Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Wielka Sala
Magiczne Forum > Harry Potter > Magiczny Hogwart
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
Zeti
Jak zapewne widzicie powoli powstają subfora Domów, które będą zabezpieczone hasłem.
Aylet
a kto ma hasła?
bo ja nie znam do swojego domu xD
PrZeMeK Z.
Nie bój się, dowiesz się w swoim czasie ;]
Zeti
Juz się ustalają.
Przynajmniej dla Gryfonów.
Syriusz_Black
I to mi się podoba smile.gif Mówię i mam biggrin.gif
matips
A nie prościej będzie nadać grupy użytkownikom. Sub fora ustawić jako prywatne, w wyłącznością wejścia przez członków danego domu. Nie pamiętam nazw, kiedyś w tym grzebałem.
aurorka_gryfonka
QUOTE(Zeti @ 07.11.2007 20:58)
Juz się ustalają.
*

Fajnie, bo czekam na przydział. biggrin.gif
Zeti
A co jak nie znajdziesz się w Gryffindorze?
Twój nick będzie mylący.
Moze jednak trafisz do domu Lwa.
Aylet
QUOTE(aurorka_gryfonka @ 07.11.2007 20:03)
QUOTE(Zeti @ 07.11.2007 20:58)
Juz się ustalają.
*

Fajnie, bo czekam na przydział. biggrin.gif
*

a do kogo wysłałaś odpowiedzi?
Dla Ravenclawu też zaraz będą.
matips
A ja nie znam hasła. smile.gif
Aylet
bo pewnie jeszcze nie ma ^^
wincior
Zeti mówił raczej napisał mi że jak będą ustalone to nam pm prześle:)
Zeti
Nie ma PM, ale na GG. na PM macie mi przesłać numery GG.
A hasło już jest.
Aylet
a my jeszcze nie mamy ;( xD
matips
Rzeczywiście, nie włączyłem gg. A czemu nie przez PW?
Aylet
Krukoni, podajcie mi swoje nr gg na PM, no, chyba że ktoś nie ma.
Zeti
żeby nie było tak łatwo. No i z Harolcią chcieliśmy od was wyciągnąć numery GG. I mamy sposób. Podaj GG dostaniesz hasło.
Aylet
no pięknie, gryfindor i hufflepuff mają hasła a my nie xD
matips
I tak, rzadko wchodzę na gg.
Zeti
Jak to NIE MACIE HASLA? każdy może do was wejść?
Aylet
mamy już xD
Zeti
No, chwała. Jakbyście nie mieli, to jaki byłby sens waszego subforum.

Odnieśliśmy ogromny sukces. Zażegnaliśmy spory. Powinniśmy się z tego cieszyć. Możemy być dumni, że nasz projekt się tak rozwinął.

Usunąłem sondę, już była nieaktualna.
Avadakedaver
proponuję unieważnić wszystkie punkty które domy zarobiły za członkowstwo w klubach, bo to bez sensu i łatwo oszukiwać (dołączać dlatego, że się dostaje punkty)/.
Zeti
Czytałeś ostatnio główny temat KLL? Jeżeli nie, to tam masz odpowiedź. Jezeli nie dajemy punktów, to ich później nie odejmujemy.

I hasło przez GG
Katarn90
Dostalem bardzo niejasny pm od dementorka, w którym przekazuje mi hasło.
1) po pierwsze hasło nie działa
2) czy każdy dom ma osobne hasła?
3) jak użytkownicy dowiadują się o hasłach?
4) Gdzie jest GP?

A co do KLL to wg mnie powinno to być w temacie głównym, poza zabawą w domy. Bo przecież to inicjatywa Zeti'ego, powstała na długo przez "domami". A teraz służy do zdobywania punktów, co niewątpliwie daje <reklamę> klubowi, dzięki którym przetrwa dłużej. Ale mimo wszystko, powinien być poza zabawą. Aczkolwiek nie jest to coś o co będę się kłócił, ani kruszył kopii.
PrZeMeK Z.
1. Dem nie przekazał Ci hasła, tylko podpowiedź. Musisz zgadnąć, jakie ono jest :]
2. Tak.
3. Zasadniczo inni użytkowicy przesyłają je im przez PM lub GG
4. Dla Ciebie już go nie ma, widzą go tylko prefekci :]
Katarn90
Ale się uśmiałem, aż mnie brzuch boli.

nie będę się bawił w zgadywanki, tym bardziej że już najbardziej racjonalne odpowiedzi podałem. Czekam aż ktoś z mojego domu mi poda hasła.
PrZeMeK Z.
Katarnie, strasznie ponury jesteś.
Nie musisz zgadywać, poproś kogoś ze swojego domu.

I uśmiechaj się częściej smile.gif
Katarn90
Sorki, pomyślałem, że to jakaś aluzja (w sensie wolałbyś żebym prefektem nie był).
W takim razie, jako, że to temat ogólny, proszę kogoś żeby mi napisał jak brzmi hasło, bo fajnie by było, żeby prefekt miał tam dostęp.
QbaNowy
nom ktos z Ravenclawu moglby mi tez podac haslo albo przynajmniej ta podpowiedz bo napisalem do Aylet a jej nie ma smile.gif

no ja nie wiem co to za beszczelnos!! zebym sie nie mogl do wlasnego dormitorium dostac?? biggrin.gif gdzie ja bede teraz spac?? laugh.gif pod mostem?? dry.gif blink.gif wink2.gif
Zakohana w książkach
To haslo mnie dobiło... Zgaduję i zgaduję, a zgadnąć nie mogę...
Poratuje ktoś ślizgońską prefektkę i jej hasło do GP poda? Albo przynajmniej bardziej naprowadzi? unsure.gif
Zeti
ja hasło do GP zgadywałem długo, ale w końcu zgadłem.
I wy rozgadujcie. Jak każdy, to każdy. cheess.gifcheess.gifcheess.gif
matips
W subforum ustaliliśmy, że zamieszczę małą podpowiedz. Uważam, że wystarczy jeden wyraz:

Kepler
harolcia
No to Dementorek wymyślił z tym hasłem do GP. Ale jak widzę, nie tylko ja miałam problemy i udało mi się je przezwyciężyć cheess.gif
Zeti
Bo przecież to inicjatywa Zeti'ego, powstała na długo przez "domami"

Eee, jaka moja? To Przemek Z. założył KLL.

A wiecie, że tylko prefekci widzą GP? i tylko my, i Dementorek mamy tam dostęp. Hihihihi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
QbaNowy
hey co sie tak tutaj nikt nie odzywa?? tzeba by chyba jakis temat do rozmow wymyslic... mnie jak na razie wena opuscila i sie nie wypowiem ale moze ktos??
matips
Wpadł już ktoś na to jak rozwiązać wyzwanie Gryffindoru? Bo ja sam mam ochotę jakieś rozwiązać!
QbaNowy
to sobie poczekasz tongue.gif
matips
Czemu, to nie jest takie trudne. Czego nie rozumiesz? Domyślnie jedyną trudność miało stanowić znalezienie zagadki, a nie jesj rozwiązanie. A tu taka niespodzianka. cry.gif
QbaNowy
a widzisz niby wiem jak to mozna rozwiazac a jednak nie mam pojecia dry.gif
matips
QUOTE(matips @ 08.11.2007 19:48)
W subforum ustaliliśmy, że zamieszczę małą podpowiedz. Uważam, że wystarczy jeden wyraz:

Kepler
*

Poszukałeś w google? Proponuję dopisać "pomarańcze"
QbaNowy
teraz dopiero skumalem o co chodzi z tzm wyrazem!
ja myslalem ze to podpowiedz do hasla dla prefektow dry.gif blush.gif
nie wiecie o co chodzi:jak dusze y na klawiaturze to pokazuje mi sie z na monitorze i na odwrot. w ogole mam jakis dziwny uklad liter ale tylko na tym forum... sad.gif
matips
musisz zmienić opcje klawiatury. Gdzieś w panelu sterowania.
QbaNowy
no ale wszedyie jest dobrze tylko nie na forum
matips
Masz na starcie taki obrazek klawiatury?
QbaNowy
ale mowie ye w wordzie notatniku i w tym podobnych programach mam normalnie... tylko to forum... nie moge minek tworzyc bo zamiast usmiechu wychodzi mi Ł=
matips
Więc nie mam pojęcia sad.gif sad.gif sad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gif
QbaNowy
ja tez moze wystarczy przeczekac...
Ramzes
To wyłącz przeglądarkę internetową, jakiej używasz i włącz ją jeszcze raz. W moim przypadku zawsze pomaga smile.gif
QbaNowy
nom pomogło smile.gif
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.