Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Film Numer Sześć, Znaczy Się HPiKP
Magiczne Forum > Harry Potter > Harry Potter
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
Katon
Nie no, ale ten smark beznadziejny tam to chyba raczej gra takiego dwunastoletniego Riddle'a, nie?
owczarnia
No właśnie sęk w tym, że nie. Dwunastoletniego Riddle'a to gra ten, o:

user posted image

user posted image.

I do tego nic nie mam, dzieciak jest jak najbardziej ok. Klucha gra Riddle'a nastolatka i później subiekta, który robił wodę z mózgu niejakiej Hepzibah Smith, o ile pamiętasz.
Katon
A, pamiętam. No to faktycznie totalna groza. Ten młodociany jest świetny.
asiatal
no ja nie wiem, czy ten 12-letni Riddle wygląda na takiego, co to się wszyscy go boją
owczarnia
Jest dokładnie jak ktoś wcześniej napisał: jak Damian z "Omena", co dodatkowo doskonale uwidaczniają powyższe zdjęcia. Na pierwszym demon wcielony, na drugim słodki chłopczyk, ale widać, że outsider.

Zasadniczo mały (który, przy okazji, nazywa się Hero Fiennes-Tiffin) był świetnym pomysłem jeszcze z innego powodu: jest mianowicie rodzonym siostrzeńcem samego Ralpha Fiennesa, czyli odtwórcy roli dorosłego Voldemorta. Podobno dostał się tylko na podstawie świetnych wyników castingu, ale ja tam w to nie wierzę i zresztą bardzo dobrze, że go wzięli, bo jest do tej roli idealny.

Co natomiast zobaczyli panowie odpowiedzialni za obsadę we Franku Dillane, pozostanie dla mnie tajemnicą na wieki.
owczarnia
Który? Mały? No to ciemne ma przecież?
anchesenamon
Wg mnie jest to ewidentnie blond.
Mój monitor może się mylić.
owczarnia
user posted image

???

Na drugim zdjęciu ma jaśniejsze, ale do blondu (mimo, że w pełnym słońcu są) to im jeszcze daleko...
olesia
Chyba nie było jeszcze, Harry na miotle smile.gif

user posted imageuser posted image
owczarnia
Ja chyba nie dożyję części, w której on będzie miał znowu normalne (czyli takie jak w Więźniu) włosy...

user posted image
harolcia
Cóż, jak do tej pory trzecia część była chyba najlepszą częścią pod każdym względem, nawet włosów Harry'ego
asiatal
Cóż, jak do tej pory trzecia część była chyba najlepszą częścią pod każdym względem, nawet włosów Harry'ego

racja...
owczarnia
No bo umówmy się, to była jedyna część, w której Harry wyglądał i zachowywał się jak Harry.
asiatal
a ile czasu ja spędziłam nad tą sceną...
ale to w ogóle dziwne bo nigdy nie byłam fanką H/H.
Aylet
A nie burzę na głowie, zamiast loków? ._.
owczarnia
Miała być burza, i miała być poplątana. Loki podejrzewam pod wpływem wilgoci (innymi słowy kupa siana z tendencją do kręcenia się, identycznie jak moje). Więc zejdźcie z łaski swojej z Hermiony, bo i tak w Więźniu wyglądała (i grała) najlepiej.

A tu kilka nowych fociszy. Żadna rewelacja, ale z dziennikarskiego obowiązku...
mroffka
Nowe fotki:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
owczarnia
user posted image
olesia
user posted image
user posted image
owczarnia
Nowy trailer!
aGuTeK
Jak do tej pory najlepszy smile.gif
olesia
Chciałabym się tylko upewnic: koło Rona stoi Hermiona, tak?

user posted image
user posted image
anchesenamon
Tak, to ona.
Wracajac do Voldemorta: czy Christian Coulson zagra ponownie?
user posted image
user posted image
user posted image
On jest idealny, ach :>
owczarnia
Nie, nie zagra(ł). Była o tym mowa już sto lat temu, poza tym można to zawsze sprawdzić (na przykład tutaj).

A Hermiona wygląda bosko cheess.gif.
olesia
Nowe zdjęcie:

user posted image
PrZeMeK Z.
Ej, ten zwiastun jest najlepszy ze wszystkich dotychczasowych. Aż ciarki przechodzą.
Oby tylko wyszło to fajnie, bo efekty specjalne - jak zwykle - znakomite.
olesia
Nowe zdjęcia

kObra.
No, i masz babo placek.
Kisiel. cheess.gif
owczarnia
To placek czy kisiel cheess.gif?
kObra.
Baba ma placek, a ja mam kisiel. cheess.gif
Zresztą, mogę mieć placek z kisielem.
PrZeMeK Z.
O, wreszcie Ginny jakoś wygląda!
Aylet
Dopiero teraz obejrzałąm trailer i muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem. Chyba najlepszy z dotychczasowych.
olesia
Z planu filmu wink2.gif

http://www.filmweb.pl/WIDEO+%22Harry+Potte...a,News,id=47999
Lilith
matko, mogli wybrac jakas ładniejsza dziewczyne do roli Ginny...
kObra.
Mnie się strasznie Lavender nie podoba tutaj.
owczarnia
Fotki nowe.
Verita
Hermiona za ładna, Ginny za brzydka wink2.gif
a patrząc na te urywki z planu, zapowiada się, że relacje damsko-męskie dość zabawnie zostaną przedstawione biggrin.gif
olesia
Nowe zdjęcie smile.gif

user posted image
Avadakedaver
no no no no. cwaniaczki. z nevilla robią coraz większe ciacho, szykują go na 7 tom, gdzie jest rycerzem w złotej zbroi.

fajny ziastun. wreszcie znalazłem.
haha.
but i am the choosen one. umm. kiddin.
ewuuu
również uważam, że najlepszy. kurdę, nie mogę doczekać się już filmu. ; )
asiatal
poszłam w ślady Avady i w końcu obejrzałam jeden z trailerów. Hmm, przypomniało mi, dlaczego kocham książki Rowling

can't waaaaaaaaaaaaiiiiiit!!!!!!!!!!!!!!!!
Aylet
<orient> a kiedy jest premiera?
asiatal
w liiiiiiiipcuuuu ^^
LilienSnape
w maju jakos. bodajze.

no albo w lipcu.
ewuuu
a nie w kwietniu?
Verita
ja słyszałam, że premiera została przesunięta na lipiec.
owczarnia
Ludzie, ile można. Ja już nawet pomijam lekturę tego tematu. Ja już pomijam oficjalną stronę filmu. Ale wystarczy zajrzeć gdziekolwiek do internetu, żeby się dowiedzieć, że brytyjska i amerykańska premiera HBP jest przewidziana na 17 lipca, a polska najprawdopodobniej (jak zawsze) tydzień później. A nie zasypywać mi tu wątek bezsensownymi postami.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.