wiem, już miałem wysyłac i przypomniałem sobie.
Dzięki za pamięć
odbijajac od tematow estetyczno-konsumpcyjnych: jest szansa, ze pojawi sie jeszcze ktos rownie doborowy w tym towarzystwie? [Ja ladnie plosiem o New Model Army. W lipcu jak na razie maja wolne terminy :P]
O kufa wlasnie znalazlem na ich stronie ze beda w maju odwiedzac Polske!
cytujac 'Thursday 11 PL Gyndia Klub Ucho'
Gyndia XD
Lilly Lill
02.04.2006 21:08
Kurczę bladę. Bym się na rzeczonego Open'era wybrała, nawet kasę mam, co się rzadko [bardzo, bardzo, bardzo, bardzo rzadko] zdarza. Tylko muszę zacząć ziomali męczyć, żeby sobie znaleźć kogoś, kto się mną zaopiekuje na taką długą trasę [Śląsk-Wybrzeże] ;]
A tak btw, dzieci drogie, a propos regionalnych przysmaków: czy w okolicach Waszego zamieszkania pojawia się tanie wino zacnej marki Gull? Czy to również wyrób regionalny? Bo po Gliwicach słuchy chodzą, że tego już nie produkują, z czym nie potrafię się pogodzić.
'Thursday 11 PL Gyndia Klub Ucho'
Gyndia? Trochę po elficku to brzmi ;]
logistykę w jakim sensie? miejsce do chlania się znajdzie. miejsce do spania zapewne( za krowe) pewno też. szczerze to wątpię abym mieszkał całe wakacje w gdańsku więc zapewne też bede bezdomny. zawsze jest camping open'erowy.(wogóle to tym razem Open jest na lotnisku a nie nad morzem;p). ale wszystko da się zrobić
Ja będę nocował albo na tym campingu, gdzie napewno będzie superfajnie albo u koleżanki cioci w Sopocie gdzie będzie mniej superfajnie. Szkoda, że nie nad morzem. Dla mnie morze to jednak atrakcja, się przyznam.
lato będzie. zrobimy sobie ogień na plaży rozwalimy kartony i będziemy się kompać po nocy na golasa.
ja Was nie zapraszam. mieszam zbyt luksusowo a moja oka-san niecierpi ludzkich butów na swojej połyskującej podłodze.
Nawet nam to do głowy nie przyszło aż do teraz. Bo moje buty uwielbiają slniące powierzchnie. Z zasyfienia Ci domu możemy zrezygnować, ale na kartonparty masz być...
To my pozabieramy kapciuszki.
Mam nadzieje ze tam nie jest jak na woodstocku i jesli zabiore namiot i plecak to z nimi wroce.
Tam jest kultura taka, że łorany. A jedziesz na sam festiwal?
Elva. z festiwalu może tak. z kartonparty może być różnie.
Ja nie mam fajnego namiotu. I mam groźnych kolegów. Módl się, żeby Twój namiot nie był fajny.
Z moim oszalamiajacym urokiem osobistym dam sobie rade z Twoimi kolegami, hahaha i co teraz zrobisz dude.
A jedziesz na sam festiwal?
Zobaczy sie.
Będę musiał nasłać koleżanki-dresiary. Na nie nie działają uroki.
Kurcze.
ja na was naślę kosakowsko-politechniczną mafię.
fuck tylko ja jeden sam i niepozorny *whooops*
ale teraz tak poważnie to w sumie może mogłabym wam użyczyć mieszkania babci. luksusowe nie jest z tego zwykłego powodu, że jest babciowe, a moja babcia ma dywany a nie podłoge! i jak będziecie spać parami to jest 6 miejsc do spania plus podłoga.
Nie wzgaradzamy, broń Boże. No w każdym razie ja nie. Myślę, że reszta też.
Dla mnie morze to jednak atrakcja, się przyznam.
Ooooo!!!! Polskie morze widziałem tylko raz i to było dawno, dawno temu... I humbaka w Zatoce Gdańskiej bym chętnie zobaczył ;]
Ja nie mam fajnego namiotu. I mam groźnych kolegów. Módl się, żeby Twój namiot nie był fajny.
Katon Łupieżca? Are you threatening me?
A słyszeliście,że kto zamawia bilety przez ibnternet ten dostaje fajową-openerową koszulkę? ;] Nie wiem tylko czym im się już zapas nie wyczerpał.
dla pierwszych 2000 więc pewno się wyczerpały.
panie ze szczecina, będziesz pan bo ja bym sławetnego szczecińskiego kelerisa spróbował;]
Ja już zamówiłem bilet jakiś tydzień temu i jak nie dostanę koszulki to zadyma.
Ahmed, przecież to Katon przeforsował zniszczenie Kartaginy i zrównanie jej z ziemią i posypanie tej ziemi solą. Mając takich idoli kradzież namiotu to fraszka.
Przynajmniej 3 grupy ciagna mnie na Open'er, czwarta jestescie wy. Problem polega na tym, ze niezmiernie zal mi tych 199zł XD
Nie bluźnij. Na co je niby wydasz fajniejszego? Po to są pieniądze, żeby je wydać na coś o czym się potem pamięta.
Ja już zamówiłem bilet jakiś tydzień temu i jak nie dostanę koszulki to zadyma
Idę jutro zakupić bezpośrednio, a myśl o koszulce wydaje się wielce odległa, zważając na tak wielką liczbę chętnych.
Po to są pieniądze, żeby je wydać na coś o czym się potem pamięta.
Open'er 2006 to największe wydarzenie tego lata w Polsce. Nazwy zespołów zaproszonych świadczą o randze tej imprezy. Git-impreza gwarantowana ;] <bauns i lans>
Po to są pieniądze, żeby je wydać na coś o czym się potem pamięta.
właśnie się boję że jak się zlecimy to tak będzie;D
Misiek, ale będziesz miał więcej niż 4,5 zł w kieszeni gdy przyjedziemy? ;] Gość w dom, Bóg w dom. Pamiętaj.
eee. tu może być problem. ale postaram się uzbierać na pare winek;>
no niestety nie. a już napewno nie na 3 dni;p
Tandaradei!!! Bilecik zakupiony ;] Odliczam dni do festiwalu....
ja zeby miec na bilet ograniczyłem ilość pożywanego piwa do 2 dziennie ;|
Ja zastosowałem brawurową taktykę 'naciągnij ojca'. Nie lubię tego robić, ale na Red Hotów się wyplajtowałem kompletnie.
to mi pomysł podrzuciłeś. nowy semestr przyszedł. podręczniki by się przydało kupić. a ze jest ich mało(to akurat fakt, do matematyki intymnej(dyskretnej, jak kto woli) jest tylko kilka oryginałów w gdańsku;p) to i dość drogie są;>
E no stary, ja naciągnąłem z otwartą przyłbicą.
Ojcze. Tato. Tatusiu. Festiwal jest. Wiesz, ten co w zeszłym roku...
Pewnie jeszcze trzynascie razy wyznales mu milosc, obiecales piekne wnuczeta w niedlugim czasie i czarujaca synowa, pozmywales i gotowales obiady przez tydzien.
Eee....wy to macie pomysły. A ja człowiek prosty i niepomysłowy wydałem z własnej kieszeni dwie stówy. Trzeba będzie pomyśleć o jakiejś rekompensacie. Może mały sponsoring rodzicielski na cele alkoholowo-zabawowe? Pomyślę o tym...
Ladytron na festiwalu? Niepotwierdzone, ale prawdopodobne
No jak żadnej lepszej kandydatki nie znajdę, to Ciebie jako tą synową przywiozę.
Błysnę ignorancją, co to zacz za zespół?
Zaczynam się niepoić. Już trochę minęło od kiedy im zapłaciłem przez pocztę, a ci mi jeszcze biletu nie przysłali.
QUOTE(Katon @ 07.04.2006 12:05)
Błysnę ignorancją, co to zacz za zespół?
Nie martw się Katonie. Ja również nie mam zielonego pojęcia co to jest Ladytron. Usłyszałem tylko wczoraj na Trójce, że "najprawdopodobniej" przybędą. Zresztą polecam słuchanie programu alternatywnego od 20-21 (poniedziałek-czwartek). Oprócz porządnego kawałka dobrej muzyki, ciekawe konkursy z dobrymi nagrodami (wczoraj kumpel z którym jadę do Gdyni wygrał drugi karnet na Open'era. Farciarz. Po 1 maja ten bilecik będzie wart jakieś 300 zł.). Karnety na Open'era można wygrać co tydzień w czwartek, no i poza tym, spora dawka festiwalowych newsów. Cóż, trzeba będzie teraz sprawdzić ten Ladytron.
Edit:
potwierdzone
LADYYYYYTRRRRROOOON
teraz to juz orgasm na pentagramach jeszcze niech the strokes sie stawi to w majtki mi pojdzie na sto procentow.
wannadiscowannadiscowannadiscooo :D
nooo... sweeet...
ludzie, jak ja uwielbiam akademiki ;>
Czy mogłabyś w kilku słowach przybliżyć mi estetykę tego zespołu...?
Obawiam się, że to nie do końca moje klimaty.
Boże , same patologiczne pijaki tu som.
cholera , bym se podbił , tylko cena jakoś tak mnie nie raczy.
i jeszcze prawdopodobny wyjazd na Polska - Kostaryka idzie w parze.
No to się deklarować. Kto jedzie na festiwal, kto jedzie tylko na 'zlot' a kto wogóle nie jedzie (jeśli będzie fajny to będziemy namawiać, jeśli głupi to odetchniemy z ulgą - tak czy inaczej wiedza przydatna =P).
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę