Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Film Numer Sześć, Znaczy Się HPiKP
Magiczne Forum > Harry Potter > Harry Potter
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
owczarnia
QUOTE(olesia @ 06.07.2008 07:38)
Tych chyba nie było:

user posted image

user posted image
*

Failed to Connect
The connection was refused when attempting to contact 1.1.1.2.
Though the site seems valid, the browser was unable to establish a connection.
    *  Could the site be temporarily unavailable? Try again later.
    *  Are you unable to browse other sites?  Check the computer's network connection.
    *  Is your computer or network protected by a firewall or proxy? Incorrect settings can interfere with Web browsing.

Jedenaste: nie hotlinkuj.
owczarnia
Pojawiły się wysokiej rozdzielczości wersje dwóch wcześniejszych zdjęć: Ron w stroju do quidditcha oraz ponury Malfoy.
aGuTeK
Nie no cry.gif fryzura Malfoy'a...to...to porażka jakaś jest blink.gif
Salamandra
Łomatko. Ten przedziałek... Ratunku! Oni mają jakiś dziwny gust, jeśli chodzi o fryzurki. Najpierw Harry z włosami obciętymi od garnka, teraz Malfoy.

Luna pierwszorzędnie cheess.gif Szaty do Qudditcha całkiem przyjemne. Ron z czekoladkami od Romildy - ta mina jest cudowna.

Tylko dlaczego jest tak mało zdjęć Snape'a?! Toż to (prawie) główny bohater! A na dodatek tytułowy! wink2.gif

Mimo wszystko nie mogę się doczekać tego filmu.
aGuTeK
Oj ja też. Chcę już ten film! smile.gif
POmyluna 111
To tak jak ja czarodziej.gif czarodziej.gif czarodziej.gif
owczarnia
Harry i Slughorn:

user posted image

Edit: zamieniłam na większe. Można też kliknąć, to się zrobi ogromniaste.
Salamandra
Jaka czapa biggrin.gif Harry nie wygląda tak źle. Ciekawe kiedy to? Może Slughorn daje mu butlę Felix Felicis?
aGuTeK
Albo wspomnienie ;]
Salamandra
Ale wspomnienie dał mu w chatce Hagrida, jeśli dobrze pamiętam. A poza tym nie byłby taki zadowolony z tego powodu. Chyba że coś pozmieniali w filmie, jak to mają w zwyczaju wink2.gif
aGuTeK
Na pewno dużo pozmieniali. Tego się raczej nie da uniknąć.
Salamandra
Niestety nie da się. Chyba że mieliby nakręcić film trwający kilkanaście godzin wink2.gif
owczarnia
Pierwszy oficjalny teaser do HBP.
em
and that's it?
owczarnia
Yup, for now. W sierpniu wchodzi konkretniejszy podobno smile.gif.
em
wrzuciłaś to takim stopniem pisma, że spodziewałam się czegoś wielkiego :P
owczarnia
czarodziej.gif

Taka była intencja! No wszak ubogi czy nie, jest to PIERWSZY zwiastunek do najnowszego filmu!
em
goal achieved, then :P

na youtubie nie robi specjalnego wrażenia, ale jak sobie wyobrażę siedzenie w kinie, ciemny ekran i ten głos, to mogą ciarki przejść ;)
owczarnia
No, a zwłaszcza weź sobie teraz wyobraź tak znienacka! Zapowiadają trailer na sierpień, idziesz sobie do kina na cośtam a tu BUCH czarodziej.gif!
kObra.
... i wkomponywujesz się w fotel.

Jak dla mnie bomba. Zresztą, ja tam się cieszę, że w ogóle będzie.
Lepszy - gorszy. Nikomu nigdy się nie dogodzi. Ważne, że będzie. O.
BonnieLiu
Nie no, Harry nie wygląda w tej części tak źle, strasznie nie podobał mi się w piątce, naprawdę- koszmar i porażka. A Slughorn? Trochę inaczej sobie go wyobrażałam. Według mnie jest za wysoki i za chudy ;// A fryzura młodego Malfoya to żadna nowość, w każdej części ma taką sama i ta mina- przygłup niezadowolony z życia ;P
kObra.
Wcale nie ma w każdej takiej samej. W pierwszej i w drugiej miał typowo malfoyowatą. Dopiero w trzeciej mu zrobili takiej... Luźniejszą.
Ale to, co ma teraz jest kompletnym dnem... Ugh.
abstrakcja
Czy mi się coś znowu popierdzieliło, czy w piątce naprawdę ominęli wątek Quiddicha? :> Bo sobie nie przypominam...
Jeśli tak, to jestem ciekawa, czy wrócą do niego w 6-stce. "Weasley naszym królem", TEGO NIE MOŻNA SOBIE TAK PO PROSTU ODPUŚCIĆ! :[
Wr.

A Ginny nawet nie wyglądała tak źle na tym jednym zdjęciu. wink2.gif
Y... na kiedy przewidziana jest premiera tego filmu?
[Nie mogę się już jej doczekać, holender. tongue.gif]
em
abstrakcjo, na zdjęciach jest Ron w stroju do quidditcha przecież tongue.gif
abstrakcja
No tak, widziałam i to mnie właśnie zastanawia. Bo w piątce chyba go nie było, nie? [Nie pamiętam już].
Więc po prostu przełożyli wątek z Ronem do szóstki? A może w ogóle nie będzie tego z tym 'Weasley jest naszym królem'? Kurde! Pozabijam tych twórców filmu, jak to pominą! :|
Katon
Slughorn fajny. Film to film, nie trzeba wiernie trzymać się zewnętrznego opisu.
abstrakcja
Wiecie kto mi się najbardziej podoba? Od pierwszej części? Snape. Zarówno charakterem jak i wyglądem za bardzo nie odstaje za książkowym Snape'em. W ogóle, uwielbiam go. Lekcje oklumencji, ten groźny błysk w jego oku... to było coś. wink2.gif
owczarnia
Snape rewelacja, gdyby jeszcze tylko troszkę młodszy był.
PrZeMeK Z.
Ano. Choć i tak nie zgrzyta aż tak jak Syriusz (choć w piątce już było lepiej) albo James i Lily (TRAGEDIA). Jak widzę tego Jamesa z siwymi włoskami w czarnej czuprynie i Lily ze zmarszczkami, to coś mi się w żołądku przewraca.

Mam nadzieję, że film jednak trzyma się tego, czego powinien, czyli lekcji u Dumbledore'a i tajemnicy Malfoya i Snape'a. Bo jeśli romanse i quidditch przeważą, to się zdenerwuję.
owczarnia
Ja tam już jestem zen. Bardziej się chyba zepsuć nie da niż dotychczas, więc co mi tam.
Katon
Ekhm, ale dalej podtrzymujesz tezę o wspaniałości piątki? Bo Ty lubisz takie niespodziewane wolty stanowiska uskuteczniać w kwestii filmów =P

Szóstka to w sumie jak już pisałem świetna część dla mnie. Ma takie podskótne napięcie przez cały czas. Chyba jest najmroczniejsza i to, że niewiele się dzieje jest jak dla mnie wielką zaletą tej książki. Film ma szansę być rasowym thrillerem, ale jeśli poprzycinają za bardzo myśloodsiewniane sceny to wyjdzie jak zwykle. Czyli spoko, fajnie, ale bez szału.
owczarnia
Lubię, fakt cheess.gif. I nie podtrzymuję, aczkolwiek ta wolta nie jest niespodziewana, już chyba z pół roku będzie, jak ją poczyniłam i obecnie twierdzę iż piątka jest do kompletnie dupy, podobnie zresztą jak cała reszta poza "Więźniem Azkabanu".

Tylko krowa nie zmienia poglądów, ot co. No i wiadomo, hurraoptymizm, siódmy tom i tak dalej. Ale później otrzeźwiałam i mi przeszło.
Katon
Hehe. Jakoś mi umknęło =)
owczarnia
Właściwy trailer ma zadebiutować na AOL-u we wtorek, 29 lipca, jak podaje TLC.
BonnieLiu
No to fajnie, poczekamy sobie na trailer biggrin.gif Już nie mogę się doczekać.
em
user posted image
user posted image
user posted image

sneak peaki z trailera, który będzie online dzisiaj o 9PM EST.
owczarnia
Uuuu, to pierwsze dobre. Rodzi nadzieję.
olesia
Jeszcze jedno zdjęcie

user posted image
Child
@up: Czy aby Dumbledore nie robi sie na Gandalfa? wink2.gif

oż! napisałem cos na FG! czarodziej.gif
owczarnia
"Się" to on chyba sam na nic nie robi, wątpię żeby miał coś do powiedzenia... Ale fakt, podobieństwo raczej widoczne cheess.gif.
owczarnia
JEST

Edit: I tutaj już też. W HD.

Edit2: stronka.
PrZeMeK Z.
Łoooooł. Wygląda wspaniale. Z tego, co wyłapałem, dialog niemal żywcem wzięty z książki, a to już o czymś świadczy. Może być naprawdę dobrze.
Miętówka
Mi się podoba (jednak!). Takie... mroczne, jak książka.
Trailer... no udany. Wszystkie były zresztą niezłe jak dotychczas.
kObra.
Młody Waldemar ma spojrzenie jak morderca. cheess.gif
Generalnie - kisiel, kisiel, kisiel.
owczarnia
Aż się boję pochwalić ten trailer, bo na ogół im trailer lepszy, tym film słabszy. Chociaż... w sumie najbardziej mi się zawsze podobał zwiastun do PoA, więc może jest szansa wink2.gif. No w każdym razie póki co rozbudza to wielkie nadzieje.
owczarnia
Fotki z trailera (klatka po klatce).
smagliczka
Och, wstyd. Przybywam po tak długiej nieobecności na Magicznym, że aż strach się pokazać! Mea culpa...

Ja byłam nawet nieświadoma, kiedy trailer ma być. A tu proszę. Dzisiaj! Nadziałam się na zwiastun zupełnie przypadkiem. Ale szszszaleństwo!

No dobrze. Zawsze się emocjonuję trailerem, a potem niewiele z tego wychodzi na dużym ekranie (bo okazuje się, że wsztstko, co fajne zawierał tylko trailer, i wszystko już widziałam tongue.gif). Ale przyznam, że Tommy mnie zachwycił. I garnitur Dropsa! cheess.gif

Z tym, że to dopiero przygrywka. Boję się o ten fim. O newraliczne punkty.
I znów się zacznie się zabawa w oczekiwanie i obgryznie pazdnokci (jakby się w ogóle skończyła wink2.gif).

Czeeeeeść! Brakowało Cię nam smile.gif.

O rany! Psieplasiam sad.gif
To już się nie powtórzy cheess.gif
harolcia
ło matko bosko!!
Nie mam czasu, żeby regularnie wchodzić na Magiczne, a tu taka niespodzianka!
No, no, no... zapowiada się obiecująco. Mhrocznie cheess.gif Zobaczymy, co z tego wyjdzie, mam nadzieję, że pobije na głowę inne części. Choć, nie chce zapeszać...
Aylet
wchodzę dzisiaj i wychodzę. muszę przeżyć ten trailer po swojemu ~_~
anagda
Czy ja wiem czy ten trailer taki super-extra. Już nawet ten od ZF bardziej mi się podobał.

Choć trzeba przyznać, że młody Voldi robi piorunujące wrażenie.

No i też pierwsze skojarzenie Dumbledora z Gandalfem biggrin.gif
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.