Ale ona nie gra tam Emmy Watson, tylko Hermi Granger. ;p
Zresztą, to nie jej wina (chyba), że tak ją masakrują z każdym filmem.
"Styliści" wiedzą lepiej, że Hermiona była blondynką i miała tyle włosów, co jeden z moich psów na jajkach.
No właśnie. Jej wygląd,czyli jak wygląda w filmie nie zależy od niej. I podejrzewam,że to w jaki sposób gra też nie. Gra i wygląda tak jak jej każą. Dla mnie ona jest wporzadku
owczarnia
31.03.2008 16:54
No, to akurat nie do końca jest prawda. Dość głośno było o tym, że panna Watson lubi sama decydować co założy w filmie.
Poważnie? O_o
To nie słyszałam/czytałam o tym. Proszę, proszę...
Ostatnio widziałam ją na zdjęciu z Kate Moss i Kelly Osborune na jakimś przyjęciu/pokazie mody.
Ginnusia
01.04.2008 00:14
QUOTE(owczarnia @ 31.03.2008 18:54)
No, to akurat nie do końca jest prawda. Dość głośno było o tym, że panna Watson lubi sama decydować co założy w filmie.
Ooo, nie wiedziałam. Tak, to wiele tłumaczy.
Też nie wiedziałam
owczarnia
05.04.2008 15:13
Młody Regulus:

Wampir Sanguini (ten z przyjęcia u Slughorna):
źródło
Ten młody Regulus to bardziej jak młody Snape troche xD
harolcia
05.04.2008 22:42
Też odniosłam takie wrażenie... no ale jak go ucharakteryzują porządnie, to i może wyjdzie z niego RB

Wstyd sie przyznać, ale nie pamiętałam, żeby u Horacego na przyjęciu był jakiś wampir
Ginnusia
06.04.2008 10:24
Był i był wielką atrakcją towarzyską.
Musze do tego wrócić,bo też nie wiedziałam
Był, był i muszę przyznać, że ten facet w roli wampira będzie się prezentował świetnie! Na powyższej fotce ma take mroczne i tajemnicze oblicze, niczym najprawdziwszy syn nocy

.
Taak prawda bardzo mrocznie wyszedł ;] No i tak ma być

P
a ja się zstanawiam po co ten wampir, przecież go w książce prawie wogole nie było. O_o
Ginnusia
07.04.2008 12:31
A Regulus to niby był w ilościach hurtowych?
No może w filmie dadzą mu jakąś większą rolę niż w książce
ale regulus ma coś do fabuły. a ten wampir tylko stal i się gapił na dziewczyny.
owczarnia
07.04.2008 18:56
Zwłaszcza, że podobno zaistnieje tylko na fotografii w gabinecie Slughorna (Regulus)...
Ginnusia
07.04.2008 20:13
Co byłoby o tyle logiczne, że w szóstym tomie nie wiemy, kim jest R.A.B. Widać chłopaka wybrali przyszłościowo, żeby przy siódemce mieć z głowy.
A wampir pewne będzie robił za tło i w ogóle, jaki to on straszny.
Nie wiadomo,nie wiadomo...co wymyślą

Ciekawa jestem

P
Czy w KP był dwór Malfoy'ów?
Miętówka
16.04.2008 18:57
Było tyle napisane, że go przeszukano, ale na serio pojawia się chyba dopiero w IŚ.
No właśnie tak mi się wydawało. To po co oni robią ten dwór w 6 filmie? ;>
pewnie mają za wiele kasy i duzo czasu xD
No właśnie :/ to jest chyba najmniej potrzebne w tym filmie. Pewnie wytną albo okroją coś ważnego,żeby wsadzić dwór Malfoy'ów,o którym w książce było zdanie. Eh...
owczarnia
04.05.2008 15:04
Tony Coburn, znaczy się młody Lucjusz:
Miętówka
04.05.2008 19:36
very nice...
mi sie nie podoba. jaks koscisty. poza tym jakos mi nie pasuje na mlodego jasona issaca.
Im więcej czasu mija, tym bardziej cenię sobie szósty tom. Myślę, że jestem na prostej drodze do nazwania go moim ulubionym. Stąd bardzo wiele obiecuję sobie po tym filmie. Tzn. no jakby nie dopuszczam do siebie myśli, że mogliby go zespuć, a przecież to niemal pewne przy mojej wizji tego, jak ta część powinna wyglądać. Mam nadzieję, że przynajmniej zdjęcia będą ciemne. Nie mroczne czy coś, ale ciemne. Tak jakby na zewnątrz przez większość czasu padało. No w ogóle mam setki takich wyobrażeń, wizji scenariusza, etc. Co do siódemki na przykład (jeszcze) nie. Jeśli pójdą cięcia po scenach w myśloodsiewni to napadnę na WB.
Mnie też nie;/ wogóle nie podobny. jak na razie pierwszy nowy aktor,który im sie nie udał.
Właśnie słyszałem, że tych scen ze wspomnieniami rodu Gauntów ma nie być :/ A ma być wrzucona jakaś scena z Atakiem Śmierciozerców na Norę. Już nie pamiętam gdzie to czytałem, ale lekkie przegięcie.. Nie przypominam sobie, żeby była taka scena w KP.. Jeśli już to w siódemce....
dramat fikcja nieporozumienie.
a tak poza tym gdzie to czytałeś, możesz przesłać?
owczarnia
08.05.2008 15:50
Ludzie, przecież o tym jest mowa mniej więcej piąty raz. Spokojnie. Przekonamy się w listopadzie

.
Ja tradycyjnie nie dowiaduję się niczego przed. Jeśli faktycznie tak będzie, to film straci wspaniałą scenę. Chciałbym powiedzieć 'ich strata', ale to niestety też moja strata.
mi aż tak bardzo na tej scence nie zależy bo nie była 'widowiskowa' xD jednak była ważna dla ogólnej fabuły i głupotą by było wykasowanie jej.
owczarnia
19.05.2008 13:41
Zdjęcie nowe jest:

.
owczarnia
21.05.2008 07:16
PrZeMeK Z.
21.05.2008 13:55
Genialnie to wygląda. Naprawdę świetnie. Zastanawiam się tylko, po co im w ogóle w tym filmie dom Malfoyów.
bo mieli za dużo pieniędzy.
harolcia
21.05.2008 22:42
A to nie w ich domu byli więzieni? Nie jestem pewna, nie mam przy sobie 7 tomu (jeszcze do mnie nie wrócił), więc nie mogę sprawdzić...
Ale zdjęcie cudowne (zwłaszcza do gustu przypadł mi fotel Lucjusza i jego butki

)
harolcia, yhm, ale mówimy o szóstym, nie o siódmym filmie.
A może pokażą, że Voldemort się ukrywa u Malfoyów i tam namówi Dracona, żeby zabił Dumbledore'a? Wiem, mało prawdopodobne i nie do końca zgodne z książką, ale nic innego mi nie przychodzi do głowy. A zdjęcie, swoją drogą, jest naprawdę dobre.
albo poprostu chca częściej pokazywać malfoya, jako, że jest "ważniejszą" postacią? O_O
A jest?
niby jest. rowling pisała o nim częściej niz o lunie xD
harolcia
22.05.2008 16:12
QUOTE(em @ 21.05.2008 21:46)
harolcia, yhm, ale mówimy o szóstym, nie o siódmym filmie.
Cholera, wiedziałam, ze coś namieszam...
Przepraszam, człowiek nie myśli (ostatnio nawet nie czyta ze zrozumieniem)
to ja mam taką akcje, że lepiej rozumiem angielski niż polski xD
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę