Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Festiwale
Magiczne Forum > Kultura > Muzyka
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
vold
ahahah, przypomnialeś mi teraz Miśkowaty o tym, dobre to było! wink2.gif
Katon
Muszę w końcu się zagłębić w tego Spoona. Ponoć brzmimy jak oni po grzybach czy co tam pisali.
nutrias
QUOTE(MisieK @ 04.11.2007 13:22)
Juz tam nie mieszkam jeszcze dalej od gdyni wiec to nie przejdzie xD
Stara Tymona wie wszystko, wiec na nic twoje starania nutriasie XD
Libsi(no co no XD)...

Moze kiedys sie reaktywuja.
MisieK
I do listy dorzuciłbym jeszcze British Sea Power, z takimi zajebistymi 2 płytami i świetną epką zapowiadającą 3 płyte, to byłby chyba najbardziej rzeźnicki koncert na otwieraczu ;]
Potti
za tydzień pierwsza zagraniczna gwiazda.
vold
niech powiedzą dwa magiczne słowa, a pierdol.ę Anglię i zostaje na openera wink2.gif
DWA SŁOWA

Rysiek_Kowal
RADIOHEAD?!
nutrias
dwa słowa?
britney spears?
Rysiek_Kowal
Tymkowi raczej chodzi o AM...
Lilith
Radiohead Radiohead biggrin.gif
Katon
Nie byłoby źle.
Rysiek_Kowal
Roskilde - Opener 1:0
No już nie ma się co bać, że pojadę na Roskilde i minie mnie Radiohead, którzy wybiorą Openera..

edit:
no to już na 99% w środe będzie remis.
nutrias
Może nie w środę, ale remis będzie na pewno smile.gif
Neonai
nie bedzie radiohead ;(

edit: za to THE CHEMICAL BROTHERS bedzie
Katon
Jak to nie? Ja nic nie wiem w ogóle co się dzieje - konkrety poproszę.
nutrias
THE CHEMICAL BROTHERS!!!!!!!:DDDDDD
Potti
bo nie lubią koncertować i nie chce im się do Polski przyjeżdżać, nie jesteśmy krajem obowiązkowym do zaliczenia.
edit: to do Radiohead.
Ahmed
czyli powtórka z rozrywki, bo grali już kiedyś na Openerze. ale faktycznie czołówka światowej elektroniki. czekam na Portishead ;-)
Katon
Grali. Zero podjarki. Plus frustracja jeszcze.
MisieK
ta. na pierwszym. 1 zespół. też mi festival ;]
typ przejechał po radiogłowych nieźle w tej audycji.
Rysiek_Kowal
jak wcześniej Opener przegrywal 0:1 to po tym strzale jest juz 2:0 dla Roskilde
wink2.gif
edit:
po informacji, ze TChB bedą też na Roskilde jest już 3:0 biggrin.gif
Neonai
ja jestem zdesperowana co do radioglowych ;(
nutrias
Jak dla mnie radiogłowych jeszcze ogłoszą!
A ja zadowolony z Chemicalców, chociaż wolałem Daft Punk, gdy powiedział że dzisiaj elektronika smile.gif
Katon
Ja wolałbym chyba wszystko z elektroniki. Nie żebym ChB jakoś bardzo nie lubił, ale nie wywołują we mnie żadnych poważniejszych odczuć.
Ahmed
sprawdź album Dig Your Own Hole. Satysfakcja gwarantowana. Klassiker. TChB razem z Daft Punkiem (Homework!) zatrzęśli elektroniką końca lat 90. Kotlety zostaną odsmażone, ale cieszmy się, że to kotlet najwyższej jakości.
Katon
Już się trochę pogodziłem z tym faktem. Napewno nie będzie fuszery.
Eva
QUOTE(nutrias @ 05.12.2007 21:35)
THE CHEMICAL BROTHERS!!!!!!!:DDDDDD
*

Iiiiik! :DDDD Kurcze, kurcze, ojejajej. <przebiera nogami>
Neonai
no! moze w koncu z nami pojedziesz!
Eva
Musze zaczac juz teraz wszystko planowac. Wegorzewo, Wudstok, Opener. Tylko nie wiem czy do walii w wakejszyn nie pojade na jakis czas wiec znow nie wiem jak to wyjdzie.
Neonai
weez kurde. jak teraz nie pojedziesz to w dupsko dostaniesz;p
Katon
A po co na Woodstock? Ugotować się w namiocie, zostać obrzyganą czy posłuchać skansenowych nutek? Buehehehe, ale jest zuy.
Eva
Koledze obiecalam. A ja honorowe dziewcze!
Katon
No no, może zoabczysz na żywo Happysad, Nieprane Gacie Stryja, Vadera, Radom Rege Boys i Comę. A do tego jakaś gwiazda z Niemiec, która zagra pomiędzy Comą, a Gaciami Stryja, bo Owsiak uważa, że wszystkie zespoły są równe i tak oto gwiazdy supportują jakieś nadzieje polskiego streetpunka ze Skierniewic. Inna rzecz, że w sumie od takich gwiazd takie nadzieje mogą być znacznie lepsze. Jeszcze inna rzecz, że chyba Owsiak powiedział, że Przystanka niet w 2008. Rozmyślił się, czy ja się przesłyszałem?

P.S. Ja tu szydzę, a my gramy na WOŚPie w Wiśle w tym roku. Może Małysz wyskoczy na scenę.
Child
Mówił, że przystanek AD 2oo7 miał być ostatnim.

A od Vadera prosze sie odpierwiastkować xD Poza tym dawno w rozpisce Łudstoku nie widziałem czegoś mocniejszego od Happysad, wiec Wiadra to byloby w koncu cos innego niz natchnione reagge-psalmy
Katon
Nie no wiesz, ja Vadera szanuję, tylko tak... hmm... z daleka =D
Eva
Hy, nawet sie szczegolnie tym nie interesowalam wiec jak bedzie to dobrze, jak nie bedzie to mnie to ni ziebi ni grzeje. Przynajmniej oszczedze sobie hepiseda i bedzie kiedy do walii pojechac xD

Vader. Nie no, milo calkiem graja, tylko nie wiem kiedy jedno tukutukutuku zamienia sie w inne tukutukutuku. No chyba ze spojrze na wierze a tam zamiast '03' widnieje utwor '04' xD
Child
ignorantka xD
Rysiek_Kowal
Wow! M.I.A!
Lilith
właśnie mialam pisać ;]
Child
w00t?
nutrias
GENTLEMAN!

JARAM SIĘ strasznie jak narazie
M.I.A, Chemicals i Gentleman
Lilith
słyszałam tylko kilka jej piosenek, taki sympatyczny dance smile.gif

edit: http://muzyka.onet.pl/10173,84743,plyty.html
swoją drogą biografię ma niezłą.
Potti
e tam 'sympatyczny dance', jakbym to przeczytała i jej nie słyszała to odniosłabym wrażenie, że nic specjalnego, a nieprawda wink2.gif

czołówka i w dodatku nieprzeterminowana ani trochę. as good as it can get. pozytywne zaskoczenia ostatnio wiszą w powietrzu ;]
Katon
Wreszcie coś fajnego. Gentelman mi zwisa i powiewa, ale Mia to jest coś.
nutrias
A ja mam już karnet smile.gif
Myśka
ej mia to jest turboenergetyk. mowcie co chcecie ale wasze the rapture czy !!! w konkurencji 'do tanca' leza i kwicza kiedy mia spiewa i tanczy :>
chyba jednak idziemy na tego openera.
Ludwisarz
meet U there
Child
Dawać Rage! k.... no!
Lilith
eee, ja wolę !!! wink2.gif
ale mia może być tongue.gif
Ahmed
bez podziałów na muzykę gorszą czy lepszą.
po tych trzech artystach już widzę, że zapowiada się taaaneeeczny opener! Purple Haze Galang Galang Galang Razorblade Galang Galang Galang...
zabawne, że Ziółkowski mówił właśnie o Mai jak był poprzednim razem w Alternatywnym i dzisiaj okazało się, że MIA rozkręci bibkę na Babich Dołach.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.