Nie no, ale ten smark beznadziejny tam to chyba raczej gra takiego dwunastoletniego Riddle'a, nie?
owczarnia
03.11.2008 15:19
No właśnie sęk w tym, że nie. Dwunastoletniego Riddle'a to gra ten, o:

.
I do tego nic nie mam, dzieciak jest jak najbardziej ok. Klucha gra Riddle'a nastolatka i później subiekta, który robił wodę z mózgu niejakiej Hepzibah Smith, o ile pamiętasz.
A, pamiętam. No to faktycznie totalna groza. Ten młodociany jest świetny.
no ja nie wiem, czy ten 12-letni Riddle wygląda na takiego, co to się wszyscy go boją
owczarnia
04.11.2008 14:34
Jest dokładnie jak ktoś wcześniej napisał: jak Damian z "Omena", co dodatkowo doskonale uwidaczniają powyższe zdjęcia. Na pierwszym demon wcielony, na drugim słodki chłopczyk, ale widać, że outsider.
Zasadniczo mały (który, przy okazji, nazywa się
Hero Fiennes-Tiffin) był świetnym pomysłem jeszcze z innego powodu: jest mianowicie rodzonym siostrzeńcem samego Ralpha Fiennesa, czyli odtwórcy roli dorosłego Voldemorta. Podobno dostał się tylko na podstawie świetnych wyników castingu, ale ja tam w to nie wierzę i zresztą bardzo dobrze, że go wzięli, bo jest do tej roli idealny.
Co natomiast zobaczyli panowie odpowiedzialni za obsadę we
Franku Dillane, pozostanie dla mnie tajemnicą na wieki.
owczarnia
04.11.2008 15:50
Który? Mały? No to ciemne ma przecież?
anchesenamon
05.11.2008 19:10
Wg mnie jest to ewidentnie blond.
Mój monitor może się mylić.
owczarnia
05.11.2008 19:11

???
Na drugim zdjęciu ma jaśniejsze, ale do blondu (mimo, że w pełnym słońcu są) to im jeszcze daleko...
owczarnia
07.11.2008 19:59
Ja chyba nie dożyję części, w której on będzie miał znowu normalne (czyli takie jak w Więźniu) włosy...
harolcia
07.11.2008 23:07
Cóż, jak do tej pory trzecia część była chyba najlepszą częścią pod każdym względem, nawet włosów Harry'ego
Cóż, jak do tej pory trzecia część była chyba najlepszą częścią pod każdym względem, nawet włosów Harry'ego
racja...
owczarnia
08.11.2008 00:11
No bo umówmy się, to była jedyna część, w której Harry wyglądał i zachowywał się jak Harry.
a ile czasu ja spędziłam nad
tą sceną...ale to w ogóle dziwne bo nigdy nie byłam fanką H/H.
A nie burzę na głowie, zamiast loków? ._.
owczarnia
10.11.2008 16:39
Miała być burza, i miała być poplątana. Loki podejrzewam pod wpływem wilgoci (innymi słowy kupa siana z tendencją do kręcenia się, identycznie jak moje). Więc zejdźcie z łaski swojej z Hermiony, bo i tak w Więźniu wyglądała (i grała) najlepiej.
A
tu kilka nowych fociszy. Żadna rewelacja, ale z dziennikarskiego obowiązku...
owczarnia
11.11.2008 20:10
owczarnia
15.11.2008 02:57
Jak do tej pory najlepszy
Chciałabym się tylko upewnic: koło Rona stoi Hermiona, tak?

anchesenamon
15.11.2008 21:48
Tak, to ona.
Wracajac do Voldemorta: czy Christian Coulson zagra ponownie?

On jest idealny, ach :>
owczarnia
15.11.2008 22:44
Nie, nie zagra(ł). Była o tym mowa już sto lat temu, poza tym można to zawsze sprawdzić (na przykład
tutaj).
A Hermiona wygląda bosko

.
Nowe zdjęcie:
PrZeMeK Z.
19.11.2008 16:02
Ej, ten zwiastun jest najlepszy ze wszystkich dotychczasowych. Aż ciarki przechodzą.
Oby tylko wyszło to fajnie, bo efekty specjalne - jak zwykle - znakomite.
No, i masz babo placek.
Kisiel.
owczarnia
21.11.2008 20:31
To placek czy kisiel

?
Baba ma placek, a ja mam kisiel.

Zresztą, mogę mieć placek z kisielem.
PrZeMeK Z.
22.11.2008 16:31
O, wreszcie Ginny jakoś wygląda!
Dopiero teraz obejrzałąm trailer i muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem. Chyba najlepszy z dotychczasowych.
owczarnia
08.12.2008 17:37
matko, mogli wybrac jakas ładniejsza dziewczyne do roli Ginny...
Mnie się strasznie Lavender nie podoba tutaj.
owczarnia
22.12.2008 01:55
Hermiona za ładna, Ginny za brzydka

a patrząc na te urywki z planu, zapowiada się, że relacje damsko-męskie dość zabawnie zostaną przedstawione
Nowe zdjęcie

Avadakedaver
27.12.2008 03:11
no no no no. cwaniaczki. z nevilla robią coraz większe ciacho, szykują go na 7 tom, gdzie jest rycerzem w złotej zbroi.
fajny ziastun. wreszcie znalazłem.
haha.
but i am the choosen one. umm. kiddin.
również uważam, że najlepszy. kurdę, nie mogę doczekać się już filmu. ; )
poszłam w ślady Avady i w końcu obejrzałam jeden z trailerów. Hmm, przypomniało mi, dlaczego kocham książki Rowling
can't waaaaaaaaaaaaiiiiiit!!!!!!!!!!!!!!!!
<orient> a kiedy jest premiera?
LilienSnape
28.12.2008 20:14
w maju jakos. bodajze.
no albo w lipcu.
ja słyszałam, że premiera została przesunięta na lipiec.
owczarnia
29.12.2008 23:04
Ludzie, ile można. Ja już nawet pomijam lekturę tego tematu. Ja już pomijam oficjalną stronę filmu. Ale wystarczy zajrzeć gdziekolwiek do internetu, żeby się dowiedzieć, że brytyjska i amerykańska premiera HBP jest przewidziana na 17 lipca, a polska najprawdopodobniej (jak zawsze) tydzień później. A nie zasypywać mi tu wątek bezsensownymi postami.
owczarnia
31.12.2008 04:51
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę