całe szczęście, że jest w sumie wieśniacka

przyjrzyjcie się tym dwupakom EMI. dwa spakowane razem normalne wydania (czasem co prawda dobra płyta + słaba, bo chyba są dobierane chronologicznie, ale np. "Ziggy" + "Aladdin Sane") i absurdalnie tanie- kosztują ok. 50, kiedy oddzielnie zdarza im się być po 70 każda.
ostatnio słucham tylko takich rzeczyi jaram sieeeee strasznieeeeeee i chce być dziewczyną kowboja ;]
(Mogę tu o Spotify? Jak nie to wydzielcie mnie gdzieś tam. )
Czy ogarneliście już posiadanie w tej formie całej muzyki świata w swoim komputerze?!?!?!?!?!?!
Muszę się pochwalić.

29zł w Saturnie,
*_*
Avadakedaver
21.12.2008 15:25
lol fajnie klaskajom
A teraz został sam crap i jakis wykastrowany nygus wyjacy 'na na na na' nanananajbardziej wkurzajacym glosem swiata
PrZeMeK Z.
05.01.2009 22:58
Zombies - Odessey and Oracle, Love - Forever Changes, Fleet Foxes... Świetna muzyka, wreszcie coś dla mnie. Dzięki, Miśku (i Najko, bo to chyba Ty przysłałaś mi linka do Fleet Foxes)
będziesz chciał więcej to mów ;d
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 05.01.2009 21:58)
Zombies - Odessey and Oracle, Love - Forever Changes, Fleet Foxes... Świetna muzyka, wreszcie coś dla mnie. Dzięki, Miśku (i Najko, bo to chyba Ty przysłałaś mi linka do Fleet Foxes)

no no no! to już mniej więcej wiemy co lubi Przemek
o, to jeszcze Bonnie Prince Billy mu się spodoba
PrZeMeK Z.
08.01.2009 15:09
Byle się dorwać do komputera w domu, to sobie pościągam, o!
Niewinni Czarodzieje
10.01.2009 18:40
Kupiliśmy sobie DVD Stop Making Sense. Wykupiliśmy wszystkie egzemplarze z warszawskiego Saturna w Arkadii - my niżej podpisani Kasia, Marta i Misiek.
19zł za sztukę =D
QUOTE(Niewinni Czarodzieje @ 10.01.2009 18:40)
Kupiliśmy sobie DVD Stop Making Sense. Wykupiliśmy wszystkie egzemplarze z warszawskiego Saturna w Arkadii - my niżej podpisani Kasia, Marta i Misiek.
19zł za sztukę =D
damn you!
no, a wspólne oglądanie przy piwku rządzi!=D
oglądałem, lecząc kaca w Nowy Rok. Ale posiadam jedynie w formie wirtualnej na kompie ;/
Lou Reed za 19zł - have it !!

The Smiths też, ale trzeba było mieć na powrót do domu. Ahmed spiesz się, może jeszcze będzie.
QUOTE(Ahmed @ 11.01.2009 12:29)
QUOTE(Niewinni Czarodzieje @ 10.01.2009 18:40)
19zł za sztukę =D
damn you!
no, sam tego zazdroszczę.
no ale
Stop Making Sense zawsze i wszędzie tyle kosztuje, jeszcze będziecie mieli okazję

a wyprzedaż w Kolporterze (podobno płyt, które zalegają od lat) całkiem rządzi, kupiłam
Clouds Taste Metallic za 19.90 właśnie i
Yankee Hotel Foxtrot za 34 z groszami. musiałam uciekać, żeby czasem nie zachciało mi się różowego Sunny Day Real Estate, tyle samo co Wilco. a i tak chyba po nie jutro wrócę, ciekawe czy jeszcze będzie.
owczarnia
15.01.2009 12:41
Dwie moje ukochane piosenki ostatnio, mogłabym w kółko słuchać:
12plus jeszcze
to, kawałek najabsolutniej zaje... czadowy.
Avadakedaver
15.01.2009 21:35
hmmm dziwne .
podoba mi się Oo
czekałam na te 26 sekunde i nic sie nie wydarzyło... słabo małpki, słabo.
Ale w ogóle o co cho, słaba jakość, o samej kompozycji nie da się nic powiedzieć, zupełnie nic. Ja trochę czekam na rezultaty ich desert session z Hommem, bo to może się okazać w miarę ciekawe.
Nowe Prodigy ma kilka kwiatkow, jak na przyklad Heatwave hurricane (<3!!), ale co u diabla ich napadlo zeby do Warriors dance zatrudnic ta laseczke na wokal, tego ja nigdy nie pojme (na pewno kawalek dzieki niej beda grali w gnieznienskim Bescie, nie mam watpliwosci co do tego).
QUOTE(Eva @ 18.01.2009 02:04)
Nowe Prodigy ma kilka kwiatkow, jak na przyklad Heatwave hurricane (<3!!), ale co u diabla ich napadlo zeby do Warriors dance zatrudnic ta laseczke na wokal, tego ja nigdy nie pojme (na pewno kawalek dzieki niej beda grali w gnieznienskim Bescie, nie mam watpliwosci co do tego).

czyli jakieś linki poproszę.
Pełen album jeszcze nie wyciekł, jedynie demo 7/11
http://rapidshare.com/files/176374788/The_...rs_Must_Die.rarpass: davidtuner
managarm
21.01.2009 18:38
Hmm, musze sobie sciagnac bo kawalek daje rade.
ej bez przesady, interpol numer któryśtam.
Jak napisze, ze takie sobie, to bedzie ze sie nie znam, nie? D:
Hmmm, Danny, jeśli Ci się podoba to posłuchaj sobie całego "Turn On The Bright Lights" Interpolu, bo co by teraz o tej kapeli nie mówić, to tamta płyta wymiatała mocno. A to niestety jest klonem dość bezczelnym.
managarm
22.01.2009 21:12
Ma ktos to gdzies na rapidzie?
Wyszedl singiel Prodigy.
Może właśnie jaram się dlatego, że to takie interpolowe
Lil Wayne nagrywa plyte rockową. Wow.
A ja się zakochałem. W Lykke Li (wejscie w Youth Novels jest powalajace), w Adele (znam dwa numery ale sa och <sciagam plyte>), w Nnece (Afryka, stay true!) i polubilem Santagold (nagrala bardzo przebojowe gowno).
Fajny cover Galvanize. Ponoc na ołpenerze mają gracQUOTE
Lil Wayne nagrywa plyte rockową. Wow.
I bez niego znajdzie sie masa piszczków na wokalu ;s
o stary, aleś dowalił. der klassiker!
niech sie mlodzi ucza ;)
ostatnio dziadkow odkopalem na dysku
Avadakedaver
30.01.2009 16:01
riff przedni. młodości, orla twych lotów potęga, jako piorun twoje ramię.
coś mi świta...

fajne!
Mam swiadomosc, ze pisze to tylko do, ewentualnie, Grimmy'ego ale Punto Omega jest MEGA. Cos czuje ze szybko mi wskoczy na wysokie miejsce na lascie :p
nie wiem czy to tu czy do nabijania postów, ale:
wersja "Jolene" by The White Stripes jest imho o niebo boższa od oryginału Dolly Parton. Co nie zmienia faktu, że do niedawna słuchałam jej, może nie namiętnie ale jednak. To chyba był skutek jakiegoś emo-nastroju.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę