Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Film Numer Sześć, Znaczy Się HPiKP
Magiczne Forum > Harry Potter > Harry Potter
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
owczarnia
Nie wiem. Naprawdę nie wiem, co o tym myśleć, ale zdaje się że jest już... pierwszy plakat reklamujący film o_O.

Wygląda na autentyczny, ale pewności nie mam.

Edit: już mam. Jest autentyczny. Szok.

user posted image
Aylet
nie podoba mi się. nic na nim nie widać, można to tylko odczytać jako "mroczne i niespokojne czasy"
owczarnia
No pewnie, że nie widać, skoro to zaledwie teaser. Zresztą, wszystkie pierwsze plakaty były utrzymane w podobnym tonie.
Aylet
ale to tak wyglada jak by wyciął dumbla z innego zdjęcia i wkleił na zielone tło. dziwnie jakoś.
PrZeMeK Z.
O masakra. Fajny!
"I'm safe with you, Harry" cry.gif
owczarnia
Przemek, nie zaczynaj, bo się poryczę cry.gif.
harolcia
Proszę nie ryczeć... cry.gif
Mnie się podoba. Taki tajemniczy, mroczny... Dla mnie bomba
Ginnusia
Dla mnie też. Bardzo dobry w swej prostocie. Byle do listopada...
Hermiona1900
Oo...mi także się podoba. Taki....taki...no nie mogę tego określić. Ale według mnie jest super.
Katon
Fajny, fajny. Ja w ogóle uwielbiam szósty tom i mam wielkie oczekiwania. Yates jest moim osobistym mistrzem skracania i to fatalnie. Jeśli będą chcieli Księcia upchnąć w dwóch godzinach z małym hakiem to będzie gniot, bo to inna książka niż Zakon i dialogi są w sumie znacznie ważniejsze niż akcja.
aGuTeK
Mam nadzieje,że nie powycinają najważniejszych momentów i dialogów...ZF jest najkrótszym filmem a książka jest najgrubsza :/
anagda
QUOTE(owczarnia @ 03.01.2008 23:27)
Nie wiem. Naprawdę nie wiem, co o tym myśleć, ale zdaje się że jest już... pierwszy plakat reklamujący film o_O.

*

Chyba jednak nie jest. Przynajmniej TLC tak pisze...
owczarnia
QUOTE(anagda @ 05.01.2008 12:07)
QUOTE(owczarnia @ 03.01.2008 23:27)

*

Chyba jednak nie jest. Przynajmniej TLC tak pisze...
*

Uuu, a to sobie ktoś brzydko pograł. Myślałam, że dan-radcliffe.net to wiarygodna strona, zawsze tak było... A tymczasem news o plakacie zniknął już jak sen złoty. Fe. Tak się nie godzi.
Ginnusia
Co nie zmienia faktu, że plakat udany bardzo. Szkoda, że lipny, ale nobody's perfect.
owczarnia
No cóż, wielu osobom się spodobał, i wiele osób dało się nabrać... Wallpaper, anyone?... Znaleziona tu smile.gif.
Ginnusia
Dopiero teraz przyjrzałam się grudniowemu sneak peek'owi z HBP i zdjęciom (jakież rozkojarzenie czy co). I, na brodę Merlina, nie mogę się doczekać. Cormac faktycznie przystojny, ale on chyba miał być przystojny, prawda? Żeby Rona we właściwym momencie bardziej trafiał szlag.wink2.gif
Migawki ze sceny w pociągu bardzo fajne. Nawet się zdziwiłam, że to zostawią, ale w sumie w szóstym filmie Malfoy będzie grał sporą rolę, trzeba go wprowadzić (bo w dwóch ostatnich prawie go nie było). No i sceny H/G... blush.gif Jeszcze tylko 10 miesięcy i trochę...

A tapetę z fałszywym plakatem miałam trochę na kompie, bo ten plakat naprawdę dobry.
aGuTeK
Też miałam...super jest smile.gif Tiaa "tylko" ponad 10 miesięcy...tongue.gif
anagda

kolejny fake?
Aylet
buahaha. no cóż. mój komentarz: bez komentarza.
Hermiona1900
Lol, pozwolę sobie na komentarz tongue.gif strasznie mi sie nie podoba. Dziwny jakiś. W ogóle taki sztuczny jest.
sintesis
uuuuu jak z wladcy pierscieni plakat:D
aGuTeK
Eee :/ Okropny! na nim praktycznie nic nie ma! dry.gif cry.gif blink.gif tongue.gif
Hermiona1900
A czego sie spodziewałaś?? Całej akcji na plakacie?
aGuTeK
Nie ale na pewno nie samego pierscienia.
Aylet
przecież to pic na wode, fotomontaż.
anagda
QUOTE(Aylet @ 02.02.2008 16:37)
przecież to pic na wode, fotomontaż.
*

Exactly :]
aGuTeK
No wiem,wiem ale i tak mi sie nie podoba tongue.gif smile.gif
owczarnia
Parkinson. Pansy.

(Scarlett Byrne)
user posted image
Ginnusia
Nie chciałabym grać "dziewczyny o twarzy mopsa", ale, yyy, ta bardzo pasuje.wink2.gif
owczarnia
Prawda cheess.gif?
Aylet
niewiarygodne!
ale chyba w PoA była inna dziewczynka?
owczarnia
Inna, zgadza się.
Ronald
BRZYDKA!!!!!!! łoj, takiej "niewyjściwoej" to dawno w HP nie było... no, ale przynajmniej bardziej będzie się rzucało w oczy piękno Emmy^^
Hermiona1900
taa..podkreślenie wyższości Hermiony, jeśli chodzi o wygląd, lol...
Ronald
dokładnie biggrin.gif
Hermiona1900
Szczerze - jeśli o to im chodziło, to uda im się to na 100% biggrin.gif
Ronald
Nie ulega wątpliwości^^
PrZeMeK Z.
Jednolinijkowce to piszcie sobie na Bziumie, dobra?

Fajna ta Pansy. Ale czemu tak nagle stała się im potrzebna? Nie przypominam sobie, żeby w szóstce miała jakąś szokująco wielką rolę.
Ronald
Czy zawsze post musi swoja postacią przypominać krótkie wypracowanie?

W Księciu zaistniało coś, co na swój użytek nazywam "boomem miłosnym". Nagle wszyscy bohaterowie zaczęłi odczuwać niepohamowany pociąg to płci przeciwnej, a sama Jo postawiął sobie chyba za punkt honoru, żeby w każdym rozdziale przynajmniej raz ktoś z kimś w jakimś kącie się całował aż do utraty tchu. O ile dobrze pamiętam Draco oddawał się tej czynności właśnie z panną Parkinson. Być może w filmie róniez postanowili pokazać, że dzieciarnai w wieku 16 lat zajmuje się głównie całowaniem.

Kit_fan
Być może w filmie pojawi się ta scena z Ekspresu Hogwart, kiedy to Harry ukryty pod peleryną niewidką, spędził znaczną częśc podróży w przedziale Ślizgonów. Był tam motyw, że Malfoy Wielkie Panisko leżał rozwalony na siedzieniu, z głową na kolanach Parkinson. Może o ten szczegół chodzi? smile.gif
Hermiona1900
Możliwe...chociaż, we wcześniejszych częściach Pansy też jakąś tam rolę w pewnych momentach odgrywała, a żebym ją widziała w filmie, to nie za szczególnie.A teraz nagle jakoś ją zauważyli. Może obsade mieli za małą tongue.gif (chociaż w KP o to na prawde trudno)
Ginnusia
QUOTE(Ronald @ 06.02.2008 00:28)

W Księciu zaistniało coś, co na swój użytek nazywam "boomem miłosnym". Nagle wszyscy bohaterowie zaczęłi odczuwać niepohamowany pociąg to płci przeciwnej, a sama Jo postawiął sobie chyba za punkt honoru, żeby w każdym rozdziale przynajmniej raz ktoś z kimś w jakimś kącie się całował aż do utraty tchu. O ile dobrze pamiętam Draco oddawał się tej czynności właśnie z panną Parkinson. Być może w filmie róniez postanowili pokazać, że dzieciarnai w wieku 16 lat zajmuje się głównie całowaniem.
*

No cóż, 16 lat to akurat dośc stosowny wiek na "boom miłosny"... Jak sobie przypomnę moją pierwszą licealną, to się Jo nie dziwię. wink2.gif
A Pansy ma być chyba brzydka, osoba o twarzy mopsa z definicji ładna nie jest, prawda?
anagda
QUOTE(Ronald @ 05.02.2008 23:28)
Czy zawsze post musi swoja postacią przypominać krótkie wypracowanie?
*

No może nie koniecznie wypracowanie, ale posty nie wnoszące nic do dyskusji i będące jedynie potakiwaniem to faktycznie bziuuum polecam. Tam nawet jak ktoś coś z sensem spróbuje napisać to i tak wszyscy stwierdzą że to bez sensu i kolejny temat do offtopu :]

No cóż, 16 lat to akurat dośc stosowny wiek na "boom miłosny"... Jak sobie przypomnę moją pierwszą licealną, to się Jo nie dziwię.
A Pansy ma być chyba brzydka, osoba o twarzy mopsa z definicji ładna nie jest, prawda?

No, nie chciałabym grać tak opisywanej dziewczyny. A co do całowania, to przecież przypomnijcie sobie Rona i Lavender. Jedyne co ich łączyło to ciągłe ślinienie się na fotelach w pokoju wspólnym (bo nawet całowaniem tego nie można by było nazwać). Tak jak w większości 15-16 latków, gdzie rzadko kiedy można mówić o jakiejś prawdziwe miłości, czy chociaż zakochaniem.
harolcia
Odnoszę wrażenie, że ta aktorka jest za ładna na taką rolę. O wiele bardziej pasowała mi aktorka z WA, choć pamiętam ją jak przez mgłę...
A ta jakaś taka dla mnie 'nie-mopsowata'' jest dementi.gif
anagda
Pierwsze fotki aktorów z planu. Mam nadzieję, że się nie obrazicie, że zapodam link do galerii, ale nie chce mi się przerzucać wszystkiego na jakis fotosik czy cos w tym stylu: fotki
Ronald
Mało na tych fotkach widać...

Mało jest mopsowata, ale za to brzydka bardzo. Nie chciałbym jej spotkać w nocy w ciemnym zaułku tongue.gif
Ginnusia
Nie przesadzajmy, jest mopsowata, ale ładna.
Aylet
co to jest to 'rude'? bo na kilku zdjęciach jest a to nie jest żaden weasley.
Ginnusia
Jakie rude? Nikogo rudego poza Rupertem tam nie widzę...
em
to nie jest rupert przecież
no chyba, że dawno go nie widziałam
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.