Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Festiwale
Magiczne Forum > Kultura > Muzyka
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
MisieK
po pierwszym dniu myśle. zasadniczo wydaje mi sie ze w gdansku gdyż tu bedzie nas najwięcej w obecnej sytuacji tongue.gif
nutrias
moze Molo w Sopocie? wink2.gif

jak pogoda w 3miescie?
MisieK
bezdeszczowo ale chłodno i wietrzno. jak narazie.
Ludwisarz
Ja spie na lozku, prawda?
MisieK
byłeś jednym z pierwszych więc tak, śpisz na wyrku ;]
Katon
Istnieje ciągle jakaś tam szansa, że jednak się umieścimy gdzieindziej, co by nie robić sraczapokalipsy u Miśka, ale nie napalajcie się zbytnio, bo to nie jest pewne, a rzekłbym, że nawet wątpliwe.
MisieK
zero ciśnienia katą. ja jestem jak najbardziej za. ciasno ale za to ciekawie ;c
vold
kto jyzd jutro juz i chce sie tam ustawic na cos [COS NIEOKRESLONE]?

piszcie na koma
693 90 80 22

ylo
Lilith
ja jutro kupuję bilety, więc dam znać o której będziemy na miejscu, ale raczej tak jak pisze Potti.
obowiązuje zakaz srania, prawda?
powiedzcie, ze tak, bo inaczej umrzemy...
Misiek, tam jest jeden pokój?
MisieK
ad zakazu srania -> do najbliższej toalety na pojebudzie jest jakies 320metrów ;P
pokoje są dwa + mały pokoik w którym jest tylko cos ala wyrko na 3 osoby wink2.gif spory korytarz, kuchnia i coś ala wanna w kibelku (umrzecie ze śmiechu jak zobaczycie ;P)
Lilith
to jest akademik???
MisieK
stancja zią tongue.gif stancja. ale bez właścicieli.
Lilith
łooo
nie mogę się doczekać ;]
MisieK
cieszcie sie ze wybuliłem dziś 50 zeta za pranie dywanów XD i są prawie czyste xD
Lilith
Misiek, robi wielkie porządki przed przyjęciem gości ;]
no
magicznie będzie, hyhy ;]
MisieK
porządki przeszła nawet lodówka, co poskutkowało tym, że z 4 litrów wódy jakie zrobiłem na wasze przybycie został 1 ale za to najciekawszy jak dla mnie bo kokosowy wink2.gif
nutrias
a sprawa z kapankiem jak bedzie wygladac?
Child
kto rano wstaje temu woda kapie xD
Neonai
ja moge ostatnia w sumie, bo siedze najdłużej a nie chce żeby mnie wszyscy przeklinali (czasem nawet poltorej godziny potrafie zajmować łazienke-na szczescie tylko czasem).

o albo bede wstawac duuzo wczesniej i przed wszystkimi.
Lilith
Naika, bedziemy jedynymi kobietami i cos czuje, ze jako jedyne bedziemy sie myc, hyhy ;]
Neonai
ej no jeszcze Potti. a co z Twoja sister?
Lilith
a no faktycznie, jakos mi to wyleciało:D
no to 4 baby w łazience
nie, to jednak dużo biggrin.gif
MisieK
dostaniecie ręczniczek, mydełko, klapeczki i wykopiemy was na pg pod kran xD
nutrias
QUOTE(Lilith @ 28.06.2007 00:34)
Naika, bedziemy jedynymi kobietami i cos czuje, ze jako jedyne bedziemy sie myc, hyhy ;]
*

chociaz kobieta nie jestem to myc sie bede biggrin.gif
cale szczescie, ze ja bardzo szybko potrafie sie umyc ;]

bierzecie kurtki? na mozliwy deszcz i temperatury w nocy nie przekraczajace 10stopni? ;p
Myśka
nutrias, taka rada: do harcerstwa sie zapisz smile.gif watpliwosci poniekad powinny sie rozwiac
Lilith
nie no, morze to nie góry, pogoda raczej jest do przewidzenia
znaczy, że mokra.
nutrias
spakowany ;] torbę mam, lekko mówiąc, olbrzymią smile.gif
Lilith
ja jeszcze nie, w ogole jestem w proszku, mam dzis jeszcze spotkanie w sprawie praktyk i musze jechac na wieś po karimatkę...
nutrias
ja nie biorę karimaty. nie zmieści się do torby, a nie chce mi się nosić osobno ;p
Katon
Dopiero teraz tak naprawdę dotarło do mnie, że gramy.

Wyruszam zatem! Ariwederczi wszystkim, którzy nie jadą i do jutra wszystkim, którzy będą!
Lilith
zrobiłam kanapki i podpisałam imionami
aaaale bedzie fajowo ;]
Potti
czego najprędzej zapomniałam? ;]

edit: mówiłam. karnetu, haha.
Lilith
karnet!
jasny gwint
wsadziłam go chyba do zeszytu...jakiegoś...biggrin.gif
Neonai
wy to nazywacie karnet?

ja mam bilet wydrukowany na kartce papieru...elektroniczny.
Lilith
bla bla bla tongue.gif

ed:napisane jest, ze karnet, ha!
Potti
łatwiej, bo jak wyliczam czego nie zapomnieć to bilet- ten na pociąg i karnet ;]
Lilith
no dobra, ja się żegnam.
si ju tumoroł!:D
Neonai
to ja tyz mowie paapaa
Potti
i ja wink2.gif
nutrias
ale wspaniały początek I dnia openera.
dziś o 4 rano zostałem wujkiem =)

do zobaczyska na miejscu
Child
normalnie o tej porze Niewinni Czarodziej juz atakowali pierwszymi wrazeniami, a w tym roku cisza ;ppp
Myśka
dajcie spokój.. ciężko jest przetrwać na tym openerze.
Sihaja
Mówcie, jakby jakiś miting pozakoncertowy był smile.gif

Kaaaton, gratulacje smile.gif (ja jakaś nie na czasie). Ale takoż dzielnie głosowałam smile.gif
GrimmY
QUOTE(Child @ 30.06.2007 14:19)
normalnie o tej porze Niewinni Czarodziej juz atakowali pierwszymi wrazeniami, a w tym roku cisza ;ppp
*

tyle koncertów, gwiazd i ludzi wokoło. komu by się chciało na magiczne włazić?!
;d
Child
pewnie u Miska leżą zalani. nie tylko deszczem ;CCC
Ludwisarz
Pierwszy smile.gif

Na samym początku chciałbym podziękować Miśkowi, który nas ugościł.
Na środku wypowiedzi spraw kilka - żelipapą, wena jest king-konga, nie jestem kryptogejem (więc kto nim jest! biggrin.gif ), zartowalem z tym, ze mnie obrazacie, błoto, dziekuje wszystkim obecnym.
Na samym końcu wypowiedzi chciałbym zrobić jednego wielkiego MYTHBUSTERA - MisieK nie jest pijakiem.
nutrias
fajnie bylo, ale sie skonczylo.

wlasnie. Misiek, wielkie dzieki! tak poza tym to bloto i zelipapa.

Eva
Madafaken Air France -_- mialam nadprogramowy dzien w paryzu przez zabojadow i ich anulowanie samolotowych rezerwacji. Wiec nawet sie na afterke nie zalapalam -_-
Neonai
bo życie się rozciąga, a wena jest....KING KONGA! wszystko mnie boli, wy jesteście wspaniali, bjork jest wspaniała, lcd soundsystem jest wspaniałe, Tymon wie lepiej a jego stara najlepiej. jutro o 6 wyjezdzam z ekipą Katona na redhotów, pozdrawiam całuję iwogolee.

PS. Vold, Misiek odesle ci kurtkęwink2.gif
nutrias
Kasia, jak mozesz, wrzuc gdzies fotki i filmiki (zwlaszcza z koncertu much ;p). Bardzo prosze ;p
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.