Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Film Numer Sześć, Znaczy Się HPiKP
Magiczne Forum > Harry Potter > Harry Potter
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
kObra.
Ale ona nie gra tam Emmy Watson, tylko Hermi Granger. ;p
Zresztą, to nie jej wina (chyba), że tak ją masakrują z każdym filmem.
"Styliści" wiedzą lepiej, że Hermiona była blondynką i miała tyle włosów, co jeden z moich psów na jajkach.
aGuTeK
No właśnie. Jej wygląd,czyli jak wygląda w filmie nie zależy od niej. I podejrzewam,że to w jaki sposób gra też nie. Gra i wygląda tak jak jej każą. Dla mnie ona jest wporzadku wink2.gif
owczarnia
No, to akurat nie do końca jest prawda. Dość głośno było o tym, że panna Watson lubi sama decydować co założy w filmie.
kObra.
Poważnie? O_o
To nie słyszałam/czytałam o tym. Proszę, proszę...
Ostatnio widziałam ją na zdjęciu z Kate Moss i Kelly Osborune na jakimś przyjęciu/pokazie mody.
Ginnusia
QUOTE(owczarnia @ 31.03.2008 18:54)
No, to akurat nie do końca jest prawda. Dość głośno było o tym, że panna Watson lubi sama decydować co założy w filmie.
*

Ooo, nie wiedziałam. Tak, to wiele tłumaczy. mad.gif
aGuTeK
Też nie wiedziałam tongue.gif mad.gif
owczarnia
Młody Regulus:

user posted image

Wampir Sanguini (ten z przyjęcia u Slughorna):

user posted image

źródło
aGuTeK
Ten młody Regulus to bardziej jak młody Snape troche xD
harolcia
Też odniosłam takie wrażenie... no ale jak go ucharakteryzują porządnie, to i może wyjdzie z niego RB biggrin.gif
Wstyd sie przyznać, ale nie pamiętałam, żeby u Horacego na przyjęciu był jakiś wampir cheess.gif
Ginnusia
Był i był wielką atrakcją towarzyską.
aGuTeK
Musze do tego wrócić,bo też nie wiedziałam tongue.gif
Kit_fan
Był, był i muszę przyznać, że ten facet w roli wampira będzie się prezentował świetnie! Na powyższej fotce ma take mroczne i tajemnicze oblicze, niczym najprawdziwszy syn nocy wink2.gif.
aGuTeK
Taak prawda bardzo mrocznie wyszedł ;] No i tak ma być tongue.gifP
Aylet
a ja się zstanawiam po co ten wampir, przecież go w książce prawie wogole nie było. O_o
Ginnusia
A Regulus to niby był w ilościach hurtowych?wink2.gif
aGuTeK
No może w filmie dadzą mu jakąś większą rolę niż w książce smile.gif
Aylet
ale regulus ma coś do fabuły. a ten wampir tylko stal i się gapił na dziewczyny.
owczarnia
Zwłaszcza, że podobno zaistnieje tylko na fotografii w gabinecie Slughorna (Regulus)...
Ginnusia
Co byłoby o tyle logiczne, że w szóstym tomie nie wiemy, kim jest R.A.B. Widać chłopaka wybrali przyszłościowo, żeby przy siódemce mieć z głowy.
kObra.
A wampir pewne będzie robił za tło i w ogóle, jaki to on straszny.
aGuTeK
Nie wiadomo,nie wiadomo...co wymyślątongue.gif Ciekawa jestem tongue.gifP
aGuTeK
Czy w KP był dwór Malfoy'ów?
Miętówka
Było tyle napisane, że go przeszukano, ale na serio pojawia się chyba dopiero w IŚ.
aGuTeK
No właśnie tak mi się wydawało. To po co oni robią ten dwór w 6 filmie? ;>
Aylet
pewnie mają za wiele kasy i duzo czasu xD
aGuTeK
No właśnie :/ to jest chyba najmniej potrzebne w tym filmie. Pewnie wytną albo okroją coś ważnego,żeby wsadzić dwór Malfoy'ów,o którym w książce było zdanie. Eh...
owczarnia
Tony Coburn, znaczy się młody Lucjusz:

user posted image
em
nice one
Miętówka
very nice...
Aylet
mi sie nie podoba. jaks koscisty. poza tym jakos mi nie pasuje na mlodego jasona issaca.
Katon
Im więcej czasu mija, tym bardziej cenię sobie szósty tom. Myślę, że jestem na prostej drodze do nazwania go moim ulubionym. Stąd bardzo wiele obiecuję sobie po tym filmie. Tzn. no jakby nie dopuszczam do siebie myśli, że mogliby go zespuć, a przecież to niemal pewne przy mojej wizji tego, jak ta część powinna wyglądać. Mam nadzieję, że przynajmniej zdjęcia będą ciemne. Nie mroczne czy coś, ale ciemne. Tak jakby na zewnątrz przez większość czasu padało. No w ogóle mam setki takich wyobrażeń, wizji scenariusza, etc. Co do siódemki na przykład (jeszcze) nie. Jeśli pójdą cięcia po scenach w myśloodsiewni to napadnę na WB.
aGuTeK
Mnie też nie;/ wogóle nie podobny. jak na razie pierwszy nowy aktor,który im sie nie udał.
Gwidon
Właśnie słyszałem, że tych scen ze wspomnieniami rodu Gauntów ma nie być :/ A ma być wrzucona jakaś scena z Atakiem Śmierciozerców na Norę. Już nie pamiętam gdzie to czytałem, ale lekkie przegięcie.. Nie przypominam sobie, żeby była taka scena w KP.. Jeśli już to w siódemce....
Aylet
dramat fikcja nieporozumienie.
a tak poza tym gdzie to czytałeś, możesz przesłać?
owczarnia
Ludzie, przecież o tym jest mowa mniej więcej piąty raz. Spokojnie. Przekonamy się w listopadzie cheess.gif.
Katon
Ja tradycyjnie nie dowiaduję się niczego przed. Jeśli faktycznie tak będzie, to film straci wspaniałą scenę. Chciałbym powiedzieć 'ich strata', ale to niestety też moja strata.
Aylet
mi aż tak bardzo na tej scence nie zależy bo nie była 'widowiskowa' xD jednak była ważna dla ogólnej fabuły i głupotą by było wykasowanie jej.
owczarnia
Zdjęcie nowe jest:

user posted image.
owczarnia
Lucjusz Malfoy w swojej chacie.
kObra.
cheess.gif
PrZeMeK Z.
Genialnie to wygląda. Naprawdę świetnie. Zastanawiam się tylko, po co im w ogóle w tym filmie dom Malfoyów.
Aylet
bo mieli za dużo pieniędzy.
harolcia
A to nie w ich domu byli więzieni? Nie jestem pewna, nie mam przy sobie 7 tomu (jeszcze do mnie nie wrócił), więc nie mogę sprawdzić...
Ale zdjęcie cudowne (zwłaszcza do gustu przypadł mi fotel Lucjusza i jego butki cheess.gif )
em
harolcia, yhm, ale mówimy o szóstym, nie o siódmym filmie.
Ramzes
A może pokażą, że Voldemort się ukrywa u Malfoyów i tam namówi Dracona, żeby zabił Dumbledore'a? Wiem, mało prawdopodobne i nie do końca zgodne z książką, ale nic innego mi nie przychodzi do głowy. A zdjęcie, swoją drogą, jest naprawdę dobre.
Aylet
albo poprostu chca częściej pokazywać malfoya, jako, że jest "ważniejszą" postacią? O_O
kObra.
A jest? blink.gif
Aylet
niby jest. rowling pisała o nim częściej niz o lunie xD
harolcia
QUOTE(em @ 21.05.2008 21:46)
harolcia, yhm, ale mówimy o szóstym, nie o siódmym filmie.
*

Cholera, wiedziałam, ze coś namieszam...
Przepraszam, człowiek nie myśli (ostatnio nawet nie czyta ze zrozumieniem)
Aylet
to ja mam taką akcje, że lepiej rozumiem angielski niż polski xD
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.