bo mu trzeba bylo na tacy empetrojki podac, a nie zalac tytulami :P
PrZeMeK Z.
24.05.2008 15:32
Bez przesady.
Właśnie słucham Loli Angst i całkiem mi się podoba. A Covenant skrzywdziło moje uszy.
Oczekuje pelnej recenzji, to zaczne myslec nad Twoim winylowym mikstejpem i moze wyjde z tej nierownej walki z Katonem z twarza! :P
PrZeMeK Z.
24.05.2008 16:07
Mam nadzieję, że "pełnej" w znaczeniu "opisującej wszystkie zaproponowane piosenki", bo wrażenia muzyczne umiem opisać tylko sformułowaniami fajne/niefajne
3rd Planet to utwór którego wspaniałość jest nie do ogarnięcia rozumem =D Licencji...? Hm... Wiesz, słabo znam się na wifi i takich tam =P
Katon pewnie znowu dal cos w nie-mp3 xP
4 kawalki w wma
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 24.05.2008 15:11)
Zaczynacie mnie przerażać.
Behold!
Be aware!
Be afraid!
Now thee can proceed...
http://youtube.com/watch?v=Wibvn4Nq9B8Tego mozna sie ew. lekko obawiac, a nie RA :p
PrZeMeK Z.
24.05.2008 19:22
Wypraszam sobie, panie rybak! Ja jestem dobrym heretykiem! Znaczy, katolikiem!
Przerażacie mnie raczej entuzjazmem w zasypywaniu mnie wszelkiej maści muzyką, a nie jej doborem :]
taka wizja, że jak słuchasz tylko REM, to jesteś jeszcze nieskalany i w każdą stronę może się skusisz :P
jak na arabskim targu, tak mi się skojarzyło
ciechoroba, za dlugo edytowalem ;f
to tak z offtopa walac - niech no ja jeszcze zobacze tekst, ze nawalac milion dzwiekow na minute to kazdy glupi potrafi
http://youtube.com/watch?v=0jgrCKhxE1s [solowki od okolo 3:15]
Technika i palce z gumy ftw! [co nie znaczy, ze przerzucam sie na gej metal xD]
mail od lastfm:
Hi fringenious,
sylwus at Last.fm wants to recommend this artist to you:
Janek Samolyk
http://www.last.fm/music/Janek+SamolykPersonal message:
Myślę, że może Cię zainteresować Janek Samolyk, sprawdź to.
Thanks,
sylwus
P.S. Here's what I'm listening to:
http://www.last.fm/user/sylwus/przyznać się, kto? :>
Ludwisarz
26.05.2008 22:09
za szybko chudniesz, robią Ci się cienie pod oczami ;]
Ludwisarz
26.05.2008 22:45
prawe oko to nie podbite limo, to cien ;p
a wogole jak tak rozprostuje rece w boki to jak jezus na krzyzu moje zebra wygladaja!
hermionak
31.05.2008 18:59

pozdrawiam
bardzo lubię słuchać zespól feel blind Guardian i Justin Timberlake polecam
Avadakedaver
31.05.2008 22:24
QUOTE(TimmY @ 26.05.2008 22:09)
ogól sie
avada nie lubi owłosionych
hermionak
01.06.2008 13:23

siemka znacie zespól feel fajny wykonawca no nie
http://pl.youtube.com/watch?v=4h6DLSzQdTY posłuchajcie o Syriuszu blacku fajny teledysk
na tym filmiku płakałam
http://pl.youtube.com/watch?v=rQk6HH8XLmM&feature=relateda na tym jest hymn hogwartu
http://pl.youtube.com/watch?v=7I6cJnQQsWcpozdro :mag:panie administratorze i moderatorze powiedzcie czy wam moje piosenki w linkach sie podobają proszę
dementorek
02.06.2008 16:48
skoro przepraszasz nas za post, to znaczy, ze uwazasz, ze to zly post. jesli tak, to nastepnym razem wcale nie pisz, a jesli uwazasz ze jest dobry, to nie przepraszaj.
administrator
PrZeMeK Z.
02.06.2008 17:56
Admin ma rację. Jak zwykle zresztą :]
Dobra. Przesłuchałem większość z poleconych mi rzeczy. Oto wrażenia.
Katonie - Twoja składanka bardzo mi się podobała. Szczególnie oba kawałki Modest Mouse, Caribou i Pixies. Sonic Youth niezbyt mi pasowało. Reszta jest w porządku, ale bez zachwytów z mojej strony. W każdym razie słuchało się miło. Czekam na część drugą.
Potti - poleciłaś mi "Tigermilk" Belle&Sebastian. Jestem bardzo na tak. To chyba najczęściej słuchana przeze mnie płyta ze wszystkiego, co mi poleciliście. Świetna. To samo z The Kinks - "Something Else By The Kinks" to również jedna z najczęściej słuchanych przeze mnie rzeczy.
Em - od Ciebie mam "Riot On An Empty Street" zespołu Kings Of Convenience. Też mi się podoba. Odrobinkę zbyt "ciche" jak na mój obecny nastój, ale myślę, że w okolicach jesieni będę często tego słuchał.
Child - bałem się ściągać rzeczy, które Ty poleciłeś :] Znam tylko Porcupine Tree - "Fear of a blank planet". Cóż... Usunąłem ten album swego czasu z dysku, więc przykro mi, ale to nie dla mnie.
Evo - wielu z poleconych przez Ciebie kawałków nie znalazłem (może za słabo szukałem), więc słuchałem tego z repertuaru danej grupy, co znalazłem. Lola Angst dosyć mi się podobała ("Am I Dead?" szczególnie), po kilkunastu sekundach wyłączyłem Covenant, VNV Nation i Apoptygma Berzerk mgliście kojarzę, czyli niezbyt mi przypadły do gustu. Generalnie wiesz - ja czasem słucham Enyi, czego się spodziewałaś? Za szybko, za mocno, za ostro. Nie umiem słuchać czegoś takiego. Przykro mi.
Już można wiwatować/ciskać pomidorami.
indie indie indie Przemku!:)
PrZeMeK Z.
03.06.2008 00:13
Phi. Jestem tak alternatywny, że indie to dla mnie tylko przelotny romans. Nie zadaje się z mainstreamem
A po Przemek nie sluchales tego co polecilam tylko jakies wybrane przez siebie kawalki to Ci potem za ostro ;> Jak bede w domu to Ci podesle IAMX, to akurat powinno Ci sie spodobac.
Child - bałem się ściągać rzeczy, które Ty poleciłeś :]
Pussy!
O koorchuckson, edytuj posty jak chcesz coś dopisać i posłuchaj trójki czasem.
ed: Nai mnie ubiegła ;]
hermionak
03.06.2008 13:49

