Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Festiwale
Magiczne Forum > Kultura > Muzyka
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
Katon
No tak, ale bez przesady.
vold
Dzisiaj mają podać kolejny zespół?
Eva
Kiedy kiedy kiedy?
Neonai
wlączamy program alternatywny na trojeczce i sluchamy.
Potti
Sonic Youth!
Ahmed
SONIC YOUTH!!!
wow wow wow
robi się coraz ciekawiej. jestem bardzo szczęsliwy.
MisieK
jezu jak sie ciesze! :DDDDD
Lilith
ej, staaaareeee.
Neonai
a juz mialam nadzieje na Małpki...
Potti
a ja na Bloc Party, ale i tak się cieszę ;>
Lilith
kurde, tez sie podjarałam, ze to jednak AM będą...
MisieK
nie macie co narzekać ;]
tylko skoro z USA przyjadą SY to juz mam nikle szanse na BRMC:P ale cotam. trzeba sie cieszyć biggrin.gif
piękny dzień.
skonczylem sesje praktycznie, Sonic na openie... jej ^^
Lilith
ale ale! obiecali, ze bedzie młoda indie gwiazda! biggrin.gif
Eva
A youth to niby co znaczy? stary? xD
Lilith
noooo, zważywszy fakt, ze powstali na poczatku lat 80tych, to tak i to bardzo ;]
i moga sobie być młodzieżowi nawet za 100lat.

ale po przetrawieniu pierwszego rozczarowania stwierdzam, ze moglo byc gorzej smile.gif
Neonai
zobaczysz Lilith

jeszcze Malpki beda
ino nie ich kolej teraz;p
Potti
nie będzie ich, będzie Bloc Party wink2.gif
Rysiek_Kowal
QUOTE(Potti @ 19.02.2007 22:33)
nie będzie ich, będzie Bloc Party wink2.gif
Prost. Za duzo za nimi przemiawia zeby dali sie wygrysc jakims tam małpom biggrin.gif

sam jesteś jakaś tam małpa, z całym szacunkiem =P
Ahmed
Same klassikery. The Roots - legenda hip-hopu, Beastie Boys, Bjork i teraz pionierzy muzyki alternatywnej - Sonic Youth. Osobiście wolałbym reaktywowane Pixies, ale nie ma na co narzekać. Jestem niezmiernie podjarany SY. Jejku, to będzie naprawdę niesamowite doznanie zobaczyć ich na żywo. Let's rock! Btw, silna reprezentacja z Nowego Jorku do nas zawita (więc może być tak jeszcze TV On The Radio albo The Rapture?). I tak już mamy cudowny HoF, a przecież jeszcze tyle gwiazd do ogłoszenia.
Katon
No. Po pierwszej Bistibojsowej podjarce przyszedł czas na drugą porządną. Rewelacja. Nie ma się co rozwodzić nad tym, dlaczego przy całej sympatii mej do Małp koncert SY jest o wiele więcej wart. Teraz jeszcze tylko BRMC albo Rapture, albo może Strokes i pełnia szczęścia mnie czeka. A gdyby jeszcze na dokładkę jakiś indiepop z Kanady przybył to już wogóle...

O rany. Właśnie zmroziła mnie myśl, że mogą nam zafundować zdradzieckich Razorlight.
Rysiek_Kowal
QUOTE(Katon @ 19.02.2007 23:41)
O rany. Właśnie zmroziła mnie myśl, że mogą nam zafundować zdradzieckich Razorlight.
I bylo by calkiem w porzadku. Tak samo bym sie z nich cieszyl jak z Arctic Monkeys. A bardziej niż z The Kooks.
Ogladalem ostanio dvd Razorlighta i na żywo dają rade, wiec nie mam nic przeciwko.
Katon
Ja mam w stosunku do nich tak strasznie mieszane uczucia, że nie radzę sobie z nimi. Kapitalny debiut i zupełnie miałka druga płyta. Z każdym przesłuchaniem gorsza, a nie lepsza. Mdła zwyczajnie. I wcale nie w tym problem, że popowa, tylko, że słabo popowa. No nie po prostu nie.

Ale nie no, nie mogę się z Sonic Youth otrząsnąć. Nie spodziewałem się.
Ludwisarz
Ahmed: Aleś Ty się uparł na to Tv On The Radio smile.gif
Ahmed
QUOTE(TimmY @ 20.02.2007 21:38)
Ahmed: Aleś Ty się uparł na to Tv On The Radio smile.gif
*

anoś. od czasów Hendrixa nie było murzynów, którzy by tak wymiatali na gitarach.
Child
Bloc Party! na Glastonbury :p
Potti
no to rzeczywiście będzie pracowite wink2.gif
Lilith
łaaał, to najpewniej któryś z tych zespołów (AM, AF no i od bidy BP) przyjedzie tez do nas biggrin.gif
Katon
No to co dziś będzie =)?
Neonai
nie bede sie powtarzac;p
Child
Dzis bedzie niespodzianka: cos absolutnie nie w moj desen :p
Ahmed
dziś będzie elektronicznie.
vold
Liczę na Dj'a Shadowa, Royskopp albo nie wiem.
Może RJD2?
Rysiek_Kowal
a ja obstawiam, ze nikogo dzisiaj nie oglosza.
Lilith
QUOTE(Rysiek_Kowal @ 26.02.2007 19:02)
a ja obstawiam, ze nikogo dzisiaj nie oglosza.
*

skad wiedziałeś?? wink2.gif
Katon
On sypia z Szydłowską, Stelmachem, a kto wie czy i nie z Ziółkowskim. Wszystko wie turned.gif
Eva
czasami to nawet i z samym premierem!
Rysiek_Kowal
tak, z Mazowieckim.
Katon
Wrzuciłby ktoś coś DJ Shadowa. Napewno będzie a ja znam może 3 kawałki =)
vold
Wrzucę cały album, haila ho, poczekaj.
Rysiek_Kowal
BLOC PARTY!

Bloc Party have been confirmed to appear at this years Heineken Opener Festival, which takes place in Gdynia, Poland between 29th June and 1st July. Bloc Party will perform on Sunday 1st July.
MisieK
ble
Lilith
że co?
Ahmed
sam jesteś ble
moze nie jestem tak wielkim entuzjastą BP jak Ryśko, ale nie ukrywam, że raduję się niezmiernie. kele knows how to rock.
Lilith
o w pyte
faktycznie
no hmmm
w sumie fajnie
MisieK
jestem ble. bloc party jest ble też. specjalnie sie jakoś nie ciesze, bo nie ma z czego ale mogło być gorzej tongue.gif Broken Social Scene albo Arcade Fire. Wtedy to bym bleblał na potęgę.
Ahmed
Broken Social Scene albo Arcade Fire. Wtedy to bym bleblał na potęgę.

phi. BSS/AF. posikałbym się z radości xP
Lilith
QUOTE(Ahmed @ 27.02.2007 18:01)
phi. BSS/AF. posikałbym się z radości xP
*

i ja i ja i ja!!!!

no to co będzie następne?
Rysiek_Kowal
QUOTE(MisieK @ 27.02.2007 17:55)
jestem ble. bloc party jest ble też. specjalnie sie jakoś nie ciesze, bo nie ma z czego ale mogło być gorzej tongue.gif
mozesz nie jechac przeciez. proste.
QUOTE(MisieK @ 27.02.2007 17:55)
Broken Social Scene albo Arcade Fire. Wtedy to bym bleblał na potęgę.
r u stupid or sth?
MisieK
juz mowilem. jestem ble, stupid or sth i dodtakowo straszne bezguście muzyczne ze mnie. ide sobie małdaryny posluchać. pojechać i tak pojadę bo muse i sonic youth. a na bloc party sobie z nełonajcem odpoczniemy pewnie;P
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.