Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Film Numer Pięć, Znaczy Się Hpizf
Magiczne Forum > Harry Potter > Harry Potter
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
EmmaLover
Hehe, no ten brak blizny rzeczywiście doskwiera ;]
Co do różdżki to za tę kasę to też zgodziłbym się na trzymanie w ręku patyka wink2.gif

Ale Emma jak zawsze pięknie wyszła ;D
Hehe, no to czekamy!
smagliczka
Taa... Emma to się strasznie postarzała zmieniła od pierwszego filmu cheess.gif
I tak, przyznać trzeba, że bardzo dobrze wychodzi na fotkach... ech... i w ogóle dobrze WE filmie wygląda. I gra fajnie - nie zaprzeczę, bo bez dwóch zdań gra fajnie!

EmmaLover --> A czy ja cuś powiedziałam, że nie potrzymałabym patyka za taką kasę? Kretyństo kretyństwem, ale czego się nie robi dla... przyjemności tongue.gif
Ronald
Co wy sie tak czepiacie tego braku blizny??? Przecież to jest taki mało istotny szczegół, szpecący przystojna facjątę Daniela tongue.gif A tak na serio, to może się chłopak zbuntował, ze nie chce mieć kreski na twarzy, bo mu laski odstrasza tongue.gif
Popieram, ta fryzura fatalna.
Zgadzam sie, że Rupert wygląda jak w WA i bym powiedział, ze przez te krótsze włosy nawet troszke młodziej niż w CO.
Emma wygląda cudownie, świetnie, wspaniale, normalnie tylko schrupać wub.gif

A tak BTW, to co Wy tak demonizujecie biedna owcę, tylko ciągle piszecie "uważajcie, bo owca przyjdzie i nakrzyczy albo zje" itp. tongue.gif A moze by tak kiedyś napisać "jaka szkoda, że nie ma z nami owieczki, z nia napewno byłoby zabawnie" tongue.gif
EmmaLover
smagliczka - no wiesz, ja nie mówiłem, że nie potrzymałabyś sobie tego patyka.
Kasa to kasa no nie xP No i ... sława wink2.gif

Ach, Emma wink2.gif
owczarnia
Zaraz się pewnie straszliwie narażę, ale moim zdaniem na tej akurat focie Emma wypadła raczej średnio ładnie. Tak jak w rzeczywistości jest śliczna, tak tu... jakoś nie za bardzo.

A patykiem to ja Wam za chwilę po łbach dam, jak mi tu będziecie takie głupoty wypisywać. Wszystkim, z wyjątkiem Ronalda oczywiście cheess.gif.
smagliczka
Ronuś się podlizał Owcy. A fee... tongue.gif

Ja tam nie widzę, żeby Emma jakoś nie za bardzo wyszła. Jasna sprawa, że na niektórych fotkach wygąda lepiej, na innych nieco gorzej. Ale i tak jest fotogeniczna. No i ładna z niej dziewczyna. W zachwyty jednak mnie nie wpędza, i schrupać też bym jej nie schrupała - wybaczcie panowie, Smagliczka to wzdycha raczej do przedstawicieli pCi przeciwnej... no i o nieco starszej metryczce wink2.gif

PS A czy ja kiedykolwiek demonizawałam Owcę? Przeca tylko powiedziałam, że czai się z kosą za rogiem - a to akurat okazało się prawdą (znaczy sam fakt, że się czai, nie wiem czy konkretnie z kosą cheess.gif)
owczarnia
QUOTE(smagliczka @ 25.01.2007 22:30)
EmmaLover --> A czy ja cuś powiedziałam, że  nie potrzymałabym patyka za taką kasę? Kretyństo kretyństwem, ale czego się nie robi dla... przyjemności tongue.gif
*

O, Boziu. Właśnie się omal nie udusiłam kawą - tak sobie lecę w dół i miga mi w oczach: A czy ja cuś powiedziałam, że nie potrzymałabym ptaka za taką kasę?

czekolada.gif

A Emma... Emma jest śliczna jak obrazek, już mówiłam, ale (według mnie) raczej nie na tym zdjęciu kiss.gif.
smagliczka
cheess.gifcheess.gifcheess.gif
Owczarnio, Owczarnio... cóż za niegrzeczne myśli nawiedzają Twoją główkę, że nawet w zwyczajnym patyku potrawisz dostrzec coś tak... interesującego.
cheess.gifcheess.gifcheess.gif
owczarnia
No wiesz, ja jak każda mężatka zdeprawowana jestem i rozwydrzona znacznie bardziej niż nastolatki cheess.gif. Jak to było? Ryczące czterdziestki cheess.gif cheess.gif cheess.gif?... No, mnie już bliżej niż dalej sleeping.gif...

No co, w wiadomościach o filmie chwilowy przestój.
smagliczka
Och, wiesz, mi też latek nie ubywa. Ale pocieszę Cię... jak przekroczysz magiczną 40 będziesz się od niej oddalać - i będziesz mogła mówić wtedy, że masz "dalej jak bliżej" (do 40, rzecz jasna). A potem zaczyna się ponoć jeszcze ciekawszy okres. Mówią (mam jakieś dziwne wrażenie, że to powinno znaleźć się w Kwiecie Lotosu, a nie na FG cheess.gif) w każdym razie mówią, że: "Jak głowa siwieje, to *___* szaleje".

Jak sama widzisz - im dalej, tym ciekawiej. Świetlana przyszłość, Owczarnio! Życie jest jednak piękne...

Skoro w wiadomościach o filmie chwilowy przestój, to trudno ;}
Ronald
Podlizywał... czemu od razu podlizywał... Ach, ludzie...oni nawet zwykłej ludzkiej życzliwośći nie rozpoznaja tongue.gif Droga smagliczko, jeśli byś chciała zobaczyć prawdziwe podlizywanie, to musisz koniecznie poznać moją koleżankę z klasy tongue.gif Jak dziewczyna choć raz dziennie nie powie nauczycielowi, ze łądnie wygląda to chora jest tongue.gif ZI to właśnie było demonizowanie tongue.gif

A propo trzymania patyka, to powiem, zę jeśli bym taką kasę dostawał od 4 lat, to bym zaczął negocjować to trzymanie patyka, albo chociaz jego krztałt na bardziej modny tongue.gif

Tak w zasadzie to pozwolę sobie zauważyć, że nikomu latek nie ubywa tongue.gif
Voldemarket
Hmm za przeproszeniem z dupy że nie będzie Zgredka itp.meczu już mi w porzedbich filmach brakowało więc pownien być..... wink2.gif
Okrajają film strasznie psując klimat pierwsza częśc wogle żenadka lekka -bez Irytka itp.

Mam nadzieję że zminią aktorkę grająca Ginny bo pięknem ona nie tryska...... biggrin.gif
PrZeMeK Z.
Nie wiem, czego właściwie oczekujesz, Voldemarket. To w końcu powinni sie trzymać kurczowo książki czy nie? Bo niby piszesz, że okrajają książkę, a z drugiej strony najbardziej narzekasz na pierwszy film, który był przecież najwierniejszy powieści... I to dlaczego? Z powodu braku Irytka? Jak napisał Estiej, wyluzuj się. To nie książki, to filmy. Chcesz meczu - idź na stadion. wink2.gif

Ronald:
Jak dziewczyna choć raz dziennie nie powie nauczycielowi, ze łądnie wygląda to chora jest

Szczyt narcyzmu! Mówić nauczycielom, że się ładnie wygląda?! wink2.gif

Edit:
Owczarnio - świetny avatar. smile.gif
Voldemarket
Z filmów to sczerze podabały mi się 2 ostatnie części i tak sobie druga.

"Idz sobie na stadion"-a sam sobie idz oo tongue.gif No co mecze były fajne i spektakularne->wkurzyło mnie że nawet kawałek mecz Bułgarii i Irlandii w Czarze Ognia nie pokazali ->karygodne cry.gif Irytek był kultową postacią pierwszego tomu..... Gra aktorska Harry'ego w pierwszym filmie była sztuczna........te miny itp
z każdą częścią jest lepiej.......

Ps; Nie strzelam postów tylko wyrażam własne zdanie .........

anagda
Gra aktorska Harry'ego w pierwszym filmie była sztuczna........te miny itp
z każdą częścią jest lepiej.......

No nie każdy od razu rodzi się takim Alanem Rickmanem... blush.gif blush.gif
Sihaja
Bo Alan Rickman jest tylko jeden. Ha!
Aylet
nawet jak jest, to nie jest przystojny. fuj!
aa.. co racja to racja ^^
smagliczka
Ale jaki ma głos... i jak gra!
Sihaja
Z tym czy jest czy nie jest przystojny to bym się kłóciła.

Kieeeedy premieraaaaaa?

<opcia marudzenia włączona>
Aylet
premiera za 163 dni cheess.gif a to czy jest czy nie jest przystojny : gusta są różne, mi się nie podobają starsi mężczyźni ;D
anagda
A ja mam właśnie do takich pociąg. Nawet w "realnym" środowisku tongue.gif
Aylet
Że co, idziesz po mieście i Ci się starzy faceci podobają? Oo Dla mnie to.. ee.. dziwne. czasami się brzydze dorosłych facetów, nie mówiąć już nic o "podobaniu się"
Rosssa
No fakt o gustach się nie dyskutuje, ale mi także podobają się starsi mężczyźni. Z resztą w ogóle nigdy nie fascynowali mnie faceci w moim wieku czy niewiele starsi ode mnie. Zawsze kochałam się w tych starszych cheess.gif A propo Alana Rickmana, to on według mnie jest przystojny, świetnie gra, ma głos i w ogóle ma w sobie to coś cheess.gif
anagda
QUOTE(Aylet @ 30.01.2007 14:17)
Że co, idziesz po mieście i Ci się starzy faceci podobają? Oo Dla mnie to.. ee.. dziwne. czasami się brzydze dorosłych facetów, nie mówiąć już nic o "podobaniu się"
*

No bez przesady... Nie mówię o takich 80 letnich staruszkach... tongue.gif
No ale starszych ode mnie (no jak mam 17 lat to takich 20-paro letnich).

No ale nei przesadzajmy... To że komuś podobają sie blondynki to nie znaczy, że nagle zakoch..e sie na ulicy w każdej blondynce... wink2.gif
Aylet
no też racja, może trochę przesadziłam.
Sihaja
Chcecie ciach-ciach za offtopowanie?
Katarn90
groźby są karalne biggrin.gif

a co do filmików - zapowiada się powtórka z PoA, czyli najjaśniejszy punkt = Gary Oldman
Hermiona1900
A co grozi za groźbę?? biggrin.gif
P.S. Gary Oldman to najjaśniejszy punkt???
Katarn90
no przecież napisałem, że tak.
anagda
Mam wrażenie, że zaraz Sihaja zrobi nam małe czyszczonko, ale muszę to powiedzieć.

To Rickman będzie tym najjaśniejszym punktem wink2.gif

Pif - Paf! Sih.
owczarnia
Ja wam zaraz zrobię małe przeczyszczonko, jak bozie dydy.
owczarnia
Coś dla fanek Dracona wink2.gif - pierwsza fota tegoż z HPiZF

user posted image
Child
włosy mu się rozdwajają XDDD

no i z pyska bliżej mu do 26 niż 16 lat
owczarnia
No bo też i ma on już tych latek dwadzieścia...
Rosssa
Niezbyt ciekawie wyszedł na tym zdjęciu.
Aylet
krzywy ryj xD
LilienSnape
no tak troche jakby chciał, ale nie mógł .
tak łee x D
szelma
Ja tam nigdy nie wiedziałam, co dziewczyny w nim widzą... Chociaż, może to ja mam spaczony gust?! tongue.gif
avalanche
dobrze wyglądał tylko w 2 części ;d

zresztą robi za bardzo zmasakrowane 'złe' miny. bez umiaru.

ale może się nie znam.
LilienSnape
[quote=avalanche,08.02.2007 21:42]
dobrze wyglądał tylko w 2 części ;d

no rzeczywiście .
a najgorzej jak na razie w czwartej x D
zobaczymy co będzie dalej^^
owczarnia

Neville i jego Mimbulus Mimbletonia smile.gif

user posted image

PrZeMeK Z.
Jakby jeszcze usta zacisnął i miał wąsik - wykapany Hitler. cheess.gif

Nie no, fajny. Zresztą co tam wygląd, mnie to rybka. cheess.gif
Satania
mnie tam tom felton się podoba . biggrin.gif

i niewierze ze tobie lilienSnape nie tongue.gif biggrin.gif
Avery
Newille jest spoko, tylko troche za mało pucowaty(?) ale mimbletonie trochę inaczej sobie wyobrażałem choć i tak dobrze że się w ogóle w filmie pojawi, bo od czasu Więźnia Azkabanu jestem strasznym sceptykiem jeśli chodzi o ekranizacje. Odnośnie Feltona, na tym zdjęciu to nic innego jak ucharakteryzowany aktor grający w filmie "tego złego" więc musi mieć taki wredny pysk. smile.gif
Satania
QUOTE(Avery @ 09.02.2007 16:56)
Odnośnie Feltona, na tym zdjęciu to nic innego jak ucharakteryzowany aktor grający w filmie "tego złego" więc musi mieć taki wredny pysk.  smile.gif
*

właśnie, właśnie .
w rzeczywistości jest przystojny wink2.gif ahh..
owczarnia
Prawdę powiedziawszy, to on w miarę wygląda tylko jako Draco. W rzeczywistości jest brzydki jak noc cheess.gif.

user posted image

To poniżej to jedyne jego zdjęcie nie z filmu, które mi się jako tako podoba (aczkolwiek włosy ma jak widać wybitnie Draconowe):

user posted image
Rosssa
Oj prawda za 'ładny' to on nie jest. Na pierwszym zdjęciu widać u niego troszkę zatuszowane pryszcze albo takie czerwony plamy (oj paskudne sprawy skórne). Przypomina mi mojego kuzyna. Najlepiej wyglądał w HPiKT, a czym starszy to coraz to gorzej wygląda moim zdaniem.

No ale o gustach się nie dyskutuje, jeszcze jego fanki się zaraz zbulwersują tongue.gif
Satania
no na pierwszym rzeczywiście jest fuj . tongue.gif

ale kto oprze się tomowi z drugiego tongue.gif ?

ahh ci blondyni blush.gif
Rosssa
A dla mnie blodyni są przereklamowani.
Ja bym się mu oparła jak najbardziej.
I z tego wniosek, że mój chłopak jest brunetem (:
em
ja się oprę tongue.gif nigdy nie pociągali mnie tacy blondyni.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.