Lilith&Katon
13.07.2007 22:13
QUOTE(nutrias @ 13.07.2007 18:26)
nie napisalas wczesniej, ale ja wiedzialem. jestem jak malarz z herosow. wczoraj namalowalem obraz, gdzie lilith wacha swoje stopy

Czekaj czekaj. Kto to jest malarzz Herosów i dlaczego malujesz moją dziewczynę wąchającą swoje stopy? Ewa nie wącha sobie stóp, a ja jestem zaniepokojony.
pokaż ten obraz. czy siedzę na nim w pozycji lotosu i robię skomplikowaną figurę ze stopą przy twarzy?
Malarz z Herosow. Koles po nacpaniu maluje przyszlosc.
To, ze rysuje Twoja dziewczyne niezalezy ode mnie. Nie jestem tego swiadomy, co maluje.
Obrazu niestety nie moge pokazac, gdyz zniszczol go Sylar [czarna postac serialu]
Matko. Te seriale są groźne dla psychiki młodzieży.
QUOTE(nutrias @ 14.07.2007 11:32)
Obrazu niestety nie moge pokazac, gdyz zniszczol go Sylar [czarna postac serialu]
uosoabiasz się z postacią serialu?
dobrze ze nie z 'Dexterem' XD
Ludwisarz
14.07.2007 23:13
hmmm... znam, jakby to powiedzieć, ciekawsze xD
QUOTE(Lilith @ 14.07.2007 22:23)
uosoabiasz się z postacią serialu?
moze nie uosabiam, ale bardziej porownuje ;]
QUOTE(MisieK @ 14.07.2007 22:24)
dobrze ze nie z 'Dexterem' XD
dexterka dopiero zaczynam ogladac - 3 odcinki - ale juz mi sie zajebiscie spodobal
KLIK - ja głosowałam na 2, ale uważam że 6 też jest niczego sobie.
ja wolę szósty
Rysiek_Kowal
28.10.2007 21:09
taki żarcik
nie za naszego życia chyba XD
zapomnieli dopisac nad radiohead 'white rabbits trip'.
Ludwisarz
28.10.2007 22:14
Brakuje Rapsow, brakuje Popu.
Justin i Paris Hilton !
ja juz wiem.
to, ze WRT beda grac na openerze bedzie promowac osobny plakat
Całkiem realistyczny, bo w sumie nie ma tam samych zajebistości, są też rzeczy słabsze nieco. No i Lenny gdyby grał to jednak większa czcionka.
A koncert Coxona okazałby się tylko przykrywką dla pierwszego po reaktywacji koncertu Blur. Ha!
Rysiek_Kowal
29.10.2007 01:00
Żarty żartami ale myśle że kilka zespołów z tego zestawu się trafi.
Radiohead, Arctic Monkeys, Hot Chip. Te trzy wymieniłbym w pierwszej kolejności.
Rysiek_Kowal
29.10.2007 01:15
plus Muchy, Kings of Leon, The Kooks, Interpol i Mum. Jak nie będzie czegoś z tej ósemki to przestane wierzyć w swój dar przewidywania

A swoją drogą najfajniejsze zaskoczenia z tych zespołów to były by chyba Blonde Redhead, Cat Power albo Eels. Genialnie byłoby ich zobaczyć! Zawsze najlepiej jak trafi się zespół w który się nie wierzy, że przyjedzie. Dlatego cały czas nie wierze, że kiedykolwiek mogłoby przyjechać The Knife

[Pierwsze zespoły już w lutym!]
Nie no, Radiohead to dla mnie pewniak

A Lenny tez mogliby sie reaktywowac dla open'era (tak jak rok temu dla off festivalu).
Do tego Kooksi.
Dziwi mnie brak Your Mother Stirs Bigos With Her Elbow. Byłem pewien, że przyjadą na następną edycję.
Płakałbym ze szczęścia.
Ja pierdole Outkasty, RATMy, AM, Interopl i inne takie, ech ech ech.
unkle? ten plakat mógłby być prawdziwy :>
Ja zamiast Babyshambles wstawiłabym jednak Dirty Pretty Things. Plus jeszcze Klaxons, Junior Boys, Caribou, TV On The Radio, Roisin...eeeeh...
a ja baaaardzo chce Stereophonics
ja bym chciała takie zespoły jak: the kooks, the kooks, the kooks, the kooks, the kooks i the kooks. wiem, trochę sporo.
A moja mniej więcej lista mniej więcej realnych marzeń (tzn. np. bez The Beatles) wygląda tak:
Radiohead, Modest Mouse, Justin Timberlake, Busta Rhymes (doceńcie rym), Klaxons, The Rapture, Coś Co Lubię Z Kanady (BSS, AF albo TNP), The Knife (ja tam w to akurat wierze - nie wierzę w Modest Mouse), Blur (wkraczamy na teren fantazji), BRMC, The Kooks (chociaż myślę, że już się skończyli), Roisin (no ale jej nie będzie, bo będzie w styczniu), Kylie, Hot Chip, Lily Allen (była już, ale co z tego?), Interpol (chociaż już bez szału) no i koniecznie i niezbędnie (oddaję za nich Kooksów i Interpol) The Futureheads.
The Kooks mozliwi (bardzo bym chcial), poniewaz nowa plyta podobno na poczatku nowego roku

To tego marzy mi sie elektronika w postaci Daft Punk, Moby'iego i Freemasons (do namiotu).
Jeszcze The Killers, Coldplay, Justin Timberlake lub Amy Winhouse.
ja najbardziej:
Radiohead, Modest Mouse, Jarvisa, Of Montreal, Broken Social Scene, The Rapture, Spoon, Junior Senior, Justina.
baby where'd you get your body from?
tell me where'd you get your body from?
i got it from my mama!
to tez by bylo ostre

taki duet will.i.am z justinem houhou bauns lata.
a amy winehouse nie znosze, kiedy ja slysze to budza sie we mnie wspomnienia z rodzimego blue cafe, ktore swego czasu rozbrzmiewalo w kaczym stylu w kazdym radio.
Zjawisko wszystkiego co związane z BEP dość mocno działa mi na nerwy, więc chyba raczej na will.i.am'a nie czekam.
Natomiast Of Montreal, Jarvis i Daft Punk jak najbardziej.
nie, nic z BEP ;p
fajne szol byloby przy Basement Jaxx (ale ci byli, wiec raczej nie wpadna), axwell do namiotu, modest mouse, jamiroquai, royskopp, kaiser chiefs, nelly furtado moze ;]
Jak bedzie Royksopp albo Daft Punk to sie moze skusze

Chyba ze znow gdzies wyjade w tym czasie.
Oooo, Jamiroquai to byłoby to.
Daft Punk byli w 2006 na Summer Of Music przecież i frekwencja raczej nie dopisała, więc nie wiem czy tak im się śpieszy jeszcze raz do nas.
Wlasnie. I nie psuj ludziom zabawy
Lubię tą piosenkę, ale od klipu chce mi się rzygać.
dooobry jest:)
btw. moznaby edytowac juz nazwe tego tematu ;p
Lol:)
A w tym roku postanowilem, ze wynajmuje jakis akademik czy cos [nawet juz w lutym, najwyzej sie komus odstapi - chetnych na pewno nie braknie] jak nablizej glownego w Gdyni

Jednak mieszkanie Miska i jedna lazienka to za malo
Ludwisarz
03.11.2007 21:53
Jak juz wynajmniesz akademik to pozwolisz Nam spac w kilku pokojach?
Wez mnie nie lap za slowka, bo powiem Twojej starej, ze palisz camele zolte ;p
Juz tam nie mieszkam jeszcze dalej od gdyni wiec to nie przejdzie xD
Stara Tymona wie wszystko, wiec na nic twoje starania nutriasie XD
Libsi(no co no XD), Modest Mouse, BRMC, The National, TNP, cuś nowego typu My Teenage Stride, Yeasayer, Mary Onettes albo Thief, Feist bym chciał i Tigercity(moze nie za rok, przeciez z epką nie przyjadą) no i Yo La Tengo, Spoona i Cloud Cult
Fakt, zapomnialem
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę