spoko, zrobie to jak tylko bede mogla bo chwilowo nie moge. wogole ja tez zostawilam kurtke u Miska. zostalo tez pare ladowarek a szczoteczki do zebow sa juz w koszu.
daliście dupki, moi drodzy
pogoda też
za rok kooksy koniecznie
pzdr dla wszystkich obecnych z muzyczne.pl i spoza, no i dla ich starych

specjalne dzięki dla Miśka.
mój pierwszy Opener udaaaany, mimo braku kaloszków (domyłam buty jedne, a conversy musiałam wyrzucić, bo się podarły) etc. fajnie z Wami było, na koncerty nie narzekam- szczególnie, że wszelkie gorsze wrażenia zatarły się po LCD.
gdynia I love you... =)
za rok daft punk musi byc! musi!
Pogoda zepsuła wszystko. Magiczni integrowali się słabo, bo obóz został rozbity na 3 ekipy (Misiek Team w Gdańsku, Ahmed&Rysiu Squad na polu namiotowym oraz Myśka Crew). Nie było rytualnego spożywania alkoholu, poza piciem mojej ajsówki z gwinta. Nie było zbyt wielu spotkań, wszyscy gnili na swoich miejscówkach a na koncertach ciężko było się spotkać. Najlepiej wspominam LCD Soundsystem, kiedy to wreszcie udało nam się spotkać całą grupą i mogliśmy poszaleć przy dance-punkowych hiciorach.
Liczę, że magiczną integrację nadrobimy jeszcze w te wakacje (żeby przedyskutować wszelkie wrażenia związane z VII tomem).
Sprzątałem wczoraj chatkę puchatka przed wyprowadzką(jestem już u siebie). Znalazuem: Kasiną kurtałkę, Tymkową oraz kogoś jeszcze, taka przeciwdeszczówka, ładowarkę ze śmiesznym światełkiem na napisem Forcecośtam, 3 szczoteczki do zębów, 2 tubki pasty, żelik do włosów i damskie majtasy w okolicy kanciapy

wszystko oprócz kurtałek i ładowarki wyrzuciłem, zgłaszać się po zguby ;>
Pozatym ty było fajnie. Szkoda że tak mało alkoholu bo jakoś dziwnie sie z tym czułem no ale dyszcz wszystko zjebał. I chyba było nas zbyt wielu.
Sonic Youth - miazga.
LCD Soundsystem - miazga.
ŻELIPAPĄ! XD
A i gratuluję królikom którzy dali fajny koncert

do znaleźnych suwenir dodam jeszcze wejściówkę na bekstejdża
Tymon Muchy-Kombajn MisiekPiski Szoł
Ludwisarz
04.07.2007 15:48
Ta wejściówka na Backstage to jest moja, koniecznie musisz mi ją oddać
QUOTE(MisieK @ 04.07.2007 09:41)
damskie majtasy w okolicy kanciapy
kurde, lubiłam je
QUOTE(TimmY @ 04.07.2007 15:48)
Ta wejściówka na Backstage to jest moja, koniecznie musisz mi ją oddać

nieeee, to moja!!!!
majtasów szukaj na gdańskim wysypisku. wejściówkę mam oddam ci przy najbliższej okazji;] popytaj lepiej kto u mnie zostawił kurtkę przeciwdeszczową non-basic taką kremową(chyba tak sie ten kolor nazywa xD).
QUOTE(Lilith @ 04.07.2007 16:05)
QUOTE(MisieK @ 04.07.2007 09:41)
damskie majtasy w okolicy kanciapy
kurde, lubiłam je
wez nie klam. one moje byly xD
koncert much wypas elo jest.
No nie było tak Niewinnie. Nikt nie jest winień. Ja miałem defetystów i leni na tyłach, pogoda była King Konga, a do tego jeszcze problemy z dzwonieniem do siebie. LCD oczywiście de best, ale dla mnie na równi z Sonicami. Z tym, że LCD premiujuje w moim rankingu obecność większej ekipy i wreszcie naprawdę zajebisty klimat. Szkoda, że na koniec,
Dzięki, za obecność w pustym namiocie =)
Jebać Muse. O.
instalacja byla zelipapa!
QUOTE(Neonai @ 04.07.2007 20:20)
Tymon bedzie bil rekordy ogladalnosci na jutubie ;]
wybiera sie ktos na off festival?
Ludwisarz
05.07.2007 09:23
Spierdalunda, nabijacie sie ze mnie :b
A to co jest nagrane to akurat najslabszy moment mojego wystepu.
Avadakedaver
05.07.2007 09:55
agenci XD
z gdzie króliki?
QUOTE(TimmY @ 05.07.2007 10:23)
A to co jest nagrane to akurat najslabszy moment mojego wystepu.
tak tak:)
ale Tymon to ma przerabane. wszyscy sie smieja z niego i jego starej...i wogole.
wiedzieliście, że drugi basista SY był z Pavement?
mi sie wydawało ze to ktoś z rodziny Moore'a bo podobny był, przez chwile nawet myślałem ze to jakieś dziecko jego ale jakos juz po koncercie sobie przypomnialem ze za stary no i ze Moore i Gordon mają tylko córkę xD btw, fajne ma imie Coco Hayley
Rysiu mi napisał:
elo elo! Roskilde pozdrawia! Arcade Fuckin' Fire! już teraz możesz mówić, że nas nienawidzisz

FCUK! FCUK! FCUK!
Za rok muszę tam pojechać.
QUOTE(Ahmed @ 06.07.2007 16:19)
Rysiu mi napisał:
elo elo! Roskilde pozdrawia! Arcade Fuckin' Fire! już teraz możesz mówić, że nas nienawidzisz

FCUK! FCUK! FCUK!
Za rok muszę tam pojechać.
roskilde wielkim festiwalem jest, ale jakbym miał wybór, to wolałbym sziget odwiedzić
zapis czesci koncertu Bjork w mp3 edit: zmieniam zdanie - jakosc calkiem dobra;d
Joł
no hej, Marto!
cześć Marta:D witaj na muzyczne.pl, hyhy=D
ja chyba tylko na pół etatu,chociaż i tak bardziej uzasadniona jest moja niż Lilith obecnosć ;] ja przeczytałam wszystkie
;]
chociaz ostatnio dobrym uzasadnieniem nazwałbym raczej znajomosc dyskografii Modest Mouse
tak wogóle to na to
QUOTE(Hypacja @ 11.07.2007 00:02)
Joł

powinna byc odpowiedż "hit the flow!" =D
Muahahaha... taki mam opis
PrZeMeK Z.
12.07.2007 12:12
;]
chociaz ostatnio dobrym uzasadnieniem nazwałbym raczej znajomosc dyskografii Modest Mouse
Oj, prawda ;]
A po VII tomie to już tylko takie "kulturalne" uzasadnienia zostaną.
zgadzam się z nim w jednym tylko - bloc party XD
całkiem niezle sie bawiles na ich koncercie:P
nie miałem innego wyjscia ze tak powiem XD nie ja sie ruszałem. tłum ruszał mnie XD jeszcze sami trófani wkoło XP
krótka instrukcja obsługi openera:
kalosze już dnia pierwszego
alko podstawą diety (nie jako suplement)
chyba wszyscy czujemy się trochę oszukani przez niewiadomoco/kogo, ale dejnarowicz wybitną zdolność do fatalizmu wykazuje. świeć panie nad jego młodzieńczą duszą.
z Dejnarowiczem zdecydowanie coś nie tak. patrzcie poprzedni felieton, spodziewa się kilku dobrych piosenek po płycie Gosi Andrzejewicz. zastanawiam się czasem czy mówi serio, czy robi mnie w balona.
ale co do tego "daliście się wszyscy oszukać, ja i tak wiem lepiej, że to Wam się nie podoba i nie bawiliście się dobrze" to już się przyzwyczaiłam. porcysowe.
swego czasu,kiedy chcialam byc dziennikarzem muzycznym doprowadzał mnie na skraje kompleksów. najwyraźniej faktycznie dobry był tylko jako szesnastolatek. w sensie podejścia. teraz reprezentuje całkowitą schyłkowość. moze powinien sie zgłosić do programu "jak życ dłuzej" vel "how to live longer" i poddać sie badaniu na wiek biologiczny...?
cześć
wróciłam na dni parę
i smierdzą mi stopy - ha!
na openerze było fajnie nie?
fetyszystka ;p
a open'er, fajny no.
Lilith&Katon
13.07.2007 17:23
a gdzie ja napisałam,, ze podniecają mnie śmierdzące stopy?
No właśnie. Nigdzie. Za to ja piszę teraz. Podniecają mnie śmierdzące stopy Lilith. Ha!
fuuuuj!!! śmierdzą mi tylko od czasu do czasu, tzn dzis i we Lwowie (ale tam wszystko śmierdzi).
nie napisalas wczesniej, ale ja wiedzialem. jestem jak malarz z herosow. wczoraj namalowalem obraz, gdzie lilith wacha swoje stopy
katon i lilith to świnki.
Moze teraz kazdy z nas sie przyzna do swoich odchyłów od normy?XD
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę