Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Festiwale
Magiczne Forum > Kultura > Muzyka
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
Lilith
a Marta jedzie na Roskilde.
fcuk, a ja nie bo miałam prace, a teraz kurde nie maml.
nutrias
Ciesz się szczęściem siostry smile.gif

<troche nizej>
http://img167.imageshack.us/img167/3764/loloi9.jpg
Hypacja
Hyhyhy... biggrin.gif

Ale za to ciąży na mnie odpowiedzialność za paskudne kłamstwo. Jak sie kłamało będąc dzieckiem, to na starość sie nie umie.
Katon
Hahahahahahahaha, już za późno!
Eva
O, patrzcie, Mateusz mowi do siebie czarodziej.gif
Katon
Znam waszą tajemnicę, buahahahahahahahaha, teraz masz mi co tydzień wysyłać kiełbasy poznańskiej albo... czarodziej.gif dementi.gif czarodziej.gif ph34r.gif
Rysiek_Kowal
No a ja mam to wszystko na screenach. XD
Eva
Moge Ci wysylac regularnie oryginalna sucha krakowska czarodziej.gif

Btw nie mam pojecia co on earth moglo Toba powodowac zeby robic te screeny, Good Lord xD
Rysiek_Kowal
Na tapetę se wrzuciłem wink2.gif

A poza tym to chyba wszystko można przeczytać w śmietniku przecież.
Eva
Psujesz Katonowi zabawe i mnie, bo nie bede musiala mu szykowac paczek z kielbasa.
Rysiek_Kowal
Katonowi mniej kiełbasy nie zaszkodzi - wprost przeciwnie wink2.gif
Eva
Buuurn! :>

Znow bedzie trzeba wywalac. Mi sie nie chce!
Lilith
jak dzieci no, jak dzieci ;]
Katon
Sajonara, moji drodzy! Może duńskiemu oddziałowi Niewinnych uda się dopaść jakiegoś interneta to się odezwiemy =*
Lilith
a niech was tam zleje w tym Roskilde, zaczynam prace od polowy lipca dry.gif
MisieK
So So Modern na Offie. Kozacki koncert może być.

Wejdzcie na ich myspace i zobaczcie fote do 'piece it apart' XDDDDD
nutrias
Jak już zapewne niektórzy fani Róisín wiedzą, nasza ulubienica kończy 5 lipca 35, khe, 18 lat. Jej koncert zaczyna się o 1:00, zatem już w jej urodziny!

Z tejże to okazji trzeba coś zaśpiewać. A konkretnie oczywiście Happy Birthday! Jeśli ktoś nie zna niezwykle ambitnego tekstu, publikujemy go poniżej:

Happy birthday to you
Happy birthday to you
Happy birthday, dear Róisín
Happy birthday to you

Trzeba będzie tę zwrotkę (refren?) odśpiewać po parokroć, także po to żeby wszyscy chętni zauważyli, że już śpiewamy. Sugeruję luźno trzy razy, a jeśli będzie się dobrze śpiewało, to możemy Róisín śpiewać dalej, jak pójdzie potem “Sto lat”, to już Wasza sprawa. Tłum decyduje!

Teraz KIEDY będziemy śpiewać. Otóż na gronie Moloko i Róisín ustaliliśmy, że najlepszym momentem będzie koniec koncertu, ale tej jego części PRZED bisami. Z setlist, które udało się zebrać, wynika, że PRAWDOPODOBNIE wypadnie to po “Overpowered”, ale że Róisín z różnymi setami ostatnio wyskakuje, to nastawcie się, że chodzi po prostu o koniec głównej części koncertu. Ruszamy zaraz jak tylko przestaną grać i się ukłonią.

Jedna ważna uwaga: imienia Róisín nie czyta się jako “Rojsin”, “Rozin” czy jakkolwiek podobnie, tylko “Rołszin” lub “Roiszin” (drobne szczegóły są nieistotne, i tak 3/4 z nas pewnie nie umie śpiewać, więc nikt nie zauważy różnicy). Poprawną wymowę prezentujemy poniżej w najnowszym klipie Róisín do kawałka “Movie Star” - pada ona na samym początku! Jednocześnie ostrzegamy, że w klipie następuje niezwykle brutalna scena gwałtu, zatem mogą go oglądać jedynie hardkorowi tru fani Róisín!!!

http://open-er.pl/

Potti
bawcie się ładnie na Openerze albo gdziekolwiek jesteście, wychodzę na lotnisko wink2.gif
nutrias
The Roots znowu w Polsce! biggrin.gif

Misiek, przypomnę że Wrzeszcz wita nas minutę przed trzynastą. tongue.gif

A, i najnowsze tvn-owskie wieści głoszą, że w sobotę i niedziele deszcz biggrin.gif
Katon
Pozdro 600 z Danii, jest zajebiscie, zapomnielismy hasla do niewinnych, ale wypowiadam sie w imieniu wszystkich magicznych + Martyny, ktora jest mugolem, ale spoko, daje rade.
Katon
Nataku hax:

No to ja pisze, mimo ze rzadko tu bywam ;D
Mieszkajac z Katonem w namiocie i pijac z nim najtansze mozliwe wino jest zajebiscie.
Zapowiada sie kilka dni (zbyt najebany by wiedziec ile) ostrej rabanki.

Poti mowi, ze w odroznieniu od nas jest najebana litewskim czymstam. nie wiem czym bo jej uwaznie nie sluchalem przez winne opary.

Katon boi sie ludzi ktorzy patrza na niego z niechecia.

Chuja tam! Iggy Pop ze sciany mierzy mnie wzrokiem, kazdy by sie pospinal! Katon

No i znowu Nataku.

Roskilde jest niewyobrazalnie wielkie. I spotkalismy ludzi krowy. Ludzie Krowy sa w Pyte.

Dobra, koncze bo Katon chce mejla sprawdzic.

Roskilde rox.

Jutro Simpsons The Movie ;D;D;D;D;;D;D;
Neonai
świry;ddd
Child
Nawalcie sie jak swinie i idzcie na slayera xD
nutrias
Kasztelany kupione, Miśku! smile.gif
MisieK
!!!
Niewinni Czarodzieje
Roisin wymiotła! Ale te polskie buce nie chciały jej śpiewać Sto lat i kupa. a poza tym było fajnie. a teraz jest rano i jesteśmy zmuleni. całuski w poślady czarodziej.gifczarodziej.gifczarodziej.gifczarodziej.gifczarodziej.gif
Eva
Polowa ekipy wyjechala i forum to wielka trupiarnia.
Niewinni Czarodzieje
Sex pistols okazali się być wielką pomyłką, a Interpol nie daje rady koncertowo niestety.
Eva
Sex pistols pomylka? Ej no co wy mowicie! A to niespodzianka.
Niewinni Czarodzieje
noł fjucia fo ju!

(bede rwał cie, w aucie....ehe...)
Eva
whooooo killed bambi, whoooooo killed baaambiiii..??!?
Avadakedaver
QUOTE(Niewinni Czarodzieje @ 06.07.2008 12:42)
noł fjucia fo ju!

(bede rwał cie, w aucie....ehe...)
*

''brał cie''
a nie rwał tej xD
Niewinni Czarodzieje
sorry to najka pomyliła tekst
Child
sygnaturka zajmuje juz caly ekran mojego laptopa ohmy.gif
Lilith
proponuję ją przepisać dla potomnych i wydać w twardej oprawie (em, to Twoja działka, si?).
em
moja działka, moja!
chociaż ja nie od przepisywania, mogę pergamin wyniesc z bejotki do tych celów szczytnych - ale inkaustem mi działać nie każcie

na dwójce był jednocześnie reportaż i z roskilde, i z openera :o
nutrias
Było miło, ale się skończyło smile.gif

Lilith
hahahaha! Mateusz zostawił komórkę, a Marte se kurtke kupiła i jej na powrót nie starczyło ;]
co za ciptoki czarodziej.gif
Vilanda
nie wierzyłam, że to kiedykolwiek się stanie, ale jednak - widziałam ludzi z magicznego! ;DDD

miśka, neonai i o ile się nie mylę kan - piękni jesteście ;D
Neonai
Vilanda - lol :F

Właśnie przyjechałam do domu. I chciałam podsumować wyjazd. Tymon (on zjada kubki) już podsumował bardzo ładnie podczas powrotu z festiwalu do domu Miśka (który jest powodzianinem) o 5 nad ranem. Ja tak ładnie nie umiem, ale się postaram. Było bardzo miło, jak zwykle zresztą, chce całej ekipie podziękować no i w ogole. jestescie kochani i super sie z wami bawi, z tego miejsca chce jeszcze pozdrowić Gosie i Kasie, które (jeszcze) nie są magiczne, ale są bardzo fajne. Koncertowo też jestem usatysfakcjonowana - fantastyczny koncert Roisin (skąd ta kobieta ma tyle energii?), Editors, całkiem niezły Interpol, choć bez szaleństw, Muchy jak zwykle z klasą, Chemical Brothers też byli spoko. The Racounters na czwórkę, ale widziałam na żywo Jacka White'a czarodziej.gif bardzo fajnie zagrali CSU. O reszcie nie piszę bo albo nie byłam albo mi sie nie podobało. no.

bo na życiu, Irka, trzeba się znać.
Lilith
a kto będzie w ogóle na Rafinerii?
szukam namiotu ;]
GrimmY
a ja chciałem przeprosić Miśka i Naike, że spotkanie ze mną polegało dosłownie na powiedzeniu sobie cześć i zdupceniu z powrotem do roboty, no i że ogólnie kupa wyszła (potem jeszcze mi telefon padł, a zresztą chyba nie było sensu się spotykać jak zaraz musiałbym zawijać), ale taka praca niewdzięczna. co prawda z Vold'em udało mi się w piątek w nocy zapalić, ale też musiałem uciekać zaraz. sorry jeszcze raz, ale cieszę się, że jesteście tacy fajni jak na zdjęciach :ddd

idę spać, przez 4 dni przepracowałem 50parę godzin, z czego wczoraj stałem tuż pod sceną i łapałem pływających ludzi (chociaż jakoś strasznie dużo ich nie było) co w sumie było całkiem oukej, bo obejrzałem sobie 4 kewl koncerty (Chemical Brothers O_O) i z racji stania w odległości 1 metra od kilkudziesięciu kolumnach koncertowych prawie oguchłem. ta, pomimo wszystko jest co opowiadać.
big love
hazel
  a kto będzie w ogóle na Rafinerii?
szukam namiotu ;]

A kiedy to w ogóle jest?
Lilith
10/11/12 lipca
Neonai
jej, zapomnialam! spotkalismy Grimiego przeciez. no ale na krotko sad.gif powiedzial mi ze mnie lubi biggrin.gif
Lilith
buahahha, a teraz Marta zostawiła komóre w samolocie czarodziej.gif
Child
Na zadnym festiwalu nie bylem, acz chcialem zauwazyc, ze Naika wydzwaniala do mnie, jak jeszcze nigdy nikt. Wybacz ze nie odbieralem, ale zdarza mi sie tak, ze wyciszona komorke rzucam gdzies w kat i sprawdzam dopiero na drugi dzien ;p

Miskuzi
Neonai
no wlasnie, ja do Ciebie wydzwanialam a Ty zamiast sie z nami ustawic to umarłeś dzien wczesniej tongue.gif
em
a ja szukam namiotu na offa. albo jakiejs innej formy przetrwania nocy 8/9.
MisieK
Spłukałem się doszczętnie, więc ciekaw jestem czy mi na rafinerię wystarczy, szczególnie, że muszę warunek zapłacić. Ale Ewę, WRT i kto tam jeszcze będzie za dnia, przed koncertami zapraszam do gdańska, na wódkę rzecz jasna!=D

Katon, Marta -> czarodziej.gif

Odnośnie Open'era to słabszy był niż rok temu, ale no Roisin wgniotła, powinna zamykać ten festwial, byłoby lepiej niż rok temu na LCD. Pozatym co, Martina była bardzo fajna, o ile można to napisać po czterech piosenkach. Editors wygrali koncertową część konkursu 'kto lepiej zżyna z Joy Division', bo Interpol niestety był nudny trochę. Znaczy jak leciały hiciory to wiadomo, ale ta ostatnia płyta i brak stelli zniszczyły wszystko.
Muchy to mi się chyba nie znudzą nigdy. A White z ekipą był jak najbardziej spoko. Chemicalsi mieli fenomenalne wizualizacje. I Ścianka w tym fragmencie który widziałem to była spoko.
Sex Pistols - ....

A ekipie dziękuję za zajebisty czas. Świeżakom też!
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.