Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Festiwale
Magiczne Forum > Kultura > Muzyka
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
vold
ta, pewnie ja kupie bilet na openera I WTEDY OGLOSZA ZE JAYHOVA nie przyjezdza. PFFF.
ale sadze ze MIA byla jedna z najdrozszych gwiazd, wiec mogliby kase wydac teraz na dwie inne smile.gif

[jak to czytasz panie Ziółkowski to Arctic {ktorzy chyba nie koncertuja smile.gif}, RATM, Outkast, Lupe Fiasco albo Dj Shadow]. no
nutrias
Już chyba za późno na sprowadzenie jakieś większej gwiazdy, jeżeli nie na sprowadzenie kogokolwiek. Cóż, zdarza się, nie wina organizatorów.

Tymek, co do RATM. Ziółkowski mówił w Trójce już byli zaklepani dla nas (chyba już nawet podpisali wstępną umowę), ale akurat w tym tygodniu muszą sobie przerwę zrobić w trasie tongue.gif
Widać pech nie opuszcza tegorocznej edycji Heinekena, najpierw RATM, potem Beirut i teraz M.I.A.
Ahmed
Niewielka strata zważając na to, że MIA na scenie wypada słabo (żeby nie pisać, że tragicznie). Na płytach żywioł, wulkan energii, a na żywo nie wyrabia. Jasne, że fajnie byłoby ją zobaczyć, ale jej sceniczna postawa, to raczej przerost formy nad treścią.
nutrias
Mogwai na Offie!
Ludwisarz
holly shit.
Neonai
oja ;f kocham Rojka <3
em
a dopiero połowa czerwca happy.gif
Neonai
w takim razie drżę na myśl, co będzie dalej!
em
mój karnet już zamknięty bezpiecznie w domowym sejfie cheess.gif
MisieK
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
em
hm, a gdzie się jens lekman podział?
Katon
Mogwai to w sumie zespół z gatunku tych, którym nie jestem w stanie się podjarać. Ale no jeśli chodzi o rangę festiwalu to ja nie wiem co jeszcze może Rojas zaprosić. Po prostu MASAKRA!
Child
spojrzałem na rozpiskę Wacken OA. Do srody bylo nawet niezle. Spojrzalem na czwartek i padlem.
user posted image
Exodus openerem dla syfu pokroju najtfisza albo lordi? :F

[dla całej niezorientowanej masy - to tak, jakby na tegorocznym Ołpenerze Interpol miał RH+ otwierac.]
Rysiek_Kowal
QUOTE(em @ 14.06.2008 13:04)
hm, a gdzie się jens lekman podział?

Lekmana nie będzie. Zrezygnował w ogóle z koncertowania w tym roku, chociaż podobno już wszystko było zaklepane..
em
:( bu.
Katon
To może chociaż Sufjan =P?
nutrias
Dziś o 23.30 na TVP2 będzie reportaż o Openerze.
nutrias
The Prodigy na Coke Live!

Przyznam, że ładnie to wygląda. Missy Elliott, Timbaland, The Prodigy (i Sean Paul, którego dla mnie może nie być tongue.gif)

Wybiera się ktoś?
MisieK
ci co kimać u mnie chcą.
ustalcie sobie w miarę możliwości o której będziecie w Gdańsku w Piątek, bo a) musze was odebrać, b) musze zwiać z roboty (czy jest sens wogole do niej iść tego dnia:P)
nutrias
Tymon jeszcze o tym nie wie, ale jedziemy o 8:15, w Gdańsku Wrzeszcz (tam kupować bilety?) będziemy o 13 biggrin.gif
MisieK
tak wrzeszcz.
no to spoko. wezme sobie wolne i zmrożę browce wink2.gif
Myśka
a kto z was w ogole jest pewniak ze smiga na openera?
nutrias
To, co wiem:

1. Neonai
2. Misiek
3. Timmy + 1 osoba
4. Nutrias
5. Vold + 1 osoba
vold
vold + 1 osoba (ale dalej jestem wolny, heartbreaker czarodziej.gif )
GrimmY
podpisałem umowę na tego ochroniarza, więc mam nadzieje, że jakoś się tam na chwilkę czy dwie zobaczymy ;)
Ludwisarz
i posmyramy sie pytkami! ;b

A moze zrobic krzyzyk sikajac? Albo trojkat rownoramienny z voldiusem jeszcze?
Child
Bedziesz przeprowadzał rewizje osobiste? :c
GrimmY
nie należy to do moich obowiązków, ale jak będziesz chciał to wszystko da się załatwić \o/
MisieK
Martina Topley-Bird zastąpi MIĘ
nutrias
Spoko jest jednak pójdę na Massive Attack smile.gif
Myśka
QUOTE(vold @ 20.06.2008 19:18)
vold + 1 osoba (ale dalej jestem wolny, heartbreaker  czarodziej.gif )
*

ochhmmmmmmr :* its u and me n seaside
Katon
Rozpiska na Roskilde przyprawiła mnie o palpitację serca.
MisieK
poka. co MBV w tym samym czasie co Radiohead?XD
Katon
Nie no, nie jest aż tak źle. Ale prawie, bo Neil Young jest wtedy co MBV. To znaczy wiadomo, że ide na MBV, ale no szkoda.

Rozpiska.
MisieK
Primal Scream na Pepsi Vena Music Festival ;o

Toć to najlepszy koncertowy rok w tym kraju ever chyba.
Katon
A my chcemy zorganizować w Myślenicach festiwal, o! Może za rok, pewnie za dwa. Lapino Indie Fest czarodziej.gif

Ale tak poważnie, to myślę, że coś na skalę Rafinerii mogłoby się udac. Myślenice są idealnym miejscem na fajny festiwal.
MisieK
Ej, wiecie już kiedy i o której na tej rafinerii gracie?;p
Katon
Wiemy. 10tego jakoś około 19:30 podobno.
MisieK
bo ja o 17stej koncze robotę. powinienem zdazyc.
Katon
Na porcysie jakieś niezwryfikowane podniety, że podobno Les Savy Fav na Offie - czy to w ogóle możliwe? Czy jest szansa? Rychu Wszystkowiedzący, przemów!!!
em
erm jak, przeciez 9 graja w londku: majspejs
Katon
No co, Off przecież nie jest jednodniowy =D
MisieK
mi się nie wydaje cholera. ale wszystko mozliwe. liczę na jeszcze jedną wielką gwiazdę. ciekawe tylko czy zmieści się taka w karnecie za 65zł. Z tego festiwalu Rojek ściągną Mogwai m.in., jakieś zyczenia?tongue.gif
Katon
No a tego 9tego w Londynie gdzie grają LSF to gra też Of Montreal, więc nie tracę nadziei.
Rysiek_Kowal
QUOTE(MisieK @ 23.06.2008 15:39)

No bez kitu! The National to byłby strzał! i tak sobie myślę, że to wcale nie jest jakieś nieprawdopodobne życzenie ;>
W ogóle to co by z tego nie było to byłoby fajnie.

A o LSF na Offie nic nie wiem.
MisieK
The National, MBV, Bonnie 'Prince' Billy, Yeasayer, El Guincho albo chociaż Fleet Foxes z tego festu ściągnął jeszcze i byłoby świetnie. z czego na MBV raczej nie liczę w tej cenie.
Ahmed
oszfak. zapomniałem kupić biletów na Offa przed 19.06. Teraz już są trochę droższe. Ajajaj, muszę lecieć w tym tygodniu po karnety, bo się boję, że ich wkrótce zabraknie.

LSF? - czarodziej.gif
nutrias
A nocleg na Offie jak wygląda?
Rysiek_Kowal
Wygląda tak, że się nie spi wcale bo ludzie na polu cała noc drą mordę krzycząc TERRROR. A tak bardziej poważnie to wszystko jest napisane na stronie festiwalu: http://www.2008.off-festival.pl/?dz=27

Raczej trudno o jaką alternatywę. No chyba, że jacyś tutejsi Ślązacy coś podpowiedzą wink2.gif
em
miejsc w akademikach w aglomeracji podobno juz nie ma :P zreszta, na slasku nie ma komunikacji nocnej.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.