ta, pewnie ja kupie bilet na openera I WTEDY OGLOSZA ZE JAYHOVA nie przyjezdza. PFFF.
ale sadze ze MIA byla jedna z najdrozszych gwiazd, wiec mogliby kase wydac teraz na dwie inne

[jak to czytasz panie Ziółkowski to Arctic {ktorzy chyba nie koncertuja

}, RATM, Outkast, Lupe Fiasco albo Dj Shadow]. no
Już chyba za późno na sprowadzenie jakieś większej gwiazdy, jeżeli nie na sprowadzenie kogokolwiek. Cóż, zdarza się, nie wina organizatorów.
Tymek, co do RATM. Ziółkowski mówił w Trójce już byli zaklepani dla nas (chyba już nawet podpisali wstępną umowę), ale akurat w tym tygodniu muszą sobie przerwę zrobić w trasie

Widać pech nie opuszcza tegorocznej edycji Heinekena, najpierw RATM, potem Beirut i teraz M.I.A.
Niewielka strata zważając na to, że MIA na scenie wypada słabo (żeby nie pisać, że tragicznie). Na płytach żywioł, wulkan energii, a na żywo nie wyrabia. Jasne, że fajnie byłoby ją zobaczyć, ale jej sceniczna postawa, to raczej przerost formy nad treścią.
Ludwisarz
14.06.2008 00:37
holly shit.
a dopiero połowa czerwca
w takim razie drżę na myśl, co będzie dalej!
mój karnet już zamknięty bezpiecznie w domowym sejfie
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
hm, a gdzie się jens lekman podział?
Mogwai to w sumie zespół z gatunku tych, którym nie jestem w stanie się podjarać. Ale no jeśli chodzi o rangę festiwalu to ja nie wiem co jeszcze może Rojas zaprosić. Po prostu MASAKRA!
spojrzałem na rozpiskę Wacken OA. Do srody bylo nawet niezle. Spojrzalem na czwartek i padlem.

Exodus openerem dla syfu pokroju najtfisza albo lordi? :F
[dla całej niezorientowanej masy - to tak, jakby na tegorocznym Ołpenerze Interpol miał RH+ otwierac.]
Rysiek_Kowal
14.06.2008 14:15
QUOTE(em @ 14.06.2008 13:04)
hm, a gdzie się jens lekman podział?
Lekmana nie będzie. Zrezygnował w ogóle z koncertowania w tym roku, chociaż podobno już wszystko było zaklepane..
To może chociaż Sufjan =P?
Dziś o 23.30 na TVP2 będzie reportaż o Openerze.
The Prodigy na Coke Live!
Przyznam, że ładnie to wygląda. Missy Elliott, Timbaland, The Prodigy (i Sean Paul, którego dla mnie może nie być

)
Wybiera się ktoś?
ci co kimać u mnie chcą.
ustalcie sobie w miarę możliwości o której będziecie w Gdańsku w Piątek, bo a) musze was odebrać, b) musze zwiać z roboty (czy jest sens wogole do niej iść tego dnia:P)
Tymon jeszcze o tym nie wie, ale jedziemy o 8:15, w Gdańsku Wrzeszcz (tam kupować bilety?) będziemy o 13
tak wrzeszcz.
no to spoko. wezme sobie wolne i zmrożę browce
a kto z was w ogole jest pewniak ze smiga na openera?
To, co wiem:
1. Neonai
2. Misiek
3. Timmy + 1 osoba
4. Nutrias
5. Vold + 1 osoba
vold + 1 osoba (ale dalej jestem wolny, heartbreaker

)
podpisałem umowę na tego ochroniarza, więc mam nadzieje, że jakoś się tam na chwilkę czy dwie zobaczymy ;)
Ludwisarz
20.06.2008 23:47
i posmyramy sie pytkami! ;b
A moze zrobic krzyzyk sikajac? Albo trojkat rownoramienny z voldiusem jeszcze?
Bedziesz przeprowadzał rewizje osobiste? :c
nie należy to do moich obowiązków, ale jak będziesz chciał to wszystko da się załatwić \o/
Martina Topley-Bird zastąpi MIĘ
Spoko jest jednak pójdę na Massive Attack
QUOTE(vold @ 20.06.2008 19:18)
vold + 1 osoba (ale dalej jestem wolny, heartbreaker

)
ochhmmmmmmr :* its u and me n seaside
Rozpiska na Roskilde przyprawiła mnie o palpitację serca.
poka. co MBV w tym samym czasie co Radiohead?XD
Nie no, nie jest aż tak źle. Ale prawie, bo Neil Young jest wtedy co MBV. To znaczy wiadomo, że ide na MBV, ale no szkoda.
Rozpiska.
Primal Scream na Pepsi Vena Music Festival ;o
Toć to najlepszy koncertowy rok w tym kraju ever chyba.
A my chcemy zorganizować w Myślenicach festiwal, o! Może za rok, pewnie za dwa. Lapino Indie Fest
Ale tak poważnie, to myślę, że coś na skalę Rafinerii mogłoby się udac. Myślenice są idealnym miejscem na fajny festiwal.
Ej, wiecie już kiedy i o której na tej rafinerii gracie?;p
Wiemy. 10tego jakoś około 19:30 podobno.
bo ja o 17stej koncze robotę. powinienem zdazyc.
Na porcysie jakieś niezwryfikowane podniety, że podobno Les Savy Fav na Offie - czy to w ogóle możliwe? Czy jest szansa? Rychu Wszystkowiedzący, przemów!!!
erm jak, przeciez 9 graja w londku:
majspejs
No co, Off przecież nie jest jednodniowy =D
mi się nie wydaje cholera. ale wszystko mozliwe. liczę na jeszcze jedną wielką gwiazdę. ciekawe tylko czy zmieści się taka w karnecie za 65zł.
Z tego festiwalu Rojek ściągną Mogwai m.in., jakieś zyczenia?
No a tego 9tego w Londynie gdzie grają LSF to gra też Of Montreal, więc nie tracę nadziei.
Rysiek_Kowal
23.06.2008 16:27
QUOTE(MisieK @ 23.06.2008 15:39)
No bez kitu! The National to byłby strzał! i tak sobie myślę, że to wcale nie jest jakieś nieprawdopodobne życzenie ;>
W ogóle to co by z tego nie było to byłoby fajnie.
A o LSF na Offie nic nie wiem.
The National, MBV, Bonnie 'Prince' Billy, Yeasayer, El Guincho albo chociaż Fleet Foxes z tego festu ściągnął jeszcze i byłoby świetnie. z czego na MBV raczej nie liczę w tej cenie.
oszfak. zapomniałem kupić biletów na Offa przed 19.06. Teraz już są trochę droższe. Ajajaj, muszę lecieć w tym tygodniu po karnety, bo się boję, że ich wkrótce zabraknie.
LSF? -
A nocleg na Offie jak wygląda?
Rysiek_Kowal
24.06.2008 11:21
Wygląda tak, że się nie spi wcale bo ludzie na polu cała noc drą mordę krzycząc TERRROR. A tak bardziej poważnie to wszystko jest napisane na stronie festiwalu:
http://www.2008.off-festival.pl/?dz=27Raczej trudno o jaką alternatywę. No chyba, że jacyś tutejsi Ślązacy coś podpowiedzą
miejsc w akademikach w aglomeracji podobno juz nie ma :P zreszta, na slasku nie ma komunikacji nocnej.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę