po pierwszym dniu myśle. zasadniczo wydaje mi sie ze w gdansku gdyż tu bedzie nas najwięcej w obecnej sytuacji
moze Molo w Sopocie?

jak pogoda w 3miescie?
bezdeszczowo ale chłodno i wietrzno. jak narazie.
Ludwisarz
27.06.2007 20:36
Ja spie na lozku, prawda?
byłeś jednym z pierwszych więc tak, śpisz na wyrku ;]
Istnieje ciągle jakaś tam szansa, że jednak się umieścimy gdzieindziej, co by nie robić sraczapokalipsy u Miśka, ale nie napalajcie się zbytnio, bo to nie jest pewne, a rzekłbym, że nawet wątpliwe.
zero ciśnienia katą. ja jestem jak najbardziej za. ciasno ale za to ciekawie ;c
kto jyzd jutro juz i chce sie tam ustawic na cos [COS NIEOKRESLONE]?
piszcie na koma
693 90 80 22
ylo
ja jutro kupuję bilety, więc dam znać o której będziemy na miejscu, ale raczej tak jak pisze Potti.
obowiązuje zakaz srania, prawda?
powiedzcie, ze tak, bo inaczej umrzemy...
Misiek, tam jest jeden pokój?
ad zakazu srania -> do najbliższej toalety na pojebudzie jest jakies 320metrów ;P
pokoje są dwa + mały pokoik w którym jest tylko cos ala wyrko na 3 osoby

spory korytarz, kuchnia i coś ala wanna w kibelku (umrzecie ze śmiechu jak zobaczycie ;P)
stancja zią

stancja. ale bez właścicieli.
łooo
nie mogę się doczekać ;]
cieszcie sie ze wybuliłem dziś 50 zeta za pranie dywanów XD i są prawie czyste xD
Misiek, robi wielkie porządki przed przyjęciem gości ;]
no
magicznie będzie, hyhy ;]
porządki przeszła nawet lodówka, co poskutkowało tym, że z 4 litrów wódy jakie zrobiłem na wasze przybycie został 1 ale za to najciekawszy jak dla mnie bo kokosowy
a sprawa z kapankiem jak bedzie wygladac?
kto rano wstaje temu woda kapie xD
ja moge ostatnia w sumie, bo siedze najdłużej a nie chce żeby mnie wszyscy przeklinali (czasem nawet poltorej godziny potrafie zajmować łazienke-na szczescie tylko czasem).
o albo bede wstawac duuzo wczesniej i przed wszystkimi.
Naika, bedziemy jedynymi kobietami i cos czuje, ze jako jedyne bedziemy sie myc, hyhy ;]
ej no jeszcze Potti. a co z Twoja sister?
a no faktycznie, jakos mi to wyleciało:D
no to 4 baby w łazience
nie, to jednak dużo
dostaniecie ręczniczek, mydełko, klapeczki i wykopiemy was na pg pod kran xD
QUOTE(Lilith @ 28.06.2007 00:34)
Naika, bedziemy jedynymi kobietami i cos czuje, ze jako jedyne bedziemy sie myc, hyhy ;]
chociaz kobieta nie jestem to myc sie bede

cale szczescie, ze ja bardzo szybko potrafie sie umyc ;]
bierzecie kurtki? na mozliwy deszcz i temperatury w nocy nie przekraczajace 10stopni? ;p
nutrias, taka rada: do harcerstwa sie zapisz

watpliwosci poniekad powinny sie rozwiac
nie no, morze to nie góry, pogoda raczej jest do przewidzenia
znaczy, że mokra.
spakowany ;] torbę mam, lekko mówiąc, olbrzymią
ja jeszcze nie, w ogole jestem w proszku, mam dzis jeszcze spotkanie w sprawie praktyk i musze jechac na wieś po karimatkę...
ja nie biorę karimaty. nie zmieści się do torby, a nie chce mi się nosić osobno ;p
Dopiero teraz tak naprawdę dotarło do mnie, że gramy.Wyruszam zatem! Ariwederczi wszystkim, którzy nie jadą i do jutra wszystkim, którzy będą!
zrobiłam kanapki i podpisałam imionami
aaaale bedzie fajowo ;]
czego najprędzej zapomniałam? ;]
edit: mówiłam. karnetu, haha.
karnet!
jasny gwint
wsadziłam go chyba do zeszytu...jakiegoś...
wy to nazywacie karnet?
ja mam bilet wydrukowany na kartce papieru...elektroniczny.
bla bla bla

ed:napisane jest, ze karnet, ha!
łatwiej, bo jak wyliczam czego nie zapomnieć to bilet- ten na pociąg i karnet ;]
no dobra, ja się żegnam.
si ju tumoroł!:D
i ja
ale wspaniały początek I dnia openera.
dziś o 4 rano zostałem wujkiem =)
do zobaczyska na miejscu
normalnie o tej porze Niewinni Czarodziej juz atakowali pierwszymi wrazeniami, a w tym roku cisza ;ppp
dajcie spokój.. ciężko jest przetrwać na tym openerze.
Mówcie, jakby jakiś miting pozakoncertowy był

Kaaaton, gratulacje

(ja jakaś nie na czasie). Ale takoż dzielnie głosowałam
QUOTE(Child @ 30.06.2007 14:19)
normalnie o tej porze Niewinni Czarodziej juz atakowali pierwszymi wrazeniami, a w tym roku cisza ;ppp
tyle koncertów, gwiazd i ludzi wokoło. komu by się chciało na magiczne włazić?!
;d
pewnie u Miska leżą zalani. nie tylko deszczem ;CCC
Ludwisarz
02.07.2007 18:14
Pierwszy

Na samym początku chciałbym podziękować Miśkowi, który nas ugościł.
Na środku wypowiedzi spraw kilka - żelipapą, wena jest king-konga, nie jestem kryptogejem (więc kto nim jest!

), zartowalem z tym, ze mnie obrazacie, błoto, dziekuje wszystkim obecnym.
Na samym końcu wypowiedzi chciałbym zrobić jednego wielkiego MYTHBUSTERA - MisieK nie jest pijakiem.
fajnie bylo, ale sie skonczylo.
wlasnie. Misiek, wielkie dzieki! tak poza tym to bloto i zelipapa.
Madafaken Air France -_- mialam nadprogramowy dzien w paryzu przez zabojadow i ich anulowanie samolotowych rezerwacji. Wiec nawet sie na afterke nie zalapalam -_-
bo życie się rozciąga, a wena jest....KING KONGA! wszystko mnie boli, wy jesteście wspaniali, bjork jest wspaniała, lcd soundsystem jest wspaniałe, Tymon wie lepiej a jego stara najlepiej. jutro o 6 wyjezdzam z ekipą Katona na redhotów, pozdrawiam całuję iwogolee.
PS. Vold, Misiek odesle ci kurtkę
Kasia, jak mozesz, wrzuc gdzies fotki i filmiki (zwlaszcza z koncertu much ;p). Bardzo prosze ;p
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę