no to sobie posłuchałem. this song is protected, please aquire license.
Rysiek_Kowal
22.08.2006 00:49
QUOTE(TimmY @ 21.08.2006 23:58)
Leca na Nas planety wszystkie
leca liscie leca liscie
Leca na Nas planety wszystkie
pomarańcze kupię Ci.
Wkręcające. Bardzo.
noo! dokladnie! zawsze mnie rozklada!
dla niepoinformowanych aczkolwiek zainteresowanych oto
materaca jak chcesz Tymon cos podobnego to
Loco Motive Sun - Moja Prywatna Myśl i
Rewolucjaa stagnacja w pobieralni narazie
Tymą, dalej ci potrzebna ta Metallica?
Za dużó w tym naszym ówczesnym graniu Kultu. I w moim wokalu. I jeszcze ta trąbka (mówiliśmy Karolkowi milionpincet razy, żeby w refrenie Audite NIE GRAŁ WOGÓLE - wtedy się taki nirvanowy klimat robił - ale on musiał po prostu musiał). Ale niektórym się to właśnie podoba. I te teksty takie apokaliptyczne. Jak się ma 16 lat to się trochę śmiesznie postrzega takie rzeczy. Wtedy chciałem śpiewać coś ważnego. Ale kogo obchodzą refleksje 16latka o śmieric? Mnie już nie. Teraz chcę śpiewać o miłości.
Teraz chcę śpiewać o miłości.
Kooks' influence?
Poniekąd. Ale chyba głównie life influence =DA w ogóle dla zainteresowanych, bo wiele osób chwaliło:
Pielgrzymka Psów
Katon, o wszystkim tylko nie o miłości, albo chociaż w umiarkowanych ilościach

umiarkowanie niskich nawet ;}
A od kultu się odpierwiastkuj.
pewnie go jeszcze trzyma, to nie wie co gada ;}
Kult? Zdaje się że za 3 tygodnie niedaleko mojej wioski gra. Za darmo [;
Ludwisarz
22.08.2006 10:23
MisieK: Chce.
Katon: Opowiem Ci kiedys historie mojego zycia to napiszesz taka piosenke o milosci, ze podczas spiewania beda Ci lzy leciec.
peter bjorn and john - young folksszczerze uwielbiam, bije od tego absolutnie pozytywna energia.
katonie, sluszna to decyzja o milosnych piosenkach. oby tylko nie byly to wspomnienia zgorzknialego, porzuconego czlowieka, a wesole, taneczne piosnki. wiesz kto wtedy zajmie miejsce pod scena ;D
No ba! Wiem i nie mogę się doczekać =D
Ja też ostatnimi czasy wolę wesołe piosenki , aniżeli melancholijne ballady. Uderzyło mnie zwłaszcza to
memento mori, które aż troszke smiesznie brzmialo, wybacz Katon

Duzo bardziej lubię 'Kill your pride', wystarczy wejsc na mojego last.fm'a i sprawdzić!
ale i tu, i tam, i wogóle - uwielbiam Twój głos =D
Mnie też ta łącina dziś bawi. Ale miło sobie powspominać =)
Mettalica właśnie wrzuca się na rapidszajer.
Zawartość:
Hit the Lights
Seek & Destroy
The Four Horseman
... and justice for all
One
To Live is to Die
Ride the Lightning
Fade to Black
The Call of Ktulu
Battery
Master of Puppets
Welkome Home(Sanitarium)
Enter Sandman
Sad But True
Nothing Else Matters
a gdzie For Whom The Bell Tolls? Przecież to ich najlepszy kawałek!
Wherever I may roam? Kolejny klasyk. Braku Unforgiven nie skomentuję.
No i osobiście uwielbiam No Leaf Clover nagrane z S&M.
Z resztą wymienionych muszę się pogodzić.
a przepraszam, gdzie 'the unforgiven'? edit: no, ahmed mnie ubiegl.
Ludwisarz
22.08.2006 11:30
Wlasnie takie spokojniejsze balladki raczej.
Mowilem Wam o ciotce-swatce?
even twice
ej, ja nie slyszalam
Unforgiven był ale mi się nie zmieścił w 100 MB ;} Wrzuce oddzielnie jak tak bardzo chcecie

a gdzie For Whom The Bell Tolls? Przecież to ich najlepszy kawałek!
Miszczu.
Komu Bije Dzwon to naprawdę świetny utwór. Możesz się nie zgadzać. Ja zdania nie zmienię.
Świetny jest ale najlepszy? ueheh :]
sondę?etam sondę odrazu ;} W sondzie wygrałobz MOP albo NEM jak zwykle

Zabojczy upolad ;} Dopiero 25%
Ludwisarz
22.08.2006 12:53
Dawaj link Mysiek. I jedzim na zlot Strefy nastepny, nie?
Orion?
W ew. sondzie daje głos na Sanitarium
Jedziemy jedziemy.
k..... Poszedłem do sklepu wracam a rapidszajer error. k.... k..... dajcie cos innego do wrzucania plików....
Ludwisarz
22.08.2006 13:26
www.wyslijto.pl
Jak ktos ma to - it never rains in california - niech wrzuci.
edit: God Damn! Wlasnie zaczal padac deszcz. Wyjmujac suszarke z balkonu przewrocilem wielka palme, rozbilem takie male cos na swieczki i zepsulem sama suszarke.
Ludwisarz
22.08.2006 13:36
mozesz kufa na swoj wyslac, zadna roznica, i tak po zauploadowaniu wyswietli Ci link.
kontofikcyjne@o2.pl
ale wklej tu link
remix simian - we are yr friendsna poczatku nie bylam przekonana, ale potem to juz mmmmrrrr. ciezko mi wylaczyc. dobry song.
death cab for cutie - teknicolor girlslowe
podoba mi sie w tej stronie to, że nie wyswietla się żadne "wait 57 minutes" ani nic wogole takiego. (mowie o drugim linku)
piosenka miła, ale mam ostatnio fazę na weselsze i skoczniejsze kawalki - to do deathcab for cutie - a pierwsza sie nie sciągnela jeszcze.
Ludwisarz
01.09.2006 12:12
Jestem wielkim fanem death cab for cutie.
pasuje ci jak mogwai, sigur ros i explosions in the sky [ktorych pewnie nie znasz, ale polecam ci album 'earth is not a cold dead place'].
Mogwai jest konkretny, znałem coprawda tylko kilka kawałków, ale elektronika połączona z rockiem w najlepszym stylu.
Ludwisarz
01.09.2006 14:20
Mam cało dyskografie, jest spoko.
Ej. Zna ktos z Was Feeder?
cały jeden kawałek słyszałem XD Bitter Glass or smthng. ale fajne fajne
how do you feel when there's no sun :rolleyes:
takie jakies.. amerykanskie :/ jest to rock za jakim nie przepadam, nie tylko z tego wzgledu. zbyt wymuskany, chociaz czasem probuja sie pobrudzic.
amerykańskie łojenie po gitarach uber alles ;}
Ludwisarz
01.09.2006 15:03
Bitter Glass jest miumiu

A ja tam sie starsznie jaram Feederem. Prawie całą Pushing The Senses i wieloma kawałkami z płyt poprzednich i The Singles.
QUOTE(Katon @ 22.08.2006 01:09)
Dobra. Wreszcie. Dawno temu na przeglądzie powiatowym zespół Stagnacja wykonał dwie piosenki. Zespół już tak nie gra. Wokalista troszkę wstydzi się tych nadętych tesktów, na które nawet dziś jest za młody. Ale jakość jest fenomenalna jak na live powiatowy. A wokalista dostał 100 złotcy nagrody. Dawno temu w Myślenicach...
Audite Mortales[Wyspiański]Hmmm. Dobrze mi się tego słucha. Mimo wszystko
pierwsze mi nie odpala, ale na drugim sie niezle zdziwilem, jesli to jest twoj glos (a zupelnie nie byl podobny do tego z kill ur pride, pewnie przez jakosc nagrania, chociaz niby tamto bylo nagrywane na kompa a nie live to na live brzmi to 10x lepiej) to sie chlopie ostro marnujesz w tej stagnacji
spierdalunda, on mi sie kaze logowac.
Cóż Avalon - tak to mój głos. Jeden z kilku dostępnych odcieni. A Stagnacji nie opuszczę. Ostatnio dużo o tym myślałem. Nie. Ale dziękuję.
Amerykański czy brytyjski, that's the question!
Jestem całe życie gdzieś w połowie, ale jednak z delikatnym przechyłem w stronę Stanów. Blues, my baby, blues...
jak już kiedyś będziesz dawał wywiad dla radia/gazety/tv w pozdrowieniach ma być uwzględnione magiczne;p
a teraz coś z zupełnie innej beczki.
jak już niejeden z nas zdążył się przekonać ludzie z bardzo dalekiego wschodu są dosyć specyficzni, a to jakiś szoł niezrozumiały dla przeciętnego europejczyka (ha, oglądał ktoś 'takeshi's castle'? szacunek), a to bicie rekordu w tetrisa przy poziomie mega-ultra-hardcore, i tak dalej, i tak dalej. na dziś proponuję dwa klipy jednoosobowego zespołu Masonna -
tu pierwszy,
a tu drugi. jakby to powiedzieć hm... muzyka prezentowana jest khem nieco alternatywna, ale horyzonty wszak poszerzać trza.
Ja przeżywam renesans miłości do wczesnego Pearl Jamu. A dokładniej do 'Vitalogy' włącznie. I mówcie co chcecie, ale (przy całej mojej sympatii) żaden Julian, Borrell, Luke, ani nawet gitarzysta BRMC nie mają nawet połowy tej charyzmy i magnetyzmu jaki miał Vedder w najlepszych latach. Kiedy przestałem chcieć być Kazikiem zapragnąłem być jak Eddie i poniekąd dalej chcę...
Na żywo bywał nawet w lepszej dyspozycji niż na albumach - gigant!I te oczy...
Zachowuje się jak homo? To tylko artystyczna fascynacja...
Musicie mi wybaczyć, że post po poście. Po prostu nie mogłem - nie mogłem! - zamieścić linku, który teraz zamieszcze razem z linkiem do "Jeremy'ego', bo to byłoby... niestosowne zgoła.
Zespół, którego nienawidzę. Piosenka, która każdemu się kojarzy... no jednoznacznie z innym superzespołem. I wogóle no wieś, ale słucham już piąty raz z rzędu i nie mogę przestać. Macie i wy:
Niech żyje Miłość!!!
...Świetnie wykonali to jeszcze Satriani, Vai i Malmsteen na g3 ;d
Jezu, dobrze kojaze? Iś3?:| Po szwabsku jeszcze gorzej;|
To wersja oryginalna. Zasłużonej - było nie było - dla niemieckiego punka kapeli.
wiem ze to oryginał. trudno zeby ktoś zrobił cover ich3 XD
zasłużona może i jest, co nie zmienia faktu, że śpiewanie po goebbelsowsku ssie.
Zabiję i uduszę Katona. Tak tak tak! Katona! A także tego kto przyniósł na bibe w Krakowie Kaiser Chiefs

Bo co zrobił emp kiedy wreszcie może troche posiedzieć w domu i nigdzie nie wyjeżdżać? Odpalił "Na na na naa!"... XD
Nie wiem, wkręciła mi się ta piosenka, ma jakąś taką nakręcającą dynamikę...
oho. z empa będą jeszcze ludzie ;p
A także tego kto przyniósł na bibe w Krakowie Kaiser Chiefs
to sem ja! przyznaję się bez bicia i błagam o litość albo chociaż o jakiś lżejszy wymiar kary. Na Na Na Na Naa....Genialne w całej swej okazałości. Zawsze sobie podśpiewuję po pijaku.
A ja se teraz podśpiewuje "Alles Liebe Ciebie Kocham" i mam poczucie obciachu.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę