To będzie ciężkie, ale kto szuka nie błądzi
Damy radę.

Ja odniosłem raczej wrażenie że był chłodno rozczarowany, i właśnie nie okazał emocji ale "Harry wolałby aby ten na niego nakrzyczał, nie mógł znieść tego rozczarowanego tonu" czy jakoś tak, z pamięci pisałem więc może być nieco inaczej niż w książce ale sens zachowało.
Masz rację, ale np. kiedy tłumaczył Harry' emu, że tylko miłość pomoże mu pokonać Voldemorta, był nieco zirytowany tym, że Harry nie potrafi tego zrozumieć. Chodził nawet w kółko.
Czytałem już tyle razy że mi bokiem wyszło, a akurat niedawno skończyłem HBP czytać i tam Albus nie stracił panowania nad sobą ani po wypiciu tego zielonego czegoś ani podczas rozmowy z Malfoyem
Ale podczas picia eliksiru jak najbardziej stracił. I to wyjątkowo spektakularnie. A potem był chyba zbyt słaby, by tracić. Zresztą, z Malfoyem tylko spokój mógł pomóc.
Mi akurat ta aktorka tam pasuje, tylko gdyby jej jeszcze dać ten naszyjnik z kapsli od piwa kremowego i kolczyki w kształcie rzodkiewek to była by idealna. A rzeczony paring jest akurat zupełnie nieprawdopodobny.
No jak nie? Ty wiesz, ile ja czasu spędziłem przed "Księciem Półkrwi", rozmyślając nad związkiem Harry - Luna?

Dlatego też nieco się zawiodłem, gdy Harry wybrał najprostsze rozwiązanie - popularną, piękną i wysportowaną Ginny. A zresztą, jego wybór. Tylko Luny szkoda. Należy jej się ktoś fajny.
Ale fakt, nie ma szans na taki wątek w przyszłości. Co nie zmienia faktu, że nie mogę się doczekać, by zobaczyć Evannę na ekranie.
A kolczyki ma, popatrz na innych zdjęciach. Mało tego - sama je zaprojektowała.

Edit:
TU macie kilka ujęć figurki dementora, wzorowanej, oczywiście, na dementorze z piątego filmu. Czy tylko mnie przypomina on Obcego?

No i ma zdjęty kaptur... Brrr.
Edit2: A
TUTAJ dla odmiany figurkowy Moody z ZF. Zwróćcie uwagę na jego miotłę z dodatkowym uchwytem na sztuczną nogę.