siemka
blind guardian to piekny metalowy zespól
pozdrawiam
No, jeśli chodzi o muzyke, to ja lubię zupełnie co innego, niz wszyscy w mojej grupie, szkole itp. Ulubione zespoły: VNV Nation, Apoptygma Berzerk, Emilie Autumn, IAMX, :wumpscut: , Combichrist, Lola Angst, UnterART, Spetsnaz, Panzer AG, Suicide Commando, Rotersand, Grendel, Bruderschaft... no, długo tak mogę. W każdym razie wszyscy sie dziwią, jak wymieniam te zespoły, no bo jak można nie słuchać Dody, Tokio Hotel, czy innego badziewia... dry.gif
I zależy, czego mam ochotę posłuchać. Czasem wolę coś lekkiego (IAMX), czasem TBM (Combichrist), a czasem EBM (VNV Nation). ogólnie chyba określiłabym to jako industrial.
Co chcialam tym uzyskac? Raz, ze wydalo mi sie to calkiem zabawne, a dwa, chcialam zwrocic uwage, ze pol forum moze zrobic fill in the gaps i moze byc uznane za antymainstream

Ale ogolnie to dlatego, ze sie przegrzalam w piekarniku na szynach.
Ale nie no, Cavea jest na tak zwanej dobrej drodze. Jeśli rozwój nastąpi wg. klasycznego schematu, to za dwa lata pogadamy o tym, która z płyt Modest Mouse jest najlepsza, hehe.
Zalezy dla kogo dobrej ];->
Nie ma żadnej uniwersalnej drogi prowadzącej do słuchania tego, czego słuchasz. Tzn. jest - poznać Ciebie, a wcześniej być metalem i przeorientować swój mrok na Twój mrok. Ewentualnie być fanem techno i nagle przeżyć załamanie nerwowe (stąd moi technożyletkowcy =P).
Ludwisarz
03.06.2008 20:39
COMBICHRIST UND APOGYMEA BLIZTKRIEG FOR THE WIN!
Timmy lamiesz mi serce xD
Co do mojego i mojszego mroku oraz jego konwersji to masz niewatpliwie racje, ale nie znam nikogo, kto by przeszedl na EBM/industrial ze zwyklego techno. Takze teoria o technozyletkowcach po zalamaniu nerwowym jest nieco chwiejna :D
Ale za to jakżde efektowna =D
Rownie efektowa coż hipoteza, że indiańcem człowiek może się stać poprzez zawod miłosny jakim jest Coma
Coma to nie był zawód miłosny, tylko przelotny romans z pryszczatą paskudą bo było ciemno na imprezie.
Co poniektórzy tą pryszczatą paskudę międlą i międlą az do nieprzytomnosci. Jego, jej i naszej ;>
Rownie efektowa coż hipoteza, że indiańcem człowiek może się stać poprzez zawod miłosny jakim jest Coma
khy
Ja wzgadziłem jak tylko się rano z kacem obudziłem =D
QUOTE(Lilith @ 03.06.2008 19:31)
wokal laski za mało szatański, growl moglby byc glebiej z gardla, gitara kapke za cicho, ale perka tłucze, aż miło
managarm
04.06.2008 20:10
w obronie Comy powiem ze Listopad rox!
Widze, ze sie poczules. (Listopad jest, po przesluchaniu stwierdzam, parchaty.)
QUOTE(Child @ 04.06.2008 20:05)
wokal laski za mało szatański, growl moglby byc glebiej z gardla, gitara kapke za cicho, ale perka tłucze, aż miło

nie bardzo rozumiem jak można rozłozyć muzykę na czynniki pierwsze i jarac się jednym instrumentem, kiedy reszta jest kupą.
Avadakedaver
05.06.2008 14:53
toxicity?
ale nie az do takego stopnia.
QUOTE(Lilith @ 05.06.2008 12:49)
QUOTE(Child @ 04.06.2008 20:05)

nie bardzo rozumiem jak można rozłozyć muzykę na czynniki pierwsze i jarac się jednym instrumentem, kiedy reszta jest kupą.
nie powiedziałem, ze jest kupą. powiedziałem, ze moznaby to i owo poprawic
acha. no w sumie zamieściłam to, żeby ludzie się pośmiali, ale skoro uważasz, że jest spoko, to przynajmniej przyznaj mi racje, że imidż mają powalający
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę