Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Festiwale
Magiczne Forum > Kultura > Muzyka
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
Child
ale sredniowiecze :p
MisieK
ułożyłem sobie Open'erowy rozklad jazdy.

19:00 Muchy
21:00 Editors
23:00 The Raconteurs
01:00 Roisin Murphy

19:00 Erykah Badu/Browar
20:00 CSU
21:00 Interpol
22:30-23:00 CocoRosie
00:00 Sex Pistols (XD)
01:00-02:00 CKOD

18:00 V/A TEAM
20:00 Kobiety
21:00 Goldfrapp
23:00 Massive Attack
00:00 Ścianka
01:00-02:00 The Chemical Brothers

o. chyba tak to się skończy.
nutrias
Mój w skrócie: pierwszy (Murphy mi zwisa i chyba w tym czasie pójdę pozwiedzać teren festiwalu) i drugi dzień pod główną sceną, w trzeci tylko massive attack i chemical brothers smile.gif
Katon
Bluźnisz! Jedyne czego mi naprawdę żal (tak naprawdę naprawdę) to jest właśnie Roisin, której w Danii nie będzie. A Ty nie chcesz iść, człowieku, przemyśl to sam, nie zamieniaj serca w twardy głaz!!!

No i Kobiet mi żal. Nie widziałem nigdy na żywo niestety. Ścianki byłoby mi gdyby nie fakt, że pare dni później ich zobaczę. No i Interpol i Eryka też są fajnackie, ale tu jakby moc Radioheada i MBV zagłusza wszelkie żale do cna.
MisieK
wy zostajecie na całą rafinerię?;p

Nutrias, ja nie bedziesz na Murphy to przez reszte openera kimasz pod wycieraczką XD
Rysiek_Kowal
QUOTE(MisieK @ 24.06.2008 15:10)
18:00 V/A TEAM

o lol
czy mnie oczy mylą czy to jednak rzeczywiscie chodzi o to V/A Team co zdarzyło im się być po WRT ?
o lol2 nawet hungry hungry models będą biggrin.gif
ej nie lepiej iść na coś innego, bo ich to w jadło za piątke można mieć ;D
Katon
No pewnie, że ca całą. W drugi dzień są fajne rzeczy, a i OSTRem nie pogardzę =)
nutrias
QUOTE(MisieK @ 24.06.2008 14:51)
Nutrias, ja nie bedziesz na Murphy to przez reszte openera kimasz pod wycieraczką XD

Więc chyba nie mam wyjścia biggrin.gif
MisieK
te samo VATeam. beka. znaczy skonczy sie to piciem wodki. ale tak zaplanowałem na maksaXD
nutrias
To picie wódki będzie wyglądało jak rok temu smile.gif
Katon
Nie chce ktoś kupić karnetu na Roskilde? Poważnie. W wyniku wielu zawirowań jestem posiadaczem dwóch, w tym jednego zbędnego.

Child, będzie Slayer =D

Krótka przerwa w nauce na muzyczne podniety - nakręcam się tak strasznie na ten koncert, że chybe Radiohead schodzi lekko na drugi plan, no po prostu aaaaaaa!!!!!

Generalnie jakość nagrań z oich koncertów jest tragiczna, nawet jak na jutubie, ale i tak się czuje jaki mają pałer.
Child
Wiem, wiem. Ale dla samego Slayera to jakos tak nie bardzo :p
Katon
Jak posłuchasz "Loveless" na pełnej pycie od początku do końca to się zajawisz, nie ma bata =D
Ahmed
Soon jednym z najlepszych kawałków ever!
GrimmY
proszę kogoś o zarezerwowanie sobie któregoś dnia czas na jakąś nocną wódkę pokoncertową (mówię o openerze naturlich). tak, wiem będziecie ledwo źywi, ja teź, ale chcę się z kimś napić :b
MisieK
na mnie zawsze możesz liczyć czarodziej.gif a wogole masz jakieś godziny wolne za dnia? i przy czym ty w koncu bedziesz pracował?;p
Neonai
Misiu, weź no napisz o tym schronisku na śląsku co znalazłeś, czy co to tam było. żebyśmy jeszcze zdążyli jakiś nocleg zaklepać.
MisieK
http://www.ssm.sltzn.katowice.pl/

20plnów od osoby za pokoj czteroosobowy. Dojazd przyzwoity, nawet nocnymi, do mysłowic. I tylko zadzyngać trza czy niezajęte czarodziej.gif
abstrakcja
A ja bede na Slot Arcie!
A ja bede na Slot Arcie! smile.gif
W dodatku całkowicie za darmo. smile.gif
Se załatwiłam wolontariat. smile.gif
Ah, eh, oh i ah!
Eva
Dosc malo czasu przy wolontariacie zostaje na zabawy z dlutkiem.
Child
QUOTE(GrimmY @ 25.06.2008 15:26)
proszę kogoś o zarezerwowanie sobie któregoś dnia czas na jakąś nocną wódkę pokoncertową (mówię o openerze naturlich). tak, wiem będziecie ledwo źywi, ja teź, ale chcę się z kimś napić :b
*

ja prosze o termin wodki przedołpenerowej. i namiary na Miska. pamietam, ze mowiles cos o ulicy Wódnej xD
MisieK
na Zawódziu już nie mieszkam. Teraz uprawiamy wódczaną Partyzantkę wink2.gif
piontek 04.07.08 14.00 Partyzantów 99/25
503756131 ;P

i k... zaczynam się wkurzać na poczte polską. gdzie jest mój bilet do chuja!
nutrias
A kiedy zamawiałeś i skąd ma bilet do Ciebie przyjść?
MisieK
allegro.pl

no wyszedł 18 czerwca. polecony.
priorytet czarodziej.gif
nutrias
Idź sprawdź na swoją pocztę. Ostatnio moja paczka leżała przez tydzień na poczcie, bo coś im sie popieprzyło smile.gif
Child
jest jakas inna mozliwosc zdobycia chocby jedniodniowego biletu niz fizyczny, papierowy? Racounters jakos mnie tak ciągną wink2.gif

Mialem mieszkac na de Gaulle'a. Mialbym blizej
nutrias
Tutaj można kupić bilet elektroniczny, ale z takim jest dużo pieprzenia z wymianą na opaskę (Najka coś o tym wie tongue.gif). Polecałbym wybrać się do Empiku i po sprawie smile.gif
Child
Sęks ^^
MisieK
child na open'erze. świat się kończy XD
Child
oj, bo przytocze Katonski cytat tongue.gif
MisieK
cichotam XD
Katon
Hyhy. Każdy kto lubi łomot na gitara prędzej czy później mi się zajawić na kilka niezal klasyków z 90tych lat, więc wszyscy jesteśmy braćmi!
nutrias
Będzie mokro na Openerze. Przydadzą się kalosze smile.gif
Eva
Dobrze, teraz modne. :d
nutrias
Moje kalosze nie są dizajnerskie. To zwykłe, zielone, wędkarskie kalosze. Są za to bardzo lekkie. Poza tym Open'er to nie wybieg mody tongue.gif
MisieK
nie mam piniondzów na kalosze! chyba zostanę przy reklamówkachxD
Child
glany? ;)
MisieK
o! buciki od chrzestnego powinny się sprawdzićxD
Rysiek_Kowal
żadnego z nich nie mogę obejrzeć...
udało się komuś?
nutrias
Bo nie wszystkie tam są. To co ja chciałem akurat było smile.gif
Rysiek_Kowal
na przykład? bo może po prostu to u mnie nie działa tylko...
nutrias
np.
# Kings Of Leon
# The Fratellis
# Editors
# The Raconteurs
# Amy Winehouse
# James Blunt
# The Gossip

to tak z głównej sceny tongue.gif
MisieK
u mnie w zasadzie wszystkie działają.
nutrias
Jay-Z zmiażdżył na Glasto. Jeżeli ktoś nie wie o co chodzi, niech przeczyta to, to i to i potem obejrzy parę pierwszych minut koncertu Jay'a smile.gif
Rysiek_Kowal
Ciekawy motyw i dobry pomysł, ale śpiewać to on nie umie.
GrimmY
coś tu wspominaliście o jakichś kaloszach, a ja przed chwilą czyatałem, źe od piątku ma zagrzać w stylu tropikalnym :P
nutrias
Teraz prawdopodobnie tak, w zeszłym tygodniu miały być deszcze od środy tongue.gif
Tak czy siak, jednak ja wolę się zabezpieczyć i pakuję kalosze do torby.
Neonai
bierze ktos moze aparat fotograficzny na openera? :F
nutrias
Ja ni tongue.gif
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.