Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Festiwale
Magiczne Forum > Kultura > Muzyka
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
MisieK
wiem, już miałem wysyłac i przypomniałem sobie.
hazel
Dzięki za pamięć wink2.gif
Child
odbijajac od tematow estetyczno-konsumpcyjnych: jest szansa, ze pojawi sie jeszcze ktos rownie doborowy w tym towarzystwie? [Ja ladnie plosiem o New Model Army. W lipcu jak na razie maja wolne terminy :P]

O kufa wlasnie znalazlem na ich stronie ze beda w maju odwiedzac Polske!
cytujac 'Thursday 11 PL Gyndia Klub Ucho'

Gyndia XD
Lilly Lill
Kurczę bladę. Bym się na rzeczonego Open'era wybrała, nawet kasę mam, co się rzadko [bardzo, bardzo, bardzo, bardzo rzadko] zdarza. Tylko muszę zacząć ziomali męczyć, żeby sobie znaleźć kogoś, kto się mną zaopiekuje na taką długą trasę [Śląsk-Wybrzeże] ;]

A tak btw, dzieci drogie, a propos regionalnych przysmaków: czy w okolicach Waszego zamieszkania pojawia się tanie wino zacnej marki Gull? Czy to również wyrób regionalny? Bo po Gliwicach słuchy chodzą, że tego już nie produkują, z czym nie potrafię się pogodzić.

'Thursday 11 PL Gyndia Klub Ucho'

Gyndia? Trochę po elficku to brzmi ;]
MisieK
logistykę w jakim sensie? miejsce do chlania się znajdzie. miejsce do spania zapewne( za krowe) pewno też. szczerze to wątpię abym mieszkał całe wakacje w gdańsku więc zapewne też bede bezdomny. zawsze jest camping open'erowy.(wogóle to tym razem Open jest na lotnisku a nie nad morzem;p). ale wszystko da się zrobić wink2.gif
Katon
Ja będę nocował albo na tym campingu, gdzie napewno będzie superfajnie albo u koleżanki cioci w Sopocie gdzie będzie mniej superfajnie. Szkoda, że nie nad morzem. Dla mnie morze to jednak atrakcja, się przyznam.
MisieK
lato będzie. zrobimy sobie ogień na plaży rozwalimy kartony i będziemy się kompać po nocy na golasa.
Katon
Jak normalnie w filmach.
Sumiko
ja Was nie zapraszam. mieszam zbyt luksusowo a moja oka-san niecierpi ludzkich butów na swojej połyskującej podłodze.
Katon
Nawet nam to do głowy nie przyszło aż do teraz. Bo moje buty uwielbiają slniące powierzchnie. Z zasyfienia Ci domu możemy zrezygnować, ale na kartonparty masz być...
Eva
To my pozabieramy kapciuszki.

Mam nadzieje ze tam nie jest jak na woodstocku i jesli zabiore namiot i plecak to z nimi wroce.
Katon
Tam jest kultura taka, że łorany. A jedziesz na sam festiwal?
MisieK
Elva. z festiwalu może tak. z kartonparty może być różnie.
Katon
Ja nie mam fajnego namiotu. I mam groźnych kolegów. Módl się, żeby Twój namiot nie był fajny.
Eva
Z moim oszalamiajacym urokiem osobistym dam sobie rade z Twoimi kolegami, hahaha i co teraz zrobisz dude.
A jedziesz na sam festiwal?

Zobaczy sie.
Katon
Będę musiał nasłać koleżanki-dresiary. Na nie nie działają uroki.

Kurcze.
MisieK
ja na was naślę kosakowsko-politechniczną mafię.
Child
fuck tylko ja jeden sam i niepozorny *whooops*
MisieK
załatwiać dżubangoooo?
Sumiko
ale teraz tak poważnie to w sumie może mogłabym wam użyczyć mieszkania babci. luksusowe nie jest z tego zwykłego powodu, że jest babciowe, a moja babcia ma dywany a nie podłoge! i jak będziecie spać parami to jest 6 miejsc do spania plus podłoga.
Katon
Nie wzgaradzamy, broń Boże. No w każdym razie ja nie. Myślę, że reszta też.
Ahmed
Dla mnie morze to jednak atrakcja, się przyznam.

Ooooo!!!! Polskie morze widziałem tylko raz i to było dawno, dawno temu... I humbaka w Zatoce Gdańskiej bym chętnie zobaczył ;]

Ja nie mam fajnego namiotu. I mam groźnych kolegów. Módl się, żeby Twój namiot nie był fajny.

Katon Łupieżca? Are you threatening me?

A słyszeliście,że kto zamawia bilety przez ibnternet ten dostaje fajową-openerową koszulkę? ;] Nie wiem tylko czym im się już zapas nie wyczerpał.
MisieK
dla pierwszych 2000 więc pewno się wyczerpały.

panie ze szczecina, będziesz pan bo ja bym sławetnego szczecińskiego kelerisa spróbował;]
Katon
Ja już zamówiłem bilet jakiś tydzień temu i jak nie dostanę koszulki to zadyma.

Ahmed, przecież to Katon przeforsował zniszczenie Kartaginy i zrównanie jej z ziemią i posypanie tej ziemi solą. Mając takich idoli kradzież namiotu to fraszka.
Eva
Przynajmniej 3 grupy ciagna mnie na Open'er, czwarta jestescie wy. Problem polega na tym, ze niezmiernie zal mi tych 199zł XD
Katon
Nie bluźnij. Na co je niby wydasz fajniejszego? Po to są pieniądze, żeby je wydać na coś o czym się potem pamięta.
Ahmed
Ja już zamówiłem bilet jakiś tydzień temu i jak nie dostanę koszulki to zadyma

Idę jutro zakupić bezpośrednio, a myśl o koszulce wydaje się wielce odległa, zważając na tak wielką liczbę chętnych.

Po to są pieniądze, żeby je wydać na coś o czym się potem pamięta.

Open'er 2006 to największe wydarzenie tego lata w Polsce. Nazwy zespołów zaproszonych świadczą o randze tej imprezy. Git-impreza gwarantowana ;] <bauns i lans>
MisieK
Po to są pieniądze, żeby je wydać na coś o czym się potem pamięta.

właśnie się boję że jak się zlecimy to tak będzie;D
Ahmed
Misiek, ale będziesz miał więcej niż 4,5 zł w kieszeni gdy przyjedziemy? ;] Gość w dom, Bóg w dom. Pamiętaj.
MisieK
eee. tu może być problem. ale postaram się uzbierać na pare winek;>
Eva
No to wystarczy dycha ;>
MisieK
no niestety nie. a już napewno nie na 3 dni;p
Ahmed
Tandaradei!!! Bilecik zakupiony ;] Odliczam dni do festiwalu....
MisieK
ja zeby miec na bilet ograniczyłem ilość pożywanego piwa do 2 dziennie ;|
Katon
Ja zastosowałem brawurową taktykę 'naciągnij ojca'. Nie lubię tego robić, ale na Red Hotów się wyplajtowałem kompletnie.
MisieK
to mi pomysł podrzuciłeś. nowy semestr przyszedł. podręczniki by się przydało kupić. a ze jest ich mało(to akurat fakt, do matematyki intymnej(dyskretnej, jak kto woli) jest tylko kilka oryginałów w gdańsku;p) to i dość drogie są;>
Katon
E no stary, ja naciągnąłem z otwartą przyłbicą.

Ojcze. Tato. Tatusiu. Festiwal jest. Wiesz, ten co w zeszłym roku...
Eva
Pewnie jeszcze trzynascie razy wyznales mu milosc, obiecales piekne wnuczeta w niedlugim czasie i czarujaca synowa, pozmywales i gotowales obiady przez tydzien.
Ahmed
Eee....wy to macie pomysły. A ja człowiek prosty i niepomysłowy wydałem z własnej kieszeni dwie stówy. Trzeba będzie pomyśleć o jakiejś rekompensacie. Może mały sponsoring rodzicielski na cele alkoholowo-zabawowe? Pomyślę o tym...

Ladytron na festiwalu? Niepotwierdzone, ale prawdopodobne
Katon
No jak żadnej lepszej kandydatki nie znajdę, to Ciebie jako tą synową przywiozę.

Błysnę ignorancją, co to zacz za zespół?

Zaczynam się niepoić. Już trochę minęło od kiedy im zapłaciłem przez pocztę, a ci mi jeszcze biletu nie przysłali.
Ahmed
QUOTE(Katon @ 07.04.2006 12:05)
Błysnę ignorancją, co to zacz za zespół?
*

Nie martw się Katonie. Ja również nie mam zielonego pojęcia co to jest Ladytron. Usłyszałem tylko wczoraj na Trójce, że "najprawdopodobniej" przybędą. Zresztą polecam słuchanie programu alternatywnego od 20-21 (poniedziałek-czwartek). Oprócz porządnego kawałka dobrej muzyki, ciekawe konkursy z dobrymi nagrodami (wczoraj kumpel z którym jadę do Gdyni wygrał drugi karnet na Open'era. Farciarz. Po 1 maja ten bilecik będzie wart jakieś 300 zł.). Karnety na Open'era można wygrać co tydzień w czwartek, no i poza tym, spora dawka festiwalowych newsów. Cóż, trzeba będzie teraz sprawdzić ten Ladytron.

Edit: potwierdzone
Myśka
LADYYYYYTRRRRROOOON

teraz to juz orgasm na pentagramach jeszcze niech the strokes sie stawi to w majtki mi pojdzie na sto procentow.

wannadiscowannadiscowannadiscooo :D
MisieK
nooo... sweeet...
ludzie, jak ja uwielbiam akademiki ;>
Katon
Czy mogłabyś w kilku słowach przybliżyć mi estetykę tego zespołu...?
Child
watpie czy to jest kilka slow :P
Katon
Obawiam się, że to nie do końca moje klimaty.
MisieK
etam. fajne w miarę;p
Katon
Nie no. Wytrzymam.
Hefaj
Boże , same patologiczne pijaki tu som.

cholera , bym se podbił , tylko cena jakoś tak mnie nie raczy.

i jeszcze prawdopodobny wyjazd na Polska - Kostaryka idzie w parze.
Katon
No to się deklarować. Kto jedzie na festiwal, kto jedzie tylko na 'zlot' a kto wogóle nie jedzie (jeśli będzie fajny to będziemy namawiać, jeśli głupi to odetchniemy z ulgą - tak czy inaczej wiedza przydatna =P).
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.