Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Festiwale
Magiczne Forum > Kultura > Muzyka
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
Ludwisarz
A moze Muchy Kombajn i Stagnacja/Cocotampoons/Choojwicotamjeszcze ?tongue.gif
Katon
Nie ma już Cocotampons. Jeśli basista się zgodzi (jeszcze z nim nie omawialiśmy) to będziemy Luke, I'm Your Father. I właśnie, że tak.
Ludwisarz
I pierwszy singiel niech ma tytul "Ja sem Twoj tatulek STRIKES BACK"
Katon
Nelly Furtado. Och, och jakbym chciał. Ostatnio na imprezie zapuszczono "Powerless" z poprzedniej płyty i porwała mnie ta piosenka tak, że aż się zdziwiłem.
vold
Crazy P.

http://www.crazyp.co.uk/

/ Ja też.
Neonai
nie znam!
Child
znaj, nie pawiaj
vold
The Strike Boys

http://www.myspace.com/thestrikeboys
Rysiek_Kowal
LCD Soundsystem zagra na Open'er !!
Neonai
zaczynam lubić Bloc Party.
Potti
QUOTE(Neonai @ 19.03.2007 21:52)
zaczynam lubić Bloc Party.
*

:*
vold
Stawiam na Audio Bullys.
vold
Co to to LCD Soundsystem?
MisieK
zjutubuj sobie tongue.gif
Ahmed
Zajebiaście.
Pan Murphy to geniusz, a nowy album miodzio.
Neonai
chce rock z prawdziwego zdarzenia a nie takie piżdżenie.
Potti
YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!

Sound Of Silver to jedna z moich płyt roku na razie, ostatnio testowałam pomysł Nike i biegałam przy 45:33, a prywatną imprezę zaraz sobie rozkręcę jeśli chodzi o lecący właśnie Daft Punk Is Playing At My House wink2.gif

idę chyba zaraz na spacer ochłonąć =))
Ahmed
QUOTE(Neonai @ 19.03.2007 20:59)
chce rock z prawdziwego zdarzenia a nie takie piżdżenie.
*

Ha! A ja jestem niezmiernie szczęśliwy. Elektronika z najwyższej półki. Kurczka, i proszę najpierw coś dokładnie przesłuchać, a nie wypowiadać się na podstawie jednego utworu. Podzielam zdanie Potti, jeden z najlepszych albumów tegorocznych.

srata tata ;p lubie elektronike no ale...
kan
AAAA!
dzieci, dlugo mnie tu nie bylo, ale jak tylko doszly mnie sluchy o lcd to musialammusialammm napisac, ze to wlasnie dla mnie przyjada! dla mnie! dla mnieee!

(czytalam, ze ktos ma jakies 'ale' do air, oj chyba tego kogos skopie na openerze!)
Child
Pfff... electro crap [; Jak Open'er chce byc najwiekszym letnim festiwalem w tej czesci kontynentu, to niech patrzy na TO
Katon
Zajebiście. Jednym słowem. Weźcie se krytycy posłuchajcie LCD zanim zaczniecie pisać o 'rocku z prawdziwego zdarzenia'.

Uwaga. Katon jest zły. Nie ponoszę odpowiedzialności za opie..... kogoś i z góry przepraszam.

Nie mam jeszcze drugiej płyty nowej i tak, to jest sugestia.

No. Skład jest mocny, coraz mocniejszy. Ta elektronika też zapowiada się naprawdę fajnie. No i w środę znowu coś nowego.
Neonai
Krytycy właśnie ściągają LCD sound system aby nie być gołosłownym =P a napisali jak napisali bo kolejnych artystów openerowych przyjmują raczej z obojętnością niż ekscytacją, stąd to wszystko.

wiem ze juz ci napisalam ale musialam przy wszystkich;p jutro zalącze linka do SoS.
Potti
wrzuciłabym, ale Rysiek i tak będzie pierwszy, zawsze mnie to spotyka jak tu jest XD
Katon
Spróbuj. Może się uda =>
Rysiek_Kowal
QUOTE(Potti @ 19.03.2007 22:30)
wrzuciłabym, ale Rysiek i tak będzie pierwszy, zawsze mnie to spotyka jak tu jest XD
wrzucaj do woli, dzisiaj odpuscze i bedzie Twoj dzien czarodziej.gif
Potti
co za zaszczyt wink2.gif mam nadzieję, że ten whfojfonomdffd komputer się wyrobi dziś =P
Potti
sound of silver

dobranoc.
Ludwisarz
GROOVE ARMADA wystąpią
na Heineken Open'er Festival 2007!
vold
to było wiadome jak to że wiosna wpadnie w końcu.
Katon
Zero emocji. Poza irytacją, że zapomniałem, że mają być i zając jedno miejsce. Nudzi mnie tego typu elektronika. Nigdy ich jakoś nie polubiłem. No i Ziółkowski powiedział, że no more big scena stars. I no more rock stars. Jest niedosyt, że nie ma popstara. No i że nie ma Arcade Fire. Rockowe szczęście zaćmiewa mi całe jedno miejsce zajęte przez kicz i brak czegoś indiepopowego zza oceanu. Dobrze, że LCD, bo byłbym zły.
vold
ee?
nie będzie już nikogo na dużej scenie? ahahahah śmiech.

k...., gdyby nie to The Roots to bym nie kupował biletu.
Cioty z AlterArt wink2.gif
Neonai
ja wogóle mam jeden wielki niedosyt. Chce Muchy z polskich, to wtedy bede hepi.
vold
Muchy są kiepskie i dają kiepskie koncerty.
Neonai
Muchy nie są kiepskie, a jakie dają koncerty to nie wiem bo nie miałam okazji być. Wara od Muszek bo będę gryzła =D
Katon
Przehajpowane. Ale dobre.
Eva
Ja zdecydowalam - biletu nie kupuje, ale przyjade. Dla was xP
MisieK
8 artystów na dużej scenie w 3 dni? no bez jaj ;d
Katon
Też mnie to zdziwiło. Nie no, będzie jeszcze trochę polskich na dużej. Ale rozczarowała mnie jednak pewna zachowawczość Ziółkowskiego. Nie zaryzykował ani raz. Żadnego strzału w coś naprawdę nowego i obciążonego ryzykiem, że spali się przy drugiej płycie. Same tuzy. I tak oto, gdyby nie LCD Soundsystem gigantyczna rzesza miłośników dance punka/new rave'u zostałaby niemal na lodzie. Bo Bloc Party już tego nie gra, a i nigdy za bardzo nie grało. Czy naprawdę nie można było zamiast tej przedwiecznej Armady zaprosić Klaxons? A niechby i się okazali sezonowym zespołem, ale biba byłaby pamiętana w Polsce przez 100 lat. Na 8 gwiazd jedna naprawdę mogłaby być nowa. Nowa nowiusieńka.
Myśka
d4d byliby najlepszymi reprezentantami polskiej sceny
szalone zwierzaki

w polaczeniu z masskotkami to w ogole zawal serca
Ahmed
przepraszam, że obyło się bez pozdrowień na antenie ;p

yupi! wygrałem ;p
Rysiek_Kowal
niezły stres co nie?
gratulejszyn! czarodziej.gif
GrimmY
QUOTE(Child @ 19.03.2007 23:08)
Pfff... electro crap [; Jak Open'er chce byc najwiekszym letnim festiwalem w tej czesci kontynentu, to niech patrzy na TO
*

ile z zespołów zadeklarowanych na creamfields'ach znasz? tak szczerze;)
Child
tak szczerze to chodzilo o Prodigy ;)
Lilith
hyhyhy
a mnie nie będzie
Eva
Na openerze? Oo

No ja sie wlasnie dowiedzialam, ze 1szego lipca wracam z Chin xP I tu moje pytanie - zaraz 2giego wszyscy wyjezdzaja czy sobie robicie jeszcze mala afterke?
MisieK
afterka u miśka oczywiście ;]
Katon
QUOTE(Lilith @ 24.03.2007 20:42)
hyhyhy
a mnie nie będzie
*

Prawidłowość polega na tym, że Lilith jeździ tam gdzie mnie nie ma. Muszę zacząć wreszcie wprowadzać w życie leninowskie 'ufaj, ale kontroluj', hyhy =P

A zresztą i tak myślę, że będzie.
Eva
W ogole pewnie czesc wakacji przesiedze w Krakowie z racji tego ze moj luby sie chce zaczepic w Motoroli na praktyki. Ale to pozniej.

Rysiek_Kowal
O kurde! Ale sie napalilem! Mam nadzieje ze The Roots zawsze maja taki sklad koncertowy. Tuba, saksofon, trąbka, puzon! Jeszcze tylko kontrabasu brakuje wink2.gif Awesome!

edit:
Beastie Boys "A Gala Event - Exclusive Instrumental Show"
zastanawiam sie czy to nie bedzie lepsze niz ich normalny koncert.. czarodziej.gif

edit2:
juz sie nie zastanawiam.
powód: Sabrosa
Rysiek_Kowal
Już wiadomo kto i kiedy:
QUOTE("opener.pl")
29 czerwiec
Sonic Youth, The Roots, Crazy P, The Strike Boys

30 czerwiec
Beastie Boys, Muse, Groove Armada

1 lipca
Björk, Bloc Party, LCD Soundsystem, Beastie Boys - Gala Event - Exclusive Instrumental Show
a juz w poniedzialek pierwsi polscy wykonawcy.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.