horror_kitty
26.05.2008 21:49
Czy ktoś z nas ma jeszcze jakieś ustne matury ;> ? Bo jeśli nie to można zacząć choćby od jutra

A puchar będzie letni nie wiosenny
Wiosenny. Letni będzie później. Chyba, ze chcecie od razu letni...
horror_kitty
27.05.2008 08:42
To już chyba nie ma znaczenia. I tak mamy jakieś dwumiesięczne opóźnienie...
mi to bez różnicy jaka będzie nazwa ~_~
Niech lepiej będzie ten wiosenny
aurorka_gryfonka
30.05.2008 19:54
Czemu nie? Można i tak...
można, można, już nic nie mówię (znaczy się piszę)
lol
ludzie
puchar nie jest chyba nawet bliski ruszenia, zanim cokolwiek zmieni sie w tej kwestii chyba minie jeszcze troche czasu
a wy sie klocicie o nazwe pucharu? lol
jak w lipcu zaczniecie to bedzie dobrze, a problem nazwy sam sie wtedy rozwiaze :P.
dragon99919
08.06.2008 22:24
harolcia
08.06.2008 22:27
Chodzi o rywalizację, satysfakcję z rozwiązywania zadań... a że wygrywamy, to inna sprawa. Współpracujemy ze sobą na tyle, na ile możemy...
Poza tym, to przecież zabawa. Nie musisz w niej uczestniczyć, jeżeli Ci się to nie podoba
dragon, na litość boską, o czym ty mówisz?
do ciężkiej cholery, zacznijże czytać zanim się wypowiesz
tym większy mój shame, że jesteś w Ravenclawie
harolcia, na moj gust to on stwierdzil stan z ksiazki. znaczy, ze w ksiazce zawsze wygrywaja gryfoni.
harolcia
08.06.2008 22:37
No chyba, że tak... opacznie go zrozumiałam.
Ale rzeczywiście, chłopie.. czasem zastanów się, co piszesz
a ja nie myślę co on chciał powiedzieć bo to za ciężki przypadek dla mnie =_="
dragon99919
09.06.2008 13:49
Dzięki Aylet, dzięki za wsparcie

...
nmzc.
aurorka_gryfonka
10.06.2008 17:41
Ludzie! Przestancie się kłócić.
Przepraszam, ale z tego co mi wiadomo, to był dopiero jeden puchar, więc na razie trochę trudno mówić, że "zawsze" wygrywamy... W książce nawet Gryfoni czaswm przegrywali, więc zastanów się dragon, zanim coś napiszesz (co już Ci doradziła Harolcia)
Bardzo prosze wszystkich Gryfonów o wymyślanie pytań do I tury pucharu letnio-wiosennego MH. Propozycje wpisywać w odpowiednim temacie Za portretem, albo wysyłąc do mnie na priva.
PS. Niedługo zakończenie pierwszego raku 'nauki' w naszym Hogwarcie, wręczenie pucharu, i minirozgrywki na wakacjach, a we wrześniu 2 rok.
lol
znaczy, dalej wierzycie, ze cos ruszy, tak?
Wierzyć zawsze trzeba. Wiara czyni cuda. A przecież nawet tu ostatnio w czerwcu mamy ożywienie, warto chyba pociągnąć trochę tą zabawę, rozkręci się, rozkręci, Trzeba być bardzo dobrej myśli. Optymizm to podstawa.
harolcia
10.06.2008 22:44
Nadzieja umiera ostatnia
Nie no, nie chcę wyjść na cynika, ale o jakim Ty ożywieniu mówisz Zeti? Jeden dragon wiosny nie czyni. MH z pewnością da się wskrzesić, ale jednak ten pierwotny entuzjazm nie wróci. Niemniej jednak warto próbować. Chyba.
Grosz do grosza, a będzie kokosza

Jakos sie rozkręci.
A próbować zawsze warto. Nie można za wcześnie się poddawać.
harolcia
10.06.2008 23:00
Nie wiem, czy mogłoby to przynieś pożądany efekt. Biorąc pod uwagę dragona

Się zobaczy.
nieee
zeti do jasnej anielicy ja cie blagam
jak ozywienie mh = x razy wiecej dragonow
to ja osobiscie zadzwonie do demka, zeby natychmiast to podforum skasowal.
OK, więc ja najpierw biorę pod obserwację dragona, i tamtą odezwę kasuję. W sumie nie prowadziłem z nim dialogu, ale widzę zcasami ostatni post : dragon, wiec mam nadzieję, że coś się dzieje. -
To chyba za wiele powiedziane, Ramzes
prawie jak hiperbola 
harolcia
Chciałbym zauważyć, ze temat WD nie jest ponoć właściwym tematem do dyskusji. Nie bądźcie hipokrytami.
To ja dam podpowiedź, a właściwie rozwiązanie. Jest ono w kodzie strony (LPM -> pokaż źródło stron[u]y[/y]) , a dokładniej w pliku (można wpisać w pasku adresu) odpowiadającym za interakcję.
A poza tym co o nim (zadaniu) sądzicie?
ekhem... tak nooo... tam tylko jedna linijka jest xD
kto wykasował Dragona?...
dragon99919
15.06.2008 19:48
Zapewne em... ona przecież mnie tak uwielbia... I jeżem chce we mnie rzucać...
nie posiadam tej mocy. i to nie ja byłam od jeża.
No właśnie, zablokować mu dostęp do subforum mógł tylko admin.
Usunąć z listy tylko prefekt (modzi też by mogli, ale nie powinni)
I dowiem się wreszcie w jaki to sposób ktoś "usunął dragona"?
wyjaśnione już.
Zeti, mógłbyś wyjaśnić, dlaczego wasze nowe wyzwanie jest pokroju artystyczno-twórczego? I kto je wygra? Ten, kto pierwszy przyśle ów utwór, czy ten, kto napisze go najlepiej? A jeśli ta druga opcja, to kto to będzie oceniał? Jestem za takimi inicjatywami, tj. rywalizacją na płaszczyźnie artystycznej, ale niekoniecznie popieram je w formie wyzwania. Zresztą pamiętasz chyba, że już jedno takie wyzwanie było autorstwa Gem (napisać mowę na rocznicę śmierci Prawie Bezgłowego Nicka bodajże). Nikt nic nie napisał.
Kocham język polski - w powyższym zdaniu występują trzy przeczenia
Miętówka
17.06.2008 15:58
Kto otworzył temat z Wyzwaniami???
Może Zeti zapomniał zamknąć. Już zamknięte, dzięki za zwrócenie uwagi.
Ramzes
Miło, że się przydałam
dragon, to owczarnia chciała w ciebie jeżem rzucić.
em, żałujesz? Że nie posiadasz takiej mocy?
Edit: Spacji już niet.
Miętówka (jakby co).
erm, jak już się edytujecie to się może podpisujcie, bo już potem nie wiem, kto zacz.
co to za przytyk w ogóle, czy ja coś takiego napisałam? po prostu nie lubię, jak się pisze o mnie, że wyrzucam czy banuję kogoś, bo takiej mocy nie mam.
Ale tylko ja tam edytowałem

resztę napisała Miętówka.
mmkay, po prostu z tymi spacjami to sam widzisz, jak to wygląda :P
hermionak
05.08.2008 20:49
przepraszam kto jest prefektem huffelpuffu jestem nowa
Prefektem Hufflepuffu jest Kit fanka i Przemek Z.
Przemek i Kit fanka, już wyjaśnione przez PM.
Miętówka
06.08.2008 08:01
Ale to subforum i tak już umarło względnie.
Chyba, że się z dragonem (i Bonnie) podejmiecie je ożywić, co byłoby spełnieniem jednego z najstraszniejszych koszmarów em.
Ale ja was wcale od tego nie odwodzę

.
harolcia
06.08.2008 09:47
Cóż, chyba muszę się zgodzić z moją przedmówczynią.
Kwestia ta już była choć raz poruszana i szczerze wątpię, żeby udało nam się osiągnąć poziom sprzed kilku miesięcy. Umarło, albo jeszcze dogorywa w męczarniach. I nie widzę dla niego jakichkolwiek perspektyw. Pomysły się już chyba wyczerpały. I zapał też.
PrZeMeK Z.
06.08.2008 11:41
Ale miło było
harolcia
06.08.2008 11:48
Nie przeczę,miło było. W końcu stworzyliśmy coś razem.
Miętówka
06.08.2008 11:58
Krótki był tego żywot, ale my też mamy życie poza Forum i często nie mamy czasu.
Było mi bardzo miło być członkinią naszego Forumowego Hogwartu. Dziękuję bardzo Przemkowi i Kit, oraz Tajemniczej!
To takie moje oficjalne pożegnanie z Magicznem Hogwartem.
Może skrócimy męczarnie Subforum? Co wy ma to??
e tam. iluzja wisi, to tez moze. co najwyzej zamknie sie wiekszosc nieaktualnych juz tematow, ale niech wisi, ku szczytnej archiwizacji :>.
Ja również dziękuję wszystkim Puchonom za te kilka miesięcy naprawdę dobrej zabawy. Poznałam sympatycznych oraz inteligentnych ludzi i niczego nie żałuję. Dobrze mi się z Wami "mieszkało" w naszej Kryjówce

. Podziękowania również dla pozostałych magicznych hogwartczyków. Bez tej swoistej międzydomowej rywalizacji nie byłoby ducha literackiej magii. Gratulacje wszystkim za wszelkie zdobyte punkty, pomysłodawcom wielkie dzięki za stworzenie ciekawych tematów.
Jeżeli nie uda się nam wskrzesić zapału, to trudno, ale postuluję za zachowaniem wszystkiego. Niech będzie taka przyjemna pamiątka "dla potomnych" ;]. Subfora czterech domów też niech pozostaną. Przyznaję że wciąż do swojego czasem zaglądam, ot tak poczytać, powspominać. Niech zostanie.
harolcia
06.08.2008 14:17
'Ku pokrzepieniu serc' to zostawmy.
Było miło XD
to skoro tak, zamykam tematy na głównym forum zabawy, bo skoro się nie toczy, nie nie będzie łupem dla archeologów :) w miarę potrzeby prefekci mogą je otwierać i w nich pisać.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę