Dobra. Przekonałeś mnie. Idę zaraz do Empiku. Powiedz mi tylko na jaki wydatek mam się nastawić.
Wybacz, że dopiero teraz - coś ok. 32 złotych.
o rany a 'Raise The Alarm' The Sunshine Underground jest n i e s a m o w i t e!
moja genialna siostra dokonała dziś zakupu (specjalnie, żebym ja przypadkiem tego nie zrobiła - taka mała rywalizacja w dziedzinie: kto pierwszy ten lepszy)
miejscami przypomnia The Rapture, ale maja swoje specyficzne brzmienie
http://www.youtube.com/watch?v=MfoZomC6w0Mhttp://www.youtube.com/watch?v=x7tOPTm31tQ...related&search=btw...related też jest interesujące ;]
Chyba Twoja genialna siostra pożyczy mi tej płyty w ramach procentu za długo nie oddawanych Strokesów i Radio 4
Kompletnie mnie "Lake & Flames" uwiodło. Bilet na koncert dziś zakupiłem i właściwie nie chce mi się narazie słuchać niczego innego. No może jeszcze poza pierwszym TCIOFem =)
Rajcowałem się płytą przez cały weekend. Nie jest to twór genialny. Owszem, dobry, dopracowany, różnorodny, innowatorski. Jest kilka kawałków-killerów, ale niestety mamy również słabe kompozycje. Zaczynam akceptować zupełnie nowy image TCIOF. Brakuje mi gitarowych brzmień, które zostały wyparte na drugi plan przez całą orkiestrę innych instrumentów. Nie mniej jednak polecam i bardzo się cieszę tym longplayem.
No i pragnę odwołać złe słowa na temat "Neyokewr", który w albumowej wersji jest wspaniały, epicki, wzniosły. Cudo.
chłopaaakiii
wspomóżcie osoby z pasją lecz ubogie
Ludwisarz
20.11.2006 22:00
numer konta poprosze.
przyjmuje jedynie koperty
siakas malo nowoczesna Oo
dziś po nocy widzialem placzącego Barata na jakims kanale kiedy mowil 'i'll be libertine until the day i die' hmm...
łoooo to może jednak będą z tego dzieci...
wątpilas kiedys?
szczerze?
tak
zwłaszcza biorąc pod uwagę ulotność życia muzyków ;]
Och, to jasne, że się zejdą.
To mamy jakiś czas cudów, bo Coxon ostatnio też ostatnio coś przebąkiwał o powrocie do Blur ;)
bet and win? prawdopodobieństwo równe temu, że Waters i Gilmour reaktywują Pink Floyd w pełnym składzie.
Rysiek_Kowal
01.12.2006 15:38
QUOTE(Ahmed @ 01.12.2006 14:55)
bet and win? prawdopodobieństwo równe temu, że Waters i Gilmour reaktywują Pink Floyd w pełnym składzie.
musieli by wykopac Barreta
Niewinni Czarodzieje
03.12.2006 04:10
Nowa Rockowa Rewolucja jest głupia. My słuchamy tutaj Paris i Hilton i innych murzyńskich lasek. O! Ahmed jara się Bijonsi, a Rihana wygląda jak małpka, ale i tak spoko. A Nataku lubi Cipokotolalki. Szkoda tylko, że ich liderka to facet.
No. Więc zamknijcie ten temat. Bo nikt już nie słucha takiego shitu.
Czasem palce są rozprostowane i machają. Wtedy to jest żart, Child.
Wrzuccie TCIOF nowy, proszę.
QUOTE(Ahmed w Poszukiwanych @ 26.11.2006 17:34)
jeszcze jakieś prośby?
Ni działa
A mi przysłali Hammonda wreszcie. Bardzo fajne nic ważnego. Przyjemne, absolutnie przewidywalne, słoneczne piosenki. Czasem bardziej w stylu własnego starego niż The Strokes. Do tego płyta jest ślicznie wydana i ogólnie poprawia mi nastrój. Ale nie przejdzie do historii.
Narazie macie
coś innego.. Nie w temacie do końca, ale miło kiedy ktoś miażdży wyjątkowo nielubiany zespół. Nawet jeśli robi to z pewną przesadą =)
P.S. Nie, nie, nic o Bloc Party. Zespół którego naprawdę nie lubię jest bohaterem tego linka, ha!
Rysiek_Kowal
05.12.2006 13:42
Dejnarowicz to moj idol!
nie widze zadnej przesady w jego recenzjach
totalnie mnie pogibało ;]
Rysiek_Kowal
05.12.2006 19:14
teraz to sie powinienem obrazic...
czemu sie nie chwalicie ze macie tam w krakowie taki zespol fajny?! pewnie nie chcecie konkurencji chwalic
http://profile.myspace.com/index.cfm?fusea...iendid=55772357BlearEyed Discus Thrower i Passerby 'rzondzom' od dzisiaj na mojej plejliscie!
A skąd miałem wiedzieć, że mamy? Słabo się coś promują w terenie =) Zaraz posłucham i sprawdzę, czy dobre to.
A Dejnarowicz to tak różnie jako recenzent. Czasem wali na odlew bez sensu, czasem pada na kolana i bije czołem w ziemie troszkę za bardzo (to rzadziej, znacznie rzadziej...), ale ma swój styl i często trafia w sedno. No tu akurat utrafił =D
Daajcie TCIOF nowe, proszę jeszcze raz bardzo bardzo ładnie.
Rysiek_Kowal
06.12.2006 00:28
juz dawno bys mial tylko ja stracilem swoje to co mialem na dysku
a plyte mam w domu wiec najwczesniej w piatek bede mogl zrippowac
wiec Ahmed albo Katon wrzuccie chlopakowi niech ma, cieszy sie i uwielbia
a czy wokalista nadal uprawia czynny gwalt na uszach?
Rysiek_Kowal
06.12.2006 00:45
wokalista tciof?
tym razem spiewaja we czterech nawet wiec gwalca jeszcze lepiej
Dzisiaj idę załatwiać iPlusa. Jeśli wszystko skończy się pomyślnie, to wrzucę jeszcze raz TCIOFa.
Płytka świetna, polecałem już wszystkim, polecam jeszcze raz, zachęcam do przesłuchania. Mniej rockowa, bardziej różnorodna, genialnie wyprodukowana. Niezłe cacuszko jak na polskie warunki.
Dobra pf, dzięki mam OD NEONAI, której z miejsca, bardzo dziękuję!
niech chomicza moc będzie z Tobą ;d
pff a Najka ma ode mnie xP
kto by pomyślał, że nie dość, że zacznę słuchać takiej muzyki, to jeszcze moje Lake&Flames będzie krążyć po znajomych i dowiem się, że w moim środowisku całkiem sporo osób słysząc o zespołach nrr nie powie ''o, a co to?''
Wróciłem z TCIOFu. Bardzo fajny koncert, może klub mały, scena mała, ale klimat to swój miało. Chociaż powinni spokojnie grać z taką publiką jak choćby CKOD [sprzedajne pejsy, pfu]. Grają nierówno momentami i rzucaja kiepskimi zartami, ale mają energię i są naprawde porzadni. Fajny ten materiał, Love to chyba najlepszy kawałek, no.
Normalnie prawie opcja <in love> w tej piosenceTe psikusy związane z niechlujnoscia zmieniannia tempa sa najfajniejsze. Sprawdze cala plyte, powiem cos wiecej.
Arcade Fire już w marcu!pięknie nam się zapowiada rok 2007. Luty: nowe Bloc Party oficjalnie. Na wiosnę Arktyczne Małpki, Maximo Park, Kaiser Chiefs. Franz również pracuje nad nowym materiałem, TWS także odpowiednie kroki podjęli...Aj!
Rysiek_Kowal
18.12.2006 21:54
Modest Mouse!
"The forthcoming record, We Were Dead Before The Ship Even Sank, is set for release early next year..."
yeah!
haha, skoro Dirty Pretty Things to najgorsza kapela, na Babyshambles chyba skali w dole zabrakło
No szkoda. Na idiotę wychodzi tymi wypowiedziami o DPT. Po co mu to?
Ja długo opierałem się pokusie dowiedzenia się w końcu czym są owi The Klaxons. Aż się dowiedziałem. No i muszę przyznać, że dobre toto. I że 'new rave' to nie tylko propagandowo-komercyjny wymysł. Faktycznie jest w tym coś z Prodigy momentami. I jakiś taki trochę inny klimat. Mimo fałszów.
Part 1Part 2I kapitalny
singiel.
te rzygające oczy są strasznie śmieszne, choć niektórzy są tacy zniesmaczeni nimi =)) a piosenka mi się podoba, chociaż narazie jeszcze nie zdążyłam zakochać się w The Klaxons.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę