Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Festiwale
Magiczne Forum > Kultura > Muzyka
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
Eva
A ja w sobote jade na National Eisteddfod of Wales! czarodziej.gif
managarm
A ja w piatek, sobote i niedziele i poniedzialek na Woodstocku tongue.gif
Katon
No, Ty to masz rzut kamieniem folksdojczu =D

Ale MGMT i KOL to byłt totalnie innie koncerty. Zupełnie inna atmosfera. Ale fakt, w koncercie KOL przede wszystkim nie dał rady ich songwriting. Nie był na tyle dobry, żeby było super. Po prostu.
Hypacja
Ich songwriting nie traci na koncertach, no sorry, jaka jest różnica pomiędzy występem live, a albumem? Żadna. Nudzili potwornie, bardziej mnie ekscytowały buty Caleba niż muzyka...
I denerwuje mnie stwierdzenie, że przez zaniedbanie The Strokes, KOL ich zastąpił.
nutrias
Lenny Kravitz za rok na Wiankach smile.gif
Child
Kravitz skonczyl sie na Kill'em All
MisieK
Musieliby mi dopłacić chyba xD
em
wianki są za darmo :P
MisieK
czyli ze bym nie poszedł XD
MisieK
RSS mi mówi, że Max Tundra zamiast Kling Klang
abstrakcja
No i po Woodstocku! smile.gif
Było prześwietnie, a Ci co nie byli niech żałują, bo naprawdę mają czego.
Jeśli chodzi o koncerty, to Closterkeller dał radę i to był chyba najlepszy koncert, na jakim tam byłam. Anja jest boska, głos ma powalający. CUDO, mówię Wam. wink2.gif

A tak poza tym to Acid Drinkers i Kreator też grali całkiem nieźle.
No i... nigdy nie zapomnę tego tekstu:
'- Zaraz będzie ciemno.
- Zamknij się!'
Teraz będzie mi się to śniło po nocach, na przemian z 'Wazupem'. Chyba sobie nawet 'Rrr' obejżę. O.

Neonai
no, tylko że ten tekst to zerżnięty z filmu jest.

edit: re down - sorry, nie doczytałam.
abstrakcja
No z 'Rrr'. Przecież napisałam. huh.gif
Eva
Przez Klostera to ja nigdy nie bylam w stanie przebrnac. Czyli, wiedzac czego slucham, mozecie zalozyc, ze na prawde jest zle ;p
managarm
Ee, mnie nie bylo jednak xD Nie dojechałem, ale najlepszy podobno był występ CLAWFINGER...

I w ogole... KONSKI CHUJ!
Eva
Jak bym miala do wyboru wudstok i skypowanie ze mna pol niedzieli to tez bym nie pojechala czarodziej.gif
abstrakcja
QUOTE(Eva @ 05.08.2008 14:30)
Przez Klostera to ja nigdy nie bylam w stanie przebrnac. Czyli, wiedzac czego slucham, mozecie zalozyc, ze na prawde jest zle ;p
*

A czego słuchasz?<;
managarm
Eva slucha mnie, buhahahah xD
Eva
Gong czarodziej.gif

Odpowiadajac na pytanie -> http://last.fm/user/chemicalproject/
vold
ej na clawfingera to sam bym POSZEDL MEGA CHETNIE
Child
Kreator? Czyzby Jerzy z wolna zaczynal rezygnowac ze smiesznych ska/rege/pank kapelek? ;o
managarm
Ujowo ze Sacrum Profanum tak w srodku tygodnia, mimo iz i tak mamy byc wowczas w Kraku ;]
em
imho na offie było zajebiście
modified toy orchestra to chyba mój highlight tego eventu, reszta się bardziej jara caribou, które też było zajebiste, a przynajmniej melody day spod barierek brzmiało MEGA; so so modern mnie zmiotło, james chance byl faaajny etc
dzięki wszystkim ;*.
Hypacja
Też jestem, druga powrotna.
Off super. Caribou przeszło najśmielsze oczekiwania, show na dwie perkusje, niesamowite zgranie, coś niesamowitego! Dalej Menomena, nie wiem czy nie po doznaniach z Caribou, ale czegoś mi zabrakło, było trochę tak jakby... płasko? Koncert fajny, nawet fajny fajny, ale jakoś tak no... nie doznałam. of Montreal zrobiło na mnie piorunujące wrażenie. Mimo braku kawałków z Satanic Panic... co większość kwalifikuje jako sedno tego "nieudanego" koncertu, bawiłam się super. Clinic zagrali bardzo równy, mocny gig, idealnie czasowo. British Sea Power faktycznie troszkę Britisz Ssie Pałę, ale głównie ze względu na długość. Gdyby ich tak skurczyć do 45 minut i wybrać do tego najlepsze momenty całości , może Katon nie zdążyłby nagrać ich nowego longplaya, a jedynie EPkę. Muchy miały szczęście - grali w jedynym namiocie na festiwalu podczas największej ulewy.
Teraz szybkie przepakowanie, wieczorem kocyk, herbatka, Trójka i transmisja z Iron & Wine... ;( Kolejny punkt programu - Florencja.
em
of Montreal zgrany z Trójki
Hypacja
Iron & Wine za pośrednictwem Trójki. Eh....
em
mhm. kurczę, może jednak mogłam skądś wziąć na to pieniądze.
MisieK
Mogłabyś, bo jakiś koleś oddał za darmo naprzykład jeden bilet zaraz przed koncertem,
em
cichnij, człowieku dementi.gif
em
of Montreal podzielony na tracki
i takoż Mogwai

So So Modern part one, part two, part three. dźwięk ssie bardzo i nie od początku, ale można popatrzeć czarodziej.gif
em
tvp mówiło też, że przystanek woodstock to największy festiwal w Polsce. is it so?

aa, tam był kawałek caribou, jak mają nagrany kawałek to powinni mieć nagrane i więcej
Neonai
A ja mam dwie ksiazeczki, ktos przypadkiem nie zgubil swojej?
em
moja leży koło mnie na szczęście
jak ktoś ma zdjęcia fajne, nie tylko z koncertów (najka, marta?) to ja się piszę z chęcią ogromną
MisieK
HA HA HA!
Hypacja
najka! ukradlas mi moja ksiazeczke tongue.gif trzymaj,bo chce ja miec smile.gif

po foty to do Ewy, zdarzylam zrzucic na kompa przed wyjazdem.

btw pozdro z toskanskiej willi z basenem.... hyhy
vold
QUOTE(Hypacja @ 12.08.2008 16:54)
btw pozdro z toskanskiej willi z basenem.... hyhy
*

Aaaaaaaaaaaaa, NIE LUBIE CIE JUZ
Lilith
ja tez nie, codziennie dostaje maile, jak jest superowo, ciepło i toskańsko.
Hypacja
uaaaa... (nie ma polskich znakow.....) bylo super smile.gif zalozyc moze temat o wakacjach? gdzies taki juz byl chyba... bo to sie nijak do festiwali nie ma,ale coz... dzisiaj jest jakis mecz, moge go ogladac z okna bo mam stadion pod nosem, ale idziemy na miasto (po rozpoczeciu meczu zeby nie zginac). Vittorio (ojciec, btw rodzice zostawili nam chaty,bo dwie, i pojechali do 'ju es end ej') ma niesamowita kolekcje magnesow na lodowke, i mnostwo rzeczy z coca coli. np hjudz lodowke na butelki coca coli, obrazki, zegary... co zechcesz. mega. pociesze Was ze jest beznadziejnie goraco. jezeli to moze byc pocieszeniem.... ;]

zeby nie bylo ze to taki offtop... jak tam festiwal tanga argentysnskiego w krakowie?
Lilith
QUOTE(Hypacja @ 12.08.2008 19:27)
zeby nie bylo ze to taki offtop... jak tam festiwal tanga argentysnskiego w krakowie?
*

drogi, 320 zł
poza tym dzis jest wystawa fotografii pt 'Tango' za 10 minut, ale samej nie chce mi się isć. Mateusz mnie olał i pojechał do chłopaków do Myślenic.
Hypacja
widzisz, no to Ty sie umow z kolezankami. dzwon do Katarzyny. uzalezniasz swoj czas wolny od chlopa. tak nie mozna. xD zaraz Ci wysle foty z basemu. umrzesz xD
Neonai
Marta, oprócz Ciebie ukradłam jeszcze komuś, bo okazało się że mam TRZY książeczki. wogole kurde, zonk miesiąca - przyjechali rodzice do warszawy, poszliśmy na zakupy, zjeść, pojechaliśmy do domu a moja walizka...została w mieszkaniu :FF
Lilith
haha, dobre ;]
ta trzecia to Mateusza, mowil, ze zgubil.
Neonai
wlasnie zaczęły się wspomnienia z OFFa w trójce. kto może niech słucha!
Neonai
fragmenty koncertu Menomeny mojego autorstwa :
My My
Evil Bee
vold
QUOTE(Hypacja @ 12.08.2008 19:27)
uaaaa... (nie ma polskich znakow.....) bylo super smile.gif zalozyc moze temat o wakacjach? gdzies taki juz byl chyba... bo to sie nijak do festiwali nie ma,ale coz... dzisiaj jest jakis mecz, moge go ogladac z okna bo mam stadion pod nosem, ale idziemy na miasto (po rozpoczeciu meczu zeby nie zginac). Vittorio (ojciec, btw rodzice zostawili nam chaty,bo dwie, i pojechali do 'ju es end ej') ma niesamowita kolekcje magnesow na lodowke, i mnostwo rzeczy z coca coli. np hjudz lodowke na butelki coca coli, obrazki, zegary... co zechcesz. mega. pociesze Was ze jest beznadziejnie goraco. jezeli to moze byc pocieszeniem.... ;]

*

NIE LUBIE CIĘ RAZY DWA (też chce zdjęcia, z basenu też mogą być wink2.gif)
MisieK
http://www.cameralis.art.pl/ = Low, I AM KLOOT i Efterklang, jej.
Ahmed
QUOTE(MisieK @ 14.08.2008 12:30)
http://www.cameralis.art.pl/ = Low, I AM KLOOT i Efterklang, jej.
*

!!!LOW!!! <orgazmicznie>
MisieK
ja wiedziałem że tak będzie wink2.gif Chęć usłyszenia czegokolwiek z pierwszej(oh,ah) ich płyty chyba zwalczy niechęć do 10 godzinnej podróży pociągiem.
em
iron&wine z offa
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.