cicho. od dwóch tygodniu co druygi dzień wygrywam bigmilki. czas na coś poważniejszego ;>
Te konkursy w Trójce to możesz tylko wygrać, jeżeli słuchasz radia na komputerze, masz włączoną wikipedię albo masz w głowie muzyczną encyklopedię. Owszem czasami zdarzaja się łatwiutkie pytania, ale wtedy dzwoni Ci jakieś 1000 osób z całej Polski, i powiedz mi jak można być tym pierwszym, któremu się udaje? Jedyna nadzieja w trudnych pytaniach, na które o dziwo tylko ty znasz odpowiedzi.
Se se se, a mnie się udało wygrać Gnarls Barkley w alternatywnym niedawno i już się cieszę płytką ;]
Nie sułcham radia na kompie bo mi zamula torrenta. a najblizsze radio mam daleko. nadzieja przepadła;p
Mojemu koledze ze studiów co chwilę się udaje. Bandyta.
To jest kawał buca. Nie przepadamy za sobą. Kolega w sensie, że na studiach z nim jestem i czasem trzeba zagadać, ale nic więcej nas nie łaczy...
to mu z plecaka podpierdol;>
To jest kawał buca. Nie przepadamy za sobą. Kolega w sensie, że na studiach z nim jestem i czasem trzeba zagadać, ale nic więcej nas nie łaczy...
U mnie już też podpadł ;] Nie dość że na Open'era jedzie, to wcześniej jeszcze Roskilde w Danii zaliczy. Farciarz.
KATON! MISIEK!
Muszę dokonać potwierdzenia rezerwacji miejsca na campingu. Na chwilę obecną w moim namiocie śpią 2 osoby, a są 4 miejsca. Jeżeli nie macie zapewnionego noclegu, to mogę przed potwierdzeniem rezerwacji "dodać" was na listę. Musicie mi tylko dać numery Waszych biletów (tak, tak....Misiek lepiej kupuj w trybie natychmiastowym). Później nie będę mógł wprowadzać już żadnych zmian. Potrzebna jest szybka i męska decyzja.
Postaram się to załatwić jak najszybciej. Na nieszczęście nie zależy to tylko odemnie a także od Wydziałowej Komisji Stypendialnej... A jak nie zdążę to moge spać pod przejściem podziemnym na skmce w gdyni tak jak po sylwestrze czekając na skm;p
e w ogole na stronie napisali ze autobusy jezdza z babich do skweru kosciuszki, a ja chce podwozke na dworzec. jeszcze mi kurde brakuje zapiepszac ze skweru o 5 nad ranem, po tych wszystkich wygibasach. naprawde nie wiem czy bede w stanie sie poruszac.
a dzis snilo mi sie ze zabraklo biletow he-he ;P
mam tylko nadzieję, że nie masz proroczych snów;p
a szłaś kiedyś trasa gdańsk-gdynia-gdańsk? wygibasów wtedy nie było, acz były inne przyczyny narzekań;p a ci się nie chce ze skweru na dworzec iść. shame on you!;>
Będą kursowacć pomiędzy dworcem a Babimi Dołami
pozdrawiam
napisal tomek rawski. dzieki, tomku! ;d
misiek - mi sie ta droga na skwer dluzy zawsze. albo gdy ide do Ucha to za kazdym razem dziwie sie, jak tam doszlam, bo nie potrafilabym komus wytlumaczyc gdzie to. no ogolnie gdynia sux ;P
właśnie. zabrać trza tą bandę do Ucha;p
mi się gdynia będzie zawsze kojażyła z jednym z bardziej nieudanych sylwesrów na którym jakiś fagas zarzygał mi plecak pełen wódki;p sux sux i jeszcze raz sux. nie ma to jak Danzig;p
Knajpę taką znajdźcie, żeby mieli pianino, to jak mnie upijecie to dam wam taki koncert, że buty spadają =D
ta.
Myśka, ja kojazę jakąś knajpę z pianinem ale za cholere nie przypomne sobie jak tam trafić. znasz ty jakąś?
Taa! Organizatorzy zapowiadali taką niespodziankę.
A Groove Armady nie będzie ;[ I tak bym pewnie nie poszedł, mimo że to czysta klasyka. Za rok będą.
Ja za rok mam nadzieję na DPT, YYY i Arcticów i Raconteursów... albo przynajmniej któreś z tych ;>
Arciticów? masz jakieś bliższe informacje?
no co ty;p
zresztą oni aktualnie szukają basisty;p
kupię gitarę basową, na której gra się bez żadnego przygotowania.
Misiek, czysta abstrakcja z tymi wszystkimi gwiazdeczkami. Wystosujemy ładną petycję, żeby połowa new rock revo fali się tam zjechała. Bloc Party bo nowy album wydają we wrześniu, Futureheads, Maximo Park, Von Bondies etc. ;] Marzenia. Nie porzucajmy nadziei.
Tylko nie Maximo Park. Fe. Nie lubić;p
Do listy marzeń wbijmy jeszcze Zutonsów, Metrica i Guillemontsów ;p
METRIIIIIIC :D moje najukochansze!
a piano znam, ale to w centrum gdanska. lokal nazywa sie puerto i serwuje pyszna kawe, poza tym jest organizatorem wielu alternatywnych wydarzen kulturalnych typu promujacy sie nieznani artysci ;)
ps. wiedzieliscie o tym, ze w poznaniu 30 czerwca wystapia antony and the johnsons i cocorosie?
Bam shika bam shika boom boom bom...;]]]]
koło puerto chyba przechodziłem;p chyba. ja byłem kiedyś w gdyni w jakiejś knajpie, w której według doniesień coponiektórych ogniś znajdował się burdel, acz nie wiem gdzie to;]
QUOTE(MisieK @ 23.06.2006 12:48)
ta.
Myśka, ja kojazę jakąś knajpę z pianinem ale za cholere nie przypomne sobie jak tam trafić. znasz ty jakąś?

w klifie na dole jest fortepian, a u nas w lo było pianino w obiadalni. jak się skupie to może sobie jeszcze jakieś przypomnę.
QUOTE(Sumiko @ 23.06.2006 20:37)
QUOTE(MisieK @ 23.06.2006 12:48)
ta.

w klifie na dole jest fortepian, a u nas w lo było pianino w obiadalni. jak się skupie to może sobie jeszcze jakieś przypomnę.
Jest jeszcze w Kawiaretonie..
Ja se chyba dyplom zabiorę, bo gębie to ponoć nie widać, że umiem =P
Groove Amandę przeboleję, chociaż się wybierałem.
Ja najbardziej o Von Bondies marzę. I o reaktywowanych The Libertines. Ale gdyby przyjechali w dwóch kawałkach to też bym szalał.
razem na jednym koncercie? wątpię;p
Odegraliby dramatyczną scenę, rozpłakaliby się przed ludźmi i zeszli na oczach polskich fanów - ależby to było wzruszające...
ta. miałbyś o czym wnukom opowiadać. ale może kiedyś... pink floyd 30 minut razem zagrali. dzwoń do live8;p
Nie jest tak źle... Już tam coś ostatnio Barat przebąkiwał, że w jego sercu jest zawsze miejsce dla Pete'a i dla The Libertines i że on by chętnie jeszcze kiedyś...
Tu już nie jeden monar próbował pomóc. Ale Doherty to taki wyjątkowo zatwardziały ćpun. Ciężko będzie go uratować. To już nawet w głosie słychać, że on ledwo zipi.
czy ktos wie na czym dokladnie polega system kuponowy?
Tak, wiem dokładnie. Polega na syfie, kolejkach i ekstremalnym wręcz wk....niu. A w szczegółach wygląda to tak:
1. Na terenie festiwalu wszystko kupuje się za kupony. W zeszłym roku jeden kupon kosztował 6 złotych.
2. Po kupony stoi się w kolejce. Kolejka jest taka, że się odniechciewa wszystkiego.
3. Piwo kosztuje kupon. Po piwo jest kolejka, taka, że się odniechciewa piwa i życia.
4. Różne gadżety kosztują np. 4 kupony, jest to kupa kasy i w sumie szkoda jej - można przecież kupić piwo - patrz punkt trzeci.
5. Wniosek - należy zadupcyć się przed wejściem.
to co, ja bede na piwo i obiad do gdynii pedzic? ;p
Oj, żebyś się nie zdziwiła... W zeszłym roku żarcia nie było na terenie festiwalu, tylko tuż obok i funkcjonował tam system pieniężny mój ulubiony. Ale skoro ufestiwalowili też żarcie to może być ciężko... Lepiej się najedzmy w tym maku =P
czekaj czekaj... 6 PeeLeN = 1 kupon = 1 piwo?;|
God damn'
Dobrze ze przed sobie popijem;p
omg omg omg
mam bilet
!nie moge uwierzyc ze to wszystko naprawde a w dodatku juz za tydzien aaaaaa :)
sami trzydniowcy.
fajnie macie ;p
Lepiej się najedzmy w tym maku =P
Fuj, fuj, fuj! Ja sugeruję dobry zimny kefir ze spożywczego + drożdżówki z piekarni. Kuponów nie będę brał. Ludzi chcą na tym oszukać. Dobrego, zimnego piwa w zwykłym sklepie nie dostanę? Mogę sobie pić Heinekena, ale za 6zł to ja dwa mogę mieć.
sami trzydniowcy.
fajnie macie ;p
Znalazł się odszczepieniec XP Trzeba było jednak ograniczyć ilość spożywanego alkoholu. Miałbyś namiot i trzydniową zabawę. A teraz prawie wszystko przepadło.
cicho. ojciec mnie wkurwił. własnie mnie dziś uświadomił ze dostał nagrodę od starosty za 25 lat pracy i podarował mi 100zł....;/
Powiedz mi, że żartujesz z tą stówą.
Patrząc na to z innej perspektywy, masz więcej kasy na picie. Nie rozpaczaj xD
nie żartuje.
też już to zauważyłem ;d
Ło ja. Jak z tej piosenki Alanismoriset.
Nie obiecuję niczego, ale może wezmę gitare. Tylko, że ja umiem grać pięć piosenek, w tym trzy moje. Czy ktoś jeszcze z was umie? Choćby i trzy. Byle inne.
ja nie. moja nauka gry zatrzymała się na tym, że wiem co to jest struna. niestety.
hm...
child?
aha. gram trve-andergrand-psychodelic-lightspeed-not-quite-technical-crap-metal :}
pasuje? XD
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę