Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Wielka Sala
Magiczne Forum > Harry Potter > Magiczny Hogwart
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
asiatal
my mamy GW w sali informatycznej która jest dłuuuuga i ja siedzę na końcu to zazwyczaj mp3

Przeniosłem dyskusję do tematu "Szkoła" na TS.
Przemek
Katarn90
Kolejna podpowiedź do Wyzwania:
- słoneczko może być zółte, ale także czerwone, albo schować się za chmurką. Reszta ma związek ścisły z tym znakiem (słońcem)
Katarn90
Piszę pod postem bo cicho tu strasznie.
Czy wszystkie domy wiedzą o tym, że od dłuuuugiego czasu jest Wyzwanie? Przyszły do mnie tylko 2 błędne odpowiedzi. Chcę się tylko zorientować czy ktokolwiek jeszcze się zajmuje Wyzwaniem, bo jak nie to trochę bez sensu. Za trudna czy co? Po ostatnich podpowiedziach chyba każdy powinien zgadnąć.
PrZeMeK Z.
Daj nam jeszcze czas, bo to głównie o jego brak chodzi.
Zeti
siedziałem chwilę nad tym wyzwaniem, i nic naprawdę nie przychodzi mi do głowy.
em
najprostsze zadania są z reguły najtrudniejsze.
Zeti
Juz rozwiązałem. Chyba. Mam nadzieję, że moje rozumowanie promieniowo-numerowo-akronimowe jest poprawne.

Em, znasz odpowiedź?
PrZeMeK Z.
A ja już rozwiązałem i jestem pewien, że dobrze :]
Zeti
Ciekawe, który z nas był pierwszy.

Znając życie będzie to Przemek - mimo, że jestem optymistą wiem, że mam dziś pecha.
em
nawet jeśli, to przecież nie jestem prefektem smile.gif.
kate711
A Krukoni muszą jeszcze dodać nowy kadr z filmu... wink2.gif
QbaNowy
nie wiem ktory z was byl pierwszy, napisalem do katarna i jak "przyjdzie" to sie wyjasni smile.gif
hazel
Ja chciałam się tylko zapytać, kto rozwija durną modę na zmiany tytułów tematów na angielski? Jak już ten ktoś (albo ktosie) koniecznie musi, to niech to robi przynajmniej poprawnie.

edit: ok, już wiem kto.

Zeti, ku$wa, nudzi Ci się?
Zeti
Nie, chodzi o to, że ostatnio mało kto zagląda na MH, więc pomyślałem, że jak zmienię nazwy tych tematów, to wejdą. Chciałem, żeby trochę kłuło w oczy.

Mogę zmienić z powrotem na polskie.

Zeti, czytaj posty przed wysłaniem. Straszne literówki robisz. Wesołych świąt.
hazel
Zmień. Te po polsku były przynajmniej poprawne gramatycznie.
Aylet
szczerze móiąc ja nawet nie zauważyłam zmiany ewięc jak ktoś nie wchodzi na te tematy to bez względu na nazwę i tak nie wejdzie skoro go to nie interesuje.
kate711
Zeti zadaj zagadkę... wink2.gif

Kate, zupełnie o niej zapomniałem. Sorry, już zadaję.
Zeti.
Zeti
Czy ślizgoni wiedzą, że zadają Wyzwanie i Kadr?
A Puchoni powinni zadać Carmen.
PrZeMeK Z.
Zeti, są święta, mało kto myśli o MH smile.gif Spokojnie.

Dodałem zagadkę Carmen.
Zakohana w książkach
Właśnie, święta są!

A poza tym, propozycje Wyzwania i Zagadki Carmen juz dałam. Czekam na jakiś odzew od Ślizgonów, czy się zgadzają.
QbaNowy
yyy... ale na zagadkę Carmen to nie czas Ravenclawu?? zgadzam się z przedmówcami o świętach... ehh... niestety spóźniłem się co do kadru sad.gif
Kit_fan
Ja też, ale i tak punkciki wędrują na konto Puchonów tongue.gif. A propos, Kate, podobał ci się "Złoty Kompas"?
I witam wszystkich po krótkiej przerwie. Jak minęły Święta? Prezenty zadowalające, brzuchy jeszcze nie pękły? Jakieś plany na Sylwestra? Śniegu cały czas nie było... crying.gif. Chyba wyjadę na Syberię i będę tropiła tygrysy w mrocznych tajgach dementi.gif
Zeti
Sorry, ale dzisiaj minął termin zadania Wyzwania przez ślizgonów. Zamierzacie coś w tej kwestii zrobić?
Niech to wyzwanie się pojawi, otworzyłem temat, żeby mógł je dodać jakikolwiek ślizgon. Mam nadzieję, ze się coś pojawi.
Madziuś
nie widzę kadru sad.gif
Zeti
Mi działą. A czy widzisz chociaż napis user posted image (czy jakoś tak)?
Jeżeli widzisz, a używasz Mozilli naciśnij po prostu prawym i pokaż obraz.

I proszę pomyśl nad wyzwaniem.
Zakohana w książkach
Dałam wyzwanie bez żadnej zgody i zamknęłam temat.
Mam nadzieję, że nie będzie tak proste jak kadr dany na tej samej zasadzie...

Tak, Krukonów kolej na Carmen, ale propozycję na forum domowe warto dać, potem szybciej będzie biggrin.gif
Zeti
Nareszcie.
wow, szyfry niczym z kosmicznych komandosów.
Ale mam nadzieję, że już jestem na dobrym tropie.
Zakohana w książkach
Kosmiczni Komandosi?? Niee... Nie lubię ich (wręcz mam uraz, przez kuzyna).

Aha, Zeti, może ci to umknęło, ale cale Magiczne (tj, Ja i Aurorka napewno) czeka, aż zadasz zagadkę smile.gif
aurorka_gryfonka
Tak, tak. Wszystko w twojej klawiaturze, Zeti. wink2.gif Nad wyzwaniem pomyślę, ale jak będę u siebie (jestem u siorki)...
Zeti
Katarn90: Sorry, nie mogę odpisać Ci na PM, bo masz zapełnioną skrzynkę, a nie chciałbym o tym pisać tutaj. Proszę wykasuj wiadomości.
Kit_fan
Claudio, Twoja kolej na zagadkę...
Katarn90
Zeti, wstrzymaj się narazie z odpowiedzią bo mam trochę kłopotów ze swoim użytkownikiem. Muszę sie tym zająć, postaram się uzyskać odpowiedź od samej Aylet
Zeti
Skrzynka PM zmieniła Ci się z max.200 na max.50, musisz trochę PMów pokasować.
Kit_fan
Zeti, Ty to masz zajebiaszcze pomysły! Skąd wytrzasnąłeś obrazek Carmen? Nieźle, naprawdę świetnie to teraz wygląda!! wink2.gif
Zeti
Z google. Trochę ożywiło pierwszy post. Trochę innych tematów też 'udoskonaliłem' o nowe grafiki, albo linki. Mam nadzieję, że się wam spodoba.

Pytanie! cheess.gif
QbaNowy
a mógłbyś pisać o takowych zmianach, bo chętnie je zobaczę a nigdy nie patrzę na początki tematów?? biggrin.gif
Zeti
No więc zmieniłem Carmen - obrazek, Tiarę - linki do profili userów (na użytek prefektów) oraz logo, Punktacja - logo Hogwartu w historii oraz podtytuł (dwa prowadzące domy w rankingu wraz z punktami), Kadr - logo (klisza), subforum Gryfonów - temat z Symbolami,
asiatal
eh, powinniśmy Cię, Zeti ogłosić Filchem, czy coś. Ciągle coś dopieszczasz, poprawiasz.
QbaNowy
aż tak nisko go oceniasz?? tongue.gif
asiatal
nie chodzi mi o to, że Filch jako Filch ale jako woźny czy coś.
Zeti
No, chcę, żeby wszystko fajnie wyglądało.
Co do Filcha, to raczej nie - niezgodność charakterów.
asiatal
no to powiedzmy, że jesteś pedantyczny
kate711
Krukoni mogą dodać kolejny kadr. smile.gif
aurorka_gryfonka
Ja tak trochę z innej bajki... Życzę wszystkim magicznym forumowiczom szczęśliwego nowego roku itp. itd. (nie będę się rozpisywać...).
Kit_fan
5… 4… 3… 2… 1…

HUUURRRAAAAAAAAAAAAA........

WITAM WAS GORĄCO W NOWYM, 2008 ROKU!!!

Siedzę sobie elegancko przy kompie, okno otwarte na całą szerokość, termometr wskazuje raptem -3 stopnie Celsjusza i podziwiam przepiękne fajerwerki, których ogłuszający huk, dosłownie przed momentem, rozdarł ciszę nocy.
user posted image
Oj jest na co popatrzeć. Sztuczne ognie mienią się calutką paletą barw i rozświetlają niebo. Niesamowicie to wygląda…
user posted image
Aaaaaa, coś wybuchło tuż obok mojego domu. Zadzieram wysoko głowę i z zachwytem spoglądam w mrok nocy, rozjarzony olbrzymim niebieskim fajerwerkiem. Cudnie!
Cóż z tego, że wybiła północ?! Muzyka na cały regulator, jeszcze pożyczyłam wzmacniacz od kuzyna. Dzisiaj żaden sąsiad nie ma prawa mieć o to pretensji, zresztą sami bawią się w najlepsze! tongue.gif
Tuż przed chwilą otworzyłam szampana. Korek widowiskowo wystrzelił i zalało mi kawałek biurka, ale co tam, Sylwester jest raz w roku, trzeba poszaleć.
user posted image

A jak Wy się bawicie, moi drodzy?! Czas z Wami wypić – no to zdrowie wszystkich Magicznych Hogwartczyków!!!!!! (stukamy się kieliszkami cheess.gif)
user posted image

Wierzę, że wszyscy wkroczyliście w Nowy Rok z uśmiechem na twarzy i teraz bawicie się na wystrzałowych, pełnych niespodzianek, niezapomnianych imprezach, które trwać będą do białego rana. Życzę Wam spełnienia wszystkich planów i najskrytszych marzeń aby Nowy Rok, był jeszcze lepszy od tego, który właśnie pożegnaliśmy!
Szczęśliwego, magicznego i jakiego tam chcecie całego 2008r.
Buziaki
user posted image

Ps. Macie też najserdeczniejsze życzenia noworoczne od Huncwotów wink2.gif
user posted image
hazel
Ta, najlepszego.
Zakohana w książkach
Właśnie, najlepszego!!
I żeby ktoś wreszcie rozwiązał to wyzwanie wink2.gif
Claudia_Black
Ja też życzę wszystkim najlepszego..
kate711
Również Wam życzę Wszystkiego Najlepszego! By nam się dobrze żyło na tym naprawdę magicznym forum! wink2.gif
Zeti
Gdy Nowy Rok staremu cyfrę zmienia,
Wszyscy - wszystkim ślą życzenia!
Przy tej pięknej sposobności,
Życzę Wam dużo radości!!!!
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.