdyni jeszcze zipie?

znacz zipiala do niedawna?
peter
raczej nie.
na przelatujących dźwigach nie było pracowników.
Avadakedaver
branżowy dowcip-zagadka.

gdzie firma mająca powiązania z mafią księguje należności od odbiorców?

na usługach obcych.
Ludwisarz
Małżeństwo, nowy dom... piękna łazienka z wieloma lustrami. On poszedł zaprosić na parapetówkę, a ona naga zaczęła tańczyć w łazience patrząc na swoje piękne ciało. Zrobiła szpagat i się przyssała!
Mąż wraca, patrzy, łapie pod pachy, próbuje podnieść.... nic!
Dzwoni po majstra. Ten patrzy i mówi:
- Panie, trzeba kuć!
- Co Pan, k...? Gres z Włoch za 4 tys. euro!
- Jest inna metoda, ale może się nie spodobać...
- Panie, wszystko ale nie gres...
Master ślini palce, łapie ją za sutki i zaczyna delikatnie kręcić...
- Co Pan, k... odpierdalasz? - pyta mąż
- Panie...podnieci się, puści soki, przesuniemy do kuchni i oderwie się z gumoleum
Avadakedaver
user posted image
Katon
Mega kontrowersyjny kawał, widziałem już przy nim grobowe miny i poodwracane spojrzenia, ale we własnym sumieniu rozsądzcie czy aby nie trafia w sedno...

- Co jest gorsze od śmierdzącego dziada w tramwaju?
- HOLOCAUST!!!!!!!!!
Avadakedaver
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAAHAAHAHAH xD

wy magiczni mnie ostatnio rozpierdalacie.

wczoraj skaczac po kanałach natknąłem się na jakiegoś dziada który mówił o wiceprezydencie.
- wie pani, wiceprezydet jest w usa nikim... jest nawet taka anegdotka: żyło sobie dwóch braci bliźniaków, jeden został wiceprezydentem, drugi wypłynął w morze i od tamtego czasu słuch o nich zaginął.
Child
Dwie gospodynie stoją przy pralce:
- Jadźka, ale tak między nami... anala już próbowałaś ?
- Nie…, zadowolona jestem z Dosi...
asiatal
Dwa wampiry gadają:
- A właściwie to dlaczego ty wolisz krew żydów?
- Bo gazowana.
PrZeMeK Z.
Co czuje pedofil podczas stosunku z małoletnią?
Serduszko.

Beat THAT.
Teodora
Co musi zrobić pedofil żeby dziewczynka jeszcze raz zapłakała?
Wytrzeć go o misia.
Avadakedaver
byyyło
Child
- Piękny prezent położyłem mojej kobiecie pod choinką...
- I co ona na to?
- Ciągle szuka; tajga duża jest...
Child
Na statek zaciagnal sie mlody majtek. wieczorem dyma przez mostek i nagle zaciaga nosem wspanialy aromat tytuoniu. podchodzi do bosmana i pyta:
- powiedz mi stary bosmanie skad masz taki wspanialy i aromatyczny tyton?
bosman na to:
- widzisz mlody, jak przybijam do nowego portu, schodze na lad, szukam dziewicy. robie z nia cala noc najrozniejsze rzeczy w lozku a nad ranem zanim wyjde wyrywam jej kilka wlosow lonowych. mieszam to wszystko z tytoniem i nabijam. aromat jak widzisz nie ma sobie rownych.
kilka dni pozniej przybili do portu. majtek szybko sie zebral i pobiegl w miasto. wraca o 6:00 rano i szuka bosmana. wyrywa go z koi i mowi:
- mam bosmanie, mam! (trzyma w garsci kilka kreconych czarnych wlosko)
bosman:
- pokaz cos tam zlowil.
bierze wloski, nabija fajke z tytyoniem i... pyk... pyk... pyk… i… mowi:
- rwiesz za blisko dupy!
Eva
Jeden z nowych kawalow kumpla z grupy, co z nich slynie.

Co jest lepszego od seksu z dzieckiem?

...

...

NIC.
Child
Chyba kazda grupa ma takiego czlowieka. Ktory tak naprawde jest porzadnym obywatelem, ma dziewczyne, srednia koło 4.5 i wszyscy go lubia
PrZeMeK Z.
<Thoth> Funniest toilet graffiti this evening: "I fucked your mother!", underneath: "Dad, you're drunk! Go home!".
matoos
Zasłyszane na sylwestrze:

Dlaczego kobiety udają orgazm? Bo myślą, że to dla facetów ważne...

Lulz tongue.gif
Syriusz_Black
Jedna ludzka komórka zawiera 75 MB informacji genetycznych

Dlatego jeden plemnik 37,5 MB

W jednym ml spermy jest 100 milionów plemników

Przy ejakulacji trwającej średnio 5 sekund uwolni się 2,25 ml spermy

Z wyliczeń otrzymamy, że przepustowość danych męskiego penisa wynosi (37,5 MB x 100 MB x 2,25)/5 = 1687,5 Terabajtów na sekundę

W wyniku tego wiemy, że żeńskie jajeczko jest zdolne wytrzymywać ataki DDoS o objętości więcej niż 1,5 Pentabajtów na sekundę a przy tym przepuści tylko jeden pakiet danych. Tym samym jest to najlepszy hardware'owy firewall na świecie!

Jedna wada... ten jeden jedyny pakiet, który system przepuści, zawiesi cały system na 9 miesięcy.
Avalon
<kakash> jestem takim skurwysynem ze wchodze codziennie na pajacyka, najezdzam mu myszka na brzuszek zeby narobic dzieciom smaka, a potem zamykam przegladarke.
Avalon
hehe to tu sie chyba nadaje:
zjedz nazizm, zanim on zje ciebie
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.