Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Festiwale
Magiczne Forum > Kultura > Muzyka
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
Lilith
ja nie wiem jeszcze... tzn pewnie koło 13-14 bede i raczej w Gdansku
MisieK
to luz. byle nie przed 10tą tongue.gif
Potti
jak ktoś 'śpi' u Sumiko i wie o której przyjeżdża to niech pisze, bo próbuję się zgrać, a poza tym sama nie trafię ;]
Katon
Ja jeszcze nie wiem jak pojadę w związku z tym, że gramy. Możliwe, że samochodem z zespołem będę musiał, ale prawdę mówiąc wolałbym pociągiem z Lilith.

Tak czy inaczej, zróbmy listę. Ostateczną. Wybaczcie, że zacznę od siebie. Ludzie bez moda nie postulują doedytowanie się przez znajomego moda.

-Sumiko (=P)
- Katon
- Lilith
- Marta (siostra Lilith)
- Łukasz, Tamer i Maciek (Katońskie ziomki)
- Marcin, Marcin i Michał (WRT - przynajmniej drugi dzień, zależy czy dostaną karnety 'od firmy')
- Potti
- Nai
- Miś
- Tymon
- Nutrias
- Maciek (ziomek Nai)
- Ahmed
- Wojtek (Rysiek)
- moje ziomy: Kamil (Dżo Koker) + Paweł (Kotlet A la Bistro) + Iza (dziewczyna Ahmeda) + Maciek + Magda (dziewczyna Kamila) + Piotrek + Magda (dziewczyna Maćka) + Karol + Adam + Natalia
- Myszą
- Kan
- Julia (mała, blond, seksi, wolna) i Ania (wysoka, brąz, seksi, zajęta) czyli przyjaciolki mysz i kan

Ahmed: Nie ma szans, żebyśmy się spotkali w pełnym gronie ;-)
Child
jak Ahmi nadal ma te wolne wejsciowki o ktorych mowil... ;>
Ahmed
Nieaktualne. Biletów już brak, a popyt niesamowity. allegro sugeruję ;>
Rysiek_Kowal
QUOTE(Ahmed @ 19.06.2007 23:03)
Ahmed: Nie ma szans, żebyśmy się spotkali w pełnym gronie ;-)
No chyba że pod sceną na WRT. ;]
Katon
Sztuczny tłum - that's what we need =D

Kotlet A La Bistro będzie - zajebiście =)
Neonai
omg ile ludu
nutrias
sporo, ale i tak raczej w calosci razem nie bedziemy...kazdy ma jakis swoj plan koncertow smile.gif
Ludwisarz
MisieK. No co Ty gadasz. Toc cale zycie mowilem, ze mieszkasz w Gdyni. Nai - wezze mnie wesprzyj i poprzyj, toc przeciez wspolnie ustalismy genialne plany taksowkowe.

Smuci mnie fakt nie spotkania sie razem, bo mi tam muzyka rybka, jade po to, zeby sie zobaczyć z Myska. I Kan. I Wojtkiem. I dziewczyna Ahmeda biggrin.gif
A tak serio to kurcze no wiem, ze kazdy ma rozne plany muzyczne, ale w zeszlym roku nie bylo tak zle i byla szansa aby troche czasu spedzic razem. NO A PRZYNAJMNIEJ razem spedzimy ten czas w okresie odpoczynku czyli 12-16 kazdego dnia.
Neonai
a ze mna to nie jedziesz sie spotkać?

Misiek mieszka w Gdańsku, obalam plotki.
Ludwisarz
Z Toba sie kiedy indziej bede spotykac biggrin.gif W Toruniu lub Warszawie.. Ale ciiii! Bo beda plotki ;d

Generalnie to pipka. Niepysznie sie zrobilo, bo zylem w blogiej swiadomosci GDYNIOWEGO zamieszkania Miska, stad piekne plany powrotow z Openera before sunrise. I piekne plany szybkiego transportowania sie tu i tam.. Ech ;/ Dupa pipa. ALe pal licho, niech to dunder swisnie, damy rade moze jakos.
Neonai
ale do miska sie podobno jedzie 25 minut góra. z gdyni.
Ludwisarz
CZYM.
Neonai
tak. wiem. nie lubisz eskaemek.
MisieK
skmką. a czym. brew pozorom są w miarę zgrane z openerowymi autobusami. tak było rok temu. no i zawsze mozna wsiasc do zwyklego pociagu tongue.gif
pozatym cały czas powtarzam na forum ze w gdansku mieszkam. czytaj ze zrozumieniem tymon.
Rysiek_Kowal
QUOTE(TimmY @ 20.06.2007 14:23)
Smuci mnie fakt nie spotkania sie razem, bo mi tam muzyka rybka, jade po to, zeby sie zobaczyć z Myska. I Kan. I Wojtkiem. I dziewczyna Ahmeda biggrin.gif
Noo, widze Tymą że się rozumiemy. Ja dokładnie po to samo jadę z tym, że Siebie zamieniam na Ciebie, a dziewczynę Ahmeda na Martę - siostrę Ewy biggrin.gif A koncerty to sobie zobaczy kiedy indziej, na prawdziwym festiwalu wink2.gif
Lilith&Katon
Ponad 30 luda. Jasne, że nie ma szans się permanentnie w takiej grupie poruszać, ale:

1. Trzeba zrobić jedną wspólną, obowiązkową, zakładową imprezę z cyklu 'od 11 do 17' =D
2. Trzeba ustalać godziny i miejsca spotykania się na terenie festiwalu. To proste i praktyczne. Oczywiście każdy ma jakiś tam swój plan i swoje priorytety, ale naprawdę myślę, że na:
- White Rabbit's Trip (wybaczcie, że se pochlebiam, no ale liczę na was...)
- Sonicach
- Beastie Boysach wielkoscenowych
- Bloc Party
- i przede wszystkim (no w końcu wielki, zajebisty finał festiwalu) LCD Soundsystem
będą nieomal wszyscy.

Nie ma co się wiązać linami, ale szkoda by było się nie uwidzieć w takim składzie chociaż raz.
MisieK
Z racji dużej ilości luda proponuję jakieś BeachParty ;>
Katon
QUOTE(Rysiek_Kowal @ 20.06.2007 15:18)
a dziewczynę Ahmeda na Martę - siostrę Ewy  biggrin.gif  A koncerty to sobie zobaczy kiedy indziej, na prawdziwym festiwalu wink2.gif
*

Ostrzegać, czy niech ma niespodziankę =>?
nutrias
QUOTE(TimmY @ 20.06.2007 14:48)
Generalnie to pipka. Niepysznie sie zrobilo, bo zylem w blogiej swiadomosci GDYNIOWEGO zamieszkania Miska

a sie dzisiaj zawziecie ze mna klociles ;p

QUOTE(MisieK @ 20.06.2007 15:34)
Z racji dużej ilości luda proponuję jakieś BeachParty ;>

jestem za biggrin.gif
nutrias
I dzień

19.00 – The Car Is On Fire
20.00 – EastWest Rockers
21.00 – Sonic Youth
23.00 – The Roots
01.00 – Freeform Five
02.00 – The Strike Boys

II dzień
17.00 – Dezodorant Squad
18.30 – White Rabbit’s Trip
19.00 – OSTR lub NOT (obojętne)
21.00 – Groove Armada
23.00 – Beastie Boys
01.00 – Muse

III dzień

19.00 – Indios Bravos lub Dick 4 Dick (obojętne)
21.00 – Bloc Party
23.00 – Bjork
01.00 – LCD Soundsystem

tak wyglada moj plan koncertow. ktos ma podobny lub identyczny? biggrin.gif
Myśka
QUOTE(Lilith&Katon @ 20.06.2007 15:21)
1. Trzeba zrobić jedną wspólną, obowiązkową, zakładową imprezę z cyklu 'od 11 do 17' =D

lat oczywiscie ;p

tymon - nie buracz. wrocisz z porannego plazowania z godzinnym opoznieniem i tez bedzie pieknie.

dzień 1
18:30 PinkFreud
19:00 The Car Is On Fire
21:00 Sonic Youth
0:00 Freeform Five
2:00 The Strike Boys

dzień 2
19:00 OSTR - z nudów?
20:00 Mikrowafle
22:00 Crazy P
23:00 Beastie Boys
0:00 Kombajn Do Zbierania Kur Po Wioskach
01:00 Muse - no doobra

dzień 3
19:00 Dick 4 Dick blush.gif
21:00 Bloc Party
23:00 Björk
01:00 LCDSoundsystem
2:00 Smolik - jak się załapię

czy ktos moze z czystym sercem polecic ktorys z polskich zespolow? (tak, bede na wrt)
nutrias
QUOTE(Myśka @ 20.06.2007 20:30)
czy ktos moze z czystym sercem polecic ktorys z polskich zespolow? (tak, bede na wrt)

EastWest Rockers polecam
Rysiek_Kowal
Afro kopie w krocze.
Katon
Ja po LCD już na nic nie idę. Trzeba skończyć zawsze bombastycznie. Smolik fajny, ale już nie po Daft Pank Is Playing In My House (MY HOUSE!!!).

Piątek
17 - Afrokolektyw (deklaratywnie - pewnie nie zdążymy =P)
18:30 - Pink Freud (na chwilkę)
19 - The Car Is On Fire (pierwsza pozycja absolutnie obowiązkowa)
21 - Sonic Youth (numer jeden festiwalu, największa podjarka, największe oczekiwania)
22 - Dizzee Rascal (chociaż na chwilkę po Sonicach - jak mnie porwie to zostanę i spóźnię się na Rootsów albo nawet ich oleję, jak nie to...)
23 - The Roots
00 - Freeform Five
2 - The Strike Boys (ale możliwe, że już padnę)

UWAGA! Ktokolwiek będzie mi towarzyszył podczas któregokolwiek z koncertów niech POWSTZYMA MNIE OD GŁOŚNEGO ŚPIEWANIA - BŁAGAM!!! Nie mogę stracić głosu. A jak mnie porwie muzyka to zapomnę.

Sobota
?? - My (nie dam uciąć sobie wcale ręki, że to będzie wtedy i że w namiocie, nic jeszcze nie wiemy, ale zakładam, że tak)
?? - 23 - ulegam nastrojowi chwili (zapewne Farel Gott, bo czuję, że zagrają po nas, a chętnie ich posłucham, potem może Apteka a może nie, pewnie kawałek GA, ale bez ciśnienia, żeby być na całym - wogóle będe wtedy załamany albo podniecony i ciężki w kontakcie)
23 - Bestialskie Chłopięta (obowiązkowo, na samym przodzie, z moimi bisti ziomami, Sabotaaaaaż!)
00 - KDZKPW (na kawałek pewnie, zobaczę)
1 - Muse (ok, muszę mieć empiryczną podstawę do obalenia tezy o ich koncertwym geniuszu => że są słabi na płytach to już wiem, hyhy)
2 - Łąki Łan (jeśli odczuję potrzebę odreagowania)

Niedziela
18 - Andy (obowiązkowo - krakowianki, basistka to barmanka B-side'a, nasz basista też, więc jest braterstwo basów i generalnie to też kwestia uprzejmości)
19 - Indiosi albo D4D, jeszcze zobaczę
21 - Bloc Party (jasna sprawa)
22, 23 - czas trwogi i potwornych, nierozwiązywalnych dylematów
1 - LCD Soundsystem i spać =)
nutrias
QUOTE(Katon @ 20.06.2007 22:27)
23 - Bestialskie Chłopięta (obowiązkowo, na samym przodzie, z moimi bisti ziomami, Sabotaaaaaż!)

koniecznie na przodzie, koniecznie na calym biggrin.gif ale bedzie szalenstwo

ogolnie Katon masz mniej wiecej tak jak mi pasuje oprocz GA smile.gif musze byc na calym :]
nutrias

nowy dizzee jakby ktos chcial
nutrias
napsialem do alter art kiedy gra wrt. dostalem nastepujaca odpowiedz:

'Pierwszy zespół zagra 29 o 1 w nocy (farel gott) Drugi zespół 30 czerwca o 1.30 - white rabbit`s trip'

teraz jestem wkurwiony, bo wrt pokrywaja mi sie z muse ;/
Katon
Nie wiedziałem. Mogli by nas lepiej informować =D
Jestem zły, ale nie dlatego, że stracę Muse. Dlatego, że stracimy połowę widowni. Bo jednak przy całej mojej niechęci Muse to Muse. I mnóstwo luda pójdzie na nich. Prawie wszyscy. I może nawet połowa znajomych. Muszę wszystkim porozsyłać Porcys, żeby wiedzieli za wczasu, że Muse to gówno. Jezuuuuu, dotrało do mnie. Że będę musiał wcześniej z BB wyjść =(((((((

Naika i Misiek - wybaczę, wam jak coś, ale z trudem =>

Mam też nadzieję, że coś tam ruszą. W programie. O północy Kombajn, o drugiej Łąki Łan i na nas 15 minut łącznie z rozstawianiem sprzętu. Liczę, że to nie tak będzie wyglądało.

P.S. W sumie jednak Musehatersów jest sporo. Będziemy jedyną alternatywą. Buahahahahaha.
nutrias
a ja wlasnie teraz bede mial ogromny dylemat, bo chcialbym zobaczyc jak gracie, ale na opener jade glownie dla beastie boysow, musow i bloc partow
Rysiek_Kowal
bloc partaczy nie bloc partow.
Mam ciekawe pytanie w takim razie: Co gra 30.06.2007 w namiocie o 18:30?
Neonai
oszkurde, Mateusz, to ja mam teraz niezły dylemat...=/
MisieK
się zobaczy jak to bedzie.
Katon
Uwaga, właśnie dowiedziałem się, że jest jakaś szansa, że zagramy o tej samej godziny w pierwszy dzień, a Farele w drugi. Ale nie wiem. Się zobaczy. Tak czy siak w sumie się cieszę jednak. To jest lepszy czas na granie na festiwalu niż 18:30.
nutrias
byloby swietnie smile.gif bede sie o to modlil ;]
Sumiko
mi tam muse nie robi więc tak czy srak będę z wami.
Potti
ja też ;]
Child
Muse koncertowo może nie miażdży [to nie Slayer ;)] ale dają radę. Bardzo dają radę ;)
Neonai
spoko. jest dobrze. mój mózg już pogodził się z faktem że na Muse będę tylko około pół godziny.
vold
Ja bym sie dopisal, ale nie ma sensu, o.

Wojtek jak mi bilety sprzeda to bede. Przynajmniej tyle.
Rysiek_Kowal
QUOTE(vold @ 21.06.2007 15:40)
Wojtek jak mi bilety sprzeda to bede. Przynajmniej tyle.

Bileciwo czeka :]
Myśka
jeżeli chodzi o time is running out to może nawet przeszłyby mnie dreszcze.
nutrias
i jest ktos gotow poswiecic wrt dla muse?smile.gif
Myśka
jedno time is running out koncertu obowiazkowym nie czyni rolleyes.gif
nutrias
kurcze. ja raczej jednak na muse chcialbym isc, ale jak sam to z dupy troche ;/
Neonai
nie no ja i Misiek na bank idziemy, tzn Misiek ma sie jeszcze zastanowic co zrobi, a ja po prostu w odpowiednim czasie sie przemieszczę na WRT.
nutrias
ale ja chce na calym, bo na pewno 'Starlight' bedzie jednym z ostatnich kawalkow ;p
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.