Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Film Numer Pięć, Znaczy Się Hpizf
Magiczne Forum > Harry Potter > Harry Potter
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
Aylet
było juz chyba tu na forum wstawiane,
owczarnia
Nie było. To było podobne zdjęcie, ale nie to samo (i nie tylko ze względu na lustrzane odbicie). Pochlebiam sobie, że z pamięcią u mnie nie najgorzej, a tamto poprzednie wstawiałam sama osobiście smile.gif.

1
2.

smagliczka
A mi się testrale podobają, choć faktycznie w wyobrażeniach były czarne. Jednak skóra, kości, ogon ogoniasty... etc. trafione w dziesiątkę. Skrzydła również. Nigdy nie myślałam o nich jak o półprzezroczystej błonie. Raczej takie nietoperzowate mi się wydawały.

Weasleye fajni. Ginny zwłaszcza ma przerażony wyraz twarzy. Kurczę, film będzie obfitował w takie... emocjonalne sceny, które, jeśli ie zostały dobrze zagrane, doprowadzą mnie do czarnej rozpaczy.

owczarnia
Hałły z Patłonusem. I nie, też nie było, było podobne.

user posted image
smagliczka
No tak. Wychodzi na to, że akcja będzie się działa w jakimś przejściu podziemnym.

Przejście podziemne w Little Whinging?
Ech... Pozostaje mieć tylko nadzieję, że atak dementorów będzie emocjonujący.
kObra.
I te mugolskie graffiti biggrin.gif
PrZeMeK Z.
QUOTE(owczarnia @ 08.05.2007 04:44)
Hałły z Patłonusem. I nie, też nie było, było podobne.

user posted image

*

O JEZU HARRY' EMU URWAŁO RĘKĘ! blink.gif

Nie mogłem się powstrzymać cheess.gif Ładne zdjęcie, ładne. Niechże sobie będzie i podziemny parking, byleby ładnie i ciekawie wypadło.
Zeti
fajne zdjęcie. Mi to przejście nie przeszkadza.
owczarnia
Mam pytanie natury całkowicie prywatnej do obecnych tu pań. Przeczytałam bodajże wczoraj gdzieś w komentarzach (może i nawet do tego zdjęcia to było), cytuję: "za każdym razem, kiedy on wyczarowuje Patronusa, robią mi się miękkie nogi". Czy coś w tym rodzaju, nie zacytuję dokładnie, zdaje się że w użyciu było "girly" cheess.gif. W każdym razie z zaskoczeniem stwierdziłam, że coś w tym jest. Może nie zaraz jakieś wiecie, serca trzepotania, ale nie powiem, działa to na mnie jakoś tam.

No i właśnie chciałam przeprowadzić ankietę socjologiczną w tej sprawie. Proszę panie o wypowiedzi na ten temat. Tylko w miarę zwięźle i bez gigantycznego offtopu od razu, ok?
LilienSnape
no w sumie wychodzi to jemu dosc seksownieXD jakies ciarki delikatne tam sa.
Katarn90
QUOTE(owczarnia @ 08.05.2007 18:02)
Mam pytanie natury całkowicie prywatnej do obecnych tu pań. Przeczytałam bodajże wczoraj gdzieś w komentarzach (może i nawet do tego zdjęcia to było), cytuję: "za każdym razem, kiedy on wyczarowuje Patronusa, robią mi się miękkie nogi". Czy coś w tym rodzaju, nie zacytuję dokładnie, zdaje się że w użyciu było "girly" cheess.gif. W każdym razie z zaskoczeniem stwierdziłam, że coś w tym jest. Może nie zaraz jakieś wiecie, serca trzepotania, ale nie powiem, działa to na mnie jakoś tam.

No i właśnie chciałam przeprowadzić ankietę socjologiczną w tej sprawie. Proszę panie o wypowiedzi na ten temat. Tylko w miarę zwięźle i bez gigantycznego offtopu od razu, ok?
*

widzę, że fani w oczekiwaniu na film całkowicie głupieją laugh.gif

Żeby offtopu nie było: mi tam nogi nie miękną, tylko wkurza mnie, kiedy podczas spotkania z dementorem drze się Lily :"Harry" tak piskliwym głosem, że aż uszy pękają.
PrZeMeK Z.
Proszę panie o wypowiedzi na ten temat.

^^
harolcia
miało być zwięźle, więc powiem tylko tyle :

QUOTE(LilienSnape @ 08.05.2007 17:05)
no w sumie wychodzi to jemu dosc seksownieXD jakies ciarki delikatne tam sa.
*

zgadzam się biggrin.gif
Aylet
QUOTE(owczarnia @ 08.05.2007 15:02)

*

mi jest wtedy zawsze zimno, mam gęsią skórkę i drgawki xD
em
jakieś lekkie emocje są, ale to jest po prostu emocjonujący moment, nie że Dan jest jakiś specjalnie atrakcyjny w tym momencie czy coś ^^
smagliczka
A ja myślę, że to kwestia zaklęcia tongue.gif
Coś w tym Expecto Patronum musi być. Nie wiem co, ale zawsze wstrzymywałam oddech w tym momencie (przy trzecim filmie, rzecz jasna, bo nie przy czytaniu książki - te czytam zazwyczaj z zapatrym tchem cheess.gif).
Zwyczajny Expelliarmus nie wywołuje tego uczucia, co Patronus.

Hehe... może za bardzo udzielają mi się emocje Harry'ego z ekranu. Ale ciarki się pojawiają.

Oto magia właśnie czarodziej.gif
LilienSnape
o. no. patronum to moje ulubione zaklęcie. moment kiedy Harry wypowiada a właściwie tak męsko wykrzykuje jest najlepszym momentem. no po prostu uwielbiam XD
smagliczka
Nie wiem, czy on to "męsko" wykrzykuje.
Harry to mnie w ogóle nie kręci (tongue.gif). Szczeniak jeszcze, co to dużo mówić. Ale Expecto Patronum, jako zaklęcie samo w sobie, wraz z efektami ciarkogennymi, owszem.
Zeti
Plakacik Trio + LV

Plakacik Harry

ewamarchewa
Ale Voldzio ma wielką głowę... Zgodnie z perspektywą powinno być inaczej, ale rozumiem, że zastosowane specjalnie.
harolcia
Ten plakacik z trio bardzo mi się podoba. Voldzio pokazany jak przez mgłę, czy jakby był wspomnieniem... duchem... Coś w tym guście wink2.gif Dość mroczny. I (zakładem), że to są twarze śmierciożerców wokół Lorda. Super pomysł!! Na drugima plakaciku podoba mi się ta czerwona poświata, łuna tlo, czy jak kto tam woli tongue.gif
Avery
Voldek jest niezły, no w sumie wszystko to wygląda lepiej niż się spodziewałem. A i tak najlepiej Lucjusz wygląda, idealnie trafili w moje jego wyobrażenie (czego o innych śmierciożercach powiedzieć nie mogę, mają mycki jak KKK tongue.gif) Tonks jest niczego sobie a Luna też świetna ;> wprawdzie ją akurat wyobrażałem sobie zgoła inaczej ale podoba mi się, rzekłbym nawet bardzo wink2.gif
owczarnia
Ha!!!! Jest jeszcze jeden trailer!!!
Aylet
tylko że mi się nie włącza.
Zeti
mi też.

Nowe fotki
Dementor
Dekrety MM
Młody James
Młody James Dwa

Figurki
Umbridge
McGonnagal
Aylet
tem młody james wygląda raczej jak młody lucjusz malfoy :}
owczarnia
QUOTE(Aylet @ 11.05.2007 09:40)
tylko że mi się nie włącza.
*

O, Wy jakoś mało kumaci jesteście cheess.gif. Mnie tam się włącza bez problemu.

Ale pojawił się też w galerii TLC, może to będzie lepsze - proszę smile.gif.

Edit: a ten młody James to filmowo czy prywatnie? Jeśli filmowo, to cofam wszelkie zastrzeżenia pod jego adresem, niech sobie będzie nawet zielony na tej głowie wink2.gif. Ale okularów brak, i strój jakiś mało ten sad.gif...
smagliczka
A mi się wszystko włącza tongue.gif

A poza tym, to obawiam się, że James to całkiem prywatnie, niestety sad.gif
owczarnia
user posted image
Zeti
Prywatnie chyba.
Fajny plakacik. Coraz lepsze dają.
kObra.
Czy to był ten trailer po prawej stronie?
owczarnia
Po prawej albo u góry. Numer dwa, w każdym razie. UK 2.
harolcia
Fajne są te plakaty. Jak dla mnie Młody Potter- uroczy. Chociaż myśłam, że będzie bardziej harropodobny...Mimo to bardzo mi sie podobają... Ale to raczej zdjęcie prywatne.
Zeti
A ja myślałem, jakiś rok temu, że młodego Jamesa zagra Dan.
Było by podobnie.
Ale to głupie.
anagda
Tak na marginesie, to te plakaty (tzn, nie ten ostatni, ale te pięć co było wcześniej) to to nie są WB... Studio zaprzeczyło jakoby były ich produkcji...

BTW... Coś mi się od początku nie podobały... Tzn, nie tyle co same plakaty, to ich wykonanie. Takie właśnie z lekka badziewiate...
LilienSnape
no młody James to nic nie ma z Harry'ego no ale jesli w filmie bedzie wygladal tak jak na tych zdj to dobra nie mam nic przeciwko XD jakos to przeżyje.
owczarnia
Materiał o ZF z Entertainment Tonight. Krótkie to i jakość mocno taka sobie, ale jest kilka nowych migawek - dementor, Lupin, Kingsley.
PrZeMeK Z.
Cóż można rzec: zapowiada się coraz lepiej. Bardzo podoba mi się to, co mówi Lupin i to, że mówi to właśnie on. On, który jest jednym z ostatnich łączników Harry' ego z jego rodzicami.
Bardzo dobrze brzmi też zdanie: "A new Order is born" w odniesieniu do GD. Nawet jeśli to nie do końca prawda, to miło się myśli o GD jako kontynuatorach działań Zakonu.
No i po raz nie wiem który muszę pochwalić reżysera i scenarzystę za sposób, w jaki zamierzają pokazać powiązanie Harry' ego z Voldemortem. Voldemort na peronie to było coś, ale zauważyliście scenę, gdy Harry widzi w lustrze siebie jako Voldemorta? Coś wspaniałego.

Czy ktoś potrafi mi powiedzieć, co dokładnie mówi Lupin? Nie jestem pewien kilku ostatnich słów.

Edit: zwróćcie uwagę na muzykę. Czy tylko ja słyszę tam cudowne chóry?
ewamarchewa
A mi się znów nie chce wyświetlić. I nowy trailer też nie. BUNT! cry.gif
owczarnia
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 12.05.2007 21:00)
Czy ktoś potrafi mi powiedzieć, co dokładnie mówi Lupin? Nie jestem pewien kilku ostatnich słów.
*

"The last time Voldemort gained power, he almost destroyed everything we hold dear".
owczarnia
Jest zdecydowanie lepsza wersja - trzeba przewinąć w dół do 'TheMovieBox' TV SPOT #2. Btw, adres niezły, bo są tam wszystkie dotychczasowe trailery i klipy. Warto zachować wink2.gif.
owczarnia

MEGALOL

user posted image

user posted image

Powiększone zdjęcia z filmu (z powyższych skanów):
user posted image

user posted image

smagliczka
Z Lego to najlepszy jest... HAGRID! biggrin.gif
A Albus sprawił, że nie byłam w stanie powtrzymać swych płynów (a to chyba dobrze, bo ponoć postrzymywanie płynów jest grzechem wink2.gif) jednak pozwólcie, że nie ujawinię których cheess.gif

Testrale są super. Ja chcę mieć takie Lego z zbudować sobie HOGWART! O.O.O.
em
Mina Hermiony Granger TM wymiata XD
Katon
Zajebioza =D

Ale marzy mi siętaki większy Hogwart. Taki sakramencko ogromny. Byłby dziko drogi, ale sam fakt, że coś takiego istnieje czyniłby życie lżejszym.
owczarnia
Ruszyła oficjalna strona filmu. A na niej - jak zwykle - galeria zdjęć, trailery, bajery. Zdjęcia warto obejrzeć, bo są chyba dwa albo trzy nowe (z czego jedno Luny i Cho - boskie cheess.gif).
PrZeMeK Z.
Ale tam fajna muzyka gra! Mam nadzieję, że ten utwór otwiera film.

Śliczne nowe zdjęcia. Luna z Harrym w lesie wygląda uroczo, podobnie jak z Cho. Fajnie wygląda też cała ministerialna brygada u Dumbledore' a. No i pomysłowe drzewo rodowe Blacków za Harrym i Syriuszem.
owczarnia
QUOTE(Mione @ 26.04.2007 09:34)
Oby nie było tak jak z "300". Kolejne trailery przyprawiały ludzi o drgawki zachwytu a sam film okazał się głupawy.
*

Chciałam donieść, że jednak obejrzałam owych "300". I z kronikarskiego obowiązku czuję się zobligowana zaraportować, że wcale nie wydał mi się głupawy. Wręcz przeciwnie, bardzo mi się podobał smile.gif.
LilienSnape
ale ekstra. ja tez chce miec taki hogwart z lego. chcociaz cos XD
oo hermiona co za mina .
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.