Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Muzyka
Magiczne Forum > Kultura > Muzyka
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55
Avadakedaver
QUOTE(Skejti- dawna

Skejtmenka @ 22.02.2004 10:29)
Sayaka lubię cię.

Materialna dziwka II jest chyba najlepszą piosenka Peji.

Jeszcze WWO

ma niezłe piosenki (Damy Radę, Chcesz Być Taki, Nie Bój Się Zmieny Na

Lepsze).

A słyszał ktoś taką piosenkę: "Będę bił oczy podbijał,

będę gwałcił i zabijał, ale za to będę na spokojnie ludzi mijał". Mam

ja na płycie przegranej od koleżanki, ale nie wiem co to za zespół i nazwa

piosenki.

Jeszcze nawet fajnymi piosenkami (słuchałam po jednej

piosence) to 52 Dębiec (Konfrontacje) i Jeden Osiem L (Jak zapomnieć)
*

hihi, odkopałem : D
Eva
Rychu Peja to mój ziom z osiedla.
Avadakedaver
no wiem, ale bardziej wgłąb jeżyc mieszka (w ogole slyszalem ze sie wyprowadzil ohmy.gif )
Neonai
QUOTE(Eva @ 07.03.2010 02:43)
Rychu Peja to mój ziom z osiedla.
*

rychupeja atenabut.

Już prawie o tym zapomniałem biggrin.gif
P.
Avadakedaver
Elect the Dead Symphony Serja Tankiena to jest fenomenalny masterpiece, wszystkie wasze indiańskie podlototki mogę się schować za sceną, mogą się shować za pierdoloną sceną-
Katon
To już ten poziom gówna, że można wystawić ocenę z dokładnością do jednej dziesiątej w skali porcys bez przesłuchiwania, więc wystawiam. 0.9 - przesłucham i uściślę. Może się okazać, że 0.8, może nawet hoho 1.0, ale generalnie wiadomo, że jeśli pretensjonalny artysta z przerostem ego bierze się za robienie czegoś z orkiestrą to opuszczamy dno i zaczynamy penetrację mułu.
Child
/popcorn

Ani majsterpis, ani row marianski. Calkiem przyjemnie sie sluchalo, wlasciwie to lepiej niz oryginalu, ktory brzmial jak odrzuty z Toxicity ;P No mozna sie przyczepic, bo momentami draznil mnie zbyt skrzekliwy wokal wink2.gif
Avadakedaver
true. true..
Eva
Nie martw się Awada, Mateusz po prostu zazdrości czarodziej.gif
Katon
Czego? Korzeni na kaukazie czy bycia komuchem? Acha, kasy. No fakt, trochę, ale co to ma do muzyki =)?
Eva
Nic z tych rzeczy. Czadowego białego garniaka!
Katon
Gdybyś zobaczyła moje nowe buty cofnęłabyś te słowa. Spytaj Ewy, jakie mam buty, no spytaj, ha =P
Eva
Na koturnach?
Avadakedaver
no to ja jestem ciekawy tych butów.
Eva
Ja już widziałam i nadal przeżywam.
Avadakedaver
pics or it didn't happen!
Avadakedaver
całkiem spoko, ale nie wiem po co wydawać 400 zł na buty które nie są od coverse'a : D

a tu masz zwiastun:
http://www.youtube.com/watch?v=7yePb-eFmOo&feature=related
Katon
Buty od conversa zawsze wyglądają jakbyś wydał na nie dokładnie tyle co na chińskie trampki tylko mają znaczek. Uwielbiam je, ale jednak no to boli.

Uau, zupełnie szczerze, zero złośliwości. Zaprezentowane w trailerze fragmenty są gorsze niż śmiałem podejrzewać przy najniższych oczekiwania. To brzmi jak najsłabsze rzeczy Rubika z kozą na wokalu. Jestem absolutnie poważny. Choroba tocząca polską publikę to gatunkizm. Rubika się nienawidzi z definicji, natomiast kiedy ktoś 'słuszny' robi coś niemal identycznego nagle estetyka na którą zwykle pluje się szyderczo zyskuje miano czegoś elektryzującego.
Child
Eee tam, takie same kapcie Diverse sprzedawal dobre 4 lata temu. Bez krokodylka :3
Katon
Tylko widzisz, ciuchy to nie muzyka, więc krokodyl czyni z trampek zajebiste buty. Broda i bycie komunistą nie czynią natomiast z tworu rubikoidalnego dzieła sztuki =P
Child
A GDYBY NOSIŁ LAKOSTY?!
managarm
No, niezle te kapcie biggrin.gif
Avadakedaver
Katon, trochę przeraża mnie to jak starasz sobie racjonalizować, tłumaczyć kto jakiej muzyki słucha. Jak dla mnie, jeśli ktoś słucha feela, łez i disco poplo jest bambrem, wszystko pozostałe to kwestia gustu. Jedno mogę akceptować, drugie lubić ale nie słuchać ale to jest wszystko. Ty natomiast rozkładasz wszystko na czynniki pierwsze i odpowiadasz ubierając w ładne słowa "Słuchajcie sobie czego chcecie, ale cała muzyka jakiej ja nie słucham to jest gówno". SRSLY, istnieje jakiś zespół którego nie uważałbyś za twórcę paskudnego muzycznego gówna i którego muzyka jednocześnie ci się nie podoba?
managarm
http://narwhals.pl/ !!
Child
rofl
Neonai
ej jakie to smutne...ludzie na jutjubie piszą że TVN wypromował Modest Mouse, którzy byli wczesniej w Polsce nieznani... <piorungrzmot> (dla niewtajemniczonych, TVN wyprodukował swoją własną reklamówkę z kawałkiem "Dashboard")
hermionak
A ja słucham metalu. Dokładnie Power Metalu a zespół Blind Guardian. Strasznie podoba mi się Nightfall czyli Nocny upadek. biggrin.gif
Avadakedaver
przecież mówiłaś że słuchasz feela chorego na serce.
nicole .
Ladies and Gentelmans .
Ja słucham:
Tom Felton - Under Stars
Tom Felton - We Belong
Tom Felton - Time isn't healing
James Blunt - Goodbye my lover
James Blunt - You're beautiful
Nie lubię:
Madonny, Lady Gagi i Dody . ;D

Non/oui ?
Child
user posted image
harolcia
Może to ignorancja, ale... To Tom Felton jest piosenkarzem? blink.gif
!# Rahel #!
QUOTE(harolcia @ 14.04.2010 20:44)
Może to ignorancja, ale... To Tom Felton jest piosenkarzem? blink.gif
*

Hmmm, mnie też to zaciekawiło.

Ogólnie nie słucham tego co osoby w moim wieku - nie cierpię Justina Biebiera, Dody i Feela. Zaciskając zęby ścierpię Miley Cyrus, Selenę Gomez czy Gagę itp.
Ja wolę Prodigy, Tiamat, Black Sabbath, The Knife, Fever Ray, Kazika, Nosowską, Fokusa, BEP (poszczególne), Paktofonikę, K44, Pokahontaz, Eminema, Bustę Rhymes, Kelis, Missy Elliot, Ciarę, Gwen Stefani, Evę, No Doubt i całą masę innych, a jak bardzo, to zależy na co "mam fazę".
Mam dosyć zróżnicowane gusta myzyczne, ale nie włączę sobie na raz Prodigy, K44, No Doubta, Tiamatu i Nosowskiej (czy aby na pewno?).
calm.
Słucham głównie rocka, bardzo lubię grunge - moim ulubionym zespołem jest Pearl Jam. Dlaczego? Dlatego, że oprócz dobrego brzmienia cenię sobie tekst, charyzmę i przesłanie, które do ludzi potrafi trafić. Mam naprawdę dość komercji i cudownych piosenek o imprezach i seksie, właśnie dlatego słucham innej muzyki. W szkole jestem dziwadło, ale cóż, nie dbam o to.
Avadakedaver
oprócz Katona to każdy z nas był dziwadłem w szkole chyba.
vold
ja też nie byłem. to pewnie dlatego, że nikt nie wiedział o moim internetowym profilu na forum harrego pottera. he he he.
em
ja też nie byłam, tej
Eva
Ja nie byłam, bo mieliśmy dość sporą grupę dziwadeł w klasie i ciężej się było wyróżnić.
Adammanti
Nie słucham już zespołów, tylko muzyki smile.gif
listek
Już od pięciu lat wierna fanka zespołu "The national", słucham ogólnie muuzyki w tym stylu, tylko nie wiem jak ten styl konkretnie okreslic, ogólnie moge powiedziec że w kieruknu alternatywnym.
Atalanta
Ja od paru lat jestem fanką zespołu Within Temptation i cały czas się jeszcze tego trzymam bo muzykę mają świetną. A ogółem, tak jak kiedyś słyszałam, słucha się muzyki, a nie gatunków, więć właściwie słucham wszystkich stylów, nawet pop. Po prostu słucham tego, co mi sie podoba. Przez co moja lista ulubionych piosenek jest baaaaardzo długa.
Dragongirl
A znacie angielskie Death In June???

--------------------
Hotel SPA
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.