Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Festiwale
Magiczne Forum > Kultura > Muzyka
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
nutrias
Kylie jeszcze nie potwierdzona. Ale mam nadzieję, że się potwierdzi smile.gif
Katon
Porcys już od dawna huczy od plotek, no ale wreszcie konkret! Zlot w Poznaniu, co? Będę na 100%. Widziałem raz, zobaczę drugi raz. Szkoda tylko, że pewnie przy okazji zasilę kabzę jakimś ekologicznym darmozjadom i oszustom, no ale co zrobić =)

Mam wrażenie, że nikt nie napisał, że MGMT też. Jakiegoś tam 4 września w Warszawie na jakimś Orange Festivalu.
nutrias
QUOTE(Katon @ 09.04.2009 09:25)
Mam wrażenie, że nikt nie napisał, że MGMT też. Jakiegoś tam 4 września w Warszawie na jakimś Orange Festivalu.

Napisałem stronę wcześniej smile.gif

Które bilety kupujecie? Te za 95, za 160 czy za 220?
Child
Te za 55 do poznania i wino za czypińćdziesiąt, zeby bylo co robic, jak 3/4 pojdzie na koncert :c
nutrias
Ja zaszaleję i kupuję ten za 220zł smile.gif A co mi tam, myślę że warto.
em
masakra, nine inch nails czy radiohead, no idea nie wiem no nie wiem nie stac mnie na oba a jeszcze off aaaa niech mi ktos da duzo pieniedzy!
Katon
Ale jakie to są za 220? Ja chcę z przodu na płycie. Taka opcja ile kosztuje?
nutrias
Właśnie nie wiadomo. Wiadomo, że wszystkie 3 strefy są stojące. Z przodu na płycie to na bank te za 220zł.
Katon
No to się trzeba będzie wykosztować. Na Roskilde byłem tak trochę zbyt z tyłu jak na mój gust.
nutrias
Ja w środę od rana albo biegiem do empiku albo przez internet (np. na Madonne najpierw były tylko on-line, dopiero potem dali to co zostało do punktów - tylko dalsze miejsca).
Proponuję szybki zakup, gdyż parcie na ten koncert jest większe niż na Madonnę, a na nią już w pierwszy dzień wyprzedały się bilety, te najbliżej sceny.
Katon
Wow, po co iść na Madonnę?

A od kiedy rusza sprzedaż na RH?
nutrias
Tak tylko podaje przykład jak wyglądała sprzedaż w eventimie na Madonnę.
Bilety do kupienia od środy.

Podsumowując. Komu zależy na tych biletach za 220zł radzę kupować od razu w pierwszy dzień.
Katon
Tak zrobię.
Hypacja
QUOTE(Katon @ 09.04.2009 17:35)
No to się trzeba będzie wykosztować. Na Roskilde byłem tak trochę zbyt z tyłu jak na mój gust.
*

Ej byliśmy jakieś 40/50 m od sceny, czekając tylko pół godziny, zero ścisku, to dobry wynik. No i weź pod uwagę ile ludzi tam było. Ale jednak nie ma to jak doznawanie z pierwszego rzędu,co? smile.gif
Katon
No proste! Myślałem, że się nie podjaram, ale się jaram =D
Hypacja
Ja muszę napaść na bank chyba... i trzeba by nie ruszać się z Polski na te wakacje bo rany rany tyle tego na miejscu, że głowa mała. Dobrze, że Primavera tak wcześnie smile.gif
Neonai
jaram się. no i wydam te 220 złotych, z lekkim bólem ale co tam, pogłodzę się trochę!
Lilith
ja już bardziej się głodzić nie mogę, bo w końcu zwiędnę. chyba rozbiję skarbonkę wakacyjną...
nutrias
Kolejni ogłoszeni na Openerze: Q-Tip, M83 i Hjaltalin.
Lilith
o.
Katon
Ale dojechali wreszcie konkretami, wow. Brawo. Q-tip kapitalny, M83 również.
nutrias
Wow. Właśnie przeczytałem, że bilety na U2 - te przy scenie - wyprzedały się on-line w godzinę smile.gif
Więc w środę nie idę do empiku, siedzę o północy na eventimie i walczę z przeciążonymi serwerami.

Właśnie dostałem potwierdzenie od eventimu, że sprzedaż najpierw zacznie się on-line, a dopiero później prowadzona będzie sprzedaż w punktach.
vold
źle zrobili z tym kjutpiem, JAK ONI GO MOGLI tam któregoś dnia wrzucić, straszne, niech go przerzucą na pierwszy dzień, bo teraz to nie wiem co zrobić, kurna no, kurna.
ale jaram się, wiadomo cry.gif
Neonai
którego dnia jest M83?
nutrias
M83 i Q-Tip w sobotę.
em
bezkitu
Ahmed
QUOTE(nutrias @ 10.04.2009 15:30)
M83 i Q-Tip w sobotę.
*

brandzluję się.
Neonai
ja po dlugim namysle podjęłam decyzję - mimo początkowej podjarki AM jednak z nich rezygnuję i wobec dużo większej podjarki M83 kupuję bilet li i jedynie na ten dzień.
Potti
u mnie skończy się chyba na tym, że pojadę na całego. najbardziej jaram się Q-Tipem, ale na M83 już średnio mi zależy, biorąc pod uwagę, że raczej nie opłaci im się wracać do najstarszego i najlepszego materiału. a ten nowy, nie bijcie, oceniam niewiele (jeśli w ogóle) wyżej niż Lily Allen, która przynajmniej ma fajne kiecki i pewnie więcej charyzmy.
pozostaje jeszcze kwestia, że za te pieniądze mogłabym iść na Morrisseya i coś jeszcze, a on choćby miał lata świetności już za sobą, jednak niszczy powyższych.

haha, w tym roku jeszcze bardziej nie wiem co się dzieje, nawet wszystkie najważniejsze gigi trudno ogarnąć, aż ciężko uwierzyć, że kiedyś nie szkoda było kasy na bilet na Editorsów (pewnie się powtarzam). zresztą, nie tylko finansowo, bo jak już Marta pisała, aż strach się gdzieś ruszyć w wakacje.
nutrias
To kto dzisiaj o północy walczy o bilet na pierwszą strefę na Radiohead? biggrin.gif
Neonai
ja (razy dwa, bo za Nataku)
Katon
No i ja. Ale to nie trzeba płacić od razu, nie?
Lilith
ej kurde, ja chyba kupie bilet na sobotę!
Neonai
QUOTE(Katon @ 14.04.2009 12:22)
No i ja. Ale to nie trzeba płacić od razu, nie?
*

no bilety są chyba rezerwowane na krótki czas, rzędu 30 minut

Ewa - jak na sobotę?
nutrias
Pieniądze muszą być na ich koncie w ciągu 7 dni, jeżeli w tym czasie nie dojdą to zamówienie zostanie anulowane.
managarm
lol, miejsce koncertu - Cytadela.
Hypacja
Ewa, poszczęściło Ci się, że Emiliana Torrini też w sobotę smile.gif Skoro Q-Tip z M83 tego samego dnia - I`m there. Łooo... ależ koncertowy rok.
Katon
Nie no pierwsza strefa jak pierwsza strefa. Trochę ludzi tam wejdzie.
nutrias
Ogólna pula biletów to 50 tysięcy.
Neonai
to prawie dwie Mławy!
nutrias
Ale jestem niewyspany. Spałem 3 godziny, a tu jeszcze tyle czekać. I jutro przed 8 wstać.
Bierzecie ewentualnie pod uwagę drugą strefę, jeżeli pierwsza się nie uda?
Katon
Serwer nie wyrabia. Oj, będzie ciężko. O co chodzi z rezerwacją na 22 minuty? Że niby od razu trzeba zapłacić?
nutrias
k..., brak pierwszej strefy sad.gif
Katon
empiki nie mają jakiegoś przydziału pierwszej strefy?
Potti
nie ma żadnych 22 minut, zabrali mi z koszyka wcześniej i nie zdążyłam!!! a miałam jeszcze teoretycznie dziesięć minut prawie.

(nie w sensie, że aż tak długo zwlekałam z kupieniem, po prostu próbowałam 3 razy i na którymś etapie zawsze wyskakiwał błąd)
Katon
Same here. Coś jest zjebane z tym systemem. Nie mogły zejść tak szybko. Empiki mają swój przydział 'pierwszostrefowych'?
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.