Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Porady Babci Jadzi
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
Child
nic.

ewentualnie bilet na pile 4 ;)
Miranda
wlasnie nie ma, ze nic, ja chce cos :F
Child
:F

nie kumam kobiecej logiki. chociaz gdybym juz ja zrozumial, byloby strasznie nudno ;x
Miranda
no ja po prostu wiem, ze sie bedzie cieszyl, jak jednak cos dostanie, pytam zatem co sie kupuje, bo raczej nigdy nie czulam potrzeby, zeby jakiemus testosteronowi cos prezentowac :F
PrZeMeK Z.
Standardowo chyba jakieś fajne perfumy.
Zwodnik
Pod warunkiem, że chłopak nie z tych, którzy we wszystkim widzą aluzje biggrin.gif
owczarnia
Bieliznę. Facetowi na Walentynki kupuje się bieliznę. Damską. Wręcza się, rzecz jasna, na sobie.

Można się dla lepszego efektu przewiązać kokardką, jak kto lubi się bawić w takie szczegóły. Najlepszy z możliwych rezultatów osiąga się zjawiając się u niego na progu, w płaszczu pod którym ma się tylko rzeczony komplecik. Oczywiście uprzednio należy się upewnić, że drzwi nie otworzy nam jego mama cheess.gif.
Miranda
;D i like it!
Lilith
albo ciasteczka własnego wyrobu ;]
Ludwisarz
A co dziewczynie sie w takim razie na walentynki daruje/kupuje/robi?
Pomysly dla Kasi calkiem ok, wiec i mnie pomozcie.
Lilith
zalezy, cos, czego sama by sobie nie kupila, a bardzo chcialaby miec. wersja super romantyczna: kolacja przy swiecach i zarcie wlasnego wyrobu - nigdy sie nie starzeje ;]
zwyczajne wyjscie do kina tez moze byc bardzo mile, jezeli beda kwiaty popkorn i kola ;]
w ogole moze nie a propos walntynek, ale ostatnio w wysokich obcasach jakis facet oswiadczyl sie swojej dziewczynie, ktora jest stała czytelniczką. napisał do dzialu 'listy od czytelników'. bardzo mi sie to spodobało smile.gif
Child
Jak to dobrze, ze mnie zawsze omijają te walętynkowe problemy ;c
owczarnia
Wbrew pozorom, z dziewczyną jest trudniej niż z facetem. Pytanie pierwsze: jest romantyczką? Czy może wręcz odwrotnie? Może to awangardowa panna z artystycznym zacięciem?...

Z moich doświadczeń (zebranych, nie własnych) wynika, że w zasadzie jest jedna rzecz, która działa zawsze i bez pudła - własnoręcznie napisany wiersz. Oczywiście dla romantyczki romantyczny, na awangardowej panny awangardowy, itede itepe. Jedyne co, to trzeba go umieć napisać, żeby był w miarę mało obciachowy wink2.gif.

Oprócz tego kobiety zawsze wzrusza pamięć, bo faceci rzadko kiedy pamiętają takie rzeczy jak data pierwszej randki, co miała na sobie, i tak dalej. Można więc wybrać odwołanie do jakiegoś miłego wspomnienia, zabrać ją w tamto miejsce, zaaranżować wszystko podobnie jak wtedy i wręczyć jakiś drobniutki upominek.

No i Lilka ma rację: mężczyzna gotujący dla swojej wybranki roztopi chyba każde serce smile.gif.
Miranda
a ja jestem materialistką, chciałabym dostać coś ładnego.
bo kolacje i takietam robie ja.
biżuteria, perfumy, może bielizna, o. ;p
ale tymon twoja miss pewnie nie jest taka pazerna, wiec kolacja w intymnej knajpce, kwiatki i wierszydlo mysle starczy.
Child
i ładna kartka okolicznosciowa :C

user posted image
Ludwisarz
Geez, no wlasnie kolacja, sracja, blabla, swiece, knajpa, zaskoczenie, bubu itd. bylo rok temu. A sie nasze daty zbiegaja cos okolo 4 dni.
Rocznica ej.

Dalej. Slucham dalej.
Lilith
no to wyjedzcie gdzieś sami
biggrin.gif
Miranda
ototo, jakies urocze miniwakacje.
wow tymon, rocznica! ;D
(choć nigdy nie przebacze ci nany!)
Ludwisarz
C'est la vie sad.gif
Miranda
no wiem wiem. kiss.gif
Avadakedaver
a moj tatus poszukuje progranu do tworzenia muzyki ( nie mylić z miksowaniem), mowil cos o keybordzie, wykorzystywaniu akordów, wiadomo - różne instrumenty, perkusja, gitara i różne inne, ale co najwazniejsze - zeby ten progran był PROSTY.

poradzcie mi jaki to moze byc program Oo
MisieK
FL Studio
Tylko posciągaj mu wtedy sample jeszcze.
Child
pro tools xD

chociaz to to raczej juz do składania i mixowania
Ludwisarz
Fruity Loops. Sprawdz jaka jest wersja teraz, odejmij ze dwie do tylu.
hazel
Net mi nie działa.

Znaczy działa, ale tak jakby chciał, ale nie mógł. Co chwilę wyskakuje błąd wczytywania strony. Nie było by w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że tester parametrów łącza pokazuje normalny transfer w granicach 4Mb/2Mb, nie ma problemu z programami P2P - tylko strony się nie ładują. Myślałam, że to wina jakiegoś wirusa, ale skanowałam system dwa razy, raz Avirą, raz NODem i nic nie wykryło. ISP mówi, ze nie ich wina, że to może wina routera (na innych komputerach za routerem jest dokładnie to samo - i skanowanie dało takie same efekty), ale nie wiem nawet jak to sprawdzić, a router był konfigurowany przez ludzi z serwisu technicznego.
Golden Phoenix
A nikt nie zmieniał nic w ustawieniach routera ? I jaka marka i model ?
hazel
Nikt nic nie ruszał przy ustawieniach routera. Ja nie wiem jak, wątpię, żeby moje młodsze rodzeństwo wiedziało.

I jaka marka i model ?
Wedlug pudełka: edimax BR-6104K
Golden Phoenix
Hmmm. Z Twojego opisu wynika jakby to była wina routera, ale skoro nikt nic tam nie zmieniał, to wątpię, żeby router postanowił się sam przekonfigurować. Ewentualny firewall ? Można jeszcze spróbować przeskanować Ad-aware i Trojan Remover, chociaż podejrzewam, że nie znajdą nic ciekawego. *myśli intensywnie dalej*
Child
Zresetuj routera. U mnie zawsze działa
hazel
Próbowałam. Pierwsze co. Ale nie resetem, tylko wyłącz/włącz z kontaktu, bo mój stary router reagował na reset powrotem do konfiguracji fabrycznej smile.gif
GrimmY
jak wyżej.

jakieś dobre wino (wino mówię, nie 3 jabocki) koniecznie półsłodkie do 15zł, co polecacie?
MisieK
Slavia Dessert White albo Red.
Eva
Kurde, ni z tego ni z owego przyblokowal mi sie shift. Na skutek czego nie moge nawet wlaczyc lapka bo z wlaczonym stale shiftem nie idzie wpisac hasla. Klawisza wyjelam, obejrzalam - nic sie nie przyblokowalo. O co kaman? :/
Child
na wpisywanie hasla wlacz caps-locka ;p

ale co sie w srodku jebło, to moja nie wie
Eva
Ta, sprawdz jak dziala caps lock na zashiftowane cyferki.
Child
nie działa :P [numeryczna? ;p]

nie masz zakurzonej klawiatury? bo jak sie syf narobił to moze robic za przewodnik i komp widzi jakbys caly czs trzymala shifta
Eva
Sprzatalam ja ostatnio. Blast :/
QbaNowy
też tak miałem... i jedyne co pomogło to wymiana klawiatury... sugeruję to samo (o ile masz oczywiście taką zwykłą)
Eva
Tak. Wymienianie klawiatury w lapku ist krieg :d No nic, na gwarancji jeszcze jest, niech sie mecza w serwisie.
QbaNowy
xD nie wiedziałem że o laptopa chodzi blush.gif
Myśka
1// gorączkowo poszukuję pewnej książki, której autora ni tytułu nie pamiętam. jest to powieść awanagardowa pisana szyfrem - po odczytaniu kodów odnajduje się nowe, różnorakie znaczenia. spotkał się ktoś kiedyś z czymś takim?

2// gdzie poza internetem kupuje się kule dyskotekowe?
Child
2 - popytaj właścicieli lokali, czy aby nie mają gdzieś używki
hazel
1 - W "Grze w klasy" Julio Cortazara, interpretacja całości zależy od kolejności czytania rozdziałów.
PrZeMeK Z.
1 - to też się nada :]
Eva
Przeczuwam strajk czipa klawiaturowego. Pocieszcie i powiedzcie ze wszystko bedzie dobrze ;C
hazel
Wszystko będzie dobrze.

btw, a co to jest czip klawiaturowy?
Eva
Taki chip od klawiatury. Moze lutowany na zimno i sie odlutowal. Moze kurde jednak czyms zalany, choc nie przypominam sobie :/ Zwarcie, skok napiecia.. Nie wiem, nie wiem, nie wiem, i nie moge znalesc gwarancji.
Child
Jak zmusic Operę do obsługi latexa?
Rysiek_Kowal
przecież działa w operze
to się chyba rozbija o rodzaj forum, a szczególnie o skin jakiego używasz. sporóbuj zmienić, powinno pomóc.
Child
[+]

czarne tło to był zły pomysł

To jeszcze jedno pytanie - zna ktos moze programik w stylu Evil Lyrics, ktory zasysalby teksty utworow lecacych w winampie?
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.