Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Muzyka
Magiczne Forum > Kultura > Muzyka
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55
Potti
całe szczęście, że jest w sumie wieśniacka wink2.gif

przyjrzyjcie się tym dwupakom EMI. dwa spakowane razem normalne wydania (czasem co prawda dobra płyta + słaba, bo chyba są dobierane chronologicznie, ale np. "Ziggy" + "Aladdin Sane") i absurdalnie tanie- kosztują ok. 50, kiedy oddzielnie zdarza im się być po 70 każda.
Lilith
ostatnio słucham tylko takich rzeczy
i jaram sieeeee strasznieeeeeee i chce być dziewczyną kowboja ;]
Hypacja
(Mogę tu o Spotify? Jak nie to wydzielcie mnie gdzieś tam. )

Czy ogarneliście już posiadanie w tej formie całej muzyki świata w swoim komputerze?!?!?!?!?!?!
MisieK
Muszę się pochwalić.

user posted image
29zł w Saturnie,
*_*
Child
I lol'd. Ale dobry kawał muzyki
Avadakedaver
lol fajnie klaskajom
Child
A teraz został sam crap i jakis wykastrowany nygus wyjacy 'na na na na' nanananajbardziej wkurzajacym glosem swiata
MisieK
Doznajcie tego geniuszu. Miszcz! JA!
PrZeMeK Z.
Zombies - Odessey and Oracle, Love - Forever Changes, Fleet Foxes... Świetna muzyka, wreszcie coś dla mnie. Dzięki, Miśku (i Najko, bo to chyba Ty przysłałaś mi linka do Fleet Foxes) smile.gif
MisieK
będziesz chciał więcej to mów ;d
Neonai
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 05.01.2009 21:58)
Zombies - Odessey and Oracle, Love - Forever Changes, Fleet Foxes... Świetna muzyka, wreszcie coś dla mnie. Dzięki, Miśku (i Najko, bo to chyba Ty przysłałaś mi linka do Fleet Foxes) smile.gif
*

no no no! to już mniej więcej wiemy co lubi Przemek smile.gif
Lilith
o, to jeszcze Bonnie Prince Billy mu się spodoba smile.gif
Child
http://www.youtube.com/watch?v=JWgW3ogaV84&feature=related
Piosenka w tle wymiata, trąbka wymiata, bit wymiata!
PrZeMeK Z.
Byle się dorwać do komputera w domu, to sobie pościągam, o!
Niewinni Czarodzieje
Kupiliśmy sobie DVD Stop Making Sense. Wykupiliśmy wszystkie egzemplarze z warszawskiego Saturna w Arkadii - my niżej podpisani Kasia, Marta i Misiek.

19zł za sztukę =D
Ahmed
QUOTE(Niewinni Czarodzieje @ 10.01.2009 18:40)
Kupiliśmy sobie DVD Stop Making Sense. Wykupiliśmy wszystkie egzemplarze z warszawskiego Saturna w Arkadii - my niżej podpisani Kasia, Marta i Misiek.

19zł za sztukę =D
*

damn you!
Neonai
no, a wspólne oglądanie przy piwku rządzi!=D
Ahmed
oglądałem, lecząc kaca w Nowy Rok. Ale posiadam jedynie w formie wirtualnej na kompie ;/
Hypacja
Lou Reed za 19zł - have it !! tongue.gif The Smiths też, ale trzeba było mieć na powrót do domu. Ahmed spiesz się, może jeszcze będzie.
vold
QUOTE(Ahmed @ 11.01.2009 12:29)
QUOTE(Niewinni Czarodzieje @ 10.01.2009 18:40)

19zł za sztukę =D
*

damn you!
*

no, sam tego zazdroszczę.
Potti
no ale Stop Making Sense zawsze i wszędzie tyle kosztuje, jeszcze będziecie mieli okazję wink2.gif

a wyprzedaż w Kolporterze (podobno płyt, które zalegają od lat) całkiem rządzi, kupiłam Clouds Taste Metallic za 19.90 właśnie i Yankee Hotel Foxtrot za 34 z groszami. musiałam uciekać, żeby czasem nie zachciało mi się różowego Sunny Day Real Estate, tyle samo co Wilco. a i tak chyba po nie jutro wrócę, ciekawe czy jeszcze będzie.
owczarnia
Dwie moje ukochane piosenki ostatnio, mogłabym w kółko słuchać:

1
2

plus jeszcze to, kawałek najabsolutniej zaje... czadowy.
Avadakedaver
hmmm dziwne .
podoba mi się Oo
Neonai
czekałam na te 26 sekunde i nic sie nie wydarzyło... słabo małpki, słabo.
Katon
Ale w ogóle o co cho, słaba jakość, o samej kompozycji nie da się nic powiedzieć, zupełnie nic. Ja trochę czekam na rezultaty ich desert session z Hommem, bo to może się okazać w miarę ciekawe.
Eva
Nowe Prodigy ma kilka kwiatkow, jak na przyklad Heatwave hurricane (<3!!), ale co u diabla ich napadlo zeby do Warriors dance zatrudnic ta laseczke na wokal, tego ja nigdy nie pojme (na pewno kawalek dzieki niej beda grali w gnieznienskim Bescie, nie mam watpliwosci co do tego).
GrimmY
QUOTE(Eva @ 18.01.2009 02:04)
Nowe Prodigy ma kilka kwiatkow, jak na przyklad Heatwave hurricane (<3!!), ale co u diabla ich napadlo zeby do Warriors dance zatrudnic ta laseczke na wokal, tego ja nigdy nie pojme (na pewno kawalek dzieki niej beda grali w gnieznienskim Bescie, nie mam watpliwosci co do tego).
*

user posted image

czyli jakieś linki poproszę.
Eva
Nowy singjel.
Child
Pełen album jeszcze nie wyciekł, jedynie demo 7/11

http://rapidshare.com/files/176374788/The_...rs_Must_Die.rar
pass: davidtuner
nutrias
Jak ja się jaram ta płytą!
managarm
Hmm, musze sobie sciagnac bo kawalek daje rade.
MisieK
ej bez przesady, interpol numer któryśtam.
Child
Jak napisze, ze takie sobie, to bedzie ze sie nie znam, nie? D:
MisieK
no wlasnie nie.
Katon
Hmmm, Danny, jeśli Ci się podoba to posłuchaj sobie całego "Turn On The Bright Lights" Interpolu, bo co by teraz o tej kapeli nie mówić, to tamta płyta wymiatała mocno. A to niestety jest klonem dość bezczelnym.
managarm
Ma ktos to gdzies na rapidzie?

Wyszedl singiel Prodigy.
Child
Interpol - http://rapidshare.com/files/14735419/Turn_...gortis.rar.html

pass: www.warezakias.info
nutrias
Może właśnie jaram się dlatego, że to takie interpolowe smile.gif
nutrias
Beirut przedostał się do internetu smile.gif
vold
Lil Wayne nagrywa plyte rockową. Wow.

A ja się zakochałem. W Lykke Li (wejscie w Youth Novels jest powalajace), w Adele (znam dwa numery ale sa och <sciagam plyte>), w Nnece (Afryka, stay true!) i polubilem Santagold (nagrala bardzo przebojowe gowno).
Child
Fajny cover Galvanize. Ponoc na ołpenerze mają grac

Lil Wayne nagrywa plyte rockową. Wow.
I bez niego znajdzie sie masa piszczków na wokalu ;s
Child
Prze-riff
GrimmY
o stary, aleś dowalił. der klassiker!
Child
niech sie mlodzi ucza ;)

ostatnio dziadkow odkopalem na dysku
Avadakedaver
riff przedni. młodości, orla twych lotów potęga, jako piorun twoje ramię.
Lilith
coś mi świta... wink2.gif
fajne!
Eva
Mam swiadomosc, ze pisze to tylko do, ewentualnie, Grimmy'ego ale Punto Omega jest MEGA. Cos czuje ze szybko mi wskoczy na wysokie miejsce na lascie :p
asiatal
nie wiem czy to tu czy do nabijania postów, ale:
wersja "Jolene" by The White Stripes jest imho o niebo boższa od oryginału Dolly Parton. Co nie zmienia faktu, że do niedawna słuchałam jej, może nie namiętnie ale jednak. To chyba był skutek jakiegoś emo-nastroju.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.