Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Festiwale
Magiczne Forum > Kultura > Muzyka
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
Neonai
heh, pearl jam na openerze =p
Potti
jak zauważyła koleżanka- jaki kraj taki zespół na 'P' wink2.gif
Katon
Ale w sumie nawet spoko, nie taki zły ten Pearl Jam ogólnie =>
em
o, Lenny Valentino na OFFie. fajnie.
MałaMi
Hej, haj, heloł. cheess.gif

Dzisiejszy topic dotyczył będzie domniemanego cudu znanego powszechnie jako Woodstock.

Był ktoś może? Ja sama wybieram się w te wakacje po raz pierwszy i, jeśli mam być szczera, mam w stosunku do tego wypadu mieszane uczucia. Słyszałam tak wiele historii dotyczących tego corocznego wydarzenia, że sama postanowiłam 'posmakować' kąpania się w błocie, kiwania się w rytm muzyki, spania w namiocie, bądź pod gołym niebem etc. etc. ...

Chciałabym, żebyście podzielili się ze mną swoimi wspomnieniami ( a może i zdjęciami!) z Wood. Wolałabym mieć jakieś informacje z innych kręgów, niż te w których się obracam.

Koniec mojego ględzenia. Opowiadajcie! happy.gif
managarm
'cudu' lol biggrin.gif
MałaMi
miało być 'domniemanego cudu' ale zgubiłam najwyraźniej słowo. wink2.gif
Lilith
jest już temat 'Festiwale', w dodatku pod spodem, nie ma sensu zakładać specjalnego dla Woodstock'a.
Potti
fajnie, że Anti-Pop Consortium i Something Like Elvis na Offie (że The Fall w sumie też, bo na Primaverze mogę nie mieć czasu).
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.