No tak, ale bez przesady.
Dzisiaj mają podać kolejny zespół?
wlączamy program alternatywny na trojeczce i sluchamy.
SONIC YOUTH!!!
wow wow wow
robi się coraz ciekawiej. jestem bardzo szczęsliwy.
jezu jak sie ciesze! :DDDDD
a juz mialam nadzieje na Małpki...
a ja na Bloc Party, ale i tak się cieszę ;>
kurde, tez sie podjarałam, ze to jednak AM będą...
nie macie co narzekać ;]
tylko skoro z USA przyjadą SY to juz mam nikle szanse na BRMC:P ale cotam. trzeba sie cieszyć

piękny dzień.
skonczylem sesje praktycznie, Sonic na openie... jej ^^
ale ale! obiecali, ze bedzie młoda indie gwiazda!
A youth to niby co znaczy? stary? xD
noooo, zważywszy fakt, ze powstali na poczatku lat 80tych, to tak i to bardzo ;]
i moga sobie być młodzieżowi nawet za 100lat.
ale po przetrawieniu pierwszego rozczarowania stwierdzam, ze moglo byc gorzej
zobaczysz Lilith
jeszcze Malpki beda
ino nie ich kolej teraz;p
nie będzie ich, będzie Bloc Party
Rysiek_Kowal
19.02.2007 23:40
QUOTE(Potti @ 19.02.2007 22:33)
nie będzie ich, będzie Bloc Party

Prost. Za duzo za nimi przemiawia zeby dali sie wygrysc jakims tam małpom
sam jesteś jakaś tam małpa, z całym szacunkiem =P
Same klassikery. The Roots - legenda hip-hopu, Beastie Boys, Bjork i teraz pionierzy muzyki alternatywnej - Sonic Youth. Osobiście wolałbym reaktywowane Pixies, ale nie ma na co narzekać. Jestem niezmiernie podjarany SY. Jejku, to będzie naprawdę niesamowite doznanie zobaczyć ich na żywo. Let's rock! Btw, silna reprezentacja z Nowego Jorku do nas zawita (więc może być tak jeszcze TV On The Radio albo The Rapture?). I tak już mamy cudowny HoF, a przecież jeszcze tyle gwiazd do ogłoszenia.
No. Po pierwszej Bistibojsowej podjarce przyszedł czas na drugą porządną. Rewelacja. Nie ma się co rozwodzić nad tym, dlaczego przy całej sympatii mej do Małp koncert SY jest o wiele więcej wart. Teraz jeszcze tylko BRMC albo Rapture, albo może Strokes i pełnia szczęścia mnie czeka. A gdyby jeszcze na dokładkę jakiś indiepop z Kanady przybył to już wogóle...
O rany. Właśnie zmroziła mnie myśl, że mogą nam zafundować zdradzieckich Razorlight.
Rysiek_Kowal
20.02.2007 00:51
QUOTE(Katon @ 19.02.2007 23:41)
O rany. Właśnie zmroziła mnie myśl, że mogą nam zafundować zdradzieckich Razorlight.
I bylo by calkiem w porzadku. Tak samo bym sie z nich cieszyl jak z Arctic Monkeys. A bardziej niż z The Kooks.
Ogladalem ostanio dvd Razorlighta i na żywo dają rade, wiec nie mam nic przeciwko.
Ja mam w stosunku do nich tak strasznie mieszane uczucia, że nie radzę sobie z nimi. Kapitalny debiut i zupełnie miałka druga płyta. Z każdym przesłuchaniem gorsza, a nie lepsza. Mdła zwyczajnie. I wcale nie w tym problem, że popowa, tylko, że słabo popowa. No nie po prostu nie.
Ale nie no, nie mogę się z Sonic Youth otrząsnąć. Nie spodziewałem się.
Ludwisarz
20.02.2007 21:38
Ahmed: Aleś Ty się uparł na to Tv On The Radio
QUOTE(TimmY @ 20.02.2007 21:38)
Ahmed: Aleś Ty się uparł na to Tv On The Radio

anoś. od czasów Hendrixa nie było murzynów, którzy by tak wymiatali na gitarach.
Bloc Party! na Glastonbury :p
no to rzeczywiście będzie
pracowite
łaaał, to najpewniej któryś z tych zespołów (AM, AF no i od bidy BP) przyjedzie tez do nas
Dzis bedzie niespodzianka: cos absolutnie nie w moj desen :p
dziś będzie elektronicznie.
Liczę na Dj'a Shadowa, Royskopp albo nie wiem.
Może RJD2?
Rysiek_Kowal
26.02.2007 20:02
a ja obstawiam, ze nikogo dzisiaj nie oglosza.
QUOTE(Rysiek_Kowal @ 26.02.2007 19:02)
a ja obstawiam, ze nikogo dzisiaj nie oglosza.
skad wiedziałeś??
On sypia z Szydłowską, Stelmachem, a kto wie czy i nie z Ziółkowskim. Wszystko wie
czasami to nawet i z samym premierem!
Rysiek_Kowal
26.02.2007 21:07
tak, z Mazowieckim.
Wrzuciłby ktoś coś DJ Shadowa. Napewno będzie a ja znam może 3 kawałki =)
Wrzucę cały album, haila ho, poczekaj.
Rysiek_Kowal
27.02.2007 18:31
BLOC PARTY!
Bloc Party have been confirmed to appear at this years Heineken Opener Festival, which takes place in Gdynia, Poland between 29th June and 1st July. Bloc Party will perform on Sunday 1st July.
sam jesteś ble
moze nie jestem tak wielkim entuzjastą BP jak Ryśko, ale nie ukrywam, że raduję się niezmiernie. kele knows how to rock.
o w pyte
faktycznie
no hmmm
w sumie fajnie
jestem ble. bloc party jest ble też. specjalnie sie jakoś nie ciesze, bo nie ma z czego ale mogło być gorzej

Broken Social Scene albo Arcade Fire. Wtedy to bym bleblał na potęgę.
phi. BSS/AF. posikałbym się z radości xP
QUOTE(Ahmed @ 27.02.2007 18:01)
phi. BSS/AF. posikałbym się z radości xP
i ja i ja i ja!!!!
no to co będzie następne?
Rysiek_Kowal
27.02.2007 19:05
QUOTE(MisieK @ 27.02.2007 17:55)
jestem ble. bloc party jest ble też. specjalnie sie jakoś nie ciesze, bo nie ma z czego ale mogło być gorzej

mozesz nie jechac przeciez. proste.
QUOTE(MisieK @ 27.02.2007 17:55)
r u stupid or sth?
juz mowilem. jestem ble, stupid or sth i dodtakowo straszne bezguście muzyczne ze mnie. ide sobie małdaryny posluchać. pojechać i tak pojadę bo muse i sonic youth. a na bloc party sobie z nełonajcem odpoczniemy pewnie;P
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